Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συγχαρητήρια στους συντονιστές του φορουμ

Recommended Posts

Πολλές φορές μας έχετε εκνευρίσει με την αυστηρότητά σας. Αλλά αποδεικνύεται οτι έτσι μπορεί να κρατηθεί ε'να μέτρο σε χώρους δημόσιας συζήτησης. Το λέω με αφορμή τον κανιβαλισμό που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες σε αντίστοιχο φόρουμ σχετικά με το τραγικό γεγονός της Λέρου. Οι εκεί συντονιστές προφανώς για να κερδίσουν κάτι παραπάνω απο διαφημίσεις δεν σέβονται τη μνήμη του άτυχου παιδιού.

Συνεχίστε να είστε αυστηροί μαζί μας, γιατί αυτό επιδεικνύει σοβαρότητα και αισθανόμαστε και εμείς ασφαλείς.

Ευχαριστώ

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

Μετα από 4 μέρες και 7 σελίδες....

Προφανως και δεν αναφερεται στο θεμα που υπηρχε εδω στο φορουμ...Μιλαει μαλλον για το αρχικο θεμα γιατι λεει σε αντιστοιχο φορουμ

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λεει οτι το άλλο φόρουμ έχει ακομα ανοιχτο το αντιστοιχο θέμα μη σεβομενο τον θανατο του μικρου. Ενω το πάρεντς ως πιο αυστηρό το κλειδωσε. Μετα από 7 σελίδες!

ανέφερα οτι οι συντονιστές του παρεντς δεν επέτρεψαν με τη στάση τους να μετατραπεί το φορουμ σε αρένα, ενώ σε άλλο φόρουμ δεν έχουν κατεβάσει ακόμα τη φωτογραφία του νεκρού μωρού!!! ούτε καν αυτό...

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

Οντως ειδικα η φωτογραφια θα επρεπε να εχει κατεβει...

Μαλεκον ακομα και μετα απο 7 σελιδες...γιατι σε πειραξε?? ειναι λογικο οταν ενα τετοιο θεμα σοκαρει και στεναχωρει να συζητιεται ποσο μαλλον σε ενα φορουμ για γονεις...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Χωρις να εχω δει οτι ανοιξε αυτο το θεμα ,ανοιξα ενα δικο μουκαι ειχα γραψει τα παρακατω,τα παραθετω και δω γιατι απαντα και σε αυτο.

ExΩ πολυ καιρο να συμμετασχω σε συζητηση σε φορουμ,εκτος απο καποιες ερωτησεις πρακτικης υφης που εκανα σχετικα προσφατα. Με αφορμη το προσφατο δυσαρεστο γεγονος που επουδενι θελω να αναπαραγαγω ή να σχολιασω,εχω την αναγκη να φωναξω την εξης απορια: δεν υπαρχει καθολου μα καθολου ηθος πια στους διαχειριστες των φορουμ;Καταρχην να αναφερθω σε αυτο το φορουμ το οποιο ειχα μεχρι τωρα σε μεγαλη υποληψη και δεν περιμενα οτι θα χρειαζοταν να γραφτουν τοσες απαραδεκτες σελιδες μεχρι να κλειδωθει το θεμα...εμπαινα και εβλεπα καθε μερα το θεμα να προχωρα και να γραφονται ολο και νεωτερα επιστημονικα πορισματα για μια τοσο ευαισθητη και θλιβερη υποθεση και παρεμβαση καμια...οταν πια αυτη υπηρξε ειχε γραφτει πεντατομη εγκυκλοπαιδεια.Ομολογω οτι απογοητευτηκα ΚΑΙ απο αυτο το φορουμ κατι το οποιο δεν περιμενα...καλα στο αλλο φορουμ που πρωταγωνιστησε σε αυτο το γεγονος καλυτερα ας μην αναφερθω ουτε στους διαχειριστες ουτε στο ΙQ Των μελων του διοτι εχω τη χειριστη εντυπωση και αν μιλησω ανοιχτα θα πω καθολου μα καθολου κολακευτικα λογια!Οφειλω να ομολογησω οτι παλιοτερα υπηρξα μελος σε αυτο και αποχωρησα οταν συνειδητοποιησα το δουλεμα που πεφτει εκει μεσα με σκοπο τη διαφημιση και το κερδος...η διαφορα μου απο αλλα μελη (και για αυτο το σχολιο περι IQ ) ειναι οτι ενω παρα πολλοι κανουν ακριβως το ιδιο σχολιο με μενα ή το υπονοουν με τις διαπιστωσεις τους,συνεχιζουν να δινουν ψωμι στα ατομα αυτα με τη συμμετοχη τους. Αλλα πραγματικα δε θα επρεπε να υπαρχει λιγο ηθος οσον αφορα τετοιες υποθεσεις;Και αντι να αφηνουμε το θεμα να γινεται σαπουνοπερα και να γεμιζουν σελιδες(ενω χανεται πολυτιμος χρονος) να ειδοποιουνται οι αρχες;;;;

Οντως ειδικα η φωτογραφια θα επρεπε να εχει κατεβει...

.......από τη στιγμή που θα μπει σε έναν μαρμάρινο σταυρό, τι νόημα έχει στο να κατέβει ή όχι από μια ιστοσελίδα.........?????????????

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καποιο μελος μου απαντησε πριν εξηγωντας μου πώς λειτουργει ενα φορουμ και οτι ζει απο τα κλικ...συμφωνω και τα γνωριζω αυτα,ολοι μας θελουμε να κανουμε μια δουλεια που να εχουμε κερδος,αυτο δεν ειναι ανηθικο...αλλα δεν αποτελει αλλοθι για κανενα το να εκμεταλλευομαστε την αναγκη των ανθρωπων για επικοινωνια και πληροφορηση με αυτον τον υπουλο τροπο.Και να ξαναπω οτι δε συμφωνω οτι και το παρον φορουμ χειριστηκε με τον καλυτερο τροπο τη συγκεκριμενη υποθεση παρολο που δε φερει φυσικα καμια ευθυνη για την εκβαση της ουτε και το εχω στη χειροτερη των υποληψεων οπως το αλλο...

Διαφημίσεις

"παρολο που δε φερει φυσικα καμια ευθυνη για την εκβαση της "

Α σόρυ, τώρα είδα ότι για το άλλο φόρουμ αναφέρεσαι...

Καμία απολύτως δεν φέρει... Φωνάζαν όλοι εν χορώ για ένα μωρό με υποθερμία να γδύσει το μωρό από το προηγούμενο βράδυ... Δεν αποκλείεται την επόμενη να εμφανίστηκε το μωρό μισοντυμένο στο νοσοκομείο γιατί αυτό "θα του έκανε καλό και θα το ξύπναγε"... Μπορεί αυτή την εικονα να είδαν οι γιατροί και να τους έπιασε παράκρουση. Πολλά μπορεί. Τέλος πάντων, τώρα που έχει φανεί πόσο ήταν σε θέση να φιλτράρει η μητέρα όσα της έλεγαν.

Όλα μπορει να έπαιξαν το ρόλο τους και μετά πιάσαν την τακτική φωνάζει ο κλέφτης...

Όσο για κλικ, σίγουρα θα μαζέψει για μερικές μέρες τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν κανένας εισαγγελέας είναι αρμόδιος για να βρει κάποια αξιόποινη πράξη εκεί μέσα και ίσως δεν πρέπει να καμαρώνουν τόσο πολύ.

Επίσης, φαίνεται ότι απευθύνονται σε ένα κοινό κάπως συγκεκριμένο, κάπως... που του πάει αυτό το πράγμα, τέλος πάντων. Τόσα ξέρανε, τόσα λέγανε... Μπορεί να μαζέψουν μερικούς ακόμα για κάποιο διάστημα. Προσωπικά... άμα ψάχνω κάποια πληροφορία με κάποια αξία, ξέρω πού να μην χασομερήσω...

Αυτά τα θέματα τα αντιμετωπίζει όπως ξέρει και μπορεί ο καθένας, αλλού τα εκμεταλλεύονται για δημοσιότητα, αλλού απλά εξαφανίζουν ολόκληρα μέλη ;)

Τέσπα, μην σχολιάζετε δημόσια τη διαχείριση, είναι πρόσωπο ιερό, σαν το Στάλιν ένα πράμα (θα της αρέσει η αριστερίζουσα παρομοίωση). Άπαξ και πεις το οτιδήποτε για τους περίφημους αντμίν, που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν σε εμάς τους κοινούς θνητούς, πας κατευθείαν στα γκουλάγκ του φόρουμ, ως άλλος Ιβάν Ντενίσοβιτς..

Μόνο ως προοδευτικά και προχώ μέλη κατά της εξουσίας μπορούν να συμμετέχουν, να σε βρίζουν και μετά να μπανάρουν τον εαυτό τους για στάχτη στα μάτια ;) Αλλά μην ξεχνάτε, είναι πολύ κατά του φασισμού!

Επειδή εγώ είχα ανοίξει το θέμα για το μωρό από τη Λέρο σε αυτό το φόρουμ...συγγνώμη, τι ακριβώς σας ενόχλησε; Εντάξει, υπήρξαν 2-3 ποστ που ξέφευγαν, αλλά σε γενικές γραμμές γινόταν μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε κόσμιο επίπεδο. Εγώ η ίδια το έλεγα στις συμμετέχουσες, να μη γίνουμε όπως αλλού, που τα διαβάζεις και σου πέφτουν τα μαλλιά.

Δε θα σχολιάσω την απόφαση των εδώ διαχειριστών να το κλειδώσουν, αν παρεμβήκαμε τους νόμους των Μ.Μ.Ε ή ό,τι άλλο επικαλέστηκαν, ΟΚ, τι να κάνουμε, έγινε εν αγνοία μας. Δικό τους είναι το φόρουμ και δικαίωμά τους να απομακρύνουν ό,τι θεωρούν πως το βλάπτει, το δέχομαι αυτό. Αλλά να λέμε πως το συγκεκριμένο θρεντ πρόσβαλε ή εκμεταλλευόταν τη μνήμη του παιδιού, ειδικά τη στιγμή που παντού αλλού στο διαδίκτυο βοά ο τόπος από τις αισχρολογίες εκατέρωθεν και να συγχαίρουμε τους διαχειριστές που σώσανε τη μέρα, συγγνώμη αλλά εγώ το βρίσκω τουλάχιστον κωμικό και εντελώς άτοπο.

Μπράβο στη διαχείριση! μας έβγαλε ασπροπρόσωπες! ενήργησε αστραπιαία (ούτε 4 μέρες δεν πέρασαν) και έδειξε το ήθος που πάντα διαθέτει. Τι κι αν είχε πάνω από 8000 views το θέμα το κλείσωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη, μαζί με το θέμα του Πετροβασίλη

Δηλαδη θεωρειται κακο που συζητηθηκε το θεμα? Θα επρεπε να εχει κλειδωθει αμεσως? Γιατι?

Προκειται για ενα συμβαν που μας ταραξε ολους και ειδικα τις νεες μαμαδες, τι πιο φυσιολογικο να εκφρασουμε την στεναχωρια μας και να πουμε την αποψη μας για τα οσα ακουστηκαν. Σιγουρα διαφωνω κι εγω με το διαδικτυακο δικαστηριο που ειναι ευκολο να στηθει σε τετοια θεματα αλλα στην πλειοψηφια μας οι περισσοτεροι προσπαθουσαμε να καταλαβουμε τι εγινε και πως θα μπορουσε να αποφευχθει κατι παρομοιο. Θεωρω οτι καλως ηταν ανοιχτο το θεμα στο parents (δεν λεω για αλλα φορουμ,δεν ξερω) εφοσον μεχρι χτες εβγαιναν συνεχεια νεα στοιχεια για την υποθεση.

Διαφημίσεις

Δηλαδη θεωρειται κακο που συζητηθηκε το θεμα? Θα επρεπε να εχει κλειδωθει αμεσως? Γιατι?

.

Γιατι μερικοι βολευονται με την εθελοτυφλια goody μου γι αυτο...Αλλου ας ειναι αρκει να μην ειναι στην καμπουρα μας...

Και δεν εννοω πως αυτοι που δεν συμφωνουν με το ανοιγμα ενος τετοιου θεματος χαρηκαν η δεν στεναχωρεθηκαν για το παιδακι!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

που ειναι το κακο? όταν συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό νομίζω είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουμε να το συζητούσαμε...... δημοκρατια εχουμε....

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Γιατι μερικοι βολευονται με την εθελοτυφλια goody μου γι αυτο...Αλλου ας ειναι αρκει να μην ειναι στην καμπουρα μας...

Και δεν εννοω πως αυτοι που δεν συμφωνουν με το ανοιγμα ενος τετοιου θεματος χαρηκαν η δεν στεναχωρεθηκαν για το παιδακι!

Εαν θεωρησαν οι συντονιστες του forum οτι αμαυρωσαμε την μνημη του παιδιου καλα εκαναν και εκλεισαν το θεμα!Και χαιρομαι που υπαρχουν ατομα που συμφωνουν με αυτο θετοντας την ευχαριστηση τους!

ΑΛΛΑ εγω θα ηθελα να θεσω ενα αλλο ερωτημα!Ποιος ΔΕΝ το συζηταει πλεον το θεμα αυτο?Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος στο ερωτημα .Πιστευω πως οπως το συζητουσα εκτος forum,προσωπο με προσωπο με φιλους,συγγενεις,συναδελφους,ετσι το συζητησα και εδω!Γινοταν μια ανταλλαγη αποψεων!Ποιος θεωρει πως θιξαμε τη μνημη του ατυχου βρεφους?

Ολα τα μηνυματα στο τελος καταλαγουν λεγοντας και μια πρσευχη για το παιδι αυτο.Ποιος θεωρει πως εθιγε το ενα μελος το αλλο?Ισα ισα,λεγαμε τις αποψεις μας,σεβαστες απο τον καθενα.Ποιος θεωρει πως υπηρχε υβρις?Ισα ισα,ολοι σεβαστηκαν τον πονο!

Αν παλι θεωρειτε οτι το μηνυμα μου δειχνει ατομο δοσηλογο,παρακαλω καντε μου αναφορα.Νομιζα ομως πως βρισκομαι σε μια χωρα δημοκρατικη που μπορω να εκφρασω την αποψη μου(οχι να χυδαιολογησω),αλλα απότι αποδυκνειετε οχι!

Σας ευχαριστω!

Και να ευχαριστησω τα μελη που συμμετειχαν στη συζητηση και την κρατησαν σε ενα επιπεδο!Το λεω με ειλικρινεια!:|

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Αν διαβάσετε στο κλειδωμένο θέμα το επιχείρημα του συντονιστή είναι ότι δεν πρόκειται εν ολίγοις απλά για μια "παρείστικη" κουβέντα ούτε για απλό διάλογο, αφού λαμβάνει χώρα σε δημόσιο φόρουμ, όπου με ένα κλικ στο google για παράδειγμα μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Το φόρουμ δεν είναι κλειστό, όπως είναι μια παρέα στο σπίτι μας όπου εκεί θα μπορούσαμε άνετα να το συζητήσουμε. Έτσι, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο δημοσίευμα. Όπως σε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό όταν δημοσιεύεται κάτι -και ειδικά τόσο σοβαρό- οφείλει αυτός που το γράφει να το έχει διασταυρώσει και να μην κάνει απλές εικασίες και να εξαπολύει δριμεί κατηγορώ χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Έτσι κι εδώ, δεν μπορεί να κατηγορούμε κόσμο απο δω κι από κει δημόσια και ανεξέλεγκτα. Και επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το κάνουμε στα σπίτια μας, με τους φίλους μας....καλώς ή κακώς το φόρουμ δεν είναι κάτι ιδιωτικό, έχουν πρόσβαση όλοι, γι αυτό θα πρέπει ειδικά σε τέτοια θέματα να προσέχουμε.

Εαν θεωρησαν οι συντονιστες του forum οτι αμαυρωσαμε την μνημη του παιδιου καλα εκαναν και εκλεισαν το θεμα!Και χαιρομαι που υπαρχουν ατομα που συμφωνουν με αυτο θετοντας την ευχαριστηση τους!

ΑΛΛΑ εγω θα ηθελα να θεσω ενα αλλο ερωτημα!Ποιος ΔΕΝ το συζηταει πλεον το θεμα αυτο?Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος στο ερωτημα .Πιστευω πως οπως το συζητουσα εκτος forum,προσωπο με προσωπο με φιλους,συγγενεις,συναδελφους,ετσι το συζητησα και εδω!Γινοταν μια ανταλλαγη αποψεων!Ποιος θεωρει πως θιξαμε τη μνημη του ατυχου βρεφους?

Ολα τα μηνυματα στο τελος καταλαγουν λεγοντας και μια πρσευχη για το παιδι αυτο.Ποιος θεωρει πως εθιγε το ενα μελος το αλλο?Ισα ισα,λεγαμε τις αποψεις μας,σεβαστες απο τον καθενα.Ποιος θεωρει πως υπηρχε υβρις?Ισα ισα,ολοι σεβαστηκαν τον πονο!

Αν παλι θεωρειτε οτι το μηνυμα μου δειχνει ατομο δοσηλογο,παρακαλω καντε μου αναφορα.Νομιζα ομως πως βρισκομαι σε μια χωρα δημοκρατικη που μπορω να εκφρασω την αποψη μου(οχι να χυδαιολογησω),αλλα απότι αποδυκνειετε οχι!

Σας ευχαριστω!

Και να ευχαριστησω τα μελη που συμμετειχαν στη συζητηση και την κρατησαν σε ενα επιπεδο!Το λεω με ειλικρινεια!:|

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι δεν θεωρώ κι εγώ ότι θίχτηκε η μνήμη του βρέφους....

H goody και η Μαρία_thess με κάλυψαν απόλυτα! Δεν νομίζω ότι ξέφυγε το θέμα με εξαίρεση ίσως ένα-δύο post. Και θεωρώ ότι όλες όσες συμμετείχαμε σεβαστήκαμε την μνήμη του άτυχου μωρού.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Αν διαβάσετε στο κλειδωμένο θέμα το επιχείρημα του συντονιστή είναι ότι δεν πρόκειται εν ολίγοις απλά για μια "παρείστικη" κουβέντα ούτε για απλό διάλογο, αφού λαμβάνει χώρα σε δημόσιο φόρουμ, όπου με ένα κλικ στο google για παράδειγμα μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε. Το φόρουμ δεν είναι κλειστό, όπως είναι μια παρέα στο σπίτι μας όπου εκεί θα μπορούσαμε άνετα να το συζητήσουμε. Έτσι, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο δημοσίευμα. Όπως σε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό όταν δημοσιεύεται κάτι -και ειδικά τόσο σοβαρό- οφείλει αυτός που το γράφει να το έχει διασταυρώσει και να μην κάνει απλές εικασίες και να εξαπολύει δριμεί κατηγορώ χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Έτσι κι εδώ, δεν μπορεί να κατηγορούμε κόσμο απο δω κι από κει δημόσια και ανεξέλεγκτα. Και επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το κάνουμε στα σπίτια μας, με τους φίλους μας....καλώς ή κακώς το φόρουμ δεν είναι κάτι ιδιωτικό, έχουν πρόσβαση όλοι, γι αυτό θα πρέπει ειδικά σε τέτοια θέματα να προσέχουμε.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά με αυτή τη λογική, θα πρέπει να φύγει εντελώς από εδώ η ενότητα "Επικαιρότητα".

Το θέμα κλειδώνεται

Παρακαλούμε εξαιτίας του ότι στο θέμα έχουν σημειωθεί παραβάσεις κανονισμού του φόρουμ, τα μέλη να επιδείξουν υπομονή μέχρι την Δευτέρα / επόμενη εργάσιμη όπου θα τοποθετηθεί σχετική ανακοίνωση και θα δοθούν οι σχετικές ειδοποιήσεις κανονισμού του φόρουμ στα μέλη, με κυρώσεις όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Μέχρι τότε δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη ενέργεια παρά μόνο επείγουσας μορφή απενεργοποίηση λογαριασμών οι οποίοι μετά απο αυτή την ανακοίνωση κλειδώματος, θα πραγματοποιήσουν ανάρτηση νέων θεμάτων.

Για τον παραπάνω λόγο μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποιοι λογαριασμοί μελών απενεργοποιηθούν ενώ άλλοι είναι ακόμα ενεργοί.

Μέσα στα Σαββατοκύριακα οι συντονιστές έχουν εντολή να δρούν μόνο κατ'ανάγκη καθώς δεν είναι εφικτή η σύσκεψη ολόκληρης της ομάδας συντονιστών η οποία συνήθως απαιτείται σε θέματα τα οποία χειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα ή θεματολογίες.

Εάν για οποιαδήποτε λόγο έχετε να κάνετε κάποια σύσταση στους συντονιστές μέχρι την δευτέρα/επόμενη εργάσιμη, παρακαλούμε κάντε αναφορά δημοσίευσης στις δημοσιεύσεις που πιστεύετε ότι πρέπει να ελεγχθούν, έτσι ώστε να γνωστοποιηθούν στην ομάδα διαχείρισης που θα τις ελέγξει ενδελεχώς εν καιρό.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...