Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαρος εμβρυου 19η εβδομαδα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια θυμαται καμια ή μπορει να κοιταξει ποσο ηταν το μωρακι της 19η εβδομαδα?δεν θελω πιο μετα γιατι δεν θα μπορω να κανω συγκρισεις!

ευχαριστω!!

γεια σου κοπελα μου! να σου πω εγω που ειμαι στην 20η και την προηγουμενη εβδ. το μωρο ηταν 300 γρ και 20 εκ υψος.

κοριτσια θυμαται καμια ή μπορει να κοιταξει ποσο ηταν το μωρακι της 19η εβδομαδα?δεν θελω πιο μετα γιατι δεν θα μπορω να κανω συγκρισεις!

ευχαριστω!!

Την προηγούνεμη εβδομάδα 19η ήταν 235γραμμάρια και 19 εκατοστά ήψος...είναι μια βδομάδα μεγαλύτερος ο σκατούλης μου!!!:P:p:p

Annoula στην 19η εβδομαδα τα γραμμαρια σας θεωρουνται πολλα δηλαδη?

εμεις στην 19η εβδομαδα ημασταν 301 γρ...λετε να μου βγει μεγαλο μωρο?

Δεν ξερω αν μετρανε τις εβδομαδες του εμβρυου με βαση το βαρος τους παντως εμενα μου ειπε ειναι μια εβδομαδα πιο μεγαλο....βεβαια οσο παιρναει ο καιρος συνηθως συμβαδιζει με τις εβδομαδες του!μαλλον ειναι νωρις ακομα για να ξερεις αν θα ειναι μεγαλο η οχι....οπως και να χει μεγαλα,μικρα γερα να ναι και να γεννηθουν με το καλο!!Τι περιμενεις εσυ?

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν μετρανε τις εβδομαδες του εμβρυου με βαση το βαρος τους παντως εμενα μου ειπε ειναι μια εβδομαδα πιο μεγαλο....βεβαια οσο παιρναει ο καιρος συνηθως συμβαδιζει με τις εβδομαδες του!μαλλον ειναι νωρις ακομα για να ξερεις αν θα ειναι μεγαλο η οχι....οπως και να χει μεγαλα,μικρα γερα να ναι και να γεννηθουν με το καλο!!Τι περιμενεις εσυ?

ναι το πρωτιστο αυτο ειναι,να γεννηθουν υγιη...αλλα με τον μπαμπας μας να εχει γεννηθει πανω απο 4.5 κιλα θα ηθελα να ξερω αμα παιδευτω και εγω!!!

αγορακι εχουμε!

vpCFp2.png

Την προηγούνεμη εβδομάδα 19η ήταν 235γραμμάρια και 19 εκατοστά ήψος...είναι μια βδομάδα μεγαλύτερος ο σκατούλης μου!!!:P:p:p

αλλα ξανα ρωτα τον γιατρο σου

235 γραμμαρια να τα θεωρει πολλα για την εβδομαδα που ησουν δεν νομιζω....σιγουρα εκανε καποιο λαθος...δηλαδη ειναι δυνατον να ειναι στην 19η εβδομαδα κατω απο 200 γρ?αποκλειεται!

vpCFp2.png

αλλα ξανα ρωτα τον γιατρο σου

235 γραμμαρια να τα θεωρει πολλα για την εβδομαδα που ησουν δεν νομιζω....σιγουρα εκανε καποιο λαθος...δηλαδη ειναι δυνατον να ειναι στην 19η εβδομαδα κατω απο 200 γρ?αποκλειεται!

Αυτο σου λεω κι εγω...μαλλον μετρανε με αλλο τροπο την αναπτυξη του εμβρυου και οχι με το βαρος...προφανως αλλες μετρησεις καθοριζουν την υπερηχοχραφικη του ηλικια αλλα δεν εχω ρωτησει τι ακριβως!!:PΤωρα οσον αφορα το βαρος δεν ξερω αν ειναι κληρονομικο να γεννιουνται μεγαλα τα μωρακια...γιατι αν ειναι καηκαμε!!:wink:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Κάθε φορά που έχετε επίσκεψη στο γιατρό σας σας λέει το βάρος και το ύψος του εμβρύου;Εγώ που είμαι 19 εβδομάδων, δε μου έχει πει ποτέ!:confused:

Το βαρος μας το λεει καθε φορα . Το υψος μας το ελεγε κυριως στην αρχη που δεν πολυκουνιοταν κ ηταν κ μικρουλης . Τωρα δεν καθεται σε μια μερια κ οταν καθεται ειναι κουλουριασμενος κ δεν ειναι ευκολο να μετρηθει το υψος .

Σημερα καναμε Β επιπεδου κ το βαρος του μπεμπακου ηταν 480 γραμμαρια !!!

Μεγααααααααλο μωρο .... Σχεδον 2 εβδομαδες μεγαλυτερος !

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

• 3 weeks later...

Εμείς εχθές 19+5 είμασταν 342 γραμμάρια. Μάλιστα μας βγάζει 1,5 εβδομάδα μεγαλύτερες αλλά μην ανησυχείτε: στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου έβγαζαν συνεχώς το μωρό μεγαλύτερο και βαρύτερο και είχα προβληματιστεί πολύ. Κατά τον 7ο μήνα το μωρό επανήλθε στις φυσιολογικές για την ηλικία του τιμές βάρους κλπ.

Τελικά γεννήθηκε στην 36 με βάρος 2860. Φυσιολογικότατο μην πω και μικρό για την εβδ. αυτή.

Διαφημίσεις