Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ...(ΤΙ ΕΙΝΑΙ; & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΕΙΜΑΙ Η ΦΙΛΙΩ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΑ...ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ "ΘΗΣΑΥΡΟ" ΕΧΩ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΙΤΑΞΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ !!!(2,5 ΧΡΟΝΩΝ) ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ...ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΙΣΤΡΟΡΙΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΑΜΕ ΚΛΑΙΩ...ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΛΙΑ ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...ΟΛΟ ΥΠΕΡΩΧΑ,ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ,ΜΕΛΙΣΤΑΧΤΑ!!!ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΜΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΩΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΛΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΜΤΟΜΕΡΙΕΣ.. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ;...ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ; ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;... ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ...ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...

glitterfy112007727D32.gif glitterfy112210422D36.gif glitterfy112358229D30.gif glitterfy112829452D38.gif

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα... έχουμε το ίδιο ημερολόγιο "το μωρό μας μεγαλώνει"

εγώ τώρα ξεκίνησα να το φτιάχνω γιατί το μωράκι μου είναι 25 ημερών...

Το άλλο που φαίνεται στη φωτογραφία τι είναι?

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

katerinaki75 γεία σου...να ζήσει το μπεμπάκι σου...πολύ καλά κάνεις και το ξεκηνάς τώρα το βιβλίο...οσο πιο νωρίς τόσο το καλήτερο!! Σε περημένει πολύ δουλειά...να έχεις πάντα δίπλα σου τη φωτογραφική...στο τέλος θα σου βγεί υπέροχο...πραγματικός θησαυρός...

Το άλλο είναι ημερολόγιο με χοντρό εξώφυλο...μέσα είναι λευκό...ούτε γραμμές δεν έχει...τώρα το ξεκηνάω αυτό...θα γράφω μικρές ιστορίες απο τη γένα κ μετά...

Εσένα πώς σου φαίνετε το βιβλίο...; Θα βρείς χρόνο για να τα γράφεις όλα;; Γιατί η πιο πολλές κοπέλες το αφήνουν στη μέση λόγου έλειξης χρόνου..είναι κρίμα.

Πήρα κι εγώ ένα από τις εκδόσεις "Σαββάλας", αλλά θα ήθελα και κάποιο ακόμη, που να περιέχει περισσότερες πληροφορίες για τα πρώτα χρόνια, μιας και αυτό που έχω, είναι κυρλιως περιγραφές της μαμάς "πως ένιωθε στην εγκυμοσύνη, στη γέννα, στα πρώτα γενέθλια, κλπ.". Τι έχετε να προτείνετε;

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...Αν πιστεύεις οτι το βιβλίο σου είναι σχετικά "άδειο" τότε πάρε αυτό που έχω κι εγώ (forever friends)...έχει τα πάντα μέσα (ακόμα κ τη φωτο των γονιών όταν ήταν μωρά! έχει όλες τις πρωτιές του μωρού...πρώτα δόντια, πρώτα γέλια,πρώτο γεύμα κτλ έως το παιδικό σταθμό και τους πρώτους φίλους .) Εγώ τώρα λεω να τα γράφω μόνη μου σαν λεύκομα...αλλά που χρόνος! Πάντως αν δεν το γράψω τώρα ξέρω οτι θα το μετανιώσω αργότερα.... 1502599xh82qmxek2.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα... αναρωτιέμαι αν υπάρχει άραγε βιβλίο αναμνήσεων για τα πρώτα 10 χρόνια του παιδιού....πολύ θα ήθελα να συνεχίζεται η ιστορία της μικρής μου ,γιατί δηλαδή να σταματά μετά τα 2 χρόνια;;;

Θα μπορούσε να εχεί θέματα όπως ...το πρώτο τετράδιο ή τα τρίτα, τα τέταρτα γενέθλια, ή η πρώτη μέρα στο σχολείο, αποκριές ,γιορτές , ή τα 2α ,3α Χριστούγεννα , η πρώτη φορά που εγραψε το όνομα του, η ζωγραφίες του , το πρώτο δώρο που χάρισε απο μόνο του, η πρώτη κάρτα που έκανε για τη μαμά του, η πρώτη φιλία απο το δημοτικό, το αγαπημένο τραγούδι του... κτλ Μήπως υπάρχει τέτοιο βιβλίο;;;

Πολύ θα ήθελα να υπήρχε ενα βιβλίο αναμνήσεων για όλα τα πρώτα χρόνια του παιδιού...λέω να το κάνω μόνη μου παλι με φωτογραφίες κ μικρά ενθύμια... εσείς έχεται;;;

καλό μήνα 674092wy6la6yq3m.gif

Εγώ πάντως νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πάρει κανείς ένα κενό

ημερολόγιο (Οπως έκανε η ΦΙλιώ&Ασημένια) και να το φτιάξει όπως θέλει...

πχ να βάλει μέσα όλους τους υπέρηχους....

εγώ βιβλίο αναμνήσεων μέχρι 10 χρονων δεν έχω δει οπότε φιλιώ μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το λευκό....

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Το ξέρω για το λευκό (αφού έγω το έγραψα βρε...) απλά ψάχνω κάποιο έτοιμο για να γλιτώσω τη πολύ δουλειά...άσε που αυτό που έχω έχει λεπτά φύλλα...

Ξερεται τι αλλο κανω και ειναι φοβερο ενθυμιο;;; κανω ταινιες με ολες τις φωτογραφιες μας...η μια φωτο μετα την αλλη σε σειρα..σαν ενα αλμπουμ !!!

με αγαπημενη μουσικη κ τις πιο ομορφες φωτο !!! ειναι καταπλικτικο το αποτελεσμα γιατι σε καθε φωτο μπορεις να βαλεις διαφορα εφε (ζουμ ,εφε ποστερ, νερομπογια ) και οι φωτο βγαινουν πολυ καλλητεχνικες!! τελος τις αντιγραφω σε dvd κ θα το εχω μια ζωη !!!μεχρι τωρα εχω κανει πολλες μικρες ταινιες...η ιστορια αρχιζει απο εμενα κ το συζηγο οταν ημασταν μωρα!!μετα στη σχεση ,το γαμο, την εγκυμοσηνη, τους υπερηχους, τις πρωτες μερες στη κληνηκη κ στο σπιτι... τους πρωτους μηνες του μωρου...γιορτες ,Χριστουγεννα...εως τωρα που είχε τα 2 γενεθλια...οσες θελετε ιδεες πητε μου...αν εχεται windows vista εχεται κ το πρoγραματακι που χρησιμοπειω...windows movie maker..

Διαφημίσεις

και το ΧΡ εχει το movie maker λοιπον ψαξε να βρεις το προγραμμα στο pc... οταν το βρεις περνας μεσα μια μια τις φωτο σου...διπλα εχει προεποισκοπιση..βαζεις κ τη μουσικη που σου αρεσει...στη μπαρα κατω βαζεις τις φωτο στη σειρα που θες (τις σερνεις προς τα κατω...),λιγο πιο κατω σερνεις κ τη μουσικη που θες ...αφου τα κανεις ολα αυτα μετα απλα προσθετεις τα εφε που ταιριαζουν με τις φωτο σου...θα τα βρεις ευκολα τα εργαλεια για εισαγωγη φωτο, μουσικης κ εφε ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αν προσπαθισεις πολλες φορες το προγραμμα ειναι πανευκολο...δες γιατι ειναι πολυ κατατοπιστικα τα βιντεακια αυτα... http://www.youtube.com/results?search_query=movie+maker+tutorial&search_type=&aq=0&oq=movie+maker

πολυ ωραια ιδεα, τα εχω δει κι'εγω αυτα τα βιβλια και ειναι καλη "επενδυση" συναισθηματικη για το μελλον και το παρον!

εγω εχω σκοπο να φτιαξω το δικο μας βιβλιο. εχω ηδη ενα πολυ ωραιο τετραδιο (βιβλιο δηλαδη) με λευκες σελιδες και σκεφτομαι πως θα ηθελα να γινω δημιουργικη οσον αφορα τις αναμνησεις μας με το μωρο..

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

καλη αρχη..θελει πολυ δουλεια, αλλα αξιζει τον κοπο! στηλε φωτο με το εξωφυλλο...να παρουμε ιδεες..

παντως σε αυτο το τοπικ θα τρελαθεις κανουνε βιβλια ευχων αλλα ειναι το ιδιο περιπου http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5354

εγω θα πεσω με τα μουτρα στη δουλεια...λιγο πολυ ολη αυτη η διαδικασεια λεγεται scrapbooking ειναι πολυ στη μοδα τωρα τευλεταια στην Ελλαδα...εχω κολησει κι εγω πηγενε στο scrapbooking.gr

Λοιπον εδω και μερες μου κολλησε η ιδεα να φτιαξω ενα τετοιο λευκωμα, αλλα ψαχνω ενα ωραιο τετραδιο με λευκες σελιδες........δεν θελω τα τυποποιημενα.........δεν καταφερα ακομα να βρω το σωστο..... :roll:

Θα ειναι πολυ ωραιο!!! Καλυτερο απο ενα αλμπουμ με φωτο....

Μηπως πρεπει να το φτιαξω?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!

Σκεφτομαι να ειναι ενα λευκωμα οπου θα βαζω φωτο, καρτες, θα σημειωνω διαφορα........το δικο σου forever friends εχει λευκες σελιδες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

οχι ειναι τυποποιιμενο τελειως εχει ομως χωρο 2 σελιδες για ενθυμια, 2 σελιδες για αγαπημενες φωτο, 2 σελιδες για ζωγραφιες...σε ολα τα αλλα συμπληρωνεις τα κενα...πχ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ .....στης 14/5/08 κτλ

Αχ δε θελω τα τυποποιημενα......ειδα ρκετα σημερα αλλα μου την δινει γιΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ......

Βρηκα ενα καλο αλλα ηταν ευχολογιο ροζ και ακριβο....40 ευρω.......

• 3 weeks later...

Κορίτσια, βρήκα ένα πολύ καλό software για τις αναμνήσεις του μωρού. Είναι δωρεάν η απλή έκδοση και μπορείτε να το κατεβάσετε στην διεύθυνση:http://www.thebabyalbum.net/en/products/babyalbum.html

as1cCDB0g410010Nzc3NTlvZHwwMTI1ZHxPIFNvdGlyYWtpcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια, βρήκα ένα πολύ καλό software για τις αναμνήσεις του μωρού. Είναι δωρεάν η απλή έκδοση και μπορείτε να το κατεβάσετε στην διεύθυνση:http://www.thebabyalbum.net/en/products/babyalbum.html

as1cCDB0g410010Nzc3NTlvZHwwMTI1ZHxPIFNvdGlyYWtpcyBlaW5haQ.gif

Πολυ καλο!Μπραβο!Ευχαριστουμε!

elena36...πολύ καλό...

Δείτε αυτό θα το κανω για τη μικρή μου ...ειναι srapbook , αλμπουμ με φωτο κ με πολλές χειροτεχνίες...

σας στέλνω μερικές καρτούλες που έκανα για να στολίσω το αλμπουμ της μικρούλας μου.. απο μέσα έχει φωτο απ τη μικρη και λογακια με χρυσοκολες

DSC06086.jpg

DSC06088.jpg

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ...δεν το εχω κολησει τα στολιδια ακομα ..απλα τα ακουμπισα πανω για να δω το αποτελεσμα... μου αρεσει!!!