Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙ...Π!!!

lolalu

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τι κάνετε?δεν ξέρω τι να πω και πως να ξεκινήσω!μου φαίνεται αστείο ομως αν το σκεφτει κανεις δεν ειναι.,μια συγγενής του άντρα μου (18ετων),μισεί το θηλασμο!Μιλαει πολυ χυδαία γύρω απο το θηλασμο,θεωρει αυτές που θηλαζουν π.........ες και οχι μονο!Απειλει πως θα κομματιασει εμενα και το παιδι και διαφορα τέτοια.

Δεν την ξέρουμε καλα και φυσικα δεν εχω και σκοπό να τη γνωρίσω καλύτερα.Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι τι μπορει να φταίει που έχει τέτοια αποστροφή προς το θηλασμο?

ειναι άρρωστη σίγουρα,ειναι ομως επικίνδυνη?θα μπορούσε να αποτελει πραγματικα κίνδυνο για τη ζωη του μωρου και γενικα αυτών που θηλαζουν?

Άσχετα με μένα ίσως να ειναι επικίνδυνη και για τις άλλες θηλαζουσες,σωστα?

Τι να πω!δεν ξέρω!

Διαφημίσεις

α τωρα το ειπες αυτο.οταν υπαρχει αποδεδειγμενα προβλημα τοτε αλλαζουν τα πραγματα.τοτεαι μια ανυσυχια σου προκαλειται και πλεον δεν το βλεπω καθολου αστειο ν

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Μια ανησυχία θα την είχα και εγω! Αφου υπάρχει πρόβλημα με το κορίτσι!!! Εγω προσωπικά θα αγχωνομουν και για τις γυναίκες που μορει να συναντήσει αυτο το κορίτσι τυχαία! Θηλαζω κιόλας και αγχωθηκα εγω που δεν το γνωρίζω αυτο το άτομο!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

To αν κάποιος που είναι σε θεραπεία με ψυχοφάρμακα είναι ή όχι επικίνδυνος, δυστηχώς δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Φαντάζομαι οτι αν ήταν επικίνδυνη για κάποιον συνάνθρωπό της ή για την ίδια, οι γιατροί που την παρακαλοθούν θα είχαν φροντίσει να μπεί σε κάποιο ίδρυμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Τώρα το τί προκάλεσε αυτή της την αποστροφή.... μόνο εκείνη μπορεί να το ξέρει.

JR7vp2.pngh5zip2.png

Ειμαι και εγω μια θηλαζουσα π......... Το παραδεχομαι!:lol:

Παντως περα απο την πλακα προφανως και εχει θεματα το κοριτσι.

Αν ημουν στη θεση σου θα ειχα το νου μου γενικως και φυσικα θα φροντιζα να μην πλησιαζει πολυ το μωρο μου!

Αλλο και παλι τουτο.... Ναι - ναι το παραδεχομαι ημουν κι εγω μια... μπιπ, αλλα τωρα ειμαι πλεον στον ισιο δρομο.

Μην δινεις καμμια σημασια, ποσο μαλλον που εχει και προβλημα το κοριτσακι.

Διαφημίσεις

Κριμα για την κοπελα, απλα εσυ να κρατας το παιδι σου ή τα παιδια σου μακριά της ...χωρις να ξερω, μια εικασια που μπορω να κανω ειναι οτι ειναι ατομο που αισθανεται ανεπιθυμητη απο το αλλο φυλο και αντιδρα επιθετικα προς οσες γυναικες εχουν σχεση,οικογενεια, παιδια κτλ. Αληθεια η ιδια εχει καποιο παιδι;Γνωρισα και γω μια στο νοσοκομειο οταν γεννησα που δεν ηθελε καθολου να θηλασει το παιδι της,ενω το στηθος της πονουσε απο τη συσσωρρευση του γαλακτος και της κανανε μαλαξεις...γενικως ειχε και αυτη αρρωστη συμπεριφορα και εδειχνε να υπαρχει παθογενεια...οι δικοι της της φερονταν με αφανταστη καλοσυνη και υπομονη παρολο που και σε αυτους φεροταν απαισια...ο ανδρας της ηταν ενα 'αρνι" δεν επαιζε λοιπον να ειχε ενα ανεπιθυμητο μωρο απο καποιο βιασμο ισως ή να ηταν μια εγκαταλελειμενη μητερα που δεν μπορουσε να διαχειριστει τον ερχομο του μωρου της...δεν ηθελε να το θηλασει αλλα ουτε καν να του δωσει εκεινη το γαλα με το μπουκαλι.Ειναι κριμα και δεν πρεπει να απομονωνουμε τα ατομα με ψυχικα προβληματα,αλλα σαν μητερα πανω απο ολα θα εβαζα τα παιδια μου και μια τετοια συμπεριφορα οπως αυτη που περιγραφεις θα με εκανε να ανησυχω πρωτα απο ολα για αυτα,οποτε κανε τη δουλεια σου και μην ανακατευεσαι πολυ στα ποδια της ουτε να της ανοιγεις συζητησεις για θηλασμους και γιατι τα λεει αυτα κτλ.

Με το καλό γεννάω σε λίγο καιρό και ελπίζω να τα καταφέρω να θηλάσω κι εγω το μωράκι μου όσο περισσότερο γίνεται!

Έχω όμως την εξής απορία:για ποιό λόγο παραθέτεις προς σχολιασμό απο μανούλες και μέλλουσες μανούλες μια κουβέντα που άκουσες απο ένα άτομο ιατρικά πιστοποιημένο ως διαταραγμένο;Με ιατροφαρμακευτική αγωγή πιστοποιημένο..

Και επίσης εφ'οσον γνωρίζεις την κατάσταση ποιός ο λόγος να φέρνεις το παιδί σου αλλά και τον εαυτό σου σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο;Εφ'όσον ταράζεσαι απο τώρα;

Ρωτάς ποιός ο λόγος διαστροφής της συγκεκριμένης ως προς τον θηλασμό..προφανώς λόγω της πάθησης που έχει,να έχει διαστρεβλώσει την εικόνα του θηλασμού μέσα στο μυαλό της με σεξουαλικές προεκτάσεις...μήπως υπήρξε θύμα κακοποίησης στο παρελθον;

Και ναι απο τη στιγμή που είναι διαταραγμένη και σε απείλησε φυσικά και είναι επικίνδυνη..προς Θεού μην περιμένεις να το διαπιστώσεις..

Συγνώμη αν ακούγομαι (διαβάζομαι!!) κάπως αλλά καταλαβαίνω το άγχος σου,μην ενδώσεις στην ψυχολογική πίεση απο μια κουβέντα γιατί η συγκεκριμένη δεν έχει σωας τας φρένας οπότε και δεν μπορείς να πάρεις τα λόγια της σοβαρά πέραν των απειλών που εκτοξεύει.Να φροντίσεις τόσο για την ψυχική όσο και τη σωματική σου υγεία και ακεραιότητα να μην έρχεσαι για κανέναν λόγο σε επαφή με κανέναν τρόπο με την συγκεκριμένη..

Συγνώμη και πάλι.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

η 18χρονη κοπελα θελει αγαπη, φροντιδα και στηριξη. ειναι ενα ατομο που χρειαζεται συμπαρασταση αυτη τη στιγμη, και οχι να περναει καποιος τα λογια της στο σκοινι. δεν θελω να ακουστω σκληρη αλλά απο το να αναλυεις τις κουβεντες της, βρες καποιον τροπο να την βοηθησεις ή αν δεν εχεις διαθεση βρες τον τροπο που θα απομακρυνθεις απο αυτην.

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εμενα ποτε μου δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ η ιδεα και η εικονα του θηλασμου. Ωστοσο ποττε μου δεν σκεφτηκα αυτες τις αιδιες που ελεγε η μικρη .. και τελειωνοντας να αναφερω οτι τελικα εκανα 2 παιδια και ΝΑΙ τα θηλασα εως 10μηνων:D:D

η 18χρονη κοπελα θελει αγαπη, φροντιδα και στηριξη. ειναι ενα ατομο που χρειαζεται συμπαρασταση αυτη τη στιγμη, και οχι να περναει καποιος τα λογια της στο σκοινι. δεν θελω να ακουστω σκληρη αλλά απο το να αναλυεις τις κουβεντες της, βρες καποιον τροπο να την βοηθησεις ή αν δεν εχεις διαθεση βρες τον τροπο που θα απομακρυνθεις απο αυτην.

Συμφωνω. Ετσι απλα. Και ελπιζω με το θεμα του θηλασμου να μην ξεσπασει παλι καλοκαιριατικα καμια συρραξη. Αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Διαφημίσεις

Η κοπέλα αυτη πηγαίνει σε ψυχιατρους κ παίρνει φάρμακα απο οτι έμαθα.γίαυτο ανησυχώ!αλλα εννοειται κ μακρυά!τι μπορει να προκάλεσε τόσο κόλλημα?

αυτο θα σε ρωτουσα αν δεν τα λεει για πλακα ειναι του ψυχιατρου,,

οσο για το τι της προκαλεσε την παρανοια, μην το ψαχνεις δεν θα βγαλεις εσυ ακρη,,,τα βιωματα της σιγουρα εχουν παιξει μεγαλο ρολο για ο,τι ειναι σημερα κι οσα παρανοικα λεει

εσυ απο μακρια και οταν θα λεει παπαριες πες της να μην σε ενοχλει γιατι θα καλεσεις την αστυνομια

Κριμα για την κοπελα, απλα εσυ να κρατας το παιδι σου ή τα παιδια σου μακριά της ...χωρις να ξερω, μια εικασια που μπορω να κανω ειναι οτι ειναι ατομο που αισθανεται ανεπιθυμητη απο το αλλο φυλο και αντιδρα επιθετικα προς οσες γυναικες εχουν σχεση,οικογενεια, παιδια κτλ. Αληθεια η ιδια εχει καποιο παιδι;Γνωρισα και γω μια στο νοσοκομειο οταν γεννησα που δεν ηθελε καθολου να θηλασει το παιδι της,ενω το στηθος της πονουσε απο τη συσσωρρευση του γαλακτος και της κανανε μαλαξεις...γενικως ειχε και αυτη αρρωστη συμπεριφορα και εδειχνε να υπαρχει παθογενεια...οι δικοι της της φερονταν με αφανταστη καλοσυνη και υπομονη παρολο που και σε αυτους φεροταν απαισια...ο ανδρας της ηταν ενα 'αρνι" δεν επαιζε λοιπον να ειχε ενα ανεπιθυμητο μωρο απο καποιο βιασμο ισως ή να ηταν μια εγκαταλελειμενη μητερα που δεν μπορουσε να διαχειριστει τον ερχομο του μωρου της...δεν ηθελε να το θηλασει αλλα ουτε καν να του δωσει εκεινη το γαλα με το μπουκαλι.Ειναι κριμα και δεν πρεπει να απομονωνουμε τα ατομα με ψυχικα προβληματα,αλλα σαν μητερα πανω απο ολα θα εβαζα τα παιδια μου και μια τετοια συμπεριφορα οπως αυτη που περιγραφεις θα με εκανε να ανησυχω πρωτα απο ολα για αυτα,οποτε κανε τη δουλεια σου και μην ανακατευεσαι πολυ στα ποδια της ουτε να της ανοιγεις συζητησεις για θηλασμους και γιατι τα λεει αυτα κτλ.

Οχι δεν έχει κάποιο μωρο κ δεν τ βλέπω να κάνει.κ εγω είπα στους δικούς της πως σίγουρα χρειάζεται στήριξη .

Γνωρισα και γω μια στο νοσοκομειο οταν γεννησα που δεν ηθελε καθολου να θηλασει το παιδι της,ενω το στηθος της πονουσε απο τη συσσωρρευση του γαλακτος και της κανανε μαλαξεις...γενικως ειχε και αυτη αρρωστη συμπεριφορα και εδειχνε να υπαρχει παθογενεια...οι δικοι της της φερονταν με αφανταστη καλοσυνη και υπομονη παρολο που και σε αυτους φεροταν απαισια...ο ανδρας της ηταν ενα 'αρνι" δεν επαιζε λοιπον να ειχε ενα ανεπιθυμητο μωρο απο καποιο βιασμο ισως ή να ηταν μια εγκαταλελειμενη μητερα που δεν μπορουσε να διαχειριστει τον ερχομο του μωρου της...δεν ηθελε να το θηλασει αλλα ουτε καν να του δωσει εκεινη το γαλα με το μπουκαλι.

Τέτοια συμπτώματα αποστροφής προς το βρέφος και αδικαιολόγητης επιθετικότητας υποδηλώνουν επιλόχια κατάθλιψη, δε σημαίνει απαραίτητα οτι προϋπάρχει ψυχική διαταραχή (αν και τίποτα δεν αποκλείεται).

Όσο για την απορία της θεματοθέτριας, θα συμφωνήσω μαζί σου και με τη riniw1980. Καλύτερα κρατάμε αποστάσεις από τέτοια άτομα αφού έχουν εκδηλώσει τις ιδέες και τις προθέσεις τους. Κάποιες κυρίες πιο πάνω είπαν οτι δε μπορεί να είναι επικίνδυνο ένα άτομο που δε νοσηλεύεται σε κλινική ή οτι δεν πρέπει να κρίνουμε αλλά να δείχνουμε κατανόηση και συμπαράσταση. Συμφωνώ. Τι γίνεται όμως αν υπάρξει κατάληξη σαν αυτή που πολλές φορές ακούμε από τα αστυνομικά δελτία για άτομα που έχουν εγκληματίσει και η ετυμηγορία αναφέρει οτι είχαν ψυχική νόσο και έπαιρναν φάρμακα; Γιατί η θεματοθέτρια και οποιοσδήποτε άλλος να πυροδοτήσει μια ακραία αντίδραση; Κρατάς αποστάσεις για παν ενδεχόμενο.

Συμφωνω. Ετσι απλα. Και ελπιζω με το θεμα του θηλασμου να μην ξεσπασει παλι καλοκαιριατικα καμια συρραξη. Αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας.

Αυτο με το θέμα του θηλασμου δεν το κατάλαβα!για ποιο λόγο να ξεσπάσει σύρραξη?τεσπα!

Με το καλό γεννάω σε λίγο καιρό και ελπίζω να τα καταφέρω να θηλάσω κι εγω το μωράκι μου όσο περισσότερο γίνεται!

Έχω όμως την εξής απορία:για ποιό λόγο παραθέτεις προς σχολιασμό απο μανούλες και μέλλουσες μανούλες μια κουβέντα που άκουσες απο ένα άτομο ιατρικά πιστοποιημένο ως διαταραγμένο;Με ιατροφαρμακευτική αγωγή πιστοποιημένο..

Και επίσης εφ'οσον γνωρίζεις την κατάσταση ποιός ο λόγος να φέρνεις το παιδί σου αλλά και τον εαυτό σου σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο;Εφ'όσον ταράζεσαι απο τώρα;

Ρωτάς ποιός ο λόγος διαστροφής της συγκεκριμένης ως προς τον θηλασμό..προφανώς λόγω της πάθησης που έχει,να έχει διαστρεβλώσει την εικόνα του θηλασμού μέσα στο μυαλό της με σεξουαλικές προεκτάσεις...μήπως υπήρξε θύμα κακοποίησης στο παρελθον;

Και ναι απο τη στιγμή που είναι διαταραγμένη και σε απείλησε φυσικά και είναι επικίνδυνη..προς Θεού μην περιμένεις να το διαπιστώσεις..

Συγνώμη αν ακούγομαι (διαβάζομαι!!) κάπως αλλά καταλαβαίνω το άγχος σου,μην ενδώσεις στην ψυχολογική πίεση απο μια κουβέντα γιατί η συγκεκριμένη δεν έχει σωας τας φρένας οπότε και δεν μπορείς να πάρεις τα λόγια της σοβαρά πέραν των απειλών που εκτοξεύει.Να φροντίσεις τόσο για την ψυχική όσο και τη σωματική σου υγεία και ακεραιότητα να μην έρχεσαι για κανέναν λόγο σε επαφή με κανέναν τρόπο με την συγκεκριμένη..

Συγνώμη και πάλι.

Κοιτα ο λόγος που άνοιξα το θέμα ήταν καθαρά γιατι δεν το είχα αντιμετωπίσει ξανα αυτο,μου φάνηκε τρελό περίεργο!επισης γενικα σαν άτομο ψάχνονται για το κάθε τι θελω οσο γίνεται να ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα.

Έβαλα το θέμα εδω γιατι η κοπέλα τα έχει με το θηλασμο.πλεον πολλες μαμάδες θηλαζουν δημόσια τα μωρα τους.για φαντάσου εκει που θηλαζεις να έρθει κάποια και να σου κάνει επίθεση?πριν απο αυτο δεν το είχα σκεφτεί.

Το βλέπω σαν ένα άλλο παράξενο του κόσμου.σε καμμια περίπτωση δεν θελω να αποθαρρυνω μια πράξη που ακόμα απορώ γιατι γίνεται κάθε φορά αιτία διαμάχης και παρεξηγήσεων ,αφου πραγματικα ειναι οτι πιο φυσικό.αρα δεν υπαρχει λόγο συζήτησης περι θηλασμου.

Δεν ξέρω πολλα για την κοπέλα αυτη.

Γειά σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται,

θα τοποθετηθεί ανακοίνωση από την διαχείριση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Γειά σας, το θέμα κλειδώθηκε εξαιτίας του ότι τέθηκαν 2 θέματα τα οποία

δεν μπορούν να συνυπάρχουν σε θέμα συζητήσεων, καθώς συμβάλλουν στην παρανόηση συμπτωμάτων που σχετίζονται με ψυχικές ασθένειες,

ενώ το θέμα γενικά του θηλασμού και "πως βλέπει ο κόσμος αυτή τη δραστηριότητα" δεν μπορεί να τεθεί υπο το πρίσμα ή μέσα απο εκφράσεις ατόμου που πιθανώς έχει ψυχική ασθένεια.

Επίσης η συσχέτιση εκφράσεων βίας απο άτομο με ψυχική ασθένεια, μπορεί να οδηγήσει σε στιγματισμό:

Παρακαλούμε διαβάστε εδώ πόσο σημαντικό είναι αυτό το θέμα

http://www.vitatherapy.gr/7408F104.el.aspx

http://galanisvagelis.blogspot.com/2...post_6773.html

http://www.klimaka.org.gr/newsite/do..._santorini.pdf

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...