Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μήπως καμμιά κοπέλα έχει αγοράσει ποτέ sudocrem από site του εξωτερικού. Μέχρι πρώτινως αγόραζα από pharmacy4u 6,55/τεμ. τα 250 γρ. και τώρα την πήγε περίπου 7,30 - 7,50. Στο φαρμακείο έχει 9,60 και θέλω δύο το μήνα. Σε κάποια σιτε του εξωτερικού βρήκα και συσκευασία 400 γρ. Γνωρίζει καμμιά κοπέλα κάνενα αξιόπιστο σιτε να αγοράσω και αν είναι δυνατόν χωρίς μεταφορικά ή με μικρό κόστος μεταφορικών;;;

Διαφημίσεις

δε θυμαμαι για μεταφορικά, αλλά ριξε μια ματιά:

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/peripoihsh-mwrou/sudocrem-250g.html

από εξωτερικό εχω παρει τη συγκεκριμένη κρεμα από το ubershop όταν ειχε μεγάλη συσκευασία και αγοραζα και πανες, εχω καιρο να ψωνισω από εκει, δεν ξερω τι παιζει με τα μεταφορικα:

http://www.ubershop.co.uk/nappies/productDetails.php?code=nappycream&id=2310&name=Sudocrem%20Antiseptic%20Healing%20Cream%20125g

EXXQp3.pngAIzKp2.png

απο εξωτερικο δεν ξερω να σου πω,εγω ψωνιζα απο το pharmacy4u αλλα αργουσε πανω απο 15 ημερες να μου συγκεντρωσει τα πραγματα,τωρα ψωνιζω απο το pharmacy2go και τα λαμβανω σε 1 ημερα!

• 2 εβδομάδες μετά...

στο Jumbo εχει sudocream.δεν θυμαμαι χρηματα,αλλα ξερω γιατι περναμε για την γιαγια μου μεχρι πριν λιγο καιρο, το μεγαλο το κουτι ειναι αρκετα πιο φτηνο απο το να το παρεις απο καποιο φαρμακειο κτλ.

το μεγαλο κουτι στο τζαμπο εχει 10e.....9.99e για την ακριβια!!!!δεν ξερω αν ειναι ακριβο η οχι αλλα μηπως παραβαζεις κρεμουλα στο μικρο σου;;;;2 κρεμες το μηνα πολλες δεν ειναι;;;;;(συγνωμη εε;;ειλικρινα ρωταω γιατι μου φάνηκε παρα πολυ!!)

apHGp3.png

Διαφημίσεις

εγω βαζω της frezyderm .δεν του βαζω καθε φορα που αλλαζουμε,εφοσον δεν χρειαζεται.για να αναπνεει λιγο και το δερματακι του.Τωρα που θα αρχισουμε και κρεμες νομιζω θαναι πιο απαραιτητη :)

το μεγαλο κουτι στο τζαμπο εχει 10e.....9.99e για την ακριβια!!!!δεν ξερω αν ειναι ακριβο η οχι αλλα μηπως παραβαζεις κρεμουλα στο μικρο σου;;;;2 κρεμες το μηνα πολλες δεν ειναι;;;;;(συγνωμη εε;;ειλικρινα ρωταω γιατι μου φάνηκε παρα πολυ!!)

Nαι οντως..τωρα που το λες...κι εγω θυμαμαι περναγα παρα πολυ καιρο με την κρεμα αυτη...(γιατι ειναι τετοια η αφη της που βαζεις λιγο και απλωνεις

δεν ειμαι και πολυ φαν της sudocream λογω του οτι ειμαι νοσηλευτρια και στην κλινικη τη χρησιμοποιουμε συνέχεια για τους ασθενείς. την εχω συνδυασει λοιπον με υπερήλικες και οχι με μωρα. αλλωστε δεν γραφει καιπουθενα baby. ποιος ξερει τι ποιοτητας υλικα μπορει να εχει μεσα... προτιμω τα προιοντα baby. αλλωστε υπάρχουν e-shop που εχουν πολυ καλες προσφορες...

Κι εγώ θα σου έλεγα να την ελαττώσεις τη Sudocream και να την αντικαταστήσεις με κάποια πιο "ελαφρια". Εγώ τη χρησιμοποιώ μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή όταν βλέπω κοκκίνισμα που θα γίνει πληγή στο δερματάκι. Τη βάζω 1-2 φορές και το κοκκίνισμα φεύγει. Οπότε έχω κρίνει ότι είναι πολύ δυνατή για το μωράκι μου.

Επίσης είμαι υπέρ της άποψης ότι μάλλον δεν χρειάζονται καμία κρέμα στο πωπουδάκι τους γι'αυτό και στα δύο δεν έχω χρησιμοποιήσει κρέμες κατά το άλλαγμα της πάνας, παρά μόνο σε καταστάσεις όπως αυτή που περιέγραψα.

Με το πλύσιμο στα κακά, κατά την εμπειρία μου, αποφεύγεται το σύγκαμα.

2IW7p3.png

xwifp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...