Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τσαντα αλλαξιερα

Recommended Posts

Που μπορω να βρω τσαντα με πολλες τσεπες κλπ, αυτο που λενε τσαντα αλλαξιερα; Θελω να ειναι και ομορφη ομως, με σχεδια, χρωματα, κατι τελος παντων. Εχω βρει καποιες πολυ ωραιες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο αλλα ειναι ακριβουτσικες.. Σε τι μαγαζι να ψαξω; Με παιδικα; Και ρουχα θηλασμου η εγκυμοσυνης, περα απο τα κλασσικα τυπου mothercare λητω κλπ που μπορω να βρω;

SSdUp2.png

wviXp2.png

• 7 years later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Περιμένω δεύτερο μωράκι και θα ήθελα γνώμες για τσάντα μεταφοράς βρεφικών πραγμάτων. Αυτή που έχω ακόμα για το πρώτο μου παιδί είναι της pegperego που είχα πάρει μαζί με το καρότσι τότε και την χρησιμοποιώ ακόμα στο πρώτο μου παιδί αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει και απίστευτα. Θα ήθελα να έχει χώρο αρκετό για μπουκαλάκια , πάνες , ρουχαλάκια για να αλλάζει. 

Just now, Super.mum είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Περιμένω δεύτερο μωράκι και θα ήθελα γνώμες για τσάντα μεταφοράς βρεφικών πραγμάτων. Αυτή που έχω ακόμα για το πρώτο μου παιδί είναι της pegperego που είχα πάρει μαζί με το καρότσι τότε και την χρησιμοποιώ ακόμα στο πρώτο μου παιδί αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει και απίστευτα. Θα ήθελα να έχει χώρο αρκετό για μπουκαλάκια , πάνες , ρουχαλάκια για να αλλάζει. 

Δες skiphop bababing pasitoapasito. Δεν ξέρω βέβαια και τι ποσό διαθέτεις, έχει στα περισσότερα καταστήματα με βρεφικά μεγάλη ποικιλία και μεγάλο εύρος τιμών. Από 30€ μέχρι 150 160 κλπ. Πιστεύω skiphop θα σε καλύψει και με μία μέση τιμή και με χώρο και με ποιότητα. 

Κράτα το

Κράτα το