Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωμήτριο - Απόξεση - Ιστολογική

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θέλω να ζητήσω την γνώμη σας.

Τελευταία περίοδος 13/5.

Στις 17/6 με β' χοριακή 60 επισκέφτηκα τον γιατρό μου δεν είδαμε κύημα. Ήταν 90% σίγουρος για εξωμήτριο και μου ζήτησε να ξανακάνω χοριακή και να το παρακολουθούμε.

Οι τιμές της χοριακής: 18/6=250, 21/6=90.

Στις 22/6 με έπιασαν αφόρητοι πόνοι, πήγα στο Ρεα οπού ο εφημερεύον γιατρός διέγνωσε αποβολή αλλά δεν είδε εξωμήτριο.

Στις 26/6 πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι αποβλήθηκε μόνο του και ότι είχα καθαρίσει.

Οι πόνοι όμως συνεχιζόντουσαν όπως και το αίμα για 15 μέρες. Σταγονοειδές, κάποιες φορές σκούρο καφέ και κάποιες κόκκινο. Πήγα στον γιατρό και μου λέει τελικά πρέπει να κάνουμε απόξεση.

Στις 16/7 (25 ημέρες μετά την αποβολή) έκανα την απόξεση και η χοριακή εκείνη την ημέρα ήταν 350 (ανέβηκε μετά την αποβολή?!). 10 ημέρες μετά την απόξεση η χοριακή έπεσε 39.

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της ιστολογικής.

Αυτό που αναφέρει είναι: "Αδενωματώδης ενδομητρικός πολύπους. Δεν ανευρίσκονται στοιχεία κακοήθειας."

Ο γιατρός μου είπε ότι έτσι σιγουρευτήκαμε ότι ήταν εξωμήτριο, γιατί δεν βρέθηκε κάτι στο ενδομήτριο. Και μπορεί να βρήκαν ένα πολυποδάκι που δεν θα ήταν ορατό. Δεν γράφει δηλαδή παρουσία λαχνών.

Αύριο θα ξαναπάω για χοριακή για να δω εάν έχει μηδενιστεί.

Έχουν περάσει 15 ημέρες από την απόξεση και έχω ενοχλήσεις δεξιά που και που, αλλά το αίμα/σταγόνες έχει σταματήσει εδώ και 2 ημέρες.

Δεν έχω καταλάβει τίποτα!

Γιατί δεν αναφέρει πουθενά το κύημα η ιστολογική? Και τι ήταν δηλαδή αυτό που είδε στον υπέρηχο και μπήκα για απόξεση? Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει υπολείμματα στη σάλπιγγα ή στο ενδομήτριο και να πάθω κάτι πιο σοβαρό?

Σας ευχαριστώ και με συγχωρείτε για το κατεβατό αλλά μου φαίνονται όλα βουνό!

Διαφημίσεις

Κ εγω είχα εξωμητριο το Φεβρουάριο στον υπέρηχο το είδε ο γιατρος μου κ στη ιστολογικη το έλεγε έχω κ τον υπέρηχο για ενθύμιο Κ Βιντεο όλη την επέμβαση (δε το έχω δει δεν αντέχω γτ μου αφερεσε κ τη σαλπιγγα ΕΣΥ δεν έκανες υπέρηχο;

Κ εγω είχα εξωμητριο το Φεβρουάριο στον υπέρηχο το είδε ο γιατρος μου κ στη ιστολογικη το έλεγε έχω κ τον υπέρηχο για ενθύμιο Κ Βιντεο όλη την επέμβαση (δε το έχω δει δεν αντέχω γτ μου αφερεσε κ τη σαλπιγγα ΕΣΥ δεν έκανες υπέρηχο;

Έκανα υπέρηχο στο ιατρείο όταν δεν είδε κύημα και υποψιάστηκε το εξωμήτριο. Υπέρηχο την ημέρα της αποβολής στο νοσοκομείο, οπού ο εφημερεύον γιατρός δεν είδε εξωμήτριο, απλή αποβολή. Υπέρηχο μετά την αποβολή οπού είδε ότι δεν έχω καθαρίσει, και υπέρηχο την ημέρα πριν τη απόξεση στο νοσοκομείο οπού έδειξε έναν μεγάλο άδειο σάκο.

Βίντεο δεν μου έδωσε, ενώ πέρσι με την αφαίρεση πολύποδα μου έδωσε.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί η ιστολογική δεν έδειξε τίποτα. Λάθος αποτελέσματα μου έδωσαν????

Έκανα υπέρηχο στο ιατρείο όταν δεν είδε κύημα και υποψιάστηκε το εξωμήτριο. Υπέρηχο την ημέρα της αποβολής στο νοσοκομείο, οπού ο εφημερεύον γιατρός δεν είδε εξωμήτριο, απλή αποβολή. Υπέρηχο μετά την αποβολή οπού είδε ότι δεν έχω καθαρίσει, και υπέρηχο την ημέρα πριν τη απόξεση στο νοσοκομείο οπού έδειξε έναν μεγάλο άδειο σάκο.

Βίντεο δεν μου έδωσε, ενώ πέρσι με την αφαίρεση πολύποδα μου έδωσε.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί η ιστολογική δεν έδειξε τίποτα. Λάθος αποτελέσματα μου έδωσαν????[/

Πραγματικά δε ξέρω μήπως να ρωτήσεις κ εκεί που έκανες την επέμβαση παντός για εξωμητριο δε μου ακουγετε αν κρίνω από το δικό μου γτ η δική μου χωριακη απο 50 μετά απι 2 μέρες έφτασε 400 κ μετα απο 3 μέρες 2000 αλλά όλο αυτο συνοδευόμενο απο πολυ αίμα κ στον υπέρηχο στη μήτρα δεν υπήρχε τπτ κ στην αριστερή σαλπιγγα είδαμε το κύημα ρωτά πάλι το γιατρό σου μου κάνει πολυ εντύπωση κ με μπερδεύει όλο αυτο αφού

Γτ σε έβαλε να κανείς κ άλλη χωριακη μετα την απόξηση; Κ γτ αφόυ ο εφημερευον γιατρος, σου είπε για αποβολή δεν πηγές αμέσως στο γιατρό σου κ με τόσες μέρες αίμα κ πόνους γτ σου έκανε την απόξηση μετα απο 15 μέρες κ αφού ειδε σάκο είχες αποβάλει σίγουρα ;

Διαφημίσεις

Γτ σε έβαλε να κανείς κ άλλη χωριακη μετα την απόξηση; Κ γτ αφόυ ο εφημερευον γιατρος, σου είπε για αποβολή δεν πηγές αμέσως στο γιατρό σου κ με τόσες μέρες αίμα κ πόνους γτ σου έκανε την απόξηση μετα απο 15 μέρες κ αφού ειδε σάκο είχες αποβάλει σίγουρα ;

Όλα αυτά αναρωτιέμαι και εγώ! και ιδίως γιατί η ιστολογική δεν έδειξε κύημα ή κάτι...

Επισκέφτηκα τον γιατρό 3 ημέρες μετά την αποβολή και μου είπε καθάρισες και καλό καλοκαίρι! Από μόνη μου τον ξαναπήγα μετά από 10 ημέρες που πονούσα και είχα λίγο αίμα και μου είπε ότι τελικά ήθελα απόξεση.

Άστα... τελικά πρόκειται για καραγκιόζη γιατρό (για να μην πω τίποτα άλλο)! Έκλεισα ήδη ραντεβού να πάω σε άλλον για να ηρεμήσω και να απολαύσω τουλάχιστον το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Όλα αυτά αναρωτιέμαι και εγώ! και ιδίως γιατί η ιστολογική δεν έδειξε κύημα ή κάτι...

Επισκέφτηκα τον γιατρό 3 ημέρες μετά την αποβολή και μου είπε καθάρισες και καλό καλοκαίρι! Από μόνη μου τον ξαναπήγα μετά από 10 ημέρες που πονούσα και είχα λίγο αίμα και μου είπε ότι τελικά ήθελα απόξεση.

Άστα... τελικά πρόκειται για καραγκιόζη γιατρό (για να μην πω τίποτα άλλο)! Έκλεισα ήδη ραντεβού να πάω σε άλλον για να ηρεμήσω και να απολαύσω τουλάχιστον το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Πολυ καλά έκανες για να σου φύγουν όλες οι απορίες που έχεις Κωστή αυτο θα έκανα στη θέση σου να ξέρεις τι σου γίνετε!!! Ήταν πρώτη σου εγκυμοσύνη;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...