Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μηπως έχετε καμια ιδέα για τραπέζι, για 50-60 άτομα στα Νότια Προαστεια?

Θέλω να βρω εναν ωραίο χώρο, ξενοδοχείο ή κτήμα ,για τόσο λίγα άτομα δεν λέει.... Δεν θέλω όμως να είναι εντελώς "ταβέρνα" θέλω κάτι πιο εκλεπτυσμένο, να έχει ωραίο περιβάλλον, κι αν έχει και θέα θάλασσα ακόμα καλύτερα. Αν έχει τύχει να έχετε πάει πουθενά ανάλογα, πείτ μου, θα με σώσετε :!: Ο ευρών αμείβεται :D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Αν ειναι προς τα εκει (εχω δηλωσει ασχετη οποτε δεν ντρεπομαι) ειχα παει σε ενα γαμο εξω απο μια εκκλησια στην Βαρκιζα νομιζω (θα ενημερωθω και θα σου πω).

Λοιπον κανανε το τραπεζι εξω απο την εκκλησια (τεραστιος χωρος) και ειχε υπεροχη θεα στη θαλασσα. Οταν τους ρωτησα τι πληρωσαν για τον χωρο μου ειπαν προς μεγαλη μου εκπληξη ΤΙΠΟΤΑ. Μονο το catering. Απλα η μουσικη σταματησε νωρις. Αν την κανεις απογευματακι και οσο ειναι ακομα καλος ο καιρος το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ΕΛΕΝΙΚ μου, σε ευχαριστώ, αλλά έχω τάξει να βαφτίσω τον μικρό μου σε συγκεκριμένη εκκλησία και δυστιχώς δεν ενδείκνυται να κάνω κάτι στον περίβολο . Πάντως έιναι πολύ ωραία ιδέα. Σκέφτομαι και κάποιο εστιατόριο που να έχει πολύ ωραίο χώρο ίσως. Αν υπάρχει κάποια ιδέα μου τη λέτε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλησπέρα.

Μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί η απορία που έχω αφορά το τραπέζι μετά τη βάπτιση.

Δεν θέλω να φορτώνω το forum με το να ανοίξω άλλο θέμα κι έτσι είπα να "εκμεταλευτώ" αυτό το θέμα.

Αύριο το πρωί θα πάω να πάρω τα υλικά για να φτιάξω τις μπομπονιέρες για τη βάπτιση της κόρης μου στις 28 Ιουνίου 2009.

Εκεί μπορώ να βρω και υφάσματα για να βάλω στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.Επειδή δεν έχω ρωτήσει το κέντρο,έχω την απορία πόση διάμετρο μπορεί να έχει μια ροτόντα τραπέζι 11 ατόμων ώστε να κανονίσω τα μέτρα που θα αγοράσω!

Αν ξέρει καμμία ας με βοηθήσει!

Ευχαριστώ!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008