Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ 2ΧΡΟΝΟ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους σας!

Θέλουμε να πάρουμε δώρο στο μπουμπούκι μας για τα δεύτερα γεννέθλιά του ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες. Αναρωτιέμαι αν είναι μικρός ακόμα και σε ποια ηλικία μπορούν να κάνουν ποδήλατο. Ο σύζυγος μου λέει να του το πάρουμε αργότερα να ψηλώσει λίγο ακόμα και να πάρουμε μεγαλύτερο. Εσείς τι λέτε;

a94dd1bc2e.png

Διαφημίσεις

Λιάνα καλημέρα , εγω έχω να σου προτείνω ενα διαφορετικό τρόπο εκμάθησης ποδηλάτου.

Το ποδήλατο χωρίς πετάλ! και εννοείτε χωρίς βοηθητικές ρόδες...

Προτρέπετε το παιδί να "περπατάει" με το ποδήλατο σηκώνοντας πού και πού τα πόδια του από το έδαφος.

Με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά την αίσθηση της ισορροπίας στους δύο τροχούς, που είναι και το "κλειδί"για την εκμάθηση ποδηλάτου.

Το μικρός μας απο της αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησε τηνς προσπάθειες ,

σήμερα ισορροπεί άριστα και κάνει βόλτες κανονικά.

Απο την άνοιξη θα του πάρουμε κανονικό ποδήλατο χωρίς βοθητικές! :D

Τώρα ο γιός μου είναι 28 μηνών.

υ.γ : το απόγευμα μπορώ να σου ανεβάσω φωτό να το δείς αν σε ενδιαφέρει.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Αφροδίτη. Ποδοκίνητο αυτοκινητάκι έχουμε (δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο) και του αρέσει πολύ αλλά στην παιδική χαρά κοιτάει τα παιδάκια με τα ποδηλατάκια και του αρέσει. Έλεγα μήπως είναι μικρός για κανονικό ποδήλατο. Ο γιος σου κάνει ποδήλατο με βοηθητικές τώρα:

a94dd1bc2e.png

Κανονικό ποδήλατο εννοώ , χωρίς βοηθητικές και χωρίς πετάλ όμως

οχι ακόμα κανονικό ποδήλατο δεν κάνει , μόνο με αυτό που σου λέω κάνει , θα προσπαθήσω να βρω φωτο στο νετ , για να καταλάβεις τι λέω.

Διαφημίσεις

kids03vo2.jpg

w260.png

πηγη : http://www.cyclist.gr/article.php?id=1349

ελπίζω να σε διαφωτήσω , τι ακριβώς εννοώ , ενα κανονικό ποδήλατο , χωρίς πετάλ χωρίς βοηθητικές ρόδες. :)

Afroditi D κ εμεις τετοιο ποδηλατο εχουμε, της εχει παρει ενα ο αντρας μου της κτμ κ εχεις απολυτο δικιο οτι το παιδι πρωτα πρεπει να μαθει ισορροπια κ μετα το πας κατευθειαν στο ποδηλατο το κανονικο χωρις βοηθητικες ροδες.Εμενα ειναι 2χρονων κ το περνει κ παει βολτες

Vann μου δεν ήξερα πως η ΚΤΜ έχει τετοιά ποδηλατάκια , θα πρέπει να είναι πολύ όμορφο !!!!!

Το δικό μας το έχει φέρει η νονά του μικρού πέρυσι το καλοκαίρι που ηταν διακοπές στην Ευρώπη. Αλλά σιγουρα υπάρχουν και εδώ.

Να το λοιπόν :

277be1.jpg

278rn3.jpg

279ps4.jpg

γιατι να μην πάρετε ένα μικρό τρίκυκλο?

δεν ειναι ψηλά, και με αυτό μπορείτε να πάτε σε κάποιο πάρκο πλατεία παιδική χαρά, και να γυρνάει γυρω γύρω, χωρις βοηθεια και χωρίς κίνδυνο να πέσει.

όμως θέλει πάντα προσοχή ακόμα και με τρίκυκλο μπορεί να πάρει φόρα και να πέσει επάνω σε καποιο άλλο παιδάκι.

συχνά πυκνά πηγαίνουν προς κατεύθυνση Α και κοιτάνε προς κατεύθυνση Γ.

για αυτό, πάντα το νού σας.

"tricycle push handle toddlers"

δείτε εδώ ενα

ολα τα τρίκυκλα

και άλλα τρίκυκλα! και με 33 δολάρια!!!!

με αυτά μπορείτε να βγαίνετε και έξω.

ωραίο και αυτο που λες Αφροδίτη! δεν το έχω δεί απο κοντά σίγουρα και αυτό ειναι πολυ ενδιαφέρον.

το θέμα ειναι ότι ίσως αν κουραστεί το παιδί μετά δε μπορείτε να κανετε κάτι, ενώ με το τρίκυκλο, μπορεί ο γονιός να το σπρώχνει απλώς... με το χερούλι.

προσέξτε τις τιμές,... θα αξίζει σίγουρα παραγγελία απο έξω...?

μπορεί βεβαια να εχει και στα jumbo κάποιο... δεν ξέρω.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Ναι Μαριά συμφωνώ , για βόλτες δεν ειναι , εγώ το προτείνω σαν τρόπο εκμάθησης κανονικού ποδηλάτου, μιας και η Λιάνα σκέφτεται να πάρει ποδήλατο με βοηθητικές . :)

Με το τρίκυκλο κάνει βόλτες εδω και πολυ καιρό μόνος του.

Με αυτό κάνει βόλτες μόνο εντός σπιτιού (στον κήπο) ή κάποιες φορές που τον έχουμε πάει στην παραλία ...όπου μετα απο λίγη ώρα ο μπαμπάς κουβαλάει το ποδήλατο... :lol:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Από ότι κατάλαβα είναι μικρός για κανονικό ποδηλατάκι! Τρίκυκλο έχουμε αλλά δεν κάνει βαριέται προτιμά να τον τσουλάω εγώ! Θα ψάξω και αυτό χωρίς τα πετάλια.... αν το βρω....

a94dd1bc2e.png

Να ρωτησω κατι και εγω με τη σειρα μου, θελω να παρω στο βαφτηστηρι μου ενα ποδηλατο, αλλα επειδη εχει τρικυκλο και γουρουνα σκεφτομαι να του παρω αυτο για να το εχει και για λιγο αργοτερα?

http://www.specialized.gr/index.php/paidika-podilata/hotrock-12-boys.html

και βασικα μου αρεσει το κιτρινο! :D

Εσεις τι λετε? Αν εχετε να μου προτεινετε και κατι αλλο....

Η μαμα του ενθουσιαστηκε με αυτο που λεει η Afroditi D αλλα με αυτα που γραψατε, νομιζω οτι ειναι καλυτερα να του παρω κανονικο ποδηλατο!

Γιατι να το κουβαλαει ο μπαμπας μετα απο λιγη ωρα, :? δυστυχως δεν ειναι και ευκολο!!!! :oops:

εγω πάντως εχω να σου πω , πως διασκεδάζει απίστευτα με αυτό το ποδηλατάκι , έχει "φάει " τις απίστευτες τούμπες ....χεχεχεχεχεχε αφού τωρα να φανταστείς πέφτει εσκεμένα :lol: ... και δεν είναι και τόσο βαρύ ... :lol:

αυτό που έχεις στο λινκ πάντως είναι πολύ καλό!

εγω πάντως εχω να σου πω , πως διασκεδάζει απίστευτα με αυτό το ποδηλατάκι , έχει "φάει " τις απίστευτες τούμπες ....χεχεχεχεχεχε αφού τωρα να φανταστείς πέφτει εσκεμένα :lol: ... και δεν είναι και τόσο βαρύ ... :lol:

αυτό που έχεις στο λινκ πάντως είναι πολύ καλό!

Καλα σιγουρα απο βδομαδα που θα παω να του το παρω, θα ρωτησω και στο ποδηλαταδικο. Αν η τιμη ειναι παρομοια θα προτιμησω με πεταλια για να το εχει και για αργοτερα!

Αν ειναι αρκετα φθηνο θα το παρει η μαμα του! :lol:

Οποτε μαλλον με πεταλια θα παρω..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα δεν παιζομαι....μονη μου ρωταω, μονη μου απανταω!!!! :oops::lol:

Οταν πεφτει εσκεμενα σε κοιταει κιολας ε?, να δει τον κοιτας για το κατορθωμα του??? Πω,πω σε αυτη την ηλικια ειναι απιστευτα τα παιδια....

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια κουμπαρα (sophie 13) και Afroditi D!!!! :D:P

Ελπιζουμε να το ευχαριστηθει ο Αναστασης, να κανει τις πρωτες του βολτες, και να χτυπησει και καμια γκομ...α, με το πρωτο του οχημα!!!!! :wink::wink::wink: