Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα με τρελάνουν οι γιατροί ποιον να πιστέψω..;

Recommended Posts

Μετα απο εξωμητριο κυηση κ αφαίρεση αριστερής σαλπιγγας μετα απο εξετάσεις ορμονολιγικες κ ρύθμιση θυρωειδη όλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάνω την προηγούμενη εβδομάδα σαλπιγγογραφια για να δούμε σε τη κατσταση βρίσκεται η δεξιά μου σαλπιγγα η οποία βρέθηκε μια χαρα διαβατή κάνω κ υπέρηχο κ μου λέει ο γιατρος μου ότι έχω κάποια πολυποδακια κ πρέπει να αφερεθουν για να προχωρήσω σε κυηση. Επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια κ μου το καλύπτει πάω σε γιατρο του δικτύου, μου κάνει υπέρηχο κ ΔΕ μου βρίσκει τίποτα!!!!!!

Απο το πρώτο γιατρο δε πήρα ποτε υπέρηχο για να το δείξω στο 2 γιατρο που θα μου έγραφε το παραπεμτικο για να κάνω την απόξηση ενώ ο 2ος γιατρος, (το εκανα σε ιδιωτική κλινική) μου έδωσε τυπωμενο υπέρηχο τα έχω πεξει πρέπει να πάρω κ 3η γνώμη η θα με πετσοκοβανε επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια!!!!!

Διαφημίσεις

Μετα απο εξωμητριο κυηση κ αφαίρεση αριστερής σαλπιγγας μετα απο εξετάσεις ορμονολιγικες κ ρύθμιση θυρωειδη όλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάνω την προηγούμενη εβδομάδα σαλπιγγογραφια για να δούμε σε τη κατσταση βρίσκεται η δεξιά μου σαλπιγγα η οποία βρέθηκε μια χαρα διαβατή κάνω κ υπέρηχο κ μου λέει ο γιατρος μου ότι έχω κάποια πολυποδακια κ πρέπει να αφερεθουν για να προχωρήσω σε κυηση. Επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια κ μου το καλύπτει πάω σε γιατρο του δικτύου, μου κάνει υπέρηχο κ ΔΕ μου βρίσκει τίποτα!!!!!!

Απο το πρώτο γιατρο δε πήρα ποτε υπέρηχο για να το δείξω στο 2 γιατρο που θα μου έγραφε το παραπεμτικο για να κάνω την απόξηση ενώ ο 2ος γιατρος, (το εκανα σε ιδιωτική κλινική) μου έδωσε τυπωμενο υπέρηχο τα έχω πεξει πρέπει να πάρω κ 3η γνώμη η θα με πετσοκοβανε επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια!!!!!

Τα πολυποδακια εμενα ο δικος μου γιατρος ειπε οτι ειναι ανευ σημασια και δεν εμποδιζουν μια συλληψη!

Τωρα σε σενα, ο γιατρος του δικτυου δεν εχει λογο να αρνηθει να σε παραπεμψει σε αφαιρεση πολυποδα. Αν δεν το ειδε ομως στον υπερηχο, δεν μπορει να στο γραψει!

Ζητησε στον πρωτο γιατρο, να σου τυπωσει τον υπερηχο. Γινεται αυτο αφου κρατανε τα στοιχεια στο μηχανημα και μπορουν να το τυπωσουν και καθυστερημενα!

Και παρε, αν θελεις , μια τριτη γνωμη για το αν εχεις πολυποδες ή/ και αν πρεπει να αφαιρεθουν!

σου εστειλα και πμ!

Τα πολυποδακια εμενα ο δικος μου γιατρος ειπε οτι ειναι ανευ σημασια και δεν εμποδιζουν μια συλληψη!

Τωρα σε σενα, ο γιατρος του δικτυου δεν εχει λογο να αρνηθει να σε παραπεμψει σε αφαιρεση πολυποδα. Αν δεν το ειδε ομως στον υπερηχο, δεν μπορει να στο γραψει!

Ζητησε στον πρωτο γιατρο, να σου τυπωσει τον υπερηχο. Γινεται αυτο αφου κρατανε τα στοιχεια στο μηχανημα και μπορουν να το τυπωσουν και καθυστερημενα!

Και παρε, αν θελεις , μια τριτη γνωμη για το αν εχεις πολυποδες ή/ και αν πρεπει να αφαιρεθουν!

σου εστειλα και πμ!

Σ ευχαριστω που μου απάντησες σας έχασα το είδα το πμ προσπαθω να μπω κ δε μπορω έχω κάνει κ νέα εγγραφή κάτι κάνω λάθος. Θα προσπαθήσω πάλη το πρωι.

Αυτο λέω κ εγω κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση, έχεις κάνει σαλπιγγογραφια αν θυμάμαι καλα στο τέλειωμα απο το τελικό σωληνακι που βγαίνει το υγρό έκανε μαι φουσκαλιτσα που ο ένας μου είπε ότι είναι πολυποδας κ ο άλλος στον υπέρηχο δεν ειδε τπτ τα έχω πάρει με το γιατρο μου θα πάω κ σε έναν άσχετο για να δω τι θα μου πει ίσα ίσα που ο δεύτερος φώναξε κ άλλον για 2 γνώμη κ κανείς δεν έβλεπε τπτ κ μου είπαν ότι είμαι κ έτοιμη για γκρίνια με τέλειο ενδομητριο τι να πω!!

Σ ευχαριστω που μου απάντησες σας έχασα το είδα το πμ προσπαθω να μπω κ δε μπορω έχω κάνει κ νέα εγγραφή κάτι κάνω λάθος. Θα προσπαθήσω πάλη το πρωι.

Αυτο λέω κ εγω κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση, έχεις κάνει σαλπιγγογραφια αν θυμάμαι καλα στο τέλειωμα απο το τελικό σωληνακι που βγαίνει το υγρό έκανε μαι φουσκαλιτσα που ο ένας μου είπε ότι είναι πολυποδας κ ο άλλος στον υπέρηχο δεν ειδε τπτ τα έχω πάρει με το γιατρο μου θα πάω κ σε έναν άσχετο για να δω τι θα μου πει ίσα ίσα που ο δεύτερος φώναξε κ άλλον για 2 γνώμη κ κανείς δεν έβλεπε τπτ κ μου είπαν ότι είμαι κ έτοιμη για γκρίνια• με τέλειο ενδομητριο τι να πω!!

Ωωρηξια εννοώ!!

Διαφημίσεις

Ο πολυποδας δεν φαινεται παντα ευκολα...εμενα μου ειχε βρει ενας γιατρος με πολυ καλο υπερηχο και αλλος δεν το εβρισκε με τιποτα....επρεπε να παω την 2η, 3η μερα του κυκλου με πολυ λεπτο ενδομητριο για να φανει....το clue....οταν εκανα υστεροσκοπηση για αφαιρεση βρεθηκε και 2ος απο πισω που δεν φαινοταν!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

όχι προηγήθηκαν της πρώτης μου εγκυμοσύνης και μάλιστα σε μια περίοδο που προσπαθούσα για μωρό αλλά δεν καθόταν, όταν τους έβγαλα μου είπε ο γιατρός μέσα σε 6 μήνες θα έχεις συλλάβει και η σύλληψη του πρώτου μου έγινε ακριβώς 6 μήνες μετά. Εμένα ο ένας ήταν μεγάλος (και σκέψου μετα βίας φαινόταν στον υπέρηχο) και μου έκλεινε την δεξια σάλπιγγα γιατί ήταν ακριβώς μπροστά. Δεν ξέρω αν εμπόδιζε και πιθανή εμφύτευση σε περίπτωση σύλληψης πάντος τα γεγονότα δικαίωσαν τον γιατρό και την πρόβλεψή του

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Οι πολύποδες όντως δε φαίνονται πάντα. Ο γιατρός μου δεν τους έβλεπε, έχασα πολλούς μήνες έτσι (κι ας έχει καλά μηχανήματα)... Και τελικά μου λέει πάμε να κάνουμε 3D υπέρηχο... Και εκεί φάνηκαν... Και τους αφαίρεσα και έμεινα έγκυος...

Έλεγξέ το, πήγαινε κάπου με σούπερ υπέρηχο, δεν είναι απλό πράγμα...

Οι πολύποδες όντως δε φαίνονται πάντα. Ο γιατρός μου δεν τους έβλεπε, έχασα πολλούς μήνες έτσι (κι ας έχει καλά μηχανήματα)... Και τελικά μου λέει πάμε να κάνουμε 3D υπέρηχο... Και εκεί φάνηκαν... Και τους αφαίρεσα και έμεινα έγκυος...

Έλεγξέ το, πήγαινε κάπου με σούπερ υπέρηχο, δεν είναι απλό πράγμα...

Εκανα κ 3d υπέρηχο κ δε φάνηκε τπτ τωρα περιμένω να Αδιαθετησω τέλος του μήνα κ να πάω σε 3ο γιατρο ακριβώς μετα το τέλος τη περιόδου μου. Να σε ρωτήσω είχες τπτ περίεργα στη περίοδο πολυ αίμα η περισσότερες μέρες; Αυτα με ρώτησαν κ οι 2 γιατροί αλλα δεν έχω κάτι τέτοιο.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...