Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουραστικές πεθερές

marcella

Recommended Posts

Σε μία εβδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα, αλλά από την αρχή της εγκυμοσύνης η πεθερά μου δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μου διηγείται τις γέννες της ξανά και ξανά και να μου δίνει οδηγίες για μωρά. Εκτός από το πως θα το αλλάζω, μου εξηγεί πως θα θηλάζω, πως θα το κοιμίζω ακόμα και πως θα το τυλίγω με τη κουβέρτα. Με κουράζει απίστευτα αυτή η κατάστασταση. Τώρα μάλιστα που πλησιάζει η ώρα της γέννας, μου είπε προχθές: "Να το ξέρεις! Με το που θα γεννηθεί το παιδί εγώ θα σου γίνω φόρτωμα. Όλη τη μέρα εδώ θα είμαι. Και να θες να με διώξεις εγώ δεν θα φεύγω. Σαν μαγνήτης θα σου κολλάω από τη στιγμή που θα έρθει το μωρό."

Τέλος πάντων, όταν έρθει εκείνη η ώρα, κάπως θα τη ξεφορτωθώ πιστεύω. Το κακό είναι ότι οι δικοί μου μένουν σε άλλη πόλη. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ότι εκτός ότι θα τη βλέπω πολύ πιο συχνά απ' ότι τώρα, θα με ζαλίζει όλη την ώρα με συμβουλές για το μωρό κτλ.

Εσείς έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις;

Διαφημίσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλά κουράγια φιλενάδα!!!!

Μίλα με τον σύζυγο σου και πες του διακριτικά και με πολύ ωραίο τρόπο πόσο άσχημα αισθάνεσαι με όλη αυτή την πίεση. Εξήγησε του οτι χρειάζεσαι ηρεμία κτλ να της μιλήσει....αν και σε πληροφορώ ειναι σκούρα τα πράγματα...εγω εχω γίνει πολύ bitch και την εχω στο ψυγείο για να μην μου φορτωθεί...κακώς θα μου πεις αλλα δεν την πάω και δεν την θέλω μέσα στα πόδια μου...μονο σαν επισκέπτης να έρχεται....καλά δεν ειμαι έτσι απο φυσικού μου εκείνη τα προξένησε όλα αυτά αλλα δεν περιμενε οτι τελικά θα παντρευόμουν τον κανακάρη της και την πάτησε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλή μου είναι στο χέρι σου και του άντρα σου να της "κόψετε τη φόρα". Οκ θα γίνει γιαγιά αλλά τι σημαίνει, ότι θα σου γίνει βάρος κιόλας.

Εγώ τα είχα ξεκόψει στον άντρα μου και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα, γιατί με το που άρχιζε να μουρμουράει αναλάμβανε ο άντρας μου. Καλό είναι λοιπόν να της εξηγήσεις ότι την ευχαριστείς για τις ευχές της και για το ενδιαφέρον της αλλά ότι δεν θα ήθελες να σου γίνει μαγνήτης γιατί στο τέλος θα σου γίνει βάρος αντί για βοήθεια. Δεν ξέρω τι οικειότητα έχεις με την πεθερά σου αλλά εγώ δεν θα θήλαζα μπροστά της ούτε θα την άφηνα να αλλάζει το μωρό μου αντί για μένα. Όλα είναι στο χέρι σου να τα διορθώσεις αρκεί να έχεις την συμπαράσταση του άντρα σου και αυτό χωρίς φωνές!

Σε μία εβδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα, αλλά από την αρχή της εγκυμοσύνης η πεθερά μου δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μου διηγείται τις γέννες της ξανά και ξανά και να μου δίνει οδηγίες για μωρά. Εκτός από το πως θα το αλλάζω, μου εξηγεί πως θα θηλάζω, πως θα το κοιμίζω ακόμα και πως θα το τυλίγω με τη κουβέρτα. Με κουράζει απίστευτα αυτή η κατάστασταση. Τώρα μάλιστα που πλησιάζει η ώρα της γέννας, μου είπε προχθές: "Να το ξέρεις! Με το που θα γεννηθεί το παιδί εγώ θα σου γίνω φόρτωμα. Όλη τη μέρα εδώ θα είμαι. Και να θες να με διώξεις εγώ δεν θα φεύγω. Σαν μαγνήτης θα σου κολλάω από τη στιγμή που θα έρθει το μωρό."Τέλος πάντων, όταν έρθει εκείνη η ώρα, κάπως θα τη ξεφορτωθώ πιστεύω. Το κακό είναι ότι οι δικοί μου μένουν σε άλλη πόλη. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ότι εκτός ότι θα τη βλέπω πολύ πιο συχνά απ' ότι τώρα, θα με ζαλίζει όλη την ώρα με συμβουλές για το μωρό κτλ.

Εσείς έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις;

Και εσύ τι της απάντησες;;; Καλό είναι να ξεκόβεις τέτοιες καταστάσεις από νωρίς. Όσο για τις συμβουλές, πες της ότι είσαι πολύ καλά ενημερωμένη και ότι θέλεις να μεγαλώσεις το παιδί σου με τον δικό σου τρόπο και να επιμένεις σε αυτό. Επίσης, εξήγησε τον άντρα σου ότι θέλεις την ησυχία σου και ότι αν χρειαστείς βοήθεια θα τη ζητήσεις από μόνη σου. Όταν δεν θες παρεμβάσεις σε κάτι οι άλλοι θα πρέπει να σέβονται την επιθυμία σου και να μην σου γίνονται φόρτωμα.

το θεμα ειναι δυσκολο οταν δεν θελεις να υπαρχουν παρεξηγησεις..

Ειναι σημαντικο το πως θα κατανοησει ο συζυγος της κοπελιας το ολο θεμα και ουσιαστικα το πως θα στηριξει την γυναικα του εναντι της μανουλας του διοτι αν εχει αδυναμια στη μαμα του ειτε δεν εχει το σθενος να της πατησει ποδι εκει οτι και να πει η κοπελα μονο η κακια της υποθεσης θα βγαινει και οχι τοσο για την πεθερα της (αλλωστε μεταξυ μας νυφες, πεθερες και κουνιαδες μια κοντριτσα ευκολα μπορουμε να χουμε κατα καιρους) οσο για τον ιδιο τον συζυγο και θα υπαρχουν με το καιρο ομηρικοι καυγαδες αναμεσα στο ζευγαρι (ευχομαι οχι..)

απο την αλλη ακομη και μια απευθειας αντιμετωπιση του θεματος σε κατ ιδιαν συζητηση μεταξυ της ιδιας με την πεθερα της ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι δεδομενη η πιθανοτητα να αποβει ακαρπη μεχρι και παρεξηγησιμη ακομη και με ευγενικο τροπο να της μιλησει και να της ξεκαθαρισει τις προθεσεις της..γυναικες της ηλικιας και της νοοτροπιας της πεθερας της δεν καταλαβαινουν απο λογια..

τωρα λοιπον εγω πρωτα θα εβλεπα την προθεση του συζυγου μου και αναλογως θα επραττα..εστω και με απλες κινησεις αποφυγης..

το λεω και απο προσωπικη εμπειρια..ειναι πολυ ασχημο να χεις εναν ανθρωπο στη ζωη σου καλως η κακως ο οποιος εμμεσα σε τρομοκρατει και σε βαζεισ τη διαδικασια να λαβεις μετρα και να προβληματιζεσαι για κατι πριν συμβει αυτο το κατι..και σε αυτο φταιει πρωτιστος το δικο τους το μυαλο και μετα η δικη μας ανοχη..δυστυχως..

Διαφημίσεις

Βασικά συμφωνώ με τις προηγούμενες απαντήσεις.Αυτό που έχω να σε ρωτήσω είναι πόσο ψύχραιμη είσαι όταν μας γράφεις αυτά που διαβάζουμε? Εγώ πραγματικά στη θέση σου δεν θα ήμουν καθόλου και ενώ έχω ανεχτεί άλλα κι άλλα χωρίς να μιλήσω, σε κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν θα μπορούσα πραγματικά!!!! Κι έστω αν στην άκρη του μυαλού μου είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα με βοηθούσε η πεθερά μου με τη φύλαξη του μωρού αργότερα,ύστερα από κάτι τέτοιο θα το απέκλεια εντελώς.Συγγνώμη για την υπερβολή με την οποία εκφράζομαι αλλά να θυμάσαι ότι γράφω ειναι μόνο υποκειμενικό.Κρυφά βέβαια σκέφτομαι ότι αν έστω τα λόγια μου σε επηρεάσουν λίγο θα χαρώ πολύ γιατί τα λόγια :

Να το ξέρεις! Με το που θα γεννηθεί το παιδί εγώ θα σου γίνω φόρτωμα. Όλη τη μέρα εδώ θα είμαι. Και να θες να με διώξεις εγώ δεν θα φεύγω. Σαν μαγνήτης θα σου κολλάω από τη στιγμή που θα έρθει το μωρό."

με έχουν πραγματικά ανατριχιάσει!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Όντως είναι ανατριχιαστικό, το φαντάζομαι να συνοδεύεται με ένα γέλιο "μουάχαχα". Αστειεύομαι φυσικά. Και εμένα μου συμβαίνει το ίδιο, προσπαθώ να το αντιμετωπίσω ευγενικά, γιατί μου το λέει και πλαγίως και δεν μπορώ να αντιδράσω. Πιστεύω πάντως αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω, αν υπάρχει συμπαράσταση και κατανόηση από το σύζυγο καθαρίζει εκείνος :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ 4ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗ.ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΑΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ 4ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗ.ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

:evil::evil::evil:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ................

Ευτυχώς η πεθερά μου καθεται στ'αυγά της....

marcella, άστην να έρθει σπίτι και καν' την φιλιππινέζα.

Να τη βάζεις να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να σιδερώνει, να κάνει τη βεράντα, να ποτίζει τα λουλούδια, να πηγαίνει σουπερμάρκετ, χασάπη και λαϊκή, να πληρώνει ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ., να φτιάχνει καφέδες στους επισκέπτες και ό,τι άλλο σκεφτεί το σατανικό μυαλουδάκι σου.

Θα φύγει τρέχοντας.

Θα σηκώνεσαι το πρωί και θα της λες "μαμά, μου φτιάχνεις πρωινό"?

Μετά θα της λες "μαμά μου φέρνεις αυτό"?

Μετά "μαμά, σήμερα θέλω να φάω κοτόπουλο κοκκινιστό"

"Μαμά, τελείωσε το χαρτί υγείας. Πετάξου σε παρακαλώ να πάρεις".

"Μαμά, η ΔΕΗ έληξε"

"Μαμά, το πάτωμα είναι βρώμικο".

"Μαμά, απλώνεις τα ρούχα σε παρακαλώ?"

Μπορώ να σκεφτώ πολλά ακόμη, αλλά βαριέμαι να τα γράφω.

Και να φανταστείς ότι η πεθερά μου κάθεται στ' αυγά της, κι αν κάνει να πει καμιά βλακεία, είτε τη βάζω στη θέση της μόνη μου είτε το λέω στον άντρα μου και τη βάζει αυτός. Αλλά γενικώς είναι καλή η καημενούλα.

Που να είχα και καμία μέγαιρα να θέλει να μου μπαστακωθεί, τι θα της έκανα! :evil:

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι λεπτο και πρεπει να το χειριστεις εξυπνα ωστε να μην τσακωθεις με τον αντρα σου και να μην σκας για μαλ....ς ενω θα πρεπει να πετας απο χαρα που θα γινεις μανουλα!!αυτη θελει να ειναι εκει για το μωρο ετσι δεν ειναι?ε τοτε δεν θα την αφηνεις να κανει τιποτα στο μωρο!!!!!!!αλλα οταν λεμε τιποτα τιποτα :!: μπορει να κουραζεσε αλλα αν της δειξεις οτι μονο εσυ θα< χειριζεσαι>τα θεματα του μωρου δεν νομιζω να τρελενετε να καθαριζει και να μαγειρευει ολη μερα.ασε που δεν μπορει να σε κατηγορησει για κατι στον γιο τηςι.τι θα πει?<δεν μου δινει το μωρο>θα λες οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι και οτι ο γιατρος λεει να μην το πιανουν η να το φροντιζουν αλλοι για να συνηθησει στους καινουργιους ρυθμους και να δεθει με την μανα του!βαλε και καμια ιδεα στον αντρα σου οτι ειναι ψιλοκρυομενη π.χ αγαπη μου η μαμα σου φτερνιζεται λιγο η εχει λιγο βηχα πες της να πιει κανα σιροπακι μην χειροτερεψει και κολλησει το μωρο μας.δεν μπορει θα αγχωθει και αυτος λιγο με τα μικροβια και δεν θα την θελει εκει ολη την ωρα.

:twisted::twisted::twisted:

ξερω οτι ακουγομαι σατανικη αλλα εγω περναω ιδια φαση απο την μανα μου που νομιζει οτι ξαναγενναει εκεινη και με εχει τρελανει.φαντασου οτι μου προτεινε να παω να μεινω στο σπιτι της τις τελευταιες μερες για να με φροντιζει λεει!!!!!!!τι να πεις και η πολυ αγαπη πραγματικα κουραζει καποιες φορες

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Νεύρα έχω μόνο όταν τη βλέπω. Μόλις φύγει, ως δια μαγείας αλλάζει και η διάθεσή μου. Ευτυχώς έχω τον άντρα μου με το μέρος μου. Ο οποίος μου λέει "αστην να νομίζει. Όταν γεννηθεί το μωρό, θα της βαλω ώρες επισκεπτηρίου". Καλό είναι το κολπάκι με το να τη κάνω υπηρέτρια, αλλά την έχω ικανή να μου πάρει το παιδί μέσα από τα χέρια, να το κρατάει και να μη μου το δίνει όταν της το ζητάω. Πάντως δεν το κρύβω, έχω μεγάλη προκατάληψη απέναντι στις πεθερές.

Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα προκατάληψης γιατί κάποια στιγμή και εμείς θα γίνουμε πεθερές, απλά πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος κερδίζει και χάνει με την αντίστοιχη συμπεριφορά του, εγώ είπα στον άντρα μου λοιπόν, ότι είμαι ένας καθρέπτης, όπως μου συμπεριφέρεται θα της συμπεριφέρομαι και έλυξε το θέμα! πάντως πάλι καλά που έχεις και την συμπαράσταση του άντρα σου γιατί δεν είναι όλοι έτσι....

Καταρχήν, η παιδιατρική έχει αλλάξει κατά πολύ, από την προϊστορική εποχή που ήταν μαμάδες οι σημερινές γιαγιάδες.

Εγώ πριν τη γέννα, έκανα μία κουβέντα με τις γιαγιάδες και τον άντρα μου (όλοι μαζί, γιατί το πες εσύ στον άλλον δεν μου αρέσει). Τους είπα αρκετά πράγματα, ουσιαστικά τους ξεκαθάρισα ότι θέλω και χρειάζομαι τη βοήθεια τους, εφόσον όμως ακολουθήσουν τις οδηγίες μου. Με κατάλαβαν και συμφώνησαν. Οι συγκρούσεις ήταν ελάχιστες και αμελητέες. Όμως και εγώ δεν σηκώνω κουβέντα. Είμαι ανοιχτή στο να ακούσω οποιαδήποτε άποψη ή γιατροσόφι, αλλά τελικά εγώ θα αποφασίσω.

Βέβαια, είναι και θέμα ανθρώπου. Είναι αλήθεια ότι και οι δύο γιαγιάδες προσαρμόστηκαν πολύ καλά στα θέλω μου, γιατί δέχτηκαν ότι εγώ είμαι η υπεύθυνη για τα παιδιά.

Όμως, είχα καλά δείγματα από πριν. Ποτέ πριν δεν μας είχαν ενοχλήσει ή ανακατευτεί στη ζωή μας. Γιατί αν μου είχανε πετάξει κατάμουτρα ότι θα κατασκήνωναν σπίτι και θα έκαναν το ένα ή το άλλο, δεν θα είχα μπει στη διαδικασία να κουβεντιάσω μαζί τους για να κρατήσουν τα μικρά. Θα πορευόμουνα μόνη μου με όποιο κόστος συνεπάγεται αυτό. Και, εκείνες τυπική επίσκεψη, όπως στον οδοντίατρο!

[. Πάντως δεν το κρύβω, έχω μεγάλη προκατάληψη απέναντι στις πεθερές.

Τωρα εγω τι να πω?? Εγω εχω απίθανη πεθερα...Δεν κάνω πλάκα.... Παντα ειχαμε πολύ καλες σχεσεις αλλά απο τότε που έμεινα εγκυος η σχεση μας εχει γίνει ακόμα καλύτερη...Ηξερα ότι ήθελε αγόρι, μας βγήκε κορίτσι και πεταγε από τη χαρα της... Ηξερα ότι θα ηθελε να βγαλουμε το όνομα της αλλά επειδή είναι λίγο χαλια το ονομα μας ειπε από μόνη της να μην τολμήσουμε και να δωσουμε στο παιδί ενα όμορφο όνομα που να της ταιριάζει...

Εχει ψωνίσει ήδη ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τη μικρή και μας έβαλε και λεφτά στην τραπεζα χωρίς να το ξέρουμε... Μας είπε πως το παιδί δεν θελει να παει παιδικό και θα κατεβει αυτη στην Αθήνα για όσο καιρό θελουμε για να μας βοηθήσει (σημειωτέον ότι μενει επαρχία).

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!! Καμία σχεση μιλαμε!!! π.χ.της λεω το πρωι ότι πάω για το β επιπεδου σημερα και με περνει την ΑΛΛΗ μερα και δεν με ρωταει τιποτα!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ... Και σε όλη την εγκυμοσύνη μου δεν εχει ερθει Αθήνα ουτε μία φορά!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ:

Ζ Η Τ Ω ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!

Διαφημίσεις

αλλά την έχω ικανή να μου πάρει το παιδί μέσα από τα χέρια, να το κρατάει και να μη μου το δίνει όταν της το ζητάω.

χαχαχαχ τι μου θυμησες.. :lol::lol:

αυτο μου το εκανε η πεθερα μου την πρωτη μερα στο μαιευτηριο..

οκ εγω δεν ειχα ιδεα απο μωρα, και ηθελε να μου δειξει..

παω να το πιασω μια μου το παιρνει οτι δεν το πιανω καλα..παω να το θηλασω χωνει τα χερια της στο στηθος μου να βαλει καλυτερα τη θηλη..

παω να το αλλαξω μπαινει μπροστα να το αλλαξει αυτη..μια δυο τρεις τα παιρνω και γω και την επομενη φορα που πηγε να μπει στη μεση στο αλλαγμα της λεω..

"αν θες να βοηθησεις πηγαινε να μου φερεις καμια καθαρη γαζα να βαλω οινοπνευμα στον αφαλο..το μωρο θα το πιανω μονο εγω για να μαθω.."

αυτο ηταν..απο τοτε παντα με ρωταει αν ειναι να την πιασει..

ετσι θελουν..μπορει να ημουν αποτομη αλλα δεν γινοταν αλλιως..

Κι εμάς μας πήρε η πεθερά τη κούνια και την αλλαξιέρα με ένα σετ προίκας, και έτσι έρχομαι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όταν λέει ότι δεν θα ξεκολλάει από το σπίτι μας, γιατί δεν θα ήθελα να σκεφτεί ότι έκανα την καλή μέχρι να μας ψωνίσει, και τώρα που τα πήραμε, τη διώχνουμε.

Η πεθερά της ξαδέρφης μου, έχει αγοραφοβία. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι (έκανε μία εξαίρεση για το γάμο του γιου της) και γενικά δεν μιλάει πολύ (έχει νομίζω και κάποια συμπτώματα κατάθλιψης). Αυτή η πεθερά μου αρέσει!

Η πεθερά της ξαδέρφης μου, έχει αγοραφοβία. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι (έκανε μία εξαίρεση για το γάμο του γιου της) και γενικά δεν μιλάει πολύ (έχει νομίζω και κάποια συμπτώματα κατάθλιψης). Αυτή η πεθερά μου αρέσει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Σε μία εβδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα, αλλά από την αρχή της εγκυμοσύνης η πεθερά μου δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μου διηγείται τις γέννες της ξανά και ξανά και να μου δίνει οδηγίες για μωρά. Εκτός από το πως θα το αλλάζω, μου εξηγεί πως θα θηλάζω, πως θα το κοιμίζω ακόμα και πως θα το τυλίγω με τη κουβέρτα. Με κουράζει απίστευτα αυτή η κατάστασταση. Τώρα μάλιστα που πλησιάζει η ώρα της γέννας, μου είπε προχθές: "Να το ξέρεις! Με το που θα γεννηθεί το παιδί εγώ θα σου γίνω φόρτωμα. Όλη τη μέρα εδώ θα είμαι. Και να θες να με διώξεις εγώ δεν θα φεύγω. Σαν μαγνήτης θα σου κολλάω από τη στιγμή που θα έρθει το μωρό."

α παπαπαπαπα........ μου χουν σηκωθει οι τριχες... ανατριχιασε η σπονδυλικη μου στηλη!!!

κι η δικια μου ηθελε να κανει κατι τετοια χαριτωμενα, αλλα δε παιζει... με μουτρα,κοφτες κουβεντες και οχι πολλα πολλα με το μωρο, το ψιλοεπιασε το υπονοουμενο!! βεβαια τη τρωω στη μαπα, μια φορα τη βδομαδα, θελω δε θελω, και ακουω και απειρες παπ.....ες απο το τηλ με συμβουλες της, αλλα το καταπινω...

αυτο που περιγραφεις εσυ ειναι ο εφιαλτης στο δρομο με τις πεθερες!! Ο Φρεντυ Πεθερουγκερ!!

Πες το ψεματα fistikaki,εχεις πολυ πλακα :lol: .Και 'γω θα ειχα σαλταρει αν ειχα τετοια πεθερα φτου φτου μην την ματιασω ειναι μια χαρα η γυναικα,μπορω να σου πω οτι τσακωνομαι σαν τον σκυλο με την γατα με την μαμα μου, με την πεθερα μου ολα καλα και μενει και μακρια σε αντιθεση με την μαμα που μενει κοντα,αλλα η μαμα συγχωρει μετα τους καβγαδες,ενω η πεθερα αν ραγισει το γυαλι.......

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Γι' αυτό τα πας καλά με την πεθερά σου Μαρία Χ. Γιατί είναι μακριά.
Δεν εχεις κι αδικο,αλλα μεχρι στιγμης δεν ανακατευεται στα προσωπικα μας (εννοω εμενα και του συζηγου) ουτε κανει το γνωστο ''κουμαντο'' που κανουν διαφορες πεθερες.Αλλα ακομα και οταν παρεκτρεπονται μαμα -πεθερα ,τις βαζουμε και τις δυο στην θεση τους(παντα σε συνενοηση με τον καλο μου) εγω ''τακτοποιω''την δικια μου και αυτος ''τακτοποιει'' την δικια του τη μαμα ετσι δεν ραγιζει ποτε το γυαλι και ειμαστε μελι-γαλα με την ''πεθεροκατασταση''. :wink:
6Qyip2.pngKvUzp2.png

:lol: ΔΕΣΠΟΙΝΑ100 ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΕΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ Μ Α Ν Α Ε Ι Ν Α Ι Μ Ο Ν Ο Μ Ι Α!

:lol: ΔΕΣΠΟΙΝΑ100 ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΕΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ Μ Α Ν Α Ε Ι Ν Α Ι Μ Ο Ν Ο Μ Ι Α!

Nαι ρε παιδια....Η μανα μου είναι πανω από όλες... Αλλα και η καλή πεθερά είναι λαχειο....

Η πεθερά της ξαδέρφης μου, έχει αγοραφοβία. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι (έκανε μία εξαίρεση για το γάμο του γιου της) και γενικά δεν μιλάει πολύ (έχει νομίζω και κάποια συμπτώματα κατάθλιψης). Αυτή η πεθερά μου αρέσει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλοοοοοο ... :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png