Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καιρό τώρα θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα..

τον τελευταίο καιρό στέλνω και παραλαμβάνω πολλά δέματα γράμματα κλπ και κατάλαβα πόσο χάλια είναι τα ταχυδρομεία μας...

θα αναφερθώ σε 2 περιπτώσεις απο τις πολλές

περίπτωση πρώτη

έστειλα ένα δέμα express και συστημένο σε μια φίλη και σουπερ άτομο εδώ απο το φόρουμ. η κοπέλα πήρε το δέμα μου μέτά απο μια βδομάδα :shock: σε τραγική κατάσταση .. δηλαδή άμα τις το έστελνα απλό σε πόσες μέρες θα πήγαινε???

περίπτωση δεύτερη

σήμερα έλαβα ένα δέμα με κάτι κρεμούλες ήρθε σε επίσης άθλια κατάσταση μιας και το ένα μπουκάλι είχε σπάσει και ήταν και ένα βαζάκι ανοιγμένο και μισοάδειο..

η κοπέλα που το έστειλε επισήμανε πως θέλει προσοχή γιατί περιέχει γυάλλινα αντικείμενα και το έστειλε και έκείνη express για περισότερη ασφάλεια και για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φώτο την οποία έβγαλα αφού ψιλοσημάζεψα το δεματάκι μου

HZz9F.jpg

μιλάμε τρελάθηκα...

σκέφτομαι να κάνω κάποια καταγγελία αλλά δεν ξέρω πως να κινηθω έχετε να μου προτείνετε κάτι??

γιατί η κατάσταση έχει παραγίνει !!

(έχω επίσης να αναφέρω ότι ο πατέρας μου και η μισή μηχανιώνα δεν πήραν ακόμα τις φορολογικές τους γιατί ο ταχυδρόμος αδιαφορεί και πλήρωσαν πρόστιμο στην εφορία 900 ευρώ παρακαλώ!!! :evil::evil::evil::evil: τι να κάνω???)

Διαφημίσεις

Δεν διαφωνώ ότι τα ταχυδρομεία έχουν καταρρεύσει όπως και το υπόλοιπο κράτος, αλλά εφόσον το δέμα περιείχε εύθραυστα αντικείμενα, θα έπρεπε να περιέχει και φελιζόλ ή περιτύλιγμα με φυσαλίδες γύρω γύρω και ανάμεσα από τα βαζάκια.

καλέ, εγώ εδώ παρήγγειλα να μου στείλουν με courrier (από τα πολύ γνωστά κιόλας) κάψουλες εσπρέσσο καφέ από το Ψυχικό στις Αφίδνες (αμφιβάλλω αν είναι πάνω από 15 χλμ απόσταση) εδώ και 10 μέρες και δεν έχουν έρθει... και εσύ λες για το ταχυδρομείο. ε, είσαι υπερβολική βρε παιδί μου... :lol::lol::lol:

επίσης, ένας φίλος από την Αμερική, όταν μου στέλνει γράμμα ή δέμα, έρχεται σε 1 εβδομάδα. όταν στέλνω εγώ κάνει 1 μήνα.

άσε κοριτσάκι μου, σ'αυτή τη χώρα, τίποτα δε λειτουργεί σωστά...

καλέ, εγώ εδώ παρήγγειλα να μου στείλουν με courrier (από τα πολύ γνωστά κιόλας) κάψουλες εσπρέσσο καφέ από το Ψυχικό στις Αφίδνες (αμφιβάλλω αν είναι πάνω από 15 χλμ απόσταση) εδώ και 10 μέρες και δεν έχουν έρθει... και εσύ λες για το ταχυδρομείο. ε, είσαι υπερβολική βρε παιδί μου... :lol::lol::lol:

επίσης, ένας φίλος από την Αμερική, όταν μου στέλνει γράμμα ή δέμα, έρχεται σε 1 εβδομάδα. όταν στέλνω εγώ κάνει 1 μήνα.

άσε κοριτσάκι μου, σ'αυτή τη χώρα, τίποτα δε λειτουργεί σωστά...

:shock::shock:

είναι απαράδεκτη

είχαμε παραγγείλει απο αμερική ένα ινβερτερ γιατί έχουμε αυτόνομο ρεύμα

πάει ο άντρας μου να το παραλάβει και εκτός ότι ήταν κατασακατεμένο σαν δεμα καταχτυπημένο ...

πάει να το δώσει ο υπάλληλος στον άντρα μου και του έπεσε απο τα χέρια :evil::evil::evil: ευτυχώς που η εταιρεία το είχε μεσα σε τριπλή συσκευασία και με φελιζόλ και με ειδικό περιτίλυγμα και δεν χάλασε..

μιλάμε οι άνθρωποι είναι ανόητοι δηλαδή δεν σε υπολογίζουν καθόλου!!

Δεν διαφωνώ ότι τα ταχυδρομεία έχουν καταρρεύσει όπως και το υπόλοιπο κράτος, αλλά εφόσον το δέμα περιείχε εύθραυστα αντικείμενα, θα έπρεπε να περιέχει και φελιζόλ ή περιτύλιγμα με φυσαλίδες γύρω γύρω και ανάμεσα από τα βαζάκια.

στο πακέτο πάνω είχε γράψει ευθραυστο μίλησα μαζί της και το είχε διευκρινήσει και στον υπάλληλο και πλήρωσε και παραπάνω για αυτό το λόγο..

άσε..

Διαφημίσεις

στο πακέτο πάνω είχε γράψει ευθραυστο μίλησα μαζί της και το είχε διευκρινήσει και στον υπάλληλο και πλήρωσε και παραπάνω για αυτό το λόγο..

άσε..

Καλά έκανε και το έγραψε, αλλά θα έπρεπε να έχει ασφαλίσει και το περιεχόμενο με ανάλογο τρόπο. Δηλαδή αν πας να διαμαρτυρηθείς, σίγουρα κάτι τέτοιο θα επικαλεστουν.

Δεν ήξερα ότι πληρώνεις παραπάνω για το εύθραυστο...:confused:

polinaki, νομίζω ότι μπορεις να καταγγείλεις το περιστατικό στο συνήγορο του πολίτη, ειδικά αν είναι επαναλαμβανόμενο, κάτι μπορεί να βγει. για ψαξτο...

Καλά έκανε και το έγραψε, αλλά θα έπρεπε να έχει ασφαλίσει και το περιεχόμενο με ανάλογο τρόπο. Δηλαδή αν πας να διαμαρτυρηθείς, σίγουρα κάτι τέτοιο θα επικαλεστουν.

Δεν ήξερα ότι πληρώνεις παραπάνω για το εύθραυστο...:confused:

ούτε και εγώ το ήξερα αλλα από ότι φένεται πληρώνεις..

δεν ξέρω μιλάμε έχουμε ξεφύγει

δεν είναι να απορείς που καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε

εννοείτε πως έστειλα μύνημα στην κοπέλα που τις επισήμανα αυτό που λες ότι έπρεπε να το τυλίξει καλύτερα...

αλλά και αυτό που είχα στείλει εγώ και ήταν άριστα τυλιγμένο το έκαναν χάλια (είχα μέσα ελιές στο πακέτο και καταφέραν με ένα τρόπο που δεν μπορω να καταλάβω να τις ανοίξουν και να χυθούν και τις είχα προσέξει ιδιαίτερα όταν έφτοιαχνα το πακέτο για να μην χυθουν)

polinaki, νομίζω ότι μπορεις να καταγγείλεις το περιστατικό στο συνήγορο του πολίτη, ειδικά αν είναι επαναλαμβανόμενο, κάτι μπορεί να βγει. για ψαξτο...

θα το ψάξτο.

θα πάρω τηλέφωνο και θα ρωτήσω,... ευχαριστώ

Μπήκα στο σαιτ του συνήγορου του πολίτη και μπορώ να κάνω αναφορά μόνο εαν δεν επιλυθέι το πρόβλημα και δεν μπορέσω να συνενοηθώ με το ταχυδρομείο

http://www.synigoros.gr/?i=stp.el.submissionrequirements

θα πάω να μιλήσω με την διευθηνση και αν δεν βρω λύση θα κάνω μια ενυπόγραφη καταγγελία και επειδή τα έχω ψιλοπάρει θα μαζέψω κόσμο απο το χωριό αν είναι να κάνουμε όλοι μαζί μπας και βάλουν μυαλλό...

αντε και καλό μου κουράγιο

Διαφημίσεις

Μπήκα στο σαιτ του συνήγορου του πολίτη και μπορώ να κάνω αναφορά μόνο εαν δεν επιλυθέι το πρόβλημα και δεν μπορέσω να συνενοηθώ με το ταχυδρομείο

http://www.synigoros.gr/?i=stp.el.submissionrequirements

θα πάω να μιλήσω με την διευθηνση και αν δεν βρω λύση θα κάνω μια ενυπόγραφη καταγγελία και επειδή τα έχω ψιλοπάρει θα μαζέψω κόσμο απο το χωριό αν είναι να κάνουμε όλοι μαζί μπας και βάλουν μυαλλό...

αντε και καλό μου κουράγιο

Αυτό να κάνεις και να κάνει το αντίστοιχο και η κοπέλα που έστειλε το δέμα και πλήρωσε και παραπάνω για να φθάσει ακέραιο.

Αυτό να κάνεις και να κάνει το αντίστοιχο και η κοπέλα που έστειλε το δέμα και πλήρωσε και παραπάνω για να φθάσει ακέραιο.

ναι την έχω ήδη ενημερώσει και απο ότι μου είπε θα κινηθεί και εκείνη ανάλογα

εγώ αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα με τα ελτα,είχα ένα σωρό δέματα ου έπρεπε να στείλω και έκαναν μέρες να πάνε,όταν δε έφταναν πολλά ήταν ανοιγμένα και σε άθλια κατάσταση.Είμαι σίγουρη οτι τα άνοιγαν επίτηδες,μάλιστα μια διευθύντρια μου είπε να μη το συνεχίσω γιατί υπάρχει υπάλληλος με " νοητική στερηση" και αυτός ευθύνεται,που σε καμμία περίπτωση δεν το πιστεύω μιας και ο συγκεκριμενος σκίζεται να εξυπηρετήσει το κόσμο και αν καμια γιαγιά πάει να του δώσει ενα ευρώ κοκκινίζει και δεν το παίρνει και κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.

Δεν το προχώρησα βέβαια αλλα υπάρχουν και άλλες καταγγελίες