Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επανεξέταση χοριακης

Recommended Posts

στις 17/10 ειχα χοριακη 347 και στις 19/10 712!!!(που την εκανα απο μονη μου, η γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι τις 23). Αυριο ειναι να κανω και την επομενη...περιμενω πως και πως να περασουν οι ωρες να παω και για υπερηχο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στις 17/10 ειχα χοριακη 347 και στις 19/10 712!!!(που την εκανα απο μονη μου, η γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι τις 23). Αυριο ειναι να κανω και την επομενη...περιμενω πως και πως να περασουν οι ωρες να παω και για υπερηχο!

Πολυ καλή η χοριακη σου..ο γιατρός σου είπε να κανείς και άλλη με αυτές τις τιμες?με εξωσωματικη η φυσιολογικά?

Δεν βάζεις στο σωστό κουτάκι το νούμερο και την ημερομηνία...

Τελικά έβαζα πρώτα την ημέρα και μετά το μήνα δλδ 15/10/2012 ενώ θέλει 10/15/2012. Δικό μου λάθος....

Χτες δεν άντεξα και έκανα ακόμα μια χοριακη...

Βγήκε 13122.την προηγούμενη την είχα κάνει την προηγούμενη Δευτέρα και ηταν 1237.την Πέμπτη έκλεισα υπερηχο δείτε να πανε καλα?θα το ακούσω κιόλας η ειναι νωρίς?

Όλα καλά θα πάνε!!Μην ανησυχείς..Θα περιμένουμε και νέα σου!!!!

Εγώ χθες είχα 16500 και μου είπαν να πάρω τηλ την επόμενη Δευτέρα για να μου πουν πότε θα πάω για υπέρηχο.Να σου πω κι εγώ έχω την απορία αν θα το ακούσουμε....Την Πέμπτη που θα πας θα μας πεις...

Πότε έκανες την εμβρυομεταφορά???

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πάνε!!Μην ανησυχείς..Θα περιμένουμε και νέα σου!!!!

Εγώ χθες είχα 16500 και μου είπαν να πάρω τηλ την επόμενη Δευτέρα για να μου πουν πότε θα πάω για υπέρηχο.Να σου πω κι εγώ έχω την απορία αν θα το ακούσουμε....Την Πέμπτη που θα πας θα μας πεις...

Πότε έκανες την εμβρυομεταφορά???

Μακαρι να μας πανε ολα καλα κοριτσάκι μου!μου είπαν δεν έχει σχέση η μερα μεταφοράς..οτι υπολογίζεται με την μετα γόνιμο ποίησης,δηλαδή την μερα ωοληψιας....λοιπόν ωοληψια έκανα 27/9 και εμβρυομεταφορα 29/9....εσυ?

Μακαρι να μας πανε ολα καλα κοριτσάκι μου!μου είπαν δεν έχει σχέση η μερα μεταφοράς..οτι υπολογίζεται με την μετα γόνιμο ποίησης,δηλαδή την μερα ωοληψιας....λοιπόν ωοληψια έκανα 27/9 και εμβρυομεταφορα 29/9....εσυ?

Εγώ έκανα 28/9 την ωοληψία και 1/10 την εμβρυομεταφορα.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο???Εμείς τώρα σε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης βρισκόμαστε???Δλδ από πότε ξεκινάμε να μετράμε???Πάλι από την ωοληψία???

Γιατί στη φυσιολογική σύλληψη παίρνουν την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου και από εκεί αρχίζουν και μετράνε....Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό....

Εμάς μας μέτραγε ο γιατρός μας από τη τελευταία περίοδο, όπως η κανονική σύλληψη! Και σε όλη την εγκυμοσύνη έδινα την ημερομηνία τελευταίας περιόδου, ούτε καν με ρώταγαν αν είναι από εξωσωματική.

Εγώ έκανα 28/9 την ωοληψία και 1/10 την εμβρυομεταφορα.

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο???Εμείς τώρα σε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης βρισκόμαστε???Δλδ από πότε ξεκινάμε να μετράμε???Πάλι από την ωοληψία???

Γιατί στη φυσιολογική σύλληψη παίρνουν την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου και από εκεί αρχίζουν και μετράνε....Με έχει μπερδέψει λίγο αυτό....

Εμείς οι δυο είμαστε σχεδόν τα ίδια!!μια μερα μονο διάφορα!ο υπολογισμός σε εμάς πάλι ειναι με την μερα της ωοληψιας γιατι ξέρουμε ακριβώς ποτέ έγινε η γονιμοποίηση...ενώ οι άλλες φυσιολογικά δεν ξέρουν...και μάλλον όταν μέτραμε θα βάζουμε +2 εβδομάδες...ετσι νομίζω οτι ειναι..δηλαδή εσυ είσαι την Παρασκευή θα είσαι ακριβώς 6 εβδομάδων 4+2...εεεε?και εγω θα είμαι ακριβώς 6 την Πέμπτη..καλαδεν λέω?

Εμείς οι δυο είμαστε σχεδόν τα ίδια!!μια μερα μονο διάφορα!ο υπολογισμός σε εμάς πάλι ειναι με την μερα της ωοληψιας γιατι ξέρουμε ακριβώς ποτέ έγινε η γονιμοποίηση...ενώ οι άλλες φυσιολογικά δεν ξέρουν...και μάλλον όταν μέτραμε θα βάζουμε +2 εβδομάδες...ετσι νομίζω οτι ειναι..δηλαδή εσυ είσαι την Παρασκευή θα είσαι ακριβώς 6 εβδομάδων 4+2...εεεε?και εγω θα είμαι ακριβώς 6 την Πέμπτη..καλαδεν λέω?

Αν πάρουμε όμως την ημέρα της ωοληψίας την Παρασκευή θα είμαι τεσσάρων εβδομάδων γιατί να βάλω +2 εβδομάδες???Αφού ξέρω πότε έγινε η σύλληψη... Anyway υπομονή μέχρι να πάω στο γιατρό και να μου πει.Εσύ θα πας πιο μπροστά άρα θα μας διαφωτίσεις νωρίτερα...

Διαφημίσεις

Τη περασμενη βδομαδα που πηγα κ ειδαμε το σακο με ρωτησαν ποτε ηταν η τελευταια μου περιοδος . Απαντησα οτι ηταν στις 4/9 κ μου ειπαν οτι εμεις λογω εξωσωματικης θα υπολογιζουμε οτι η τελευταια μου περιοδος ηταν 3 μερες αργοτερα , δηλαδη στις 7/9 . Ουτε που ξερω γιατι κ δεν ρωτησα κιολας γιατι ημουν στον κοσμο του σπορακιου μου !!!

Με αυτη τη λογικη λοιπον κ συμφωνα με το γιατρο εγω σημερα ειμαι 6w4d .

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Γεια σας:)

Η εγκυμοσυνη μετραει παντα απο την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου..Οι γιατροι υπολογιζουν παντα (για τους υπερηχους κυριως, αλλα και για την ΠΗΤ) μια σταθερα που ειναι οτι η ωορηξια εγινε την 14η μερα της περιοδου και εναν κυκλο 28 ημερων.. Πανω σε αυτη τη βαση μετρουν οι υπερηχοι ολα τα στοιχεια και βλεπουν αν το εμβρυο ειναι σωστα αναπτυγμενο για την ηλικια του..Οποτε απο την 1η μερα της περιοδου ως την ωορηξια ειναι 14 μερες = 2 εβδομαδες...Απο την στιγμη που μαθαινεις πως εισαι εγκυος μετρανε τις εβδομαδες απο την τελευταια περιοδο, αρα μεσα σε αυτες βρισκονται και οι 14 μερες μεχρι την ωορηξια που στην ουσια δεν εισαι ακομα εγκυος... Οσες εχουμε κανει εξωσωματικη μας μετρανε την ημερα της ωορηξιας και μας προσθετουν και αυτες τις 2 εβδομαδες...Αρα, αν κανεις ας πουμε ωοληψια στις 14 του μηνος και ο μηνας εχει 30 εισαι 2 εβδομαδων και 3 ημερων που ειναι απο της 14 του μηνα ως της 30 συν 2 εβδομαδες = 4 εβδομαδων και 3 ημερων..

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι..:P

Καλη εγκυμοσυνη να εχετε και να σας πανε ολα τελεια...!!

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Κορίτσια, γεια σας!

Κι εγώ ζω με καθημερινό άγχος μέχρι να πάω για 3η φορά για χοριακή τη Δευτέρα. Θυμίζω ότι η πρώτη ήταν την Παρασκευή 19/10 στα 122 και η δεύτερη τη Δευτέρα 22/10 στα 385.

Σἠμερα, δε νιώθω το στήθος μου τόσο πρησμένο και ευαίσθητο όσο εχθές και έχω αγχωθεί... Ξέρει καμία σας αν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου υπάρχουν αυξομειώσεις στην ένταση του πόνου και του πρηξίματος;

Κορίτσια, γεια σας!

Κι εγώ ζω με καθημερινό άγχος μέχρι να πάω για 3η φορά για χοριακή τη Δευτέρα. Θυμίζω ότι η πρώτη ήταν την Παρασκευή 19/10 στα 122 και η δεύτερη τη Δευτέρα 22/10 στα 385.

Σἠμερα, δε νιώθω το στήθος μου τόσο πρησμένο και ευαίσθητο όσο εχθές και έχω αγχωθεί... Ξέρει καμία σας αν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου υπάρχουν αυξομειώσεις στην ένταση του πόνου και του πρηξίματος;

Εγω αύριο πάω για τον 1ο υπερηχο και είμαι ακριβώς έτσι...μια μερα ποναω μια όχι πολυ..έτσι είμαι μια εβδομαδα και έκανα χοριακη γιατι φοβήθηκα πάλι αλλα ήταν καλή...

Εγω αύριο πάω για τον 1ο υπερηχο και είμαι ακριβώς έτσι...μια μερα ποναω μια όχι πολυ..έτσι είμαι μια εβδομαδα και έκανα χοριακη γιατι φοβήθηκα πάλι αλλα ήταν καλή...

Oυφ! Κι εγώ σκέφτομαι να κάνω μία χοριακή πριν από τη Δευτέρα που μου συνέστησε ο γιατρός... Από την άλλη, σκέφτομαι ότι πρέπει να μάθω να αυτοελέγχομαι, γιατί αλλιώς μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο, θα έχω πεθάνει από άγχος...

Διαφημίσεις

Mην αγχώνεστε και αγχώνονται και τα εμβρυάκια σας! Εγώ σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα πρησμένο στήθος ιδιαίτερα, κάποιες μέρες ήτανε τις υπόλοιπες δεν το ένοιωθα καθόλου πρησμένο. Κάποιες ημέρες είχα δέκατα κάποιες εξαφανιζόντουσαν.

Τα μωράκια μου παρ' ολ' αυτά έμειναν εκεί για 9 μήνες.

Μαρία, τη Δευτέρα θα πάω για την 3η χοριακή και για υπέρηχο την μεθεπόμενη.... Θα έχω σκάσει μέχρι τότε.

Αlexele, σ' ευχαριστούμε που μας δίνεις κουράγιο και δύναμη. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε αυτοέλεγχο, αλλιώς θα τρελαθούμε.

Μαρία, τη Δευτέρα θα πάω για την 3η χοριακή και για υπέρηχο την μεθεπόμενη.... Θα έχω σκάσει μέχρι τότε.

Αlexele, σ' ευχαριστούμε που μας δίνεις κουράγιο και δύναμη. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε αυτοέλεγχο, αλλιώς θα τρελαθούμε.

Σημερα έκανα τον 1ο υπερηχο και μέχρι σημερα είχα τρελαθεί απο τη αγωνία μου...εχω δίδυμα μου είπε!!αλλαδεν ακούσαμε καρδιές γιατι ήταν πολυ νωρίς..τ τα το επόμενο ραντεβού την άλλη Παρασκευή!δηλαδη το ανχος συνεχίζεται!

Καλημερα !

Εμβρυομεταφορα εκανα στις 26/09 κ την αλλη Τριτη 30/10 θα παμε να ακουσουμε καρδουλα πρωτα ο Θεος !

Σοφία καλημέρα!!!!Τι κάνατε σήμερα πήγατε για τον υπέρηχο????Περιμένω νέα σου...

Σοφία καλημέρα!!!!Τι κάνατε σήμερα πήγατε για τον υπέρηχο????Περιμένω νέα σου...

Καλημερα !

Πηγαμε κ ακουσαμε το σπορακι μας ! Υπεροχο ...

Η καρδουλα του χτυπαγε σα τρελη ! Ειναι ενα πολυ δυνατο μωρο (ο γιατρος το ειπε , οχι εγω ;) )

Εσυ τι κανεις ;

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Καλημερα !

Η καρδουλα του χτυπαγε σα τρελη ! Ειναι ενα πολυ δυνατο μωρο (ο γιατρος το ειπε , οχι εγω ;) )

Εσυ τι κανεις ;

Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά!!!!!

Εμείς αύριο θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο και με δεδομένο ότι είμαστε κοντά στις ημερομηνίες, περιμένω κι εγώ να ακούσω την καρδούλα του!!!Μακάρι!!!

Θα έχω νέα αύριο το βράδυ...

Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά!!!!!

Εμείς αύριο θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο και με δεδομένο ότι είμαστε κοντά στις ημερομηνίες, περιμένω κι εγώ να ακούσω την καρδούλα του!!!Μακάρι!!!

Θα έχω νέα αύριο το βράδυ...

Με το καλο να εχεις υπεροχα νεα αυριο το βραδυ !

Θα περιμενω μνμ σου ...:P

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Καλημερα !

Εσυ τι κανεις ;

Σοφακι καλα θυμωμουν και σε εψαξα σημερα!!!το ακουσατε? υπεροχο συναισθημα!τι ειδατε για πες?εχει μεγαλωσεικαθολου απο την προηγουμενη φορα?:P:p

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Σοφακι καλα θυμωμουν και σε εψαξα σημερα!!!το ακουσατε? υπεροχο συναισθημα!τι ειδατε για πες?εχει μεγαλωσεικαθολου απο την προηγουμενη φορα?:P:p

Αν μεγαλωσε λεει ...ολοκληρο παιδι εγινε !!!;)

Ειναι περιπου 10 χιλιοστα το σπορακι μας κ η καρδουλα του χτυπαγε πολυ γρηγορα !

Τρελαθηκαμε κ οι δυο ...

Σε δυο εβδομαδες παλι !

Εσυ τι κανεις Ευακι μου ;

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...