Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!!

Recommended Posts

Αναμμένο τζάκι,ζεστή σοκολάτα,αχνιστά μπισκοτάκια σε σχήμα χιονάνθρωπου,ο ήχος που κάνουν τα ξύλα όταν καίγονται...η μουσική της καμπάνας,η χαρά στα μάτια των παιδιών όταν ανοίγουν τα δώρα,τα φωτάκια που τρεμοσβήνουν στο δέντρο,αστέρια ,αγγελάκια,κόκκινες μπάλες, το μουσικό καρουσέλ και το ζαχαρένιο σπιτάκι...στο παράθυρο γκι και νιφάδες ..στα πόδια ζεστές καλτσούλες ..και κόκκινες στο τζάκι να περιμένουν τα δώρα..το βράδυ πρίν τον ύπνο να λέμε ιστορίες για τον Άγιο Βασίλη... ένα ζεστό σπιτικό γεμάτο γαργαλιστικές μυρωδιές..ευχές και δώρα.. οικογενειακή ευτυχία...ΌΛΟΙ ΛΑΤΡΕΎΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ για πολλούς ακόμα λόγους ..ας μοιραστούμε τη χαρά και τη ζεστασιά της καλύτερης γιορτής του χρόνου...Ας ανταλλάξουμε ιδέες και ας γεμίσουμε το τόπικ με τις πιο αστραφτερές μας φωτογραφίες..

005-2-1.jpg033.jpg001-3.jpg001-5.jpg213.jpg

Σε λίγο καιρό θα στείλω κ φετινές φωτό..

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

719318vj9lmryevx.gif1643583esu3zdlve5.gif

12682mtunl18w57.gif 1655532c0ke0ugrua.gif687517m6fq0asx95.gif792346d7dpb6vvho.gif

Λατρεύω τα Χριστούγεννα ειδικά αν συνοδεύονται με όλα τα παραπάνω που ανέφερες...

Τί μου θύμησες τώρα!!!

Άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα... θα ψάξω και για δικές μου φώτο στα cd και αν βρω θα κατεβάσω γιατί όπως λέει η παροιμία "το παιδί του τσαγκάρη περπατάει ξυπόλυτο" ... έτσι κι εμείς.

Άντε ,άντε να μαζευόμαστε οι ανυπόμονες.. και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη..χιχιχι.. :P ή μήπως να πω χο χο χο :wink:

Διαφημίσεις

Και εγω τα Χριστουγεννα τα λατρευω και ανυπομονω να ερθουν για να στολισουμε το σπιτι(το σπιτι το στολιζω απο αρχες Δεκεμβρη για να το χαρω) :lol:

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Παντα λατρευα τα Χριστουγεννα κ γεμιζα το σπιτικο μου χριστουγεννιατικη διακοσμηση... φετος θα το κανω υπεροχο για την κορουλα μου!

Το περιμενω πως κ πως! Θα της βαλω καθε ειδους κουτι για δωρακια στην βαση του δεντρου να τα σκιζουμε με μανια κ να παιζουμε με τα δωρα της.

Θελω για την κορη μου να ειναι τα Χριστουγεννα αγαπημενη εποχη.

Η μαμα μου δυστυχως λογω ασχημων συγκυριων δεν στολιζε τα τελευταια χρονια κ εμενα μου ελειπε...

Θα της προσφερω παντα τις καλυτερες γιορτες ξεκινωντας απο τα πρωτα μας Χριστουγεννα σαν οικογενεια!

787867pjj22notc2.gif

υσ.που εισαι βρε elias'christina?σε εχασα :D:D πολλα φιλια!!!!

Μαρια μου τι κανετε??? Τι γινετε με την αλλαγη? Ολα καλα ετσι?

Εγω πηζω στην δουλεια.. και ετσι μπαινω πολυ λιγο!

Φιλακια πολλα κ απο μενα.

Διαφημίσεις

Κατασκευές.

1)Πέρυσι είχα πάρει καλτσάκια των παιδιών τα πολύ μικρά bebe και τα πέρασα σε γυψόνερο τα γέμισα με χαρτιά και τα άφησα να "κάθονται" μέχρι που στέγνωσαν και κοκάλωσαν. Τους πέρασα κορδελίτσες και τα κρέμασα σε ένα μικρό δεντράκι λευκό, και μέσα στα καλτσάκια έβαλα μικρούλικα αρκουδάκια, λευκά που πήρα από το τζάμπο. Ήταν πολύ όμορφο!

2)Σε χρωματιστό πράσσινο χοντρό χαρτόνι (canson) σχεδίασα ένα τρενάκι το έκοψα άνοιξα παραθυράκια και πρόσθεσα χρωματιστά χαρτόνια στα βαγόνια για ρόδες έβαλα καπάκια από μπύρα που τα έβαψα και τα κόλλησα πάνω στο χαρτόνι με σιλικόνη. Το κόλλησα στον τοίχο του παιδικού με ταινία διπλής όψης.

3) Πέρνουμε χαρτοπετσέτες σε χριστουγεννιάτικα μοτίβα και βγάζουμε και κρατάμε το πολύ-λεπτό φύλλο αυτό που έχει το σχέδιο ξεφυλλίζουμε-χωρίζουμε την χαρτοπετσέτα. Έχουμε ένα χοντρό χαρτόνι από πάνω βάζουμε μεμβράνη διάφανη αυτή που βάζουμε για να σκεπάσουμε τα τρόφιμα, πάνω από την μεμβράνη βάζουμε το πολύ λεπτό φύλλο της χαρτοπετσέτας που θέλουμε να μεταφέρουμε. Το καλύπτουμε με ένα φύλλο χαρτί και σιδερώνουμε από πάνω με σίδερο χωρίς ατμό για μερικά δευτερόλεπτα. Η μεμβράνη λιώνει και το σχέδιο της χαρτοπετσέτας κολλάει ομοιόμορφα πάνω στο χαρτόνι. Κόβουμε περιμετρικά το χαρτόνι και αν θέλουμε αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο για να φαίνεται το χρωματιστό χαρτόνι σαν περίγραμμα ή για να κολλήσουμε χρυσόσκονη. Ανοίγουμε μια τρυπούλα περνάμε κορδελίτσα και έχουμε υπέροχα στολίδια.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

αχ!τι ωραια φιλιω που ανοιξες θεμα για τα χριστουγεννα :D μου αρεσουν και εμενα παρα πολυ και του αντρα μου ακομα περισσοτερο ,ειδικα φετος που περιμενουμε την μπουμπου μας πρωτα θεος στις 15 δεκεμβριου ο αντρας μου θελει να στολισουμε το σπιτι αλλα και το δωματιο του μωρου (ασχετα αν δεν κοιμηθει εκει) απο 1 νοεμβριου να ειναι ετοιμο να υποδεχτουμε το μωρο μας αλλα να το χαρουμε και εμεις.

να ρωτησω κατι επειδη δεν ξερω να βαζω φωτο μπορει καποια κοπελα να μου πει πως αν θελει να μου πει εδω η να μου στειλει πμ.

ευχαριστω. :D

περιμένω πως και πως να έρθει ο Δεκέμβρης!

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής μου και έχω τρελαθεί!728571n45oqq2g3v.gif

Οταν ήμουν μικρή στολίζαμε το δεντρο μας πάντα νωρίς, σε ένα πολύ γιορτινό περιβάλλον με πολλά τραγούδια και την μαμά μου να γεμίζει το σπίτι υπέροχες μυρωδιές από μπισκότα βουτύρου, κεικ σοκολατας, ψητά καραμελωμένα μήλα .......

Από τώρα έχω γεμίσει το μυαλό μου με ιδέες!

Πέρσι που ήμουν έγγυος - όπως κάθε χρόνο παρόλο που έιμαι πιά 29 χρονών γαιδούρα - έιχα στείλει γράμμα στον Αγ. Βασίλη να μου χαρίσει ένα γερό μωρό!

Η μαμά μου μας είχε μάθει οταν ήμασταν μικρές με την αδερφή μου να τον ευχαριστούμε για αυτά που μας έφερνε φτιαχνοντάς του ζωγραφιές και αφήνοντάς του γλυκά δίπλα στο τζάκι!

Φέτος θα του αφήσω ένα ολόκληρο ζαχαροπλαστείο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια πολύ όμορφα τα σπίτια σας!

Να περνάτε πάντα όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Και κάτι ακόμα! Υπάρχουν γύρω μας παιδάκια που έχουν ανάγκη μια αγκαλιά κι ας μην είναι δικά μας! Μην τα ξεχνάμε! Η αγκαλιά μια μάνας είναι τεράστια!!!!

Διαφημίσεις

Εμεις γυρω στις 20 Νοεμβριου στολιζουμε :wink:

κι εμείς.. :P

ΒΙΚΗ πολύ όμορφες ιδέες..το δέντρο κ το τρενάκι στο τζάκι φοβερά.. :P

Μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα απο όλες τις κοπέλες.. :P:P

Φιλιω μου μπραβο σου και παλι με αναστατωσες!!!Τρελαινομαι για τα Χριστουγεννα και φετος θα καθομαι λογω αδειας τοκετου οποτε θα κανω πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι εκανα περσυ και βεβαια θα ειναι μεγαλυτερη η κορουλα μου οποτε θα καταλαβει και θα χαρει περισσοτερο...Επιφυλασσομαι ν' ανεβασω και φωτο (φετινες και περσυνες).Εισαι πολυ γλυκια και χαιρομαι που εισαι κοντα μας...Φιλια κοπελα μου!!!

ΥΓ.Ασε που εχω αναλαβει προσκλητηρια για χριστουγεννιατικη βαφτιση και ηδη αρχισα να ρωταω σε σχετικα καταστηματα για το ποτε θα φερουν χριστουγεννιατικα ειδη...Θα με περνανε για τρελη...Αληθεια Φιλιω εχεις καμια πρωτοτυπη ιδεα για προσκλητηριο χριστουγεννιατικης βαφτισης?

θα προσπαθησω να βαλω και εγω φωτο με βοηθησε η φιλιω σε αυτο την ευχαριστω πολυ.επλιζω να τα καταφερω.θα βαλω φωτο απο δυο διαφορετικες χρονιες.

148.jpg

086.jpg

089.jpg

149.jpg

178.jpg

αυτα για τωρα.οταν στολισουμε φετος θα βαλω καινουργιες.

πολυ ωραια ειναι τα χριστουγεννα :D:D

κοριτσια τι ομορφα ζεστα σπιτικά!! Σοφια ευχαριστω. :oops:

Νινεττα κ Λεκανεκ :lol::lol::lol:

πολυ μου αρεσει που τα μοιραζωμαστε ολα αυτα.. :P:P:P

Αναμμένο τζάκι,ζεστή σοκολάτα,αχνιστά μπισκοτάκια σε σχήμα χιονάνθρωπου,ο ήχος που κάνουν τα ξύλα όταν καίγονται...η μουσική της καμπάνας,η χαρά στα μάτια των παιδιών όταν ανοίγουν τα δώρα,τα φωτάκια που τρεμοσβήνουν στο δέντρο,αστέρια ,αγγελάκια,κόκκινες μπάλες, το μουσικό καρουσέλ και το ζαχαρένιο σπιτάκι...στο παράθυρο γκι και νιφάδες ..στα πόδια ζεστές καλτσούλες ..και κόκκινες στο τζάκι να περιμένουν τα δώρα..το βράδυ πρίν τον ύπνο να λέμε ιστορίες για τον Άγιο Βασίλη... ένα ζεστό σπιτικό γεμάτο γαργαλιστικές μυρωδιές..ευχές και δώρα.. οικογενειακή ευτυχία...ΌΛΟΙ ΛΑΤΡΕΎΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ για πολλούς ακόμα λόγους ..ας μοιραστούμε τη χαρά και τη ζεστασιά της καλύτερης γιορτής του χρόνου...Ας ανταλλάξουμε ιδέες και ας γεμίσουμε το τόπικ με τις πιο αστραφτερές μας φωτογραφίες..

005-2-1.jpg033.jpg001-3.jpg001-5.jpg213.jpg

Σε λίγο καιρό θα στείλω κ φετινές φωτό..

Αχ Φιλιω μου,και μονο ετσι οπως τα περιγραφεις θελω να ερθουν τα Χριστουγεννα ΑΥΡΙΟ!!! :D Επισης ανυπομονω να πιασουν και λιγο τα κρυα να βγαλουμε το παπλωμα,να βαλουμε τα χαλια,να φορεσουμε τα πουλοβερακια μας..Εντωμεταξυ γενναω σε κανα μηνα περιπου οποτε την περιοδο των γιορτων θα εχουμε και το μωρουλινι μας!!Το καλυτερο δωρο Χριστουγεννων!!Αφου σκεφτομαι οταν στολισουμε,κατω απ το δεντρο να βαλω ενα καλαθακι,να το γεμισω με γουνινη κουβερτουλα,και να βαλω το νινι μας μπρουμυτα μεσα,ντυμενο με ενα γλυκουλικο λευκο φορμακι και ενα αγιοβασιλιατικο καπελακι που εχω, και να το τραβηξω λιγες φωτογραφιες..Δηλ δεν καταλαβα η anne geddes ειναι καλυτερη? :lol:

Αφου σκεφτομαι οταν στολισουμε,κατω απ το δεντρο να βαλω ενα καλαθακι,να το γεμισω με γουνινη κουβερτουλα,και να βαλω το νινι μας μπρουμυτα μεσα,ντυμενο με ενα γλυκουλικο λευκο φορμακι και ενα αγιοβασιλιατικο καπελακι που εχω, και να το τραβηξω λιγες φωτογραφιες..Δηλ δεν καταλαβα η anne geddes ειναι καλυτερη? :lol:

Ασε που θα ειναι σαν Χριστουλης σε φατνη!Ετοιμη θα εχεις και την καλυτερη φατνη που εχεις δει ποτε.

Αφου σκεφτομαι οταν στολισουμε,κατω απ το δεντρο να βαλω ενα καλαθακι,να το γεμισω με γουνινη κουβερτουλα,και να βαλω το νινι μας μπρουμυτα μεσα,ντυμενο με ενα γλυκουλικο λευκο φορμακι και ενα αγιοβασιλιατικο καπελακι που εχω, και να το τραβηξω λιγες φωτογραφιες..Δηλ δεν καταλαβα η anne geddes ειναι καλυτερη? :lol:

Αχχχ τι ομορφη εικόνα!!!...τη ωραία ιδέα..με συγκινησες.. μου θυμησες τα παλια.. οντως ειναι το καλητερο δωρο!!!ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ!!