Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

Sanna

Registered Users
 • Posts

  444
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sanna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Έχω δίδυμα αγοράκια εννιαμιση μηνών και ψάχνω για μια νταντά με προϋπηρεσία. Χρειάζομαι βοήθεια αρχικά για μερικές φορές την εβδομάδα. Περιμένω τις συστάσεις σας. Ευχαριστώ.
 2. Esperanza μου αν ανέβηκε η lh σου αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει να παράγει ο οργανισμός σου προγεστερονη σε λίγες ώρες οπότε μάλλον είναι καλύτερο να τον αφήσετε αυτό τον κύκλο. Μη στεναχωριεσαι ,όλες οι γυναίκες εχουν καλούς και κακούς κύκλους.
 3. Κορίτσια τη βοήθεια σας παρακαλώ. Φίλη μου με ιστορικό καρκίνου κοντά στα 37 πρόσφατα ανακάλυψε ότι τα αποθέματα των ωοθηκων της είναι πολύ περιορισμένα ψάχνει για γιατρό πολύ καλό στους φυσικούς αλλά όχι με συλλογή ωαριων αλλά με συλλογή ενός ωαριου που αν γονιμοποιηθει να προχωράει σε εμβρυομεταφορα. Εγώ έχω κάνει πολλές προσπάθειες τις περισσότερες με φάρμακα και με συλλογή ωαριων και δεν μπορώ να την βοηθήσω στο θέμα γιατρού.

 4. Διαφημίσεις

 5. Κορίτσια το ενδομητριο όταν είναι από 7,5 και κάτω θεωρείται μη επαρκές. Όχι ότι δεν έχουν επιτευχθεί εγκυμοσυνες με τέτοια νούμερα αλλά είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις. Οι εξωσωματικοι στην πραγματικότητα θέλουν ένα 8,5 τουλάχιστον για να είναι ευχαριστημένος.Αυτά τα νούμερα πρέπει να έχουν επιτευχθεί κατά τη διάρκεια που περνουμε μόνο οιστρογονα πριν δηλαδή ξεκινήσουμε την προγεστερονη (τύπου ουτροτζεσταν )ή πριν αρχίσει η αυτόματη παραγωγή της από τον ίδιο μας τον οργανισμό όταν μιλάμε για προετοιμασία ενδομητριου εκτός κι αν αυτή γίνεται σε συνδυασμό με καταστολή οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει αυτόματη παραγωγή από τον οργανισμό συνήθως.
 6. Κι εγώ τα ίδια έχω να πω με τα υπόλοιπα κορίτσια συν ότι όταν υπάρχει κάτι ανησυχητικο προτείνουν αμνιοπαρακεντηση που εκεί φαίνονται όλα . Σε εσάς για να μηντο προτείνει μάλλον δεν το θεωρεί σοβαρό.
 7. Κι εγώ είχα αίμα σαν περιόδου την ημέρα που έκανα την πρώτη χοριακη (είχε προηγηθεί εξωσωματικη ) και ήμουν σίγουρη ότι είχε αποτύχει όμως ο γιατρός μου επέμενε να κάνω χοριακη. Και η χοριακη ήταν 271 και στον πρώτο υπερηχο είδαμε ότι έχω διδυμακια. Τώρα που σου γράφω τρωω τις κλοτσιες τους! Η αιμορραγία ποτε ποτε σταματούσε και ποτε πότε ξαναρχοτανε μέχρι να κλεισω το πρώτο τρίμηνο και ο γιατρός μου είχε πει να μην ανυσηχω γιατί στους υπερηχους φαινόταν ότι δεν προερχόταν από αποκολυση αλλά ότι εξαιτίας της διατασης της μήτρας κάποια αγγεία αιμοραγουσαν. Εύχομαι να είναι και για σένα όλα καλά, μην απογοητευεσαι..
 8. Mabi είναι εξέταση που γίνεται σε όλες τις εγκυμοσυνες όπως η αυχενικη διαφάνεια και η β επιπέδου. Είμαι κι εγώ έγκυος σε δίδυμα και θα την κάνω την 32 εβδομάδα.
 9. Κορίτσια γεια σας κι από εμένα. Mpak λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Είναι πραγματικά πολύ οδυνηρο αυτό που περασες. Σου εύχομαι από εδώ και πέρα να ερθουνε όλα καλά στη Ζωή σου και να μείνει αυτη η εμπειρία πίσω. Εγώ περιμένω δίδυμα και παρόλο που δεν είχα κάποιο θέμα με τον τραχηλο ο γιατρός μου μου ζήτησε να κάνουμε περιδεση προληπτικά μετά την αυχενικη διαφάνεια κι έτσι έκανα περιδεση την 15εβδομαδα. Ως τώρα ο τραχηλος κρατάει καλά και η περιδεση τον βοηθάε να μην ανοιξει.Ο γιατρός κάθε φορά που πηγαινω τον μετράει με κολπικο υπερηχο. Όταν η περιδεση γίνεται ως την 18 εβδομάδα δεν δημιουργεί συσπασεις ήαλλα προβλήματα. Βέβαια όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.
 10. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που ζυγιστηκα δηλαδή την 25εβδομαδα ημουν στα +9κιλα αλλά όλοι μου λένε ότι δεν φαίνεται!!!!?????
 11. Κορίτσια κι εγώ εχθες το βράδυ επαθα κολικο του εντέρου για πρώτη φορά στη Ζωή μου. Φοβηθηκα παρά πολύ γιατί δεν ήξερα από που προερχόταν ο πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι πρόκειται για συσπασεις της μήτρας αλλά ευτυχώς δεν ήταν αυτή η αιτία του πόνου. το όλο γεγονός προκλήθηκε επειδή τσακωθηκα με τον άντρα μου γιαυτό ηρεμία κορίτσια και όχι άγχος. Παίζει μεγάλο ρόλο.
 12. Αφού δεν το ξαναπαθες δεν θα ειναι κάτι.. Καλή συνέχεια εύχομαι!!!! Πάντως όταν δεις τον γιατρό σου , ρώτησε τον και γιαυτο για να είσαι πιο ήσυχη .
 13. Xena μου κι εγώ αυτό το τουμπανιασμα το νιώθω αλλά ειναι συνήθως απο δυσπεψια. Ρωτησες τον γιατρό σου για αυτή τη συσπαση?
 14. Επανερχομαι στη συζητηση, ειμαι στην 20η εβδομάδα πλέον και έχω πάρει ως τώρα 6,5κιλα.
 15. Ναι είδα διάφορα Η κρέμα λέγεται uriage ds και θα σου πω κάτι που θα γελασεις. Τη βάζω κι εγώ σε συνδυασμό με την μπεπανθολ την απλή όχι την ροζ και έχει στρωσει αρκετά το δέρμα. δηλαδή βάζω πρώτα την uriage ds και μόλις απορροφηθεί βάζω την μπεπανθολ. Μιλάμε για μεγάλη διάφορα!
×
×
 • Create New...