Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπαμπα....βυζακι....!!!

χαρουλα#

Recommended Posts

Τι μου θυμίσατε τώρα, είχα δει όνειρο πριν κάνενα μήνα ότι εγώ κοιμόμουν κ η μαμά μου κράταγε την μικρή μου η οποία έκλαιγε κ η μαμά μου άρχισε να την θηλάζει για να ηρεμίσει! Μες στα νεύρα ξύπνησα κ η μάνα μου με κορόιδευε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μου θυμίσατε τώρα, είχα δει όνειρο πριν κάνενα μήνα ότι εγώ κοιμόμουν κ η μαμά μου κράταγε την μικρή μου η οποία έκλαιγε κ η μαμά μου άρχισε να την θηλάζει για να ηρεμίσει! Μες στα νεύρα ξύπνησα κ η μάνα μου με κορόιδευε!!!

Μήπως δεν κοιμόσουν τελικά...;

Απο σήμερα μου μπαίνουν ιδέες για όλους και για ολα!!!

Καλο!!!!!!

Βρε συ χαρουλα μήπως εσυ άνοιξες και το άλλο θέμα με άλλο ονομα;; Σου αρέσουν αυτά τα περίεργα ε;

Καλα τι γινεται εδω ;;;;

Αφησα τα μηνυματα οταν ηταν γυρω στα 30 και τωρα τρεχω να καλυψω την υλη!!!!!!!!!

Μπα αγαπημενη, με ξενερωσε απιστευτα το θεμα "πρωκτικο σεξ"!Γι'αυτο οπως θα παρατηρησες δεν συμμετειχα....

Βασικα κουβεντα να γινεται και αν κρινω απ'τον αριθμο των ποστ....γινεται και παραγινεται!

Σας ελειψα δηλαδη;;;;;

Χαχαχα!!!!!

Αχ βρε nordor ευτυχως που εχουμε κι εσενα και ακουμε και την αντρικη αποψη!

Οπως καταλαβαινεις ,δε μπορω να σου θυμωσω που γελας με τα σχολια σε βαρος μου!Εναν σε εχουμε ,τί να σε κανουμε;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παντως για να ειμαι και εντος θεματος, η μικρη μου ενω ψαχνει και ξεβρακωνει ολο τον κοσμο(κατεβαζει τις μπλουζες στο ντεκολτε), μια φορα που την εβαλα στης θειας της το στηθος (μολις ειχε γεννησει και προσπαθουσε να θηλασει ,αλλα ο μπεμπης δε μπορουσε να τραβηξει εξω τη θηλη της και βαλαμε τη μπεμπα να την θηλασει-σαν εμπειρη θηλαστρια-),δεν καθοταν με τιποτα!Με τιποτα!

Οποτε δεν κινδυνευω.....χαχαχα!

Διαφημίσεις

Μην εισαι σιγουρη....μπορει να μην την ενεπνεε το συγκεκριμενο β*ζι....χαχαχχα

Για τιποτα αλλο στη ζωη μου δεν ειμαι τοσο σιγουρη!!

......εσυ τί θα 'λεγες;;

Αντρες παιδακι μου..!

Χαχαχαχα!

Σας ελειψα δηλαδη;;;;;

Χαχαχα!!!!!

Αχ βρε nordor ευτυχως που εχουμε κι εσενα και ακουμε και την αντρικη αποψη!

Οπως καταλαβαινεις ,δε μπορω να σου θυμωσω που γελας με τα σχολια σε βαρος μου!Εναν σε εχουμε ,τί να σε κανουμε;;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παντως για να ειμαι και εντος θεματος, η μικρη μου ενω ψαχνει και ξεβρακωνει ολο τον κοσμο(κατεβαζει τις μπλουζες στο ντεκολτε), μια φορα που την εβαλα στης θειας της το στηθος (μολις ειχε γεννησει και προσπαθουσε να θηλασει ,αλλα ο μπεμπης δε μπορουσε να τραβηξει εξω τη θηλη της και βαλαμε τη μπεμπα να την θηλασει-σαν εμπειρη θηλαστρια-),δεν καθοταν με τιποτα!Με τιποτα!

Οποτε δεν κινδυνευω.....χαχαχα!

Αλήθεια την έβαλες στης θείας το στηθος; Σοβαρά μιλας;

Άρα εσυ δεν εχεις πρόβλημα και να βρεις πεθερά να την θηλαζει με αυτη τη λογική;;!!

Αλήθεια την έβαλες στης θείας το στηθος; Σοβαρά μιλας;

Άρα εσυ δεν εχεις πρόβλημα και να βρεις πεθερά να την θηλαζει με αυτη τη λογική;;!!

Την εβαλα στο στηθος της θειας της μπεμπας.

Της μαμας του πρωτου ξαδερφουλη της.

Οχι της δικιας μου θειας.

Και υπηρχε ιερος λογος που το εκανα αυτο.

Δεν υποστηριζω το θηλασμο τυχαια , ή μονο στα λογια....προσπαθησα να βοηθησω τη γυναικα αυτη να θηλασει!

Ναι ,σαφως και θα ειχα προβλημα να μαθω/καταλαβω/δω οτι καποιος κανει/λεει/δινει κατι στο παιδι μου το οποιο δεν ξερω/εγκρινω/επιτρεπω!

Οσον αφορα το θηλασμο απο πεθερα , οχι δε θα ηθελα καθολου να συμβει!!

Αλλα συμφωνα με τη δικη σου λογικη του παραλογου ,ο αστυνομικος μαλλον ειναι μπουζουκι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::P

Καταρχην κατι εχασα ποιος ειναι ο αστυνομικος που ειναι και μπουζουκι.... Και κατι ακομα....κοριτσια μην τσακωνεστε γιατι οταν τσακωνονται γυναικες εχω μαθει να την κανω....κερδισμενος δεν βγαινεις ποτε χαχαχα

Διαφημίσεις

Καταρχην κατι εχασα ποιος ειναι ο αστυνομικος που ειναι και μπουζουκι.... Και κατι ακομα....κοριτσια μην τσακωνεστε γιατι οταν τσακωνονται γυναικες εχω μαθει να την κανω....κερδισμενος δεν βγαινεις ποτε χαχαχα

Δεν τσακωνομαι ποτε με babycute.

Δεν ξερω γιατι ,αλλα της εχω πολυ αδυναμια!

Ξερω και οτι ειναι ακομπλεξαριστη και δεν παρεξηγιεται ,οπότε την πειραζω!!!!

Ρε κοριτσια λιγες ωρες ελειψα και το θεμα βλεπω πηρε διασταση!!(σας ελειψα η μπα????)

Λοιπον τωρα τιγανιζω κατι πατατες να φαμε για μεσημερι....(ε ναι σημερα δεν προλαβα να μαγειρεψω!!!!) και μετα θα ανοιξω να διαβασω το θεμα με την πεθερα(θα παθω πλακα το ξερω)

Γιαυτο καλυτρρα να φαω πρωτα μην μου καπει κ η ορεξη και εχω λιγο καιρο να φαω πατατες τιγανητες!!!

Παντως παιδια περα απο την πλακα θα το δειτε πως θα το κανουν σε λιγα χρονια να θυλαζει και ο αντρας...δεν ξερω πως ισως θα παιρνουν τιποτα χαπια να κατεβαζουν γαλα αλλα θα δειτε πως θα το κανουν και αυτο...θα τους ευνουχισουν τελειος... ΕΛΕΟΣ! Σας το ειπα θα ριξει φωτια ο ΜΕΓΑΛΟΣ απο πανω να μας καψει με αυτα που βλεπει!! :-)

Δεν τσακωνομαι ποτε με babycute.

Δεν ξερω γιατι ,αλλα της εχω πολυ αδυναμια!

Ξερω και οτι ειναι ακομπλεξαριστη και δεν παρεξηγιεται ,οπότε την πειραζω!!!!

Οχι ρε φιλενάδα με σενα δεν παρεξηγούμε ... Ριχτά ελεύθερα !!!

By the way μπράβο για το θέμα! Μας έφτιαξες χθες το βράδυ!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εν συντομία οι σκέψεις μου:

1. Γενικά θεωρώ καλό ό,τι ηρεμεί το μωρό χωρίς να το βλάπτει.

2. Ο άντρας μου σε καμμιά περίπτωση δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο.

3. Αυτές οι πρακτικές είναι μεμονωμένες, δεν ισχύει ότι "στο μέλλον θα βλέπουμε κτλ. κτλ."

4. Δεν θα με πείραζε αν η μαμά μου ή η πεθερά μου έβαζαν το μωρό στο στήθος για να το ηρεμήσουν, εφόσον δεν συνοδευόταν από προσπάθεια να με ακυρώσουν.

5. Όλες μας κάποτε θα γεράσουμε και θα έχουμε ένα ζαρωμένο γέρικο στήθος, οπότε δεν καταλαβαίνω τις εκφράσεις αηδίας απέναντι στο στήθος της γιαγιάς.

3. Αυτές οι πρακτικές είναι μεμονωμένες, δεν ισχύει ότι "στο μέλλον θα βλέπουμε κτλ. κτλ."

4. Δεν θα με πείραζε αν η μαμά μου ή η πεθερά μου έβαζαν το μωρό στο στήθος για να το ηρεμήσουν, εφόσον δεν συνοδευόταν από προσπάθεια να με ακυρώσουν.

5. Όλες μας κάποτε θα γεράσουμε και θα έχουμε ένα ζαρωμένο γέρικο στήθος, οπότε δεν καταλαβαίνω τις εκφράσεις αηδίας απέναντι στο στήθος της γιαγιάς.

Σεβαστες οι σκεψεις σου πλην της τελευταιας. Δεν σημαινει πως επειδη το διακωμωδησαμε λιγο οτι αηδιασαμε κιολας, απλα εκτροχιαστηκε το θεμα λιγο και γιαυτο ειπαμε να προσθεσουμε και μια δοση χιουμορ, that's all ;)!!!

Αλλωστε δεν πιστευω καμια απο εμας να ειναι τοοοσο αφελης ουτως ωστε να πιστεψει πως το στηθος της θα μεινει ανεπαφο με το περας του χρονου!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

το ζαρωμενο γερικο στηθος ειναι για τον παππου οχι για το μωρακι....

το ζαρωμενο γερικο στηθος ειναι για τον παππου οχι για το μωρακι....

Πολυ φοβαμαι ουτε για τον παππου. :rolleyes:

Eγω παντως διασκεδασα πολυ με τα μηνυματα σας. Ειχα πεθανει στα γελια .

Αλλα βρε κορτιτσια

ειτε το στηθος ειναι του μπαμπα ειτε της γιαγιας αγγιζει τα ορια της διαστροφης. .

ΧΑΡΟΥΛΑ δεν κυνηγησες την μαια οταν σου προτεινε κατι τετοιο?

Αλλα βρε κορτιτσια

ειτε το στηθος ειναι του μπαμπα ειτε της γιαγιας αγγιζει τα ορια της διαστροφης. .

Ομολογουμενως αυτος ηταν ενας απο τους σκοπους μας, να γελασουμε!!! Αλλωστε ο τιτλος του θεματος απο μονος του προκαλει γελια!!!

Τωρα, σχετικα με τη διαστροφη, φαινεται πως υπαρχει "εκει εξω" σε μεγαλη ποσοτητα και πραγματικα απορω...:confused::confused::confused:!!!

Πολυ φοβαμαι ουτε για τον παππου. :rolleyes:

Αλλα βρε κορτιτσια

Σωστα ουτε για τον παππου....οι παππουδες ξυπνησανε και τρωνε αλλου την συνταξη τους πλεον χαχαχαχχαχα ;)

Σωστα ουτε για τον παππου....οι παππουδες ξυπνησανε και τρωνε αλλου την συνταξη τους πλεον χαχαχαχχαχα ;)

Εεεετσι, και την πληρώνει το αθώο το μωράκι που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει...

Εεεετσι, και την πληρώνει το αθώο το μωράκι που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει...

Εχει ομως 4 β@ζ@κια...τα οποια μπορουν να μπουν και στην καταψυξη αμα λαχει!!! Αυτα τα 4 αραγε ειναι πλεονεκτημα η μειονεκτημα??? ιδου η απορια...!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

[quote=ΛΕΜΟΝΙΑ2;

Δε μου το προτεινε, απλα το ανεφερε.

Αυτο που μου κανει τεραστια εντυπωση παντως , ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το ειχαν ακουσει καν:shock::shock:!!!!!!!

Πολυ προχω η μαια μου!

Υ.Γ. Αστειος (ο τιτλος) μεν, κατατοπιστικοτατος δε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...