Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απογνωση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!

ειμαι 32 ετων και προσπαθουσα 7 χρονια να κανω παιδι, λεω προσπαθουσα γιατι απο τα 29 και μετα που εχασα τη δουλεια μου σταματησα να προσπαθω καθως ενα παιδι δεν μπορει να μεγαλωσει με 700 ευρω ειδικα οταν δεν υπαρχει και δικο μας σπιτι και μενουμε σε νοικι.

ελπιζα να βρω δουλεια να μαζεψω χρηματα ετσι ωστε να κανω εξοσωματικη.

ο καιρος περναγε δουλεια δεν εβρισκα και το ειχα παρει αποφαση...

οσο περναγε ο καιρος χειροτερευαν τα οικονομικα μας και θα ηταν πολυ εγωιστικο να θελω να φερω ενα παιδι στον κοσμο χωρις να μπορω να του προσφερω τα βασικα μονο και μονο για να γινω μανα!

21 γεναρη ειχα ηδη 9 μερες καθυστερηση και ειπα να παρω τεστ.

κατα καιρους ειχα πολλες φορες καθυστερηση και να πω την αληθεια ημουν 99% σιγουρη πως δεν θα ειμαι εγκυος απλα ηθελα να σιγουρευτω.

το τεστ ηταν θετικο... δεν ηξερα τι να νιωσω ουτε ακομα ξερω.

12 μερες τωρα ζω μηχανικα. ξερω πως πολλοι θα μου πουν πως κανω ετσι.

να κανω τι???

χωρις χρηματα χωρις ασφαλεια

τοσες εξετασεις που πρεπει να γινουν

και ας πω οτι τα καταφερνω και γενναω

μετα? θα καταδικασω ενα παιδακι να ζει σε ενα σπιτι χωρις θερμανση χωρις να ξερω αν θα μπορω να το παω στο γιατρο.

απο την αλλη η αλλη η λεξη εκτρωση ακουγεται στα αυτια μου "φονος"

μιλησα με την θεια μου, μου ειπε να το κρατησω και πως θα τα καταφερω ομως....εδω πρεπει να παρω μια αποφαση για μια νεα ζωη... δεν ρισκαρω τη ζωη μου αλλα μια αλλη ζωη... μου ειπε για τη σελιδα και μου προτεινε να ερθω σπιτι της να σας γραψω και πως θα παρω περισσοτερες γνωμες και θα βοηθηθω.

νιωθω τοσο αδικημενη. και ξερω πως δεν ειμαι η μονη δυστηχως. μας αφαιρεσαν ακομα και το δικαιωμα να γινουμε μανες.

θελω λοιπον να μου πειτε τι θα κανατε στη θεση μου. αν δεν ειχατε απο κανεναν οικονομικη βοηθεια. αν ειχατε μονο τα χρηματα απο την δουλεια του συντροφου σας.

ο συντροφος μου, μου ειπε να παντρευτουμε με πολιτικο και να ζητησει απο το αφεντικο ενσημα ετσι ωστε να μπορεσει να με βαλει στην ασφαλεια του. ακομα περιμενουμε απαντηση...

τι θα κανατε? σας παρακαλω η γνωμη σας ειναι πολυτιμη για μενα.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσι μου,δεν εχω γραψει ποτε στο φορουμ κ γραφω πρωτη φορα για να σου πω οτι θα τα καταφερεις,,,δεν ειναι δυνατον να παλευεις τοσα χρονια κ να σου ηρθε το δωρακι κ να το αφησεις,θα σου πω μονο οτι εχασα τα διδδυμα μου πριν ενα μηνα στην 20 εβδομαδα κ το μονο που ονειρευομαι ειναι να μεινω εγκυος να μην ποναω(ψυχικα).κ εγω με τη δουλεια του αντρα μου μονο ημουν κ ελεγα πως θα τα καταφερουμε,τωρα που δεν τα εχω....γινε μανουλα αυτο σου λεω μονο κ ολα θα ερθουν,ολοι οικονομικα χαλια ειμαστε!

στο ιδιο καζανι βραζουμε λιγο πολυ ολοι, οι περισσοτεροι

αλλα με ενα παιδι θα τα φερεις βολτα, παλευεται, αν μου ελεγες ηρθε ενα δευτερο η ενα τριτο να το σκεφτεις αλλα ειναι το πρωτο σου παιδι, ηρθε και δυσκολα,,,τιμησε το και απολαυσε τον ερχομο του οπως σας αξιζει

ειναι θειο δωρο που σε κανει απιστευτα δυνατο και δημιουργικο και διεκδικητικο

ο αντρας σου σκεφτεται σωστα, σκεψου επισης, οποιος ξερει να μας πει, αν θα μπορουσε κανενας φορεας να βοηθησει, πηγαινε στο ελενα στον οαεδ και ρωτα τι προβλεπεται στην δικη σου περιπτωση

μην το βαζεις κατω αξιζει!

Το θέμα είναι πολύ λεπτό και πολύ υποκειμενικό για τον καθένα. Ξέρω παιδάκια που είναι μεγαλωμένα σε οικογένειες με μέγάλη οικονομική άνεση, παρόλ΄αυτά δεν τα βλέπω χαρούμενα και διαρκώς κάτι τους λείπει...ξέρω και παιδάκια που οι γονείς του πραγματικά ζορίζονται πολύ, αλλά αυτά είναι χαρούμενα και έχουν αρκεστεί στα λίγα. Ζύγισε μέσα σου τα πράγματα και καταστάλλαξε στο τί είναι πιο σημαντικό για σένα. Να ζήσεις μια ζωή οικονομικά "σφιγμένη" χωρίς παιδιά ή να έχεις το παιδάκι σου και να είσαι και πάλι άσχημα οικονομικά? Αν με ρωτούσες εμένα, θα σου έλεγα το δεύτερο. Μέσα από τα παιδιά αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, βρίσκουμε τρόπους να ξεπερνάμε τις δυσκολίες -μέχρι ένα βαθμό πάντα-, γιατί πλέον δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το εγώ μας αλλά και με ένα άλλο άνθρωπο που εξαρτάται από μας. Προσωπικά εγώ και ο άντρας μου όταν αποφασίσαμε να κάνουμε το 2ο παιδί, είμασταν ήδη πολύ άσχημα οικονομικά. Κάναμε και την κορούλα μας, έχουμε υποστεί σημαντικές μειώσεις στους μισθούς μας -2 μισθοί πλέον ισοδυναμούν σχεδόν με ένα-, είμαστε κι εμείς στο νοίκι και έχουμε όπως καταλαβαίνεις πάρα πολλά έξοδα. Η οικονομική μας κατάσταση είναι δεινή. Συναισθηματικά, όμως, αισθάνομαι πιο πλούσια από ποτέ. Βλέπω τα μάτια του γιου μου και της κόρης μου και έχω την εντύπωση πως μπορώ να κάνω τα πάντα, αρκεί αυτά τα παιδιά να είναι γερά και να μου χαμογελούν! Δεν είναι ουτοπία.......σκέψου το καλά. Σαφώς και τα οικονομικά σας θα είναι πολύ δύσκολα, απλά πριν αποφασίσεις, σκέψου αν είσαι έτοιμη να αρνηθείς το δώρο της μητρότητας για να συνεχίσεις τη ζωή σου όπως τη ζεις τώρα....σκέψου καλά και απέλεξε.Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Σαφώς για κάποιους είναι καλύτερα τα πράγματα...και σαφέστατα για κάποιους άλλους πολύ χειρότερα από μας...σου εύχομαι να πάρεις την πιο σωστή για σένα απόφαση!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου,αυτη η κατάντια της ΕΛλαδας μας εχει παραγινει,απο οτι καταλαβαίνω το παιδάκι το θέλεις,απλα προβληματίζεται για το οικονομικό,καλη μου δες το αλλιώς ειναι Θείο δώρο θα γίνεις μανούλα.θα ψάξεις να βρεις ολα τα μωρουδιακα δανεικά ετσι ώστε να μην αγοράζεις τιποτα,θα βρεις και γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο και εν αναγκη θα γεννήσεις σε εφημερία ,ετσι ελάχιστοποιεις το κόστος απο τα αναγκαία του μωρού τον πρωτο χρόνο ζωής του που ειναι και τα πιο πολλα.μετα θα έχεις κυρίως το φαγητο του οσο για ρούχα θα περνάς με οτι έχεις.το πιο σημαντικό ειναι το παιδι σας να το μεγαλωσετε με αγαπη να του τη δείχνετε ,και αυτο θα σας το ανταποδίδει σε ολη του τη ζωη.προσπαθησε να χαρεις την εγκυμοσύνη σου μην είσαι κακοκεφη και κανεις κακές σκέψεις,αυτο το μωρακι θα το κοιτάς αυριο μεθαύριο και θα λιωνεις,θα λες ειναι δυνατόν να έλεγα τετοια πράγματα?καθε αρχη και δύσκολη,σου εύχομαι ολόψυχα με το καλο να κανεις οικογένεια γιατι ειναι κατι που δεν συγκρίνεται με τιποτα και δεν μετριέται με ευρώ η δραχμές,η αξία απλα ειναι ανεκτίμητη.

Διαφημίσεις

Παρε τηλεφωνο στην περιφερεια σου και δες αν δικαιουσαι βιβλιαριο προνοιας που σου εξασφαλιζει δωρεαν περιθαλψη και εξετασεις στο νοσοκομειο..το κακο ειναι οτι και να το δικαιουσαι θα κανει κανα 2μηνο να βγει

Πιστευω οτι θα καταφερεις να κρατησεις και να το μεγαλωσετε αφου το θελετε και οι 2

Μην ξεχνας οτι μπορει να μην εχει αλλη ευκαιρια

Και ναι σκεψου λιγο εγωιστικα δεν ειναι τοσο κακο! Θελεις να γινεις μαμα ..θελει να γινει μπαμπας θα τα καταφερετε !!

p7z6p3.pngsQqep3.png

η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον τοπροσπαθουσεσ τοσο καιρο πρεπει να το κρατησεισ και να το αφησεισ να σε κανει ευτυχησμενη οταν θα το κοιτασ θα νοιωθεισ οτι εχεισ ολα τα λεφτα του κοσμου και να ξερεισ οτι ο θεοσ παντα μασ βοηθαει να βρουμε την λυση. το ειπαν και παραπανω μπορεισ να το πηγαινεισ σε δημοσια νοσοκομεια και τα ρουχαλακια ναστο δωσει καποια ολο και καποια συγγενη η γνωστη θα εχεισ . πιστεψε αμα το ριξεισ θα το μετανοιωνεισ σε ολη σου την ζωη. ειμαι 20 χρονων αλλα εχω περασει απο την θεση σου και την εκανα την βλακεια πριν 2 μηνεσ το σκεφτομαι καθε λεπτο . καθε φορα που βλεπω μωρο σκευτομαι πωσ θα ηταν το δικο μ και τρελενομαι αν μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο θα το αλλαζα αλλα δυστυχωσ ειναι ενα λαθοσ που δεν αλλαζει και θα το μετανοιωνω σε ολη μ τη ζωη σκεψου κλ πριν αποφασησεισ ....... και να ξερεισ οταν θελουμε κατι πολυ παντα βρισκουμε τον τροπο σκεψου κ το αλλο αν δεν το κρατησεισ και σε λιγο καιρο καλυτερεψουν ταοικονομικα σασ δεν θα νοιωθεισ πολυ πιο ασχημα???σκεψου ολεσ τισ εκδοχεσ σου μιλαω απο πειρα αν και ειμαι τοσο μικρη.....

συγχαρητηρια!!!!!!! Ενα παιδι ειναι ευλογια!!!!! Ολα θα πανε καλυτερα.

Ο συντροφος σου καλα σκεφτηκε ευχομαι ο εργοδοτης του να ειναι ανθρωπος.

Παρε τις πρακτικες συμβουλες που σου εδωσαν τα κοριτσια παραπανω και ολα θα πανε καλα!

Και εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πως δεν πρέπει να σκέφτεσαι αρνητικά!!!!! Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση, αλλά αυτό το μωράκι πιστεύω και εγώ πως είναι Θείο Δώρο!!!!!Θα τα καταφέρετε σίγουρα με πολύ Αγάπη!!!!!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα!!!

aYVcp2.png

Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες σου είναι απόλυτα διακαιολογημένες. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και το μέλλον δυσοίωνο. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος συνεχίζει και κανει παιδιά, σε αντίδραση των καταστάσεων. Και εγώ πριν απο 3 μήνες ήμουν σε παρόμοιο δίλλημα. Έμεινα έγκυος στο 2ο παιδί μου και με έπιασαν όλες αυτές οι ανασφάλειες και τα ερωτηματικά..έκλαιγα πολύ, σκεφτόμουν διάφορα.....πώς θα τα βγάλουμε πέρα και πρακτικά και οικονομικά....όμως τα πράγματα εξαλίχθηκαν διαφορετικά αφού απέβαλα....Ο πόνος ήταν και εξακολουθεί να είναι ανυπόφορος.οι τύψεις ακόμα με καταδιώκουν. Όλα αυτά στα λέω για να δεις ότι όλοι σχεδόν έχουμε τις ίδιες ανασφάλειες για το παρόν και το μέλλον....΄΄ομως, αφενός μεν γιατί έχω ζήσει τη μητρότητα και αφετέρου δε γιατί νιώθω ότι και εσύ τη λαχταράς (από τις προσπάθειες που έχεις ήδη κάνει), δέξου το νυνάκι αυτό ως δώρο Θεού....είναι ευλογία, πίστεψέ με. Ο Θεός ή κάποια ανώτερη δύναμη σε επέλεξε για την κυοφόρία αυτή, μην τον απογοητεύσεις. Όλοι εμείς φτωχοί είμαστε και φτωχοί θα παραμείνουμε στα υλικά αγαθά, αλλά είμαστε και θα είμαστε πλούσιοι στη ψυχή αφού θα είναι γεμάτη από παιδικά χαμόγελα...

Αξίζει κάτι άλλο παραπάνω στη ζωή μας από τον ύψιστο τίτλο τιμής να μας αποκαλούν "Μαμάδες"?

Φιλικά

fIHpp2.png

lbyCp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ ένα πράμα θα σου πω. Αν το ρίξεις αυτό το παιδί, ΤΕΛΟΣ. Σε λυπήθηκε ο Θεός μετά από τόσα χρόνια που σε είδε να αγωνίζεσαι και σου έστειλε το δώρο που λαχταρούσες κι εσύ αντί να πεις ευχαριστώ, θες να το πετάξεις στα σκουπίδια. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, στα σκουπίδια. Εκεί θα καταλήξει το μωρό σου, που ήθελες να κάνεις και εξωσωματική να το αποκτήσεις, το σπλάχνο σου...ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Κι άλλο δε θα ξανακάνεις. Τι νομίζεις, πώς θα φτιάξουν ως δια μαγείας τα οικονομικά σας ή ότι θα ξαναμείνεις έγκυος όποτε θελήσεις εσύ; Ξέχνα το, κοπέλα μου. Ή τώρα ή ποτέ.

Ανθρώπους δικούς σας δεν έχετε να σας βοηθήσουν καθόλου; Τι θα πει, δεν ξέρεις αν θα μπορείς να το πας στο γιατρό; Αν είσαι άπορη, μην περιμένεις από τους άλλους, βγάλε βιβλιάριο της Πρόνοιας να γεννήσεις με αυτό και να πηγαίνεις το παιδί με αυτό στον παιδίατρο στο Νοσοκομείο. Υπάρχει και η εκκλησία, υπάρχουν κι εθελοντικές ομάδες δράσης για στήριξη των ασθενέστερων. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία.

Κι αν στο τέλος τέλος νιώθεις πως τόσο πολύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, γέννησέ το το παιδάκι και δώστο σε μια καλή οικογένεια να το μεγαλώσει, τόσες παρακαλάνε. Οτιδήποτε είναι προτιμότερο από το να λερώσεις τα χέρια σου με το αίμα του μωρού σου, που είναι μια αθώα ψυχούλα και δε φταίει σε τίποτα. Υπάρχουν εναλλακτικές. Δε στα λέω όλα αυτά για να σε κατακρίνω, αλλά για να σε ταρακουνήσω και να σε βγάλω από την πλανεμένη "απόγνωσή" σου. Η Παναγία να σε φωτίσει και να σε σώσει από το κακό που σου έχει μπει στο νου.

Γεια σου Ελενα!

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Και εγώ θα συμφωνησω με όλες τις κοπέλες που σου λένε να το κρατήσεις. Δυστυχώς όλοι είμαστε στην ίδια οικονομική κατάσταση και αν περιμένεις να φτιάξουν τα οικονομικά σου φοβάμαι ότι θα χάσεις το τρένο της μητρότητας. Προ ημερών έβλεπα στην ΤV για το σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού η αγκαλιά http://www.unborn.gr/ που βοηθούν σε περιπτώσεις παρόμοιες με τη δική σου, επικοινώνησε μαζί τους δεν έχεις να χάσεις κάτι. Σου εύχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση. ;)

Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να μπει στη θεση σου και να δει τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι να κρατησεις το μωρακι σου. Μπορεις να πηγαινεις σε νοσοκομειο και μετα για παιδιατρο παλι στο νοσοκομειο. Βιβλιαριο προνοιας εχει μια ξαδερφη μου και με αυτο πηγαινει για εξετασεις και εμβολια το μωρο της στο νοσοκομειο.

Απο τη στιγμη που ηρθε το παιδι στη ζωη σας παλεψτε γι'αυτο.

Κι εμεις στα ενοικια ειμαστε,δουλεια εχει μονο ο συζυγος και εχουμε ενα παιδακι και λαχταραω κι αλλο. Οταν αγχωνομαι καμια φορα και ρωταω τον αντρα μου αν θα μπορουμε να τα βγαλουμε περα, μου απαντα πως αν δεν μπορουμε να στειλουμε το παιδι ή τα παιδια π.χ. αγγλικα απλα δεν θα τα στειλουμε, και τι εγινε; Ε και να σου πω,δικιο εχει. Το βασικο ειναι τα παιδια να εχουν στεγη, φαγητο και πολλη αγαπη απο τους γονεις. Κι εγω που εχω πτυχια σε 2 γλωσσες και πτυχιο ΑΕΙ τι καταλαβα; Μηπως μου εκαναν καλυτερη τη ζωη;

Ευτυχια αντλω απο την οικογενεια μου!!!

Δεν διαβασα τι σου γραψαν τα κοριτσια...γιατι μου καθισε καπως οτι σκεφτεσαι το παιδι κι οχι τον εαυτο σου... αν οντως το σκεφτεσαι..η λυση δεν ειναι να το σκοτωσεις...

Μπορει να μετανιωσεις καποια στιγμη αν κανεις εκτρωση...αλλα να μετανιωσεις που το κρατησες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Και σκεψου οτι ισως ειναι η τελευταια σου ευκαιρια για παιδι (αφου προσπαθουσες 7 χρονια )

Δεν διαβασα τι σου γραψαν τα κοριτσια...γιατι μου καθισε καπως οτι σκεφτεσαι το παιδι κι οχι τον εαυτο σου... αν οντως το σκεφτεσαι..η λυση δεν ειναι να το σκοτωσεις...

Μπορει να μετανιωσεις καποια στιγμη αν κανεις εκτρωση...αλλα να μετανιωσεις που το κρατησες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Και σκεψου οτι ισως ειναι η τελευταια σου ευκαιρια για παιδι (αφου προσπαθουσες 7 χρονια )

Εχεις δικιο Αφροδιτη. Δεν νομιζω να παρεις αγκαλια το μωρο σου και να το μετανιωσεις.

Διαφημίσεις

Να σου πω τη δικιά μας κατάσταση να δεις ότι είμαστε περίπου στα ίδια; Μην σου πω μαλλον εμείς είμαστε χειρότερα! Παρόλα αυτά το δικό μας το νινάκι δεν ήρθε κατα λάθος,αποφασίσαμε πως θέλουμε να κάνουμε μωρο και το καναμε! Ημασταν τρελοι; Ηταν η τοσο μεγαλη επιθυμια μας για μωρο; Η δυσκολη οικονομικη κατασταση παντως δεν μας εμποδισε να κανουμε μωρακι και ετσι με την πρωτη προσπαθεια ηρθε το σπορακι και σε λιγες μερες περιμενουμε τον μπεμπη μας. Ενα παμπερς και ενα γαλα μπορουμε να του το παρουμε.

Ειμαι 21 χρονων και ο αντρας μου 26. Δεν δουλευω πουθενα,ο αντρας μου εχει μαγαζι γραμμενο πανω του το οποιο παει για κλεισιμο. Απο το μαγαζι παιρνουμε μισθο 200 ευρω.200 ευρω ακουτε; Ουτε αλβανος δεν παιρνει τοσα λεφτα:evil:

Και επειδη το μαγαζι ειναι πανω του,οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να βγει ουτε ταμειο ανεργιας!!! Ειδες?Ολα τα καλα σε εμας!!Μεχρι πριν λιγους μηνες δουλευε και με τον μπαμπα μου στην οικοδομη και ετσι μπορουσαμε και συντηρουμασταν,τωρα τον χειμωνα σταματησαν και περιμενουμε μπας και ανοιξει καμια δουλεια την ανοιξη. Οποτε το εισοδημα μας ειναι 200 ευρουλακια!!

Εγω δεν δουλευω. Σπουδαζω,ειμαι γραμμενη σε σχολη αλλα δεν παω και δεν θα παω καθολου μαλλον. Οποτε ουτε και εγω μπορω να βγω ταμειο ανεργιας αν δεν διαγραφω απο τη σχολη και ακομα δεν εχω γυρισει στην πολη για να μπορω να ξεγραφτω. Λες και το οτι σπουδαζω σημαινει οτι εχω και λεφτα και δεν μπορω να βγαλω καρτα ανεργιας,γιατι με ενα νεο προγραμμα που εβγαλαν,δεν θα με χαλουσαν τα 80 ευρω που δινει ο ΟΑΕΔ για ενα πενταμηνο σε νεους εως 20 κατι χρονων(26 ή 29 νομιζω δεν θυμαμαι ακριβως).

Νοικιαζαμε,φυγαμε αναγκαστικα και μενουμε σε ενα σπιτι του παππου μου και ετσι ευτυχως γλιτωσαμε το 200αρι που διναμε στο ενοικιο. Ολα τα λεφτα μας φευγουν οπως καταλαβαινεις σε λογαριασμους,δεν μου μενει πλεον τιποτα,αν τυχει και περισσεψει κανα 20αρι το κραταω για λογαριασμους ή για ψωνια(ευτυχως οι λογαριασμοι δεν ερχονται καθε μηνα). 21 χρονων κοριτσι και προτιμω να μην παιρνω τιποτα για μενα και μετα να μεινω ταπι και να μην εχω να πληρωσω....εχω ηδη μια στοιβα απο παμπερς!:Pτα πηρα στην προσφορα σιγα σιγα να εχω μερικα!:P

και ομως παρολα αυτα.....νιωθω τοσο μα τοσο τελεια που εχω τον αντρα μου και τον μπεμπη μας και θελω να παλεψω και εγω για αυτους οπως κανει ο αντρας μου για εμας και στεναχωριεται που δεν βρισκει δουλεια(επαρχια ειμαστε κιολας οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι πιο δυσκολα). Εχω να αγορασω κατι καινουριο πολυ καιρο,δεν στεναχωριεμαι ομως!Χαιρομουν περισσοτερο που επαιρνα παμπερς και ηξερα οτι εξασφαλισα καπως το μωρο μου! Αλλωστε αποφαση μας ηταν αυτο το νινι!!!

Να νιωθεις ευλογημενη που το εχεις μεσα σου αυτο το σπορακι. Θα τα καταφερετε μην ανησυχεις αλλοι ειναι ειναι σε χειροτερη κατασταση.

Εγω βοηθηθηκα πολυ και απο εταιριες,εστειλαν μηνυμα φιλες μου για να με βοηθησουν οι εταιριες και πηρα αρκετα πραγματα. Αν θες μπορω να σου στειλω πληροφοριες!!

Φιλια!

vpCFp2.png

Είμαι πολύ μα πολύ θυμωμένη όχι με εσάς κορίτσια αλλά με την κατάντια του κράτους μας.

Να το κρατήσεις κορίτσι μου το μωράκι σου. Μόνο τύχη θα σου φέρει πίστεψέ με!

ΒarbieAmelie προσκυνώ κοπέλα μου στην αγάπη και τη δύναμή σας.

Με ένα πόνο να έρθει ο μικρούλης!

Εγώ πιστεύω ότι μέσα σου έχεις ήδη αποφασίσει τι να κάνεις. Θέλεις απλώς να επιβεβαιώσεις την απόφασή σου με τα θετικά μηνύματα που έχεις λάβει από όλες μας. Είμαι σίγουρη ότι αν μια κοπέλα απο εμας σε παρακινούσε να κάνεις εκτρωση αυτό θα σε στενοχωρούσε.

Κι εγώ δεν θα αποτελέσω εξαίρεση. Είμαι κατά της άμβλωσης εκτός αν συντρέχουν λόγοι υγείας .

Άλλωστε τα δώρα δεν επιστρέφονται έτσι δεν είναι ?

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Μην κανεις την αμβλωση και στο λεω ως παθουσα !!! εμεινα εγκυος δεν ειχα καμια στηριξη γιατι οι γονεις μου δε ζουν η οικογενεια του φιλου μου πιεζε για εκτρωση, ενω οσο ημουν απλα σχεση ηταν αγκαλιες και φιλια αυτος δε με στηριξε , θολωσα και το εκανα , δεν υπαρχει μερα που να μη το σκεφτω και να μην κλαψω και περασε 1ας χρονος !! σφιξε τα δοντια και κρατα το παιδι σου , ο πονος μετα απο μια τετοια πραξη ειναι αβασταχτος , αν βεβαια η γυναικα εχει τσιπα καιν δεν εχει τις αμβλωσεις καραμελα...Δωσε την ευκαιρια στον εαυτο σου να χαρει τη μητροτητα και το παιδι τη ζωη. Εγω προσωπικα εβαλα τα χερια μου και εβγαλα τα ματια μου αλλα σε τετοια απογνωση δεν ειχα ξαναβρεθει , το μυστικο ειναι η ψυχραιμια κατι που εγω δεν ειχα.... σκεφτομαι οτι ισως ηταν η μοναδικη μου ευκαιρια για ενα παιδι γιατι δεν ειμαι και 20 !!

Μην το κανεις κοριτσι μου....θα το μετανιωσεις...ειναι κριμα μετα απο τοσες προσπαθειες οπως ειπαν και τα κοριτσια ο θεος σε ευλογισε με αυτο το δωρο...μην το πεταξεις!!

Θα την βρεις την ακρη ειμαι σιγουρη.Σκεψου οτι πιο παλια καναν 4-5 παιδια και δεν ειχαν λεφτα ,εμεναν σε ενα δωματιο 5-6 ατομα , χωρις θερμανση , χωρις πολυτελεια ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΑΠΗ που ειναι το πιο σημαντικο!!

Ευχομαι να παρεις την πιο σωστη αποφαση να φερεις στον κοσμο αυτο το μωρακι που εχεις μεσα σου χχχχ

Κοπέλα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!Καταλαβαίνω απόλυτα τις ανησυχίες σου,αλλά θα σου πω το εξής:αν είχε ευδοκιμήσει μια από τις προηγούμενες προσπάθειές σου και είχες ήδη ένα παιδάκι,τι θα έκανες?Όπως θα το ζούσες σε μια τέτοια περίπτωση έτσι θα το κάνεις και τώρα.Όταν η μητέρα μου έμεινε έγκυος σε μένα και το ανακοίνωσε στον πατέρα μου,εκείνος της απάντησε ότι μόλις είχε απολυθεί.Η μητέρα μου δεν δούλευε και μέναμε σε ενοίκιο.Οι γονείς της μητέρας μου σε άλλη πόλη και οι γονείς του πατέρα μου ακόμα πιο άφραγκοι.Ο πατέρας μου είχε σκεφτεί και εκείνος την έκτρωση,αλλά επικράτησε η πιο ψύχραιμη άποψη της μαμάς μου και είμαι εδώ.Μετά ήρθε και ο αδερφός μου.Ο μπαμπάς βρήκε δουλειά,όμως τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα φτωχά,με δανεικά ρούχα,χωρίς δώρα,αλλά με πολλή αγάπη.Να σου πω επίσης,πως ο άντρας μου που είχαν οι δικοί του οικονομική άνεση,όταν ήταν εκείνος παιδί,ζηλεύει τη σχέση που έχω με τους γονείς μου.Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Γι'αυτό κοπέλα μου μην αφήνεις την κατάσταση αυτή να σε επηρεάζει τόσο αρνητικά.Όλα γίνονται και πιστεύω πως τα πράγματα δεν θα μείνουν για πάντα τόσο άσχημα.Θα κοιτάς το μωράκι σου και θα ξέρεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα γι'αυτό.:-P Ελπίζω να σε βοηθήσαμε.

http://www.unborn.gr/

Επίσης, βγάλε βιβλιάριο απορίας για τις εξετάσεις σου. Νομίζω το βγάζει η κοινωνική υπηρεσία κάθε δημόσιου νοσοκομείου.

Κάνε τα πάντα και κράτα το μωράκι σου.

Το βιβλιαριο αποριας (προνοιας) βγαινει απο την περιφερεια οπου ανηκει (πρωην νομαρχια)..Googλαρε περιφερεια ταδε και παρε τους στο τηλεφωνο..αυτοι θα σε καθοδηγησουν

Το διευκρινιζω για να μην ψαχνει στα νοσοκομεια στην κατασταση της

p7z6p3.pngsQqep3.png

Με το καλο κουκλιτσα μου! απο το 2010 μεχρι σημερα ο αντρας μου ειναι ανεργος... εγο παιρνω τα 700 που λες και ζουμε σε νοικι... σε αυτα λοιπον τα χρονια καναμε ενα κοριτσακι με σπερματεγχυση που γεννηθηκε προωρα, αμεσως ενα χρονο μετα ενα αγορακι με φυσιολογικη συλληψη και τωρα εντελως απροσμενα περιμενω το τριτο [ενω ημουν σε φαση που μιλαγα με γυναικολογο για να παρω αντισυλληπτικα]... δεν ειναι ευκολο οκ αλλα δν ειναι ακατορθωτο... επικεντρωσου στα καλα νεα [δηλαδη το νινι που ειναι μεσα σου] και οσο για τα δυσκολα οποτε προκυπτει κατι θα το αντιμετωπιζεις... μην πελαγωνεις προκαταβολικα δεν βοηθαει σε τπτ... σε καταλαβαινω παντως... ειλικρινα σε καταλαβαινω...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013