Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλημα με ολες τις ελληνικες εταιριες ταχυμεταφορων.

Likando

Recommended Posts

Λοιπον , τακτικα οπως παρα πολλοι ,ψωνιζω διαφορα πραγματα μεσω ιντερνετ απο ελληνικα και ξενα sites.

Το προβλημα ξεκινησε κανα τρίμηνο περιπου και άρχισε να κορυφωνεται αρνητικα με προβληματα στην παραδοση,καθυστερηση και εν τελει ολες τις φορες η καταληξη ηταν να παω εγω προσωπικα να παρω τα δεματα μου αντι να μου τα φερουν στην πορτα μου την στιγμη που εχω πληρωσει για αυτη την υπηρεσια. Θα σας ενημερωσω πως ακριβως το κανουν συστημα, και το λογο, αδυνατω να τον καταλαβω....

Ερχονται στην διευθυνση που εχω δωσει για παραδοση, και τι κανουν? Δεν χτυπανε τα κουδουνι,αφηνουν ενα χαρτακι οτι δεν με βρηκαν και φευγουν.

Αυτο το κανουν συνεχομενα 2-3-4- φορες ακομη και αν εχεις δει το χαρτακι εχεις τηλεφωνησει και εχεις κλεισει ραντεβου θα σου κανουν παλι το ιδιο.

Τηλεφωνησα στα κεντρικα της καθε εταιριας εχω αναφερει το προβλημα και δεν εχει γινει τιποτα.:?

Μαλιστα ηταν αρνητικοι λεγοντας μου αποκλειεται να συμβαινει τετοιο πραγμα ειναι υποχρεωμενος ο κουριερ να χτυπησει το κουδουνι,μια κοπελα μου ειπε κιολας οτι και καλα μηπως εχει χαλασει το κουδουνι μου και καθε φορα δεν ακουω η μηπως ειμαι εξω και δεν το ακουσα.....τιποτα απο οολααα αυτα δε συνεβει...τους περιμενα ολημερις το κουδουνι μου μια χαρα χτυπαει το δοκιμασα το ξαναδοκιμασα,και εβαλα ανοικτη καμερα στην εισοδο ωστε αν δω ατομο να βγω κατευθειαν εξω, εκλεισα και ραντεβου απο τις 10 εως τις 4 το απογευμα και περιμενα σα ******ς.:twisted:

Αμ δε!!!!!! Δεν ηρθε κανεις. Εχουν περασει 7 μερες και δεν εχω τα πραγματα μου, τα κρατανε, ενω θα επρεπε σε 2-3 μερες να τα χω.

Ξανατηλεφωνω ξαναμανα τα ιδια περιμενω κλεισμενη ολη μερα εχω αφησει τις δουλειες μου και την εργασια μου για να σας περιμενω κλπ κλπ. Η κοπελα μου λεει μισο λεπτο να ρωτησω το παιδι που κανει παραδοσεις....τον ρωταει και τις λεει οτι περασε και χτυπησε και κανεις δεν του ανοιξε.....τα νευρα μου............για να μην σας κουραζω μου λεει η κοπελα : EΛΑΤΕ να το παρετε απο τα γραφεια μας. Δεν εχω αμαξι κυρα μου τις λεω.Και αφου εχει ερθει τοοοοοοοσες φορες ο κουριερ γιατι δεν κανει μια κληση στο τηλεφωνο μου να βγω εξω τις λεω????? Μου λεει δεν μπορει να τηλεφωνει στο καθε πελατη......οκ σωστο δεν αντιλεγω...τις λεω την επομενη που θα ερθει ας μου κανει μια αναπαντητη και θα του δωσω 2 ευρω. Τεσπα ακρη δεν εβγαλα πηρα ενα φιλαρακι και το πηρα απο τα γραφεια τους.

Πουλανε τοση τρελλα μαζεμενη που σκεφτομαι να τους καταγγειλω....

σπιντεξ , ε-ι-σι-ες,ελτα τχυμεταφορες,γενικη ταχυδρομικη.

Και η πλακα ειναι οτι σκεφτομουν στα σκαρια δηλαδη να κανω online επιχειρηση.........:twisted:

αφου σε αυτη την χωρα δεν δουλευει τιποτα σωστα που παωωωωω ρε καραμητροοοοοοο.

Σας εχει τυχει εσας?

Τι συμβαινει τελευταια ρε παιδια?

Και τωρα πριν λιγο πηγα ταχυδρομειο ειχε ερθει εδω και 5 μερες ενα δεμα στην θυριδα μου απο αμαζον και ενω ειναι υποχρεωμενοι να ειδοποιησουν στα @@ τους....... :?

Διαφημίσεις

Εγώ τέτοια προβλήματα με τις κούριερ δεν έχω. Έχω όμως το εξής: με παίρνουν τηλέφωνο ότι θα φέρουν το δέμα 10-12 ας πούμε. Έρχεται (σε σπίτι, όχι σε μαγαζί πχ) και απαιτούν να έχεις τα χρήματα ακριβώς, όταν είναι με αντικαταβολή. Ένας μάλιστα, από την Γενική Ταχυδρομική ήταν, μόνο που δε με έβρισε που του έδωσα 20ευρω για κάτι που έκανε 17,5 ευρώ. Μου μίλησε τόσο αγενέστατα που τον έδιωξα και του είπα να επιστρέψει την παραγγελία και ας τα βγάλει πέρα αυτός με το site. Πραγματικά απαράδεκτοι.

Αυτό που αναφέρεις Likando μου έχει συμβεί αρκετές φορές με συγκεκριμένη εταιρεία.Αφού λοιπόν είδα ότι με κοροιδευουν ψηλό γαζί, έπαιρνα και εγώ τηλέφωνο και τους έλεγα οτι δεν έχει περάσει κανείς, δεν υπάρχει κανένα χαρτί..Και αν μου έλεγαν για το αποκομμα που κρατάει ο μεταφορέας, τους έλεγα ότι το παιδί μάλλον θα το έκοψε και θα πήγε για καφέ.Απαιτούσα λοιπόν να το φέρουν στο σπίτι και να χτυπήσει κανονικά το κουδούνι.Εχει τύχει και μια φορά που από τα νευρα μου πήγα στην μεταφορική, πλήρωσα την αξία του αντικειμένου και μεταφορικά τους είπα last year.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Εγώ τέτοια προβλήματα με τις κούριερ δεν έχω. Έχω όμως το εξής: με παίρνουν τηλέφωνο ότι θα φέρουν το δέμα 10-12 ας πούμε. Έρχεται (σε σπίτι, όχι σε μαγαζί πχ) και απαιτούν να έχεις τα χρήματα ακριβώς, όταν είναι με αντικαταβολή. Ένας μάλιστα, από την Γενική Ταχυδρομική ήταν, μόνο που δε με έβρισε που του έδωσα 20ευρω για κάτι που έκανε 17,5 ευρώ. Μου μίλησε τόσο αγενέστατα που τον έδιωξα και του είπα να επιστρέψει την παραγγελία και ας τα βγάλει πέρα αυτός με το site. Πραγματικά απαράδεκτοι.

οντως απαραδεκτο αυτο την στιγμη κιολας που πας σε σπιτι και οχι καταστημα που ισως να ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις ακριβως....και παλι ομως σε στραβοξυλο επεσες..:evil: εμενα παντως δεν με παιρνουν καν τηλεφωνο...μυριζω τα νυχια μου καθε φορα ποτε και εαααν θα μου τα φερουν,τραγικη κατασταση...αφου ντραπηκα που καθηστερησαν τοσες μερες και τηλεφωνησα στο καταστημα να τους γνωστοποιησω πως εχει η κατασταση γιατι φοβαμαι πως θα γυρισουν πισω τα πραγματα και καθυστερουν τα χρηματα του ανθρωπου....:|

Αυτό που αναφέρεις Likando μου έχει συμβεί αρκετές φορές με συγκεκριμένη εταιρεία.Αφού λοιπόν είδα ότι με κοροιδευουν ψηλό γαζί, έπαιρνα και εγώ τηλέφωνο και τους έλεγα οτι δεν έχει περάσει κανείς, δεν υπάρχει κανένα χαρτί..Και αν μου έλεγαν για το αποκομμα που κρατάει ο μεταφορέας, τους έλεγα ότι το παιδί μάλλον θα το έκοψε και θα πήγε για καφέ.Απαιτούσα λοιπόν να το φέρουν στο σπίτι και να χτυπήσει κανονικά το κουδούνι.Εχει τύχει και μια φορά που από τα νευρα μου πήγα στην μεταφορική, πλήρωσα την αξία του αντικειμένου και μεταφορικά τους είπα last year.

καλα εκανες μπραβο σου,και γω απαιτησα να μου τα φερουν και με αρχισαν στο δουλεμα...υποψιαζομαι μηπως τα παιδια που κανουν παραδοσεις δεν πληρωνονται καλα,και τα χουν γραψει στον κοκορα η σαμποταρουν την εταιρια....τι να σκεφτω? :|

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ έχω τέτοια προβλήματα και τον τελευταίο καιρό έχω παραλάβει πολλά πράγματα έτσι. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι καμία εταιρία με εξαίρεση το 'Ηρα και άλλη μία αυτή που χρησιμοποιεί το perizitito (η οποία δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιά ήταν :|) δεν παίρνει τηλέφωνο να ενημερώσει πότε και ποιά ώρα θα έρθουν. Προφανώς το κάνουν ώστε να οργανώσουν τα δρομολόγια τους ανάλογα με το πότε βολέυει εκείνους και όχι εμάς και αν δεν σε πετύχουν πρέπει να τρέχεις να παραλάβεις από τα γραφεία τους...φοβερή door to door εξυπηρέτηση.

S02fp3.png

LnVyp3.png

καλα εκανες μπραβο σου,και γω απαιτησα να μου τα φερουν και με αρχισαν στο δουλεμα...υποψιαζομαι μηπως τα παιδια που κανουν παραδοσεις δεν πληρωνονται καλα,και τα χουν γραψει στον κοκορα η σαμποταρουν την εταιρια....τι να σκεφτω? :|

Δεν υπάρχει λογική...Εκτός και αν δεν προλαβαίνουν, παίρνουν τις διευθυνσεις και μετά περνούν απλά μια βόλτα και κόβουν τα χαρτάκια χωρίς να έχουν τα πραγματα μαζί και επειδή απλά έτυχε να παραδόσουν κάτι αλλο εκεί κοντά.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Δεν υπάρχει λογική...Εκτός και αν δεν προλαβαίνουν, παίρνουν τις διευθυνσεις και μετά περνούν απλά μια βόλτα και κόβουν τα χαρτάκια χωρίς να έχουν τα πραγματα μαζί και επειδή απλά έτυχε να παραδόσουν κάτι αλλο εκεί κοντά.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ξερεις ομως κατι...μιλαμε για πολλα δρομολογια και εξοδα μετακινησης οσο να ναι καιει βενζινη ειτε με μηχανακι ειτε με αυτοκινητο, εν τωμεταξυ τις ξεφυγε και της τηλεφωνητριας οτι και καλα δεν μπορει να τηλεφωνει στον καθε πελατη εαν και εφοσον δεν σε βρισκει μετα απο πολλες επισκεψεις....δηλαδη δεν ειμαι η εξαιρεση αρα το κανουν και αλλου...???!!!? το θεμα ειναι πωςπληρωνουμε αναλογα με τα κιλα πολυ πιο παραπανω και ουσιαστικα καταληγουμε να τρεχουμε μονοι μας να τα παρουμε απο τα γραφεια? πφφφφφ

δεν εχω αυτοκινητο,δεν θελω να εχω αυτοκινητο στην ελλαδα.

αρα εχω θεμα. επειτα αν ειναι μεγαλο το δεμα πολλα κιλα παλι εχω θεμα.

θα πρεπει να μισθωσω ταξι και πανω κατω τα ιδια η και περισσοτερα λεφτα δινω με τους κουριερ δηλαδη τα μικρα δεματα δεν συμφερουν με ταξι. στα πολυ μεγαλα τα ασηκωτα αναγκαστικα θα παρω ταξι, η μονη λυση που ψαχνω να βρω ειναι αν κανουν παραδοση οι ιδιοι (το online shop)χωρις μεσαζωντες κουριερ κλπ. Παντως πριν και 6 μηνες δεν ειχα ουδεποτε προβλημα με τις εταιριες ταχυμεταφορων,ασε που παντα τους εδινα και μπουρμπουαρ, σκετη απογοητευση...κριμα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...