Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδυνατιστικα προιοντα-Συμπληρώματα διατροφής

newbiee

Recommended Posts

Ολα τα σκευασματα, επηρρεαζουν καποιο οργανο στον οργανισμο μας, συνηθως θυρεοειδη, και ετσι αυτος υπερλειτουργει και αυξανεται ο ρυθμος μεταβολισμου. Αν καποιος εχει μια ταση προς προβληματα του θυρεοειδη, ολα αυτα θα τα δημιοργησουν σιγουρα. Μιλαω για τα φαρμακευτικα προιοντα...... Καλη διατροφη και γυμναστικη, ειναι αρκετα. Αν δεν ειναι χρειαζομαστε βιηθεια ειδικου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα για τα αδυνατιστικα προιοντα μιλαω και εγω που ειναι το θεμα αυτο.

Αν το θεμα ηταν ποιο ειναι το πιο 'ισχυρο' αδυνατιστικο, θα ελεγα το λιποτοξ. Αλλα ειναι και αυτο με τις περισσοτερες παρενεργειες, εμπειρικα.

Κοριτσια καλημέρα !!! Είμαι καινούργια στο site .

Είμαι έγκυος στη 31 εβδομάδα . Για την ώρα έχω βάλει 17 κιλά......( μπου χου χου). Ξεκίνησα απο 56. Τώρα οποίος με βλέπει μου λέει πω πω παχυνες πολύ΄ μα τα λένε αυτά σε μια έγκυο??? με έχει πιάσει άγχος πολύ με τα κιλά κ την τεράστια αλλαγή στο σώμα μου που απο τώρα σκέφτομαι μόλις γέννησω να αρχίσω δίαιτα. Επίσης σκέφτομαι να κάνω κα καμία συνέδρια με ράδιο συχνότητες για την κυτταρτιδα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Εχει υπόψιν της καμία κοπέλα ? θέλω να θηλασω όσο το περισσότερο μπορώ, αλλά όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι εφικτά να γίνουν???

καλημερα Ειρηνη!

Αχγωνεσαι οπως αχγωθηκαμε ολες οσες πηραμε κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη. Λογικο ειναι, αλλα αν θελεις τη γνωμη μου κοιτα να ηρεμησεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.

Τωρα που εισαι εγκυος δεν πρεπει να κανεις τιποτα (για κυταρριτιδια κλπ)....Οταν με το καλο γεννησεις, θα θηλαζεις, θα κανεις και μια σωστη διατροφη και θα χασεις πολλα, θα δεις. Αν δεν θηλασεις μπορεις να κανεις μια πιο εξτριμ διαιτα.Γεννας το Φθινοπωρο απο ο,τι βλεπω...τελεια εποχη!!! Του χρονου το καλοκαιρι θα εισαι κορμαρα!

Για τα σχολια των αλλων μην σκας...οι κακοπροαιρετοι θα εχουν παντα κατι να πουν!!! Εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και την φυση!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα !!! Είμαι καινούργια στο site .

Είμαι έγκυος στη 31 εβδομάδα . Για την ώρα έχω βάλει 17 κιλά......( μπου χου χου). Ξεκίνησα απο 56. Τώρα οποίος με βλέπει μου λέει πω πω παχυνες πολύ΄ μα τα λένε αυτά σε μια έγκυο??? με έχει πιάσει άγχος πολύ με τα κιλά κ την τεράστια αλλαγή στο σώμα μου που απο τώρα σκέφτομαι μόλις γέννησω να αρχίσω δίαιτα. Επίσης σκέφτομαι να κάνω κα καμία συνέδρια με ράδιο συχνότητες για την κυτταρτιδα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Εχει υπόψιν της καμία κοπέλα ? θέλω να θηλασω όσο το περισσότερο μπορώ, αλλά όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου είναι εφικτά να γίνουν???

στην εγκυμοσυνη και στο θηλασμο δεν επιτρεπεται τιποτα. μην ακους τιποτα και κοιτα να εινια καλα το εμβρυο και εσυ.

• 2 months later...

Εγώ έχω να πω τα εξής:

1) μην καταφέυγετε σε "Αδυνατιστικές" λύσεις. δλδ προιοντα που "αδυνατίζουν"

2) η σωστή διαχείρηση βάρους γίνεται μόνο με καλή διατροφή. και όχι με ουσίες.

3) τα συμπληρώματα/υποκατάστατα γέυματος είναι η καλύτερη λύση. Βέβαια προσοχή στην ετικέτα του κάθε προιοντος , γιατι δεν ειναι όλα ίδια . Να κοιτάτε αν υπάρχει τηλεγωνο κεντρου δηλητηριασεων, συνιστωμενη δοσολογια κλπ. Αν δεν υπάρχουν αυτά τότε είναι ασφαλή, γιατι σημαίνει οτι είναι απλά τρόφιμα τα οποία δεν έχουν κανένα κίνδυνο όπως πχ το να φας μακαρόνια!

Οποιαδήποτε μητέρα ενδιαφέρεται να μάθει σχετικά με τον έλεγχο βάρους μετά την εγκυμοσύνη , θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου συμπληρώνοντας τη φόρμα της υπογραφής μου

Εγώ να συμπληρώσω, ότι ΜΟΝΟ με σωστές διατροφικές συνήθεις ΚΑΙ γυμναστική θα χάσετε κιλά και θα έχετε σφιχτό και όμορφο σώμα.

Αλλιώς τα λεφτά σας πετάτε, και ας έρθει κάποια να μου πει ότι

ΠΗΡΑ 30 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗ 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΡΜΑΡΑ.

Εγώ όμως θα σας το πω. Και το κατάφερα με σωστή διατροφή + τρέξιμο + βάρη.

Βέβαια τα πολλά κιλά τα έχασα με τον θηλασμό. Αλλά η γυμναστική με βοήθησε να "μαζέψω" το σώμα μου. Και δεν είμαι πιτσιρίκα, 43 χρονών είμαι. Και δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Αλλά ξυπνάω κάθε μέρα 6 το πρωί για να κάνω τη γυμναστική μου και να μαγειρέψω. Μετά δουλειά. μετά παιδιά.

ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Symfwnw apolyta..den einai kalh lysh na katafeugoume se adynatistika kai tetoia paraskeuasmata..ligo poly oles emeis oi manoules pairnoume kila me tn egkymosynh p einai dyskolo na ta xasoume..to mono me to opoio tha exei kapoios swsto apotelesma einai i gymnastiki..prepei k emeis na kseklevoume ligo xrono gia mas..gymnastiki+swsti diatrofi= the best!!!!:wink::lol::lol:

Διαφημίσεις

εγω παντως μεσα σε δυο μηνες εχασα 10 κιλα......αλλα τα εκοψα ολα! ψωμια, γλυκα, ζυμαρικα....αλλα 5 και ειμαι κομπλε!

γυμναστικη δεν εκανα φοβερη αλλα γενικα κινουμαι πολυ.

και να φανταστειτε οτι αυτα ειχαν μεινει απο εγκυμοσυνες ΑΦΟΥ ειχα χασει και αλλα 17 !!!! χαχαχαχαχαχ

Και εγώ πάντα το καλοκαίρι παίρνω κιλά. Θέλεις η καλοπέραση..οι παρέες ...κάτι μπύρες ...κάτι πίτσες...τι να σου κάνει & το κολύμπι από μόνο του ...αν δεν το ράψεις κιόλας..... ΟΛΕΣ μαζί συμφωνώ έτσι για ψυχολογική συμπαράσταση!!!! Χριστούγεννα έχουμε μπροστά μας!!!...;) ;) ;)

• 1 month later...

Κανένα αδυνατιστικό προιόν δεν είναι ferry για τα λίπη.

Σωστή διατροφή και άσκηση είναι η λύση για σούπερ κορμί και υγεία.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Καλημέρα! επειδή εχω δοκιμασει αρκετα τετοια σκευασματα θα σας πω το εξης ότι ναι μεν βοηθάνε αλλα χρειαζεται διατροφή και ασκηση.Και στις 2 εγκυμοσύνες μου πηρα από 30 κιλα. Την πρωτη φορα τα εχασα σε 3 χρονια! Πηρα το XS exress μια -δυο φορες, χωρις ασκηση αλλα με διατροφή.Βοηθησε.Στη δευτερη τα εχασα σε 1 χρονο!Πηρα λιποδιαλυτες ARSON.Με 30 λεπτα διαδρομο κάθε μερα και όχι πολύ αυστηρη διατροφή ειδα μεγαλη διαφορα στη κοιλια και στη μεση που ειχα το θεματακι μου!!! Σημερα είμαι 65 κιλα με 1.76 υψος,πιο αδυνατη από ότι ημουν πριν τα παιδια!!Συμπερασμα οντως βοηθάνε αλλα οι συγκεκριμένοι (ARSON) είναι λιγο δυνατοι και πρεπει να αυξανεις τη δοση σταδιακα.

nlcIp2.png

uRUep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...