Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

θα σας πω τι μας συνεβη διοτι ειμαι πολυ θυμωμενη.

η κορη μου 13 μηνων την τριτη εμφανισε πυρετο 38,5,και λιγο βηχα.την τεταρτη εκανε 39 οποτε και την πηγα στον παιδιατρο.μου ειπε οτι προκεται για αιφνιδιο εξανθημα κραταει 3 μερες να δινω αντιπυρετικα.ψηθηκε το παιδακι μου.40 πυρετος 3 μερες ακατεβατος.την παρασκευη την παμε να την ξαναδει την εξεταζει παλι για 2 λεπτα και μου λεει σιγουρα ειναι αιφνιδιο εξανθημα μην ανυσηχεις.το παιδακι εντωμεταξυ εκανε και .διαρριοα.την κυριακη εντωμεταξυ θα την βαπτιζαμε<οπως τελικα το καναμε δοξα το θεο>.το σαββατο το πρωι λεω στη μαμα μου οτι φοβαμαι εχουν περασει οι μερες ο πυρετος καμια υποχωρηση να παρουμε και αλλη μια γνωμη.

και ετσι καλουμε παιδιατρο στο σπιτι.ο οποιος την εξεταζει της βαζει το γλωσοπιεσρο στο λαιμο και βγαζει πιον.και μου λεει ειναι αμυγδαλες θελει αντιβιωση.

φρικαρα.ελεος δηλαδη.μια μερα πριν την πηγα δεν ειδε τις αμυγδαλες της???

τοσες μερες αυπνο ανορεχτο να το βουταω καθε λιγο και λιγακι στο νερο τετοια ταλαιπωρια για μια λαθος διαγνωση?

τελικα καναμε χτες την βαπτιση με το παιδακι μου ταλαιπωριμενο αλλα απυρετο.

και φανταστητε οτι θεωρηται κορυφαιος στο γαλατσι γι αυτο τον ειχα επιλεξει.

θα πηγαιναμε νοσοκομειο θα αναβαλαμε την βαπτιση μια μερα πριν χωρις λογο.

και ναι ειμαι της αποψης οτι και οι γιατροι ανθρωποι ειναι και κανουν λαθοι αλλα σε τοσο απλα θεματα ποως ειναι οι αμυγδαλες??

συγνωμη που σας κουρασα αλλα ηθελα να τα πω

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

λυπαμαι για τη ταλαιπωρια σας να σας ζησει κιολας ,,,,,,επειδη εγωμε τους παιδιατρους εχω τσακωθει πολλες φορες σα γνωμωνα εχε το εξης αν θες :

εγω παω νοσοκομειο πια αν

1,αν ενας πυρετος ειναι ακατεβατος ακομη και με αντιπυρετικα,

2, αν εχει πυρετο που κραταει πανω απο 3 μερες και δεν μεγαλωνει ο κυκλος του δηλαδη εκει που ανεβαινει ανα τρεις ωρες να πηγαινει ανα 6 -8 δεκα

βασικα δε κοιταξε αμυγδαλες καθολου???καθολου δεν ειδε λαιμο???μου κανει εντυπωση και χωρις να βγαλει εξανθημα σου ειπε για εξανθημα??ε συγνωμη αλλα τοτε παιδιατρος δεν λεγετε,,,αν με το πυον παθαινε τιποτα χειροτερο,,,,

ελπιζω να τον αλλαξατε και να τον παρεις να του το πεις κιολας,,,ξερεις σε αλλαζω γιατι αυτο και εκεινο και το αλλο μηπως κατευουν λιγο απο το ''θρονο'' που καθονται

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ο πυρετος κατεβαινε πολυ δυσκολα και καποιες φορες δεν επιαναν τα αντιπυρετικα και την βαζαμε μπανιερα.το εντυπωσιακο ειναι οτι και τις 2 φορες που την ειδε κοιταξε λαιμο...τωρα τι εβλεπε αυτος ξερει......

σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου η αληθεια ειναι οτι τα χασα διοτι τοσο πυρετο δεν μου ειχε ξανακανει το παιδι.

και φυσικα θα τον παρω τηλ και θα του τα πω.

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Τέλος καλό όλα καλά για το παιδάκι σου!!

Να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!

Ευτυχώς που το εντοπίσατε για να μην ταλαιπωρείται κι εκείνο το καημένο...

Εννοείται και αλλάζεις παιδίατρο μετά από αυτό... Μα καλά, να μην την εξετάσει αναλυτικά...

:evil::evil::evil:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη, αλλά για το αιφνίδιο εξάνθημα δεν σου έδωσε αντιβίωση; Εμείς είχαμε το ίδιο με πυρετό ακατέβατο (στους 42!!!!) και φυσικά πήγαμε νοσοκομείο και μας έδωσαν αντιβίωση.

8HQvp2.png

εδω νομιζω της διεγνωσε αιφνιδιο εξανθημα χωρις να εχει εξανθημα απο οτι καταλαβα,,,,και συνηθως διορθωστε με κουκλες το αιφνιδιο εξανθημα ερχετε σαν συνεπεια καποια ιωσης συγκεκριμενης με μεγαλο πυρετο χωρις αντιβιωση,,,,?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Κόρες, ηρεμήστε... αν μιλάμε για roseola (αιφνίδιο εξάνθημα), κάνει πάντα υψηλό πυρετό και το εξάνθημα εμφανίζεται στις 3-4 μέρες. Πρόκειται για ιό, οπότε η αντιβίωση είναι παντελώς άχρηστη (η κοπέλα που της την έδωσαν στο νοσοκομείο θα την έδωσαν για άλλο λόγο, αποκλείεται να της έδωσαν αντιβίωση για ιό).

Η δικιά μου πέρασε πριν από μια βδομάδα περίπου κοξάκι, πάλι πολύ υψηλός πυρετός που δεν κατέβαινε, ερεθισμένος λαιμός και μετά από μερικές μέρες εμφανίστηκε το εξάνθημα που συνοδεύει την αρρώστια. Κι αυτό ιός, οπότε δεν παίρνει αντιβίωση. Και μάλιστα παρόλο που ταλαιπωρούνταν μέσα στον καύσωνα με τους πυρετούς, μας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, μόνο υπομονή μέχρι να κάνει η ίωση τον κύκλο της. Κάτω από 40 δεν έπεσε για 4 μέρες...

Αν το πύον στις αμυγδαλές δεν εμφανιστεί αμέσως, δεν είναι εύκολη η άμεση διαφορική διάγνωση του τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι πολλα τα πιθανά ενδεχόμενα, όπως βλέπετε. Και δυστυχώς στους ιούς δεν υπάρχει φάρμακο που να πιάνει, απλά περιμένουμε...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

λοιπον στο αιφνιδιο εξανθημα απο οτι το εψαξα δεν δινεις αντιβιωση οπως ειπε και η κοπελα.υψηλος πυρετος και μολις πεσει ο πυρετος εξανθημα.

στο θεμα οτι καποιες φορες ενας παιδιατρος μπορει να ξεγελαστει συμφωνω μια και οι αμυγδαλες ναι δεν εμφανιζουν πιον αμεσως αλλα

1. περασαν οι 4 μερες χωρις υποχωρηση του πυρετου και δεν ψαχτηκε παραπανω,εκει αρχισα κι εγω να ανυσηχω

1. την ειδε την μικρη μου 2 φορες.να δεχτω οτι τεταρτη που την ειδε δεν ειχαν εκδηλωσει τα συμπτωματα τους οι αμυγδαλες.την ξαναειδε ομως παρασκευη 4 το μεσημερι σιγουρος πλεον οτι ειναι αιφνιδιο εξανθημα και απλα κραταει παραπανω και ο αλλος παιδιατρος την ειδε σαββατο πρωι στις 11.ουτε 24ωρο μετα.δηλαδη την παρασκευη που την ειδε οι αμυγδαλες δεν ηταν πρησμενες δεν ειχαν πιον και την αλλη μερα το πρωι τα εμφανισαν ολα τα συμπτωματα??

Διαφημίσεις

Αιφνίδιο εξάνθημα πέρασε ο μεγάλος μου 19 μηνών. Δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός από υψηλό πυρετό, που στα 3,5 24ωρα υποχώρησε και εμφανίστηκαν κοκκινίλες σε όλο του το σώμα και κυρίως στον κορμό. Αντιβίωση δεν πήραμε, είναι ίωση αυτή.

Επίσης και η πυώδης αμυγδαλίτιδα μπορεί να είναι ιογενής. Οι ωρλ μπορούν να κάνουν το λεγομενο στρεπ-τεστ, που το δείχνει. Αλλά, να πω την αμαρτία μου, όταν πέρυσι τον Αύγουστο την πάθαμε κι εμείς, δε μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες...η παιδίατρος μας έδωσε αμέσως αντιβίωση και την πήρα χωρίς πολλά πολλά, επειδή και η ίδια έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από αμυγδαλίτιδες στη ζωή μου.