Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνος στην κοιλιά μετά απο καισαρική

Recommended Posts

Καλησπέρα γέννησα με καισαρική τομή στις 12/5. Γενικά βιώσα πολύ πόνο σε αντίθεση με την προηγούμενη καισαρική μου που απο την πρώτη μέρα ήμουν στο πόδι. Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι οτι πονάει η κοιλίά μου μετά απο τρεις ολόκληρους μήνες. Πονάει στο ύψος του αφαλού και απο την δεξιά μεριά. Αρχικά πονούσε όλοκληρη. Στις σαράντα μερες που με είδε η γιατρός μου, η οποία δεν με χειρούργησε επειδή γέννησα στο Παπαγεωργίου μου είπε οτι μπορεί να είναι αιμάτωμα. Έτσι πήρα αντιφλεγμονώδη και είδα βελτίωση στο ότι σταμάτησε να πονά η αριστερή μεριά. Τελικά πριν 15 μέρες μου σύστησε να κάνω έναν υπέρηχο στην κοιλιά για να δούμε αν είναι ενδομητρίωση. Ο υπέρηχος δεν ήταν ξεκάθαρος και η ακτινολόγος πρόττεινε μαγνητική την οποία η γιατρός μου μου έιπε να κάνω μετά απο κάνα μήνα και αφού πάρω [πάλι αντιφλεγμονώδη τα οποία δεν βελτίωσαν καθόλου την κατάσταση. Η γυναικολόγος μου γενικά είναι καθησυχαστική και μου είπε οτι επειδή θηλάζω δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα και οτι δεν υπάρχει λόγος να διακοψω το θηλασμό για να κάνω κάποια θεραπεία αλλά εγώ έχω κουραστεί να πονάω. Η κοιλιά να σημειωθεί οτι πονάει μ΄νο όταν με ακουμπάει κάτι ή κάποιος. Αρχικά πονούσε όταν έπεφτε το νερό στο μπάνιο! Τώρα πονάει αν με ακουμπήσει κα΄ποιος ή ακουμπήσω εγώ κα΄που. Διαφορετικά δεν έχω ενόχληση.Εχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία?

Διαφημίσεις

Να σημειωθεί οτι ο υπέρηχος δεν έδειξε αιμάτωμα και έδειξε κάποια στοιχεία ενδομητριωσης αλλά όχι κατι σίγουρο (χρησιμοποιώ λόγια της ακτινολόγου, μου είπε οτι δεν μπορεί να πει οτι έχω ενδομητρίωση αλλα΄και ούτε ότι έχω!)

• 2 εβδομάδες μετά...

vaw εγώ γέννησα τον Γενάρη με καισαρική και πέρασα ακριβώς αυτό που λες εσύ...έναν πόνο οξύ όταν ακουμπάει κάτι πάνω και ειδικά όταν βάζω το μωρό ν ακάτσει πάνω στην κοιλιά μου ή μου πατήσει ο μικρός την κοιλιά μου...εγώ το είχα αποδόσει στο ότι όταν μου βγάζανε τα λόχεια με τσαλαπάτησαν τόσο πολύ που τέτοιον πόνο δεν έχω ζήσει μεγαλύετρο στην ζωή μου....ο γιατρ'ος μου που με είχε δει στις 40 μέρες δεν το είχε αποδόσει κάπου και γω δεν το έψαξα και περαιτέρω πάντος ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχει περάσει...όχι στον βαθμό που το είχα αλλά ακόμα και τώρα νιώθω την κοιλιά μου πολύ ευερέθιστη...δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να είναι αν βγάλεις άκρη πες μας για να ξέρουμε...εντομεταξύ αν ήταν ενδομητρίωση δεν θα την έβλεπε ο γιατρός κατά την καισαρική;;;

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...