Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κλαίει συνεχόμενα για 1,5 ώρα με ουρλιαχτά

Recommended Posts

Η μικρή μου είναι 13 μηνών και τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Συνήθως συμβαίνει μεσημέρι ή βράδυ. Κλαίει τόσο έντονα και ουρλιάζει που βγάζει αφρούς από το στόμα. Εχω ρωτήσει την παιδίατρο αλλά μου είπε ότι από την στιγμή που δεν βλέπω κάτι ύποπτο (πχ λήθαργο ή σπασμούς) κάτι την ενοχλεί, ίσως τα δόντια. Υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο κλάμα από τα δόντια?

Εχετε παρόμοια εμπειρία? Αυτό το πράγμα δεν παλεύεται, με τσακίζει κυριολεκτικά, κλαίει επί τόση ώρα και δεν μπορώ να την συνεφέρω με τίποτα. Στο τέλος με τα χίλια ζόρια της βάζω την πιπίλα και κοιμάται.

Την τελευταία φορά ήμουν έτοιμη να την πάω στο νοσοκομείο αλλά σκέφτηκα μήπως ήταν άδικος ο κόπος και η ταλαιπωρία από την στιγμή που η παιδίατρος την βρίσκει εντάξει.

Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Διαφημίσεις

μηπως κλαιει οταν πατε για υπνο?γιατι και η δικια μου σπαραζε χωρις λογο ομωσ δεν κρατουσε τοση ωρα.ουτε εγω μπορουσα να το εξηγησω.σπαραζε

7Ggjp2.png

Στα καλα καθουμενα δηλαδη? Μηπως εχει φαει λιγο πριν αρχισει το κλαμα? Εχει βγαλει πολλα δοντακια ή οχι?

Εμενα εκλαιγε πολυ ως βρεφακι γιατι ειχε παλινδρομιση και μετα λογω δοντιων γιατι αργησε πολυ να τα βγαλει και ποναγε περισσοτερο. Το πρωτο δοντι το εβγαλε 13 μηνων και μετα επειδη σκαγανε δυο-δυο ποναγε και εκλαιγε αρκετα. Με μουντιζαλ, πιπιλα κ κανενα ντεπον (μιση δοσολογια) που και που το παλευαμε.

Το κανει καθε μερα? Αν συνεχιστει εγω θα το κοιταγα λιγο περισσοτερο.

To κάνει τις περισσότερες φορές πριν τον ύπνο τον μεσημεριανό ή τον βραδινό. Δοντάκια βγάζει και η δική μου μαζεμένα γιατί άργησε. Δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά μέσα στην βδομάδα 2-3 φορές σίγουρα.

Θέλω και εγώ να το κοιτάξω παραπάνω, μήπως κάτι δεν πάει καλά αλλά η παιδίατρος λέει ότι όλα είναι εντάξει. Τι παραπάνω να κάνω? Να την πάω στο νοσοκομείο για εξετάσεις?

Διαφημίσεις

Παιζει πολυ και αυτο που λεει η Αγγελινα! Μπορει απο την κουραση να του βγαινει σε γκρινια.
λογικό ακούγεται αυτό συμφωνώ!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Το πάθαινε και μένα η κόρη μου όταν κουραζόταν και η μόνη λύση ήταν η μουσική! Κι αμέσως το κλάμα σταματούσε μαχαίρι! Πολύ δυνάτα η μουσική και την αφήναμε χωρις να της μιλάμε να ηρεμήσει. Συνήθως βαζαμε κλασσική μουσική εμείς αλλά δε νομίζω να είναι απαραίτητο! Δοκίμασε το την επόμενη φορά! Σε μας πάντως δούλευε κάθε φορά! Καλή επιτυχία!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Και εμενα το κανει ακομα που ειναι 19 μηνων οταν νυσταζει και δεν τον παρω αγκαλια να τον παω για υπνο.Οταν γυρναμε απο την πρωινη βολτα και εχει κουραστει ουτε να τον αφησω κατω δεν μπορω.. σκαει στο κλαμα ουτε να φαει θελει και απλα θελει να κοιμηθει!Και κλαμα καλο οχι ααπλη γκρινια.Ισως καποια πααιδακια οταν νυσταζουν αντιδρουν ετσι εφοσον και εσυ το εχεις παρατηρησει πριν την ωρα του υπνου.Συνηθως εμενα το κανει οταν εχει ξυπνησει νωρις και δεν αντεχει ως το μεσημερι!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Χτες βράδυ μου το εκανε πάλι, αυτή την φορά όμως ενώ κοιμόταν. Ξύπνησε ξαφνικά με κλάμα και έκλαιγε με ουρλιαχτά. Οταν το παθαίνει αυτό δεν με αφήνει ούτε αγκαλιά να την πάρω, τεντώνει όλο το κορμί της στην τσίτα και δεν λυγίζει. Δηλαδή δεν επιζητά την αγκαλιά μου. Μετά από ένα μισάωρο κλάματος με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε μια ώρα μετά. Τι είναι πάλι αυτό? Δόντια? Είδε κανένα όνειρο? Βλέπουν όνειρα σε αυτή την ηλικία? Κουράστηκα πραγματικά ψυχολογικά και σωματικά, είναι και βαριά, δεν μπορώ να την κουβαλάω επί μια ώρα.

Η αδερφή μου λέει να την πάω στο νοσοκομείο να την εξετάσουν. Η παιδίατρος λέει ότι είναι καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό με την μουσική, ούτε αυτό πιάνει. Το μόνο που πιάνει είναι να δεχτεί κάποια στιγμή την πιπίλα.

το να τηνπας στο νοσοκομειο δεν ειναι κακο εκτος απο την ταλαιπωρια σας . Αλλα θα ξερεις τι σου γινετε. Και εγω στο νοσοκομειο θε πηγαινα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο Επισης κλαμα με κλαμα εχει διαφορα. Αλλο κλαιω γιατι θελω αγγκαλια και αλλο ουρλιαζω γιατι εχω κατι. Στα δοντια γκρινιαζουν και κλαινε αλλα δεν ουρλιαζουν. Οταν νυσταζουν κλαινε και δεν ουρλιαζουν. Οποτε κρινε και πραξε απλως και εγω στο λεω σαν μανα. Εμεις μια φορα ξυπνησε και πονουσε στο αυτι τωρα που ειναι 5 ετων και την πηγα στο εφημερευων 4 το πρωι και φυσικα ηταν ωτιτιδα σιγα μην περιμενα να ξημερωσει να την παω στη γιατρο κλπ κλπ

Το έκανε και εμένα το βράδυ 2,5 η ώρα. Είχα κάνει τα πάντα και λύση δεν έβρισκα. Οσπου μια φίλη μου είπε να το ξυπνάω απο μόνη μου νωρίτερα απο την αναμενώμενη ώρα γκρίνιασ. Ετσι αρχικά το ξύπναγα στισ 01,30 και το ταίζα. Κάθε εβδομάδα αύξανα το χρόνο κατα 10 λεπτά και περίπου σε ένα μήνα σταμάτησαν όλα.

Ο μικρός μου είναι 4 χρονών πια και το κάνει αυτό απο μωρό όταν είναι κουρασμένος. Είτε πριν τον ύπνο, είτε ξυπνάει (χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή όμως) απο την υπερένταση όταν είναι πολύ κουρασμένος.

Νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι και το δικό σας. Δοκίμασε ή να την κοιμίζεις νωρίτερα ή μέσα στη μέρα να την βάζεις για ύπνο περισσότερες φορές.

Αν δεν το σταματήσει κι έτσι τότε κι εγώ θα έλεγα να το κοιτάξεις.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αυτο που τεντωνει το σωμα σαν τοξο το ειπες στον παιδιατρο σου; Γιατι καπου διαβασα οτι σημαινει πονο ή ειναι ενδειξη ΓΟΠ, δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως. Αλλιως το εντονο κλαμα ειναι πιθανοτατα κουραση η και ονειρα, μην το γελας , βλεπουν απο μωρα. Αν επαιρνες 2η αποψη απο αλλον παιδιατρο; Για να αποφυγεις το νοσοκομειο δηλ.

Πήρα γνώμη από δύο παιδιάτρους και οι δύο μου είπαν το ίδιο πράγμα. Οτι δεν είναι τίποτα από την στιγμή που δεν βλέπω κάτι περίεργο. Μου είπαν ότι είναι από τα δύσκολα μωρά.

Το καλοκαίρι η μικρή είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για ίωση και επειδή κράταγε μέρες την είχαν εξετάσει με υπέρηχο κοιλίας, ακτινογραφία θώρακος μέχρι και την καρδιά της και όλα ήταν οκ. Δηλαδή την είχαν ξεσκονίσει.

Αλλά όταν αρχίζει και ουρλιάζει πάντα ο νους μου πάει στο κακό..

Για ΓΟΠ δεν είναι λίγο μεγάλη για να συμβαίνει? Είναι τώρα 13 μηνών.

Και έχετε δίκιο, μάλλον είναι θέμα ύπνου, κάτι γίνεται εκεί. Γιατί το κάνει πάντα πριν τον ύπνο και ενώ κοιμάται. Ολες τις άλλες ώρες της ημέρας είναι μια χαρά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, απλά θέλω να δω αν κάποια μανούλα είχε την ίδια εμπειρία με την δική μου και τι έκανε.

Ναι, αυτό μου το έχει κάνει κάποιες νύχτες. Ξαφνικά ξυπνάει με κλάμμα, μάλλον ουρλιαχτό και δεν θέλει καθόλου να την αγγίζω και εκεί είναι που κάνει και το σώμα της τόξο, άκαμπτο τελείως.

Αρα βλέπουν και όνειρα σε αυτή την ηλικία? Ομολογώ ότι δεν το ήξερα.

Ναι, αυτό μου το έχει κάνει κάποιες νύχτες. Ξαφνικά ξυπνάει με κλάμμα, μάλλον ουρλιαχτό και δεν θέλει καθόλου να την αγγίζω και εκεί είναι που κάνει και το σώμα της τόξο, άκαμπτο τελείως.

Αρα βλέπουν και όνειρα σε αυτή την ηλικία? Ομολογώ ότι δεν το ήξερα.

Η μεγάλη μου κόρη το έκανε αυτό μικρή όταν ήταν, ξύπναγε τη νύχτα με ουρλιαχτά και δεν μπορούσα ουτε να την αγγίξω. δεν συνερχόταν με τίποτα. κρατούσε γυρω στο μισάωρο. αλλά δεν το έκανε πολυ συχνά, να το είχε πάθει συνολικά 10 φορές. εγώ βρηκα το κουμπί της στο τέλος. την κουνούσα και προσπαθούσα να την ξυπνήσω. κοιμόταν και το έκανε στον ύπνο της. μολις κατάφερνα να την ξυπνήσω, σταματούσε. δυο φορές αναγκαστήκαμε με τον άντρα μου να της βρέξουμε το κεφάλι γιατί δεν ξύπναγε με τίποτα. βλέπουν όνειρα και τρομάζουν αλλα είναι τόσο εντονα μάλλον που δεν μπορούν να ξυπνήσουν.