Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπαμπα....βυζακι....!!!

χαρουλα#

Recommended Posts

(Αυτό με τη γιαγιά...) Θεωρείται tandem ???

Trollάρω αλλά ναι γιατί για να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και κανείς να μη τη βάζει στη θέση της ο γιος της δεν έχει αποθηλάσει ακόμη (και κράζατε εμένα ρε στα 3,5).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα κ εσύ γιατί φαντάζεσαι αυτή τη γιαγιά;; Μπορεί να είναι μια γιαγιά τέτοιου τύπου.

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/330038/-mis-giagia-2012/

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάθος, στης χαράς το μήνυμα πήγαινε...

Αν ειναι τετοιου τυπου κακο τ κεφαλιου της.. θυμασαι αυτην οου εξεραγη το στηθος της στ αεροπλανο;;; :-P

Υστερα απο εκκληση για αντρα να σχολιασει ειπα να ανταποκριθω.....δεν θα το εκανα ουτε με πιστολι στον κροταφο....

Επιτέλους εμφανίστηκε άντρας...

Ειχα αρχίσει να πιστεύω πως όντως εξαφανίστηκαν απ'το Φόρουμ..!

Διαφημίσεις

Φαντάσου τη γιαγιά με το ζαρωμενο στήθος μέχρι το γόνατο να βάζει το μωρό να πιπιλισει....μμμμμ....

Καλο! Θα κανει το μωρο να μπουσουλησει και γρήγορα!!

Και την τρίχα στο αντρικό στηθος που την πας;

Πλακα πλακα ομως δεν θα πονάει αφου δεν ειναι της φύσης;

Γιατι εχω την εντυπωση οτι κινουμαστε στο ιδιο μηκος κυματος με το αααλλο μεγαααλο θεμα σχετικα με το "πρωκτικο σεξ"??? χαχα, πλακα εχει απο τη μια, αλλα απο την αλλη σκετη φρικη :shock: !!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Γιατι εχω την εντυπωση οτι κινουμαστε στο ιδιο μηκος κυματος με το αααλλο μεγαααλο θεμα σχετικα με το "πρωκτικο σεξ"??? χαχα, πλακα εχει απο τη μια, αλλα απο την αλλη σκετη φρικη :shock: !!!

Καλο!!!!!!

Βρε συ χαρουλα μήπως εσυ άνοιξες και το άλλο θέμα με άλλο ονομα;; Σου αρέσουν αυτά τα περίεργα ε;

Καλο!!!!!!

Βρε συ χαρουλα μήπως εσυ άνοιξες και το άλλο θέμα με άλλο ονομα;; Σου αρέσουν αυτά τα περίεργα ε;

Χαχαχχαχαχα κλαιω απο τα γελια......κορυφαιο σχολιο.....

Διαφημίσεις

Μα τι αλλο θα ακουσουμε ρε κοριτσια.... Δεν μπορω να το πιστεψω τι διαβαζω.. Μηπως βρηκατε το λινγκ για ντην γιαγια που θυλαζε???

Πραγματικα οταν το διαβαζω δεν ξερω τι να κανω..να κλαψω η να γελασω.....

Χαχαχχαχαχα κλαιω απο τα γελια......κορυφαιο σχολιο.....

Απαντες παροντες βλεπω, μου αρεσει ολο και πιο πολυ!!!

Μα τι αλλο θα ακουσουμε ρε κοριτσια.... Δεν μπορω να το πιστεψω τι διαβαζω.. Μηπως βρηκατε το λινγκ για ντην γιαγια που θυλαζε???

Πραγματικα οταν το διαβαζω δεν ξερω τι να κανω..να κλαψω η να γελασω.....

Καλα, διαβασε πρωτα και μετα σκεφτεσαι τι θα κανεις...:D, αλλα υπαρχει και τριτη εκδοχη, να ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ :mad::x:x !!! Εγω αυτο θα εκανα στην πεθερα μου !!!

Οριστε και η γιαγιουλα!!

http://anthro.vancouver.wsu.edu/research/allonursing/

Εμ βεβαια, τωρα εξηγουνται ολα...αυτο μοιαζει περισσοτερο με μπιμπερο και οχι με στηθος :shock::shock::shock::oops::oops::oops: !!!

Διαφημίσεις

Εμ βεβαια, τωρα εξηγουνται ολα...αυτο μοιαζει περισσοτερο με μπιμπερο και οχι με στηθος :shock::shock::shock::oops::oops::oops: !!!

Σταματά... Πέθανα!!!

Μην κοροιδευεις πολυ...Ετςι θα γίνει και το δικο μας σύντομα!!

Λοιπον κοριτσια θα σας απογοητευσω αλλα η γιαγιακα ειναι γιαγιακα για την υποζαχαρουσα αφρικη.με προσδοκιμο 45 χρονια.....ποσο ειναι η γιαγια; Βαρια να ειναι 40 χρονων.....αλλα οι κακουχιες....η πεινα....και κυριως ο ηλιος την κανουν να φαινεται 75.....και επειδη εκει γεννανε μεχρι να πεθανουν φυσικα εχει γαλα να ταισει το μωρο......μαλλον δεν θα της εχει σταματησει ποτε.

Λοιπον κοριτσια θα σας απογοητευσω αλλα η γιαγιακα ειναι γιαγιακα για την υποζαχαρουσα αφρικη.με προσδοκιμο 45 χρονια.....ποσο ειναι η γιαγια; Βαρια να ειναι 40 χρονων.....αλλα οι κακουχιες....η πεινα....και κυριως ο ηλιος την κανουν να φαινεται 75.....και επειδη εκει γεννανε μεχρι να πεθανουν φυσικα εχει γαλα να ταισει το μωρο......μαλλον δεν θα της εχει σταματησει ποτε.

Α μωρε την κακομοιρα... Θα εχει ταιςει ποσα μωρα

Αλλα εντάξει και πολυ μεγαλη να μην ειναι, δεν ειναι η μάνα του παιδιου αλλα το ταΐζει αυτο ειναι το θέμα!!!

Τελωσπαντων και στην Ινδία το κάνουν πολυ, δουλεύω με αρκετούς ινδους και μου έχουν πει οτι η μάνα τους 'βοηθαει' την γυναίκα τους μερικές φορές!!!! :shock:

Ναι αλλά γράφει "Nursing Aka Grandmother".

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Τελωσπαντων και στην Ινδία το κάνουν πολυ, δουλεύω με αρκετούς ινδους και μου έχουν πει οτι η μάνα τους 'βοηθαει' την γυναίκα τους μερικές φορές!!!! :shock:

Εννοείς συγκεκριμένα με τον θηλασμό;; :shock:

Ναι grandmother αλλα εχει 10 παιδια απο 3 εως 25 και εχει καμια 10αρια εγγονια αρα ειναι γιαγια....

..γιαγιά που πιο γιαγιά δεν γίνεται!:lol: Αυτό λέω κ εγώ! Άρα θηλάζει το εγγόνι της. Πάντως που να ήξερε η κοπέλα που είχε βάλει το θέμα με την πεθερά της ότι θα έκανε τέτοιον ντόρο σε άλλο θέμα άσχετο απ' το δικό της! χαααχαααα

Με βάζετε σε πειρασμό να το ψάξω...

Γιατι να απογοητευτουμε, το δικο μας μωρο θηλαζει??? ...το δικο της θηλαζει :-) !!!

Παντως περα απο την πλακα, ...εχει απολυτο δικιο ο nordor !!!

Ενα πραγμα ας πουμε οπως λεμε..."βοηθαω τη νυφη μου στις δουλειες..." :rolleyes: !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...