Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Locus Medicus-Τσιλιβακος

Recommended Posts

Κορίτσια έχω κλείσει ραντεβού με τον Τσιλιβάκο.

Εχει πάει καμιά κοπέλα πρόσφατα? Ξέρετε πόσο κοστίζει η επίσκεψη (ξεχασα να ρωτήσω όταν πήρα τηλ).

Μείνατε ευχαριστημένες? Απλά είχε κάποια κοπέλα αποτέλεσμα?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω κλείσει ραντεβού με τον Τσιλιβάκο.

Εχει πάει καμιά κοπέλα πρόσφατα? Ξέρετε πόσο κοστίζει η επίσκεψη (ξεχασα να ρωτήσω όταν πήρα τηλ).

Μείνατε ευχαριστημένες? Απλά είχε κάποια κοπέλα αποτέλεσμα?

Καλημέρα !

Πήγα εγώ πριν 2 μήνες. Η επίσκεψη στοιχίζει 40-70 ευρώ ανάλογα με το περιστατικό. Εγώ πλήρωσα την πρώτη φορά 50 ευρώ και την δεύτερη 40 ευρώ.

Μειναμε πολύ ευχαριστημένοι γιατί μας έδωσε μια άλλη προοπτική και θεώρηση της κατάστασης.

Εμένα μου βρήκαν μικρόβιο στην μήτρα κάτι που δεν είχε ανιχνευθεί στις συμβατικές καλλιέργειες που γίνονται.

Μου συνέστησε αντιβίωση την οποία πήρα για να καθαρίσω από ιούς και μικρόβια !

Καλό Πάσχα !!!! :P

Καλημέρα !

Πήγα εγώ πριν 2 μήνες. Η επίσκεψη στοιχίζει 40-70 ευρώ ανάλογα με το περιστατικό. Εγώ πλήρωσα την πρώτη φορά 50 ευρώ και την δεύτερη 40 ευρώ.

Μειναμε πολύ ευχαριστημένοι γιατί μας έδωσε μια άλλη προοπτική και θεώρηση της κατάστασης.

Εμένα μου βρήκαν μικρόβιο στην μήτρα κάτι που δεν είχε ανιχνευθεί στις συμβατικές καλλιέργειες που γίνονται.

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Κ γω αυτό θέλω, "μια άλλη προοπτική" της κατάστασης!!! Αντε, μήπως δούμε αποτελέσματα.

Καλό Πάσχα κ καλή Ανάσταση.

Καλημέρα !

καλησπερα, το μικροβιο στο βρηκαν με την απλη εξεταση που κανουμε κολπικη καλλιεργεια? 'η καποια αλλη?

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα, το μικροβιο στο βρηκαν με την απλη εξεταση που κανουμε κολπικη καλλιεργεια? 'η καποια αλλη?

Γεια σου Λιν !

Όχι η κολπικη καλλιέργεια που έκανα έβγαινε αρνητική.

Εξέτασαν τον ιστό περιόδου (αίμα περιόδου δηλαδη ) και είδαν ότι η μητρα ήταν μολυσμένη ... Πολλές φορές ο ιός / μικρόβιο προχωρά και μολύνει το ανώτερο γεννετικο σύστημα καθιστώντας την μητρα τοξικο περιβάλλον. Αυτο αποτελεί συχνα παράγοντα υπογονιμοτητας αφού δεν είναι δυνατόν να προχωρησει εγκυμοσύνη ... Το εμβρυο απλα πεθαίνει !!!

Γεια σου Λιν !

Όχι η κολπικη καλλιέργεια που έκανα έβγαινε αρνητική.

Εξέτασαν τον ιστό περιόδου (αίμα περιόδου δηλαδη ) και είδαν ότι η μητρα ήταν μολυσμένη ... Πολλές φορές ο ιός / μικρόβιο προχωρά και μολύνει το ανώτερο γεννετικο σύστημα καθιστώντας την μητρα τοξικο περιβάλλον. Αυτο αποτελεί συχνα παράγοντα υπογονιμοτητας αφού δεν είναι δυνατόν να προχωρησει εγκυμοσύνη ... Το εμβρυο απλα πεθαίνει !!!

εχω στο ιστορικο μου τρεις κυησεις οι οποιες δεν προχωρησαν παλινδομες κ αποβολη και οι γιατροι δεν με προτειναν αυτη την εξεταση.

Πρεπει να ειμαι αιμα της πρωτης μερας απο την περιοδο? και συλλεγεται σε ειδικο δοχειο?

8HiKp2.png

εχω στο ιστορικο μου τρεις κυησεις οι οποιες δεν προχωρησαν παλινδομες κ αποβολη και οι γιατροι δεν με προτειναν αυτη την εξεταση.

Πρεπει να ειμαι αιμα της πρωτης μερας απο την περιοδο? και συλλεγεται σε ειδικο δοχειο?

Κοίταξε ο Τσιλιβακος μου είπε ότι οι ιοί και τα μικρόβια αποτελούν γενικότερα αιτία αποβολων...εννοώ αποβολή θεωρειται και η περιπτωση όταν γίνεται σύλληψη αλλα το εμβρυο που προκύπτει μολύνεται απο το περιβάλλον, πεθαίνει και μετα αποβάλλεται ...

Επίσης πολλές φορές ενδέχεται το σπερμα του άνδρα να έχει μολυνθεί απο ιό ... Αυτο δεν έχει να κάνει με την ποιοτητα του...μπορεί το σπερμα να είναι τουρμπο αλλα να είναι μολυσμένο απο ιό ... Άρα πάλι καταλήγουμε σε μολυσμένο εμβρυο δηλαδη kiss it bye bye !!!

Νομίζω ότι η συλλογή γίνεται την δεύτερη μερα με την μεγαλυτερη ροή σε ειδικό συλλεκτικό δοχείο ...

Η σελίδα του locus mιdicus είναι http://www.locusmedicus.gr

Κοίταξε ο Τσιλιβακος μου είπε ότι οι ιοί και τα μικρόβια αποτελούν γενικότερα αιτία αποβολων...εννοώ αποβολή θεωρειται και η περιπτωση όταν γίνεται σύλληψη αλλα το εμβρυο που προκύπτει μολύνεται απο το περιβάλλον, πεθαίνει και μετα αποβάλλεται ...

Επίσης πολλές φορές ενδέχεται το σπερμα του άνδρα να έχει μολυνθεί απο ιό ... Αυτο δεν έχει να κάνει με την ποιοτητα του...μπορεί το σπερμα να είναι τουρμπο αλλα να είναι μολυσμένο απο ιό ... Άρα πάλι καταλήγουμε σε μολυσμένο εμβρυο δηλαδη kiss it bye bye !!!

Νομίζω ότι η συλλογή γίνεται την δεύτερη μερα με την μεγαλυτερη ροή σε ειδικό συλλεκτικό δοχείο ...

Η σελίδα του locus mιdicus είναι http://www.locusmedicus.gr

Α!! Κανένας γιατρός δεν θα μας ωθουσε να κάνουμε αυτές τις εξειδικευμένες εξετάσεις γιατι απλα αυτές οι εξετάσεις ερευνούν τις αιτίες υπογονιμοτητας ...οι γιατροι μας είναι εξωσωματιστες δήλαδη δεν λύνουν θέματα υπογονιμοτητας απλα μας υπόσχονται ότι θα τα παρακάμψουν !!

Οι γιατροι τύπου Τσιλιβακου δηλαδη ανοσολογοι, γενετιστεσ κλπ χαλάνε την πιάτσα των εξωσωματιστων γιατι εντοπίζοντας και λύνοντας το θέμα υπογονιμοτητας ενός ζευγαριού αυτο σημαίνει αυτόματα μείωση της πελατείας των κέντρων εξωσωματικης ...

• Thanks 1

Α!! Κανένας γιατρός δεν θα μας ωθουσε να κάνουμε αυτές τις εξειδικευμένες εξετάσεις γιατι απλα αυτές οι εξετάσεις ερευνούν τις αιτίες υπογονιμοτητας ...οι γιατροι μας είναι εξωσωματιστες δήλαδη δεν λύνουν θέματα υπογονιμοτητας απλα μας υπόσχονται ότι θα τα παρακάμψουν !!

Οι γιατροι τύπου Τσιλιβακου δηλαδη ανοσολογοι, γενετιστεσ κλπ χαλάνε την πιάτσα των εξωσωματιστων γιατι εντοπίζοντας και λύνοντας το θέμα υπογονιμοτητας ενός ζευγαριού αυτο σημαίνει αυτόματα μείωση της πελατείας των κέντρων εξωσωματικης ...

Εχεις απόλυτο δίκιο! Κ γω έκανα ιστό περιόδου με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία κ βρεθηκα θετική σε δύο βακτήρια. Ο εξωσωματικός όταν του το είπα δεν έδωσε σημασία, απλά μου έδωσε αντιβίωση αδιάφορα. Ειναι κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!. Επίσης, οποιαδήποτε άλλη εξέταση που έκανα (ΝΚ, θρομβοφιλιας, υστεροσκόπηση κλπ) τις έκανα με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πάλι πρωτοβουλία. Κοντεύω να πάρω ειδικότητα στην ιατρική :!:

Διαφημίσεις

Εχεις απόλυτο δίκιο! Κ γω έκανα ιστό περιόδου με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία κ βρεθηκα θετική σε δύο βακτήρια. Ο εξωσωματικός όταν του το είπα δεν έδωσε σημασία, απλά μου έδωσε αντιβίωση αδιάφορα. Ειναι κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!. Επίσης, οποιαδήποτε άλλη εξέταση που έκανα (ΝΚ, θρομβοφιλιας, υστεροσκόπηση κλπ) τις έκανα με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πάλι πρωτοβουλία. Κοντεύω να πάρω ειδικότητα στην ιατρική :!:

Δεν έχεις άδικο !!! Κι εγω πλέον θα μπορούσα να προτείνω και πρωτόκολλο διεγερσης !!! :) :) piece of cake !!!

Χωρίς πλάκα τώρα διάβασα το άρθρο του Τσιλιβακου " Υπογονιμοτητα: δεν είναι η εξωσωματικη η μονη λύση " στην ιστοσελίδα του locus médicus το οποίο βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και απαντά σε πολλα ερωτήματα μας ένα εκ των οποίων γιατι όλοι οι γιατροι γυναικολογοι και εξωσωματιστες σφυρίζουν αδιάφορα και δεν μας προτείνουν εξειδικευμένες εξετάσεις !

Γιατι πολυ απλα " είναι πολλά τα λεφτά Άρη !"

Και η δικη μου γυναικολος υποβάθμισε το γεγονός του μικροβιου στην μητρα μου αδιαφορώντας όταν την ενημέρωσα ότι με δικη μου πρωτοβουλία απευθύνθηκα στον Τσιλιβακο ...

Επίσης η γυναικολος μου με πήρε απο το χέρι και με πήγε στο συγκεκριμένο κεντρο εξωσωματικης ... Ο Τσιλιβακος μιλαει στο άρθρο του για μεσάζοντες και μίζες ... Πόσο δίκιο έχει τελικά ....

Δεν έχεις άδικο !!! Κι εγω πλέον θα μπορούσα να προτείνω και πρωτόκολλο διεγερσης !!! :) :) piece of cake !!!

Χωρίς πλάκα τώρα διάβασα το άρθρο του Τσιλιβακου " Υπογονιμοτητα: δεν είναι η εξωσωματικη η μονη λύση " στην ιστοσελίδα του locus médicus το οποίο βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και απαντά σε πολλα ερωτήματα μας ένα εκ των οποίων γιατι όλοι οι γιατροι γυναικολογοι και εξωσωματιστες σφυρίζουν αδιάφορα και δεν μας προτείνουν εξειδικευμένες εξετάσεις !

Θα μπω να το διαβάσω κ εγω το άρθρο, δεν το γνώριζα!!!

Γιατι πολυ απλα " είναι πολλά τα λεφτά Άρη !"

Και η δικη μου γυναικολος υποβάθμισε το γεγονός του μικροβιου στην μητρα μου αδιαφορώντας όταν την ενημέρωσα ότι με δικη μου πρωτοβουλία απευθύνθηκα στον Τσιλιβακο ...

Επίσης η γυναικολος μου με πήρε απο το χέρι και με πήγε στο συγκεκριμένο κεντρο εξωσωματικης ... Ο Τσιλιβακος μιλαει στο άρθρο του για μεσάζοντες και μίζες ... Πόσο δίκιο έχει τελικά ....

Ειδικά εαν δουνε πόσο πολύ θές ενα παιδάκι, εκμεταλλεύονται το άγχος σου στο έπακρο κ "πάμε στην επόμενη προσπάθεια", έτσι χωρίς εξετάσεις!!!

• 3 weeks later...

Καλημερα

εχω επισκευτη ανοσολογο στη θεσσαλονικη τον Δανιηλιδη

ο οποιος μετα απο γονιδιακιες εξετασεις που καναμε βρεθηκε οτι δεν εχω αντισωματα(πολυ προτοτυπο σχεδον ετσι λεει σε ολες)

και μου προτεινε τα εμβολια λεμφοκυτταρων στο συνολο 10εμβολια

4 στο διαστημα της εξωσωματικης και τα υπολοιπα 6 σε περιπτωση που τυχη εγκυμοσυνη,

ενω στο Locus Medicus ο Τσιλιβακος προτεινη 1εμβολιο πριν την εμβρυομεταφορα.

Ποια ειναι η γνωμη σας?? ή αν ειχατε εμπειρα??

ειναι τεραστια η διαφορα ο ενας λεει 1 εμβολιο ενω ο αλλο περισσοτερα:confused:

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

8HiKp2.png

• 8 months later...

Κορίτσια εγώ αν δεν είχα πάει στον Κο Τσιλιβάκο σε συνεργασία με τον γυναικολόγο μου κ. Καπετάνιο δεν θα γινόμουν ποτέ μητέρα διότι όλοι οι προηγούμενοι δεν ήξεραν να βρουν το αίτιο των αποβολών. Τους χρωστάω τα πάντα... μου φέρθηκαν όχι μόνο σαν επιστήμονες αλλά και σαν άνθρωποι και έγινα μητέρα στα 40 με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς εξωσωματική.

esperance να σου ζησει το παιδακι σου.ξερεις ,η επιτυχης εκβαςη μιας εγκυμοςυνης εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες οι οποιοι δεν ειναι κ ολοι γνωςτοι.δεν ειναι τυχαιο οτι τα εμβολια δεν ειναι πλεον αποδεκτα.εχει αποδειχτει οτι δεν ειναι ευργετικα.εχει γινει κ εκτενεστατη συζητηση εδω στο φορουμ.εγω με πεντε καθεξιν αποβολες ,παρα τις διαβεβαιωςεις του κυριου τςιλιβακου,να σου πω οτι εκανα κ τα εμβολια στο λοκους αλλα κ παλι αποβολη ειχα.ολα λοιπον σχετικα ειναι.κ περα απο την τσεπη μας,να ξερεις οτι σε καποιες περιπτωσεις μετα την παροδο πεντε ετων ενδεχεται να οδηγησουν σε προβλημα στο ανοσοποιητικο.επισης ,απο το τμημα ιστοσυμβατοτητας του ευαγγελισμου,με ενημερωσαν οτι αν για καποιο λογο χρειαστω μοσχευμα απο το συζηγο,λογω των εμβολιων αυτο ειναι αδυνατο.τωρα θα μου πεις οτι η πιθανοτητα να χρειαστω κατι τετοιο ειναι απειροελαχιστες αλλα κακο δεν κανει να το πω κ αυτο.Μεγα μυστηριο οι καθεξιν αποβολες ακομα κ αν εχεις ψαξει απιθανα πραγματα πραγματα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Έχω πάει κ εγώ στον κο Τσιλιβάκο. Έχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα και πήγα να δω μήπως μπορεί να δει κάτι άλλο. Μου έκανε ένα σωρό ερωτήσεις οι οποίες μου φάνηκαν αρκετά περίεργες και δεν μπορούσα να απαντήσω ξεκάθαρα. Για παράδειγμα, πονάς τη πρώτη μέρα της περιόδου, τη δεύτερη? Έχεις καφέ στην αρχή της περιόδου? Πονάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πραξης? Σε ποιο σημείο πονάς? Στο βάθος ή στο πλάι? Που στο πλάι? Μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις που δεν τις γράφουν τα ταμεία και ειναι ακριβές. Πλήρωσα 50 ευρώ την επίσκεψη. Εν τελει δεν έκανα καμία από τις εξετάσεις που μου είπε και θεώρησα ότι ήταν τα πιο πεταμένα λεφτά που έδωσα κατά την διάρκεια διερεύνησης που κάνω.

Χώρια που ο κος Τσιλιβάκο, αφού με τις ερωτήσεις-παγίδα δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο, έδωσε τεράστια σημασία στην ΑΜΗ μου, η οποία ειναι 3,80pmol, λέγοντας ότι είναι πολυ χαμηλή. Αν κ ανοσιολόγος δεν μου είπε ότι μπορεί να οφείλετε και στο αυτοάνοσο που έχω και μπορεί να επηρεάζει την ΑΜΗ προς τα κάτω, κάτι που μου είπε ένας από τους εξωσωματικούς που επισκέφτηκα.

• 1 year later...

Καλημέρα! Επισκέφτηκα τον κ. Τσιλιβάκο μετά από παρότρυνση μιας φίλης που γνώριζε για την εξέταση που γίνεται με το αίμα της περιόδου και βρήκα κυριολεκτικά την υγειά μου. Όντως βρέθηκε ένα μικρόβιο το οποίο αγνοούσα παρότι είχα επισκεφθεί αμέτρητους γιατρούς και είχα κάνει όλες τις εξετάσεις που μου πρότειναν (για τη διάγνωση παλλίνδρομων κυήσεων). Χρειάστηκε να επαναλάβω την εξέταση τρεις φορές και να πάρω 04 μήνες αντιβίωση για να φύγει το μικρόβιο. Ο κ. Τσιλιβάκος από τον σωρό των εξετάσεων που του πήγαμε ξεχώρισε μια που υποδείκνυε γενετικό πρόβλημα (μετάθεση σε χρωμόσωμα για όσους γνωρίζουν) και την οποία οι προηγούμενοι γιατροί αγνοούσαν και μας παρέπεμψε στον κ. Παπανικόπουλο για εξωσωματική που ευτυχώς πέτυχε με την πρώτη. Σημειωτέον ότι ενώ άλλος, από τους πολύ γνωστούς γιατρούς που ασχολούνται με το θέμα, είχε διαγνώσει στο παρελθόν ως αιτία των παλλίνδρομων κυήσεων τα natural killers (κατόπιν εξέτασης που είχα κάνει στο δικό του κέντρο και φυσικά βγήκε θετική και την οποία μόνη μου επανέλαβα σε δημόσιο νοσοκομείο και βγήκε αρνητική), ο κ. Τσιλιβάκος μας παρότρυνε να την επαναλάβουμε. Βγήκε τελικά αρνητική και δεν χρειάστηκε να ξαναασχοληθώ με τα περιβόητα natural killers. Επομένως δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι υποβάλλονται οι ασθενείς επί τούτου σε περιττές εξετάσεις και θεραπείες. Όλο το προσωπικό του Locus Medicus και ειδικά οι γιατροί που ανέφερα όπως και ο κ. Γεωργούλιας, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, μας διευκόλυναν και μας ενθάρρυναν πολύ. Δεν μας έδωσαν στιγμή την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται πρωτίστως για το πορτοφόλι μας. Οφείλουμε εν πολλοίς την εγκυμοσύνη μας στην επιστημοσύνη τους και τον επαγγελματισμό τους.

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια! Εκανα κι εγω μεσα στον Νοεμβριο τη "βολτα" μου απο το locus medicus, μετα απο παροτρυνση φιλης που ειχε μια φιλη...που ειχε μια φιλη που της ελυσε το locus medicus και ο συγκεκριμενος ανοσολογος που συζηταμε το προβλημα. Ξερετε πώς παει συνηθως το πραγμα. Οταν προσπαθεις καιρο και δεν τα καταφερνεις, πιανεσαι και απο την παραμικρη ελπιδα. Ετσι κι εγω, πριν επιχειρησω την εξωσωματικη ( την οποια φοβαμαι δε σας κρυβω) και αφου η φιλη της φιλης...και αφου το site τους τα λεει τοσο ωραια και αφου ειχα αναγκη να πιστεψω πως μπορω και μονη μου....πηγα.

Αποτελεσμα: 350? το.πρωτο πακετο εξετασεων (καρυοτυποι, ουρεοπλασματα κλπ , περισσοτερες τα ξερετε τα εχετε ξαναδιαβασει ή τα εχετε κανει). Γιατρος δεν ειμαι αλλα ξερω να διαβαζω αποτελεσματα που αναγραφουν παντου τη λεξη αρνητικο, διπλα σε καθε εξεταζομενο στοιχειο. Καλου κακου στελνω τα αποτελεσματα σε φιλο γυναικολογο στην ελβετια και στον επι χρονια μικροβιολογο ανοσολογο που γνωριζω και που εχει σωσει εμενα και τον αντρα μου καμποσες φορες απο αλλα (ασχετα με το θεμα μας) μικροβια. Τελοσπαντων, παιρνω απαντηση απο ολους οτι οι εξετασεις ειναι οκ. Μιλαω με τον ανοσολογο του συγκεκριμενου κεντρου στο τηλ κατοπιν για να μου πει τι βλεπει στα αποτελεσματα( περιμενοντας κι εγω η ανοητη να μου επιβεβαιωσει κι αυτος το ιδιο με τους προηγουμενους). Αμ δε! Παιρνω ως απαντηση οτι εχω μικροβια, οτι να μην περιμενω να μου πουν ποιο/ποια μικροβια ακριβως, οτι πρεπει αμεσα να αρχισω δοκιμες με διαφορες αντιβιωσεις μεχρι να πετυχω τη σωστη, οτι αφου φαω ολες αυτες τις αντιβιωσεις μετα θα ψαχτω και για το ενδομητριο μου, οτι πρεπει να στειλω κ τον συζυγο για εξετασεις(90?) και οτι ολα αυτα δεν μπορουμε να τα λεμε απο το τηλ. Να κλεισω αμεσα το δευτερο ραντεβου μου (50?).

. Επιμενω ρωτωντας απο πού φαινεται οτι εχω μικροβιο αφου οι εξετασεις γραφουν "αρνητικο" διπλα στις λεξεις μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα κλπ και μου απαντα οτι φαινεται απο τα πυοσφαιρια μου. Ξαναρωτω τους παραπανω δυο δικους μου γιατρους τι δειχνουν τα πυοσφαιρια μου κ μου λεν οτι ειναι φυσιολογικα!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: στο πρωτο ραντεβου στο κεντρο αυτο σε ρωτουν απο πού εμαθες για αυτους κ αν σε στελνει ο γιατρος σου!!! Δεν το κανουν τυχαια ουτε κανουν στατιστικη. Ξερουν οτι σχεδον ολες οσες παμε εκει ΔΕΝ μας στελνει ο γιατρος μας (γιατι οι γυναικολογοι εναι αντιθετοι με αυτη τη διαδικασια) , εχουμε παει απο μονες μας λογω γνωστου ή λογω internet και ΕΠΟΜΕΝΩΣ δεν υπαρχει αμεσα καποιος να αντικρουσει αυτα που θα σου πουνε...

Τα συμπερασματα δικα σας.

Συγγνωμη για την εκταση του post

• Like 1

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια! Εκανα κι εγω μεσα στον Νοεμβριο τη "βολτα" μου απο το locus medicus, μετα απο παροτρυνση φιλης που ειχε μια φιλη...που ειχε μια φιλη που της ελυσε το locus medicus και ο συγκεκριμενος ανοσολογος που συζηταμε το προβλημα. Ξερετε πώς παει συνηθως το πραγμα. Οταν προσπαθεις καιρο και δεν τα καταφερνεις, πιανεσαι και απο την παραμικρη ελπιδα. Ετσι κι εγω, πριν επιχειρησω την εξωσωματικη ( την οποια φοβαμαι δε σας κρυβω) και αφου η φιλη της φιλης...και αφου το site τους τα λεει τοσο ωραια και αφου ειχα αναγκη να πιστεψω πως μπορω και μονη μου....πηγα.

Αποτελεσμα: 350? το.πρωτο πακετο εξετασεων (καρυοτυποι, ουρεοπλασματα κλπ , περισσοτερες τα ξερετε τα εχετε ξαναδιαβασει ή τα εχετε κανει). Γιατρος δεν ειμαι αλλα ξερω να διαβαζω αποτελεσματα που αναγραφουν παντου τη λεξη αρνητικο, διπλα σε καθε εξεταζομενο στοιχειο. Καλου κακου στελνω τα αποτελεσματα σε φιλο γυναικολογο στην ελβετια και στον επι χρονια μικροβιολογο ανοσολογο που γνωριζω και που εχει σωσει εμενα και τον αντρα μου καμποσες φορες απο αλλα (ασχετα με το θεμα μας) μικροβια. Τελοσπαντων, παιρνω απαντηση απο ολους οτι οι εξετασεις ειναι οκ. Μιλαω με τον ανοσολογο του συγκεκριμενου κεντρου στο τηλ κατοπιν για να μου πει τι βλεπει στα αποτελεσματα( περιμενοντας κι εγω η ανοητη να μου επιβεβαιωσει κι αυτος το ιδιο με τους προηγουμενους). Αμ δε! Παιρνω ως απαντηση οτι εχω μικροβια, οτι να μην περιμενω να μου πουν ποιο/ποια μικροβια ακριβως, οτι πρεπει αμεσα να αρχισω δοκιμες με διαφορες αντιβιωσεις μεχρι να πετυχω τη σωστη, οτι αφου φαω ολες αυτες τις αντιβιωσεις μετα θα ψαχτω και για το ενδομητριο μου, οτι πρεπει να στειλω κ τον συζυγο για εξετασεις(90?) και οτι ολα αυτα δεν μπορουμε να τα λεμε απο το τηλ. Να κλεισω αμεσα το δευτερο ραντεβου μου (50?).

. Επιμενω ρωτωντας απο πού φαινεται οτι εχω μικροβιο αφου οι εξετασεις γραφουν "αρνητικο" διπλα στις λεξεις μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα κλπ και μου απαντα οτι φαινεται απο τα πυοσφαιρια μου. Ξαναρωτω τους παραπανω δυο δικους μου γιατρους τι δειχνουν τα πυοσφαιρια μου κ μου λεν οτι ειναι φυσιολογικα!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: στο πρωτο ραντεβου στο κεντρο αυτο σε ρωτουν απο πού εμαθες για αυτους κ αν σε στελνει ο γιατρος σου!!! Δεν το κανουν τυχαια ουτε κανουν στατιστικη. Ξερουν οτι σχεδον ολες οσες παμε εκει ΔΕΝ μας στελνει ο γιατρος μας (γιατι οι γυναικολογοι εναι αντιθετοι με αυτη τη διαδικασια) , εχουμε παει απο μονες μας λογω γνωστου ή λογω internet και ΕΠΟΜΕΝΩΣ δεν υπαρχει αμεσα καποιος να αντικρουσει αυτα που θα σου πουνε...

Αν κανεις ενα κοπο κ διαβασεις τι εχουμε γραψει κ εμεις οι αλλοι σχετικα με το συγκεκριμενο κεντρο θα εβγαζες τα συμπερισματα σου χωρις να σου κανουν αφαιμαξη κ χωρις να χασεις το χρονο σου.κ ξερεις πολλοι απο εμας ειμαστε βετερανοι.οχι πρωταρηδες.ξερουμε πολυ καλα τι λεμε.συγχαρητηρια στις κοπελες που πετυχαν ενω περαςαν απο αυτους ,δεν θελω να υποτιμηςω την προςπαθεια κ τον αγωνα που εχουν κανει αλλα ηταν τυχαιο.η επιτυχια τους δεν συνδεεται με αυτους.ηταν απλα κ ευτυχως τυχερες.λυπαμαι που επεσες κ συ θυμα.

Καταλαβαίνω επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση αυτών που καταβάλουν...τελικά μάταιες και απέλπιδες προσπάθειες, τους λόγους που έχει καθένας και καθεμία από εμάς να αμφισβητεί ό,τι διαβάζει, αλλά γράφω την αλήθεια όπως την έζησα. Μόνη μου ζήτησα να επαναλάβω την εξέταση του καρυότυπου για την οποία το πιο γνωστό ίσως κέντρο των Αθηνών είχε βγάλει δύο διαφορετικά αποτελέσματα σε διάστημα 4 ετών (ήμαρτον δλδ, για πολλές σφαλιάρες οι άνθρωποι) και ο κ. Τσιλιβάκος μας είπε όχι. Το δεύτερο αποτέλεσμα συνδέεται με πολλίνδρομες κυήσεις. Και απεδείχθη ότι έτσι είναι. Τι να πω, δεν ξέρω. Όσο για τα χρήματα, δυστυχώς χωρίς δαπάνη δεν γίνεται τίποτα. Το λέω εγώ που επί 15 έτη έψαχνα να βρω ψύλλο στα άχυρα. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα χρήματα ξόδεψα. Και πόσα δάκρυα βέβαια. Πίστεψα πολύ στους ανθρώπους αυτούς γιατί τους εμπιστεύτηκε και ο άντρας μου, που απογοητευμένος από προηγούμενες εμπειρίες, όπως ξαναέγραψα, τους αναγνώρισε επιστημοσύνη. Λόγια ξεκάθαρα, χωρίς αοριστίες και ευχολόγια. Μπορείτε μας είπαν και ενώ οι στατιστικές σας δίνουν 15% επιτυχία, εμείς υπολογίζοντας τις παραμέτρους σας δίνουμε 35%. Έτσι και έγινε. Δεν πίστευα μέχρι που γέννησα, ότι θα τα κατάφερνα. Πολλή ταλαιπωρία και φοβάμαι ότι είναι λίγοι οι γιατροί και τα κέντρα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα που δεν με γνωρίζουν. Αυτά!!! Καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις κάποιων, το ξαναλέω, αλλά πρέπει να πω και την αλήθεια μου. Ελπίζω να βοήθησα.

θα συμφωνήσω απολυτα μαζί σου και θα προσθέσω οτι ο εν λόγω ιατρος ανοσολογος δεν ειναι δεν εχει ειδικευτει ουτε γνωριζω την ακριβη ειδικοτητα του

τον ειδα μονο μια φορα και τελευταια και ξερω πολυ κοσμο που φορτωσε ασκοπα εξετασεις και αντιβιωσεις με οτι αυτο συνεπαγεται

αυτα ...........

ΠΡΟΣΟΧΗ

να επαναλάβω την εξέταση του καρυότυπου για την οποία το πιο γνωστό ίσως κέντρο των Αθηνών είχε βγάλει δύο διαφορετικά αποτελέσματα σε διάστημα 4 ετών ....... Το δεύτερο αποτέλεσμα συνδέεται με πολλίνδρομες κυήσεις. Και απεδείχθη ότι έτσι είναι.

σε παρακαλω, να μου εξηγησεις τι ακριβως εννοεις μ'αυτο. πως ο καρυοτυπος μας (τα γονιδια μας) αλλαζει μετα απο τις παλλινδρομες? πως απεδειχθη ακριβως?

turbulence, ο καρυότυπος δεν αλλάζει. Δεν είχε βγάλει το εργαστήριο σωστό αποτέλεσμα με συνέπεια για 04 χρόνια να μας λένε πως το πρόβλημα δεν είναι γονιδιακό. Ένας συνοικιακός γιατρός που είδε τις εξετάσεις μας, αμφισβήτησε το αποτέλεσμα και μας έστειλε να επαναλάβουμε την εξέταση του καρυότυπου. Την επαναλάβαμε στο ίδιο κέντρο και βρέθηκε μετάθεση σε ένα χρωμόσωμα που ερμήνευε και με το παραπάνω τις παλλίνδρομες κυήσεις. Σημειωτέον ότι το ίδιο κέντρο έκανε καρυοτυπική ανάλυση στα προϊόντα αποβολών και τα έβρισκε όλα φυσιολογικά. Στην επανεξέταση βέβαια (γιατί τα είχα ζητήσει και είχα κρατήσει τα κουτάκια τους) βρέθηκαν παθολογικά. Η απάντηση του επικεφαλής στην οργισμένη αντίδρασή μας, επειδή όπως πολύ καλά είπες ο καρυότυπος δεν αλλάζει, γιατί μας παίδευε για 04 χρόνια με λάθος διάγνωση, ήταν ότι, είναι τόσο μικρή και αμελητέα η μετάθεση που ήταν δύσκολο να την εντοπίσουν. Με άλλα λόγια έπρεπε να πάσχουμε από κάτι εξόφθαλμο. Γι' αυτό και επειδή δεν είχαμε εμπιστοσύνη ούτε για το δεύτερο αποτέλεσμα σκεφθήκαμε να την επαναλάβουμε στο Locus Medicus και ο κ. Τσιλιβάκος είπε ότι δεν χρειάζεται.

• 4 weeks later...

πολλα θεματα στο φορουμ για το συγκεκριμενο κεντρο και τα περισσότερα ανενεργη και δεν ξερω που να γραψω. Εδω ειναι ενεργες αλλα μικρο θεμα. Να σας πω και εγω τι ξερω:

Εμενα ενας φιλος μου πηγε στον Τσιλιβακο Βασιλειο που αναφερεται ως ανοσολογος αναπαραγωγης. Ζητηθηκαν απο τον παραπανω εξετασεις σπερματος 205 ευρω για τον ανδρα μεσα στο κεντρο του LOCUS MEDICUS. Από τη γυναικα ζητηθηκαν εξετασεις αιματος και κολπικου υγρου αξιας 325 ευρω. Το προβλημα είναι ότι χρησιμοποιει δικες του εξετασεις και όχι τις διεθνώς αναγνωρισμενες και δεν παραδεχεται καμια εξεταση όπως της Βιοιατρικης Ιλισσιων που είναι από τα πιο αξιοπιστα και αναγνωρισμενα κεντρα.

Εβγαλε λοιπον ότι ο ανδρας ειχε χλαμυδια στο σπερμα του και ερπητα γεννητικων οργανων στον τυπο 1 και 2!!! Ως αποτελεσμα του τριπλα μολυσμενου σπερματος λοιπον, η γυναικα δεν μπορουσε να κυοφορησει. Η λυση κατά τη γνωμη του ιατρου ηταν να γινουν πολλαπλοι εμβολιασμοι στη γυναικα, από μια ανακαλυψη παλι δικη του, που είναι εμβολιο που γινεται από το αιμα του ανδρα. Το κοστος των πολλαπλων επισκεψεων και των πολλαπλων εμβολιων δε το ρωτησε ο φιλος.

Όμως ο φιλος μου ηταν πολύ προσεκτικος στη ζωη του και ειχε κανει και εξετασεις με μοριακη μεθοδο στο παρελθον στο σπερμα και ηταν όλα καθαρα.

Τελικα όμως εκανε ο φιλος την αλλη μερα εξετασεις για σπερμα στη Βιοιατρικη Ιλισσιων με μοριακες μεθοδους που είναι οι πιο αναγνωρισμενες παγκοσμιως. Δεν ειχε ερπητα γεννητικων οργανων στο σπερμα κανενα από τους δυο τυπους, αυτη εγινε με μοριακη μεθοδο και με ειδικοτητα που προσεγγιζει το 96%, με διεθνη αναγνωρισμενη μεθοδο.

Δεν ειχε επισης χλαμυδια παλι με μοριακη μεθοδο ανινευσης που ειχε ειδικοτητα και ευαισθησια που προσεγγιζει το 98%.

Αρα λοιπον σε ένα αναγνωρισμένο και γενικώς παραδεκτο κεντρο ειχε πεντακαθαρο σπερμα, μετα από εξετασεις μοριακου τυπου που επιστημονικως είναι πολύ αξιοπιστες. Απογοητευθηκαν παρα πολύ από το συγκεκριμενο ιατρο και εβγαλα και εγω φωτογραφιες τις εξετασεις του φιλου μου μια και αισθανθηκα υπευθυνος που του τον συστησα. Αυτα εμαθα, αυτα σας αναφερω

• Like 1