Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στην 4η εβδομαδα

Recommended Posts

Έκανα εμβρυομεταφορα στις 5 Μαρτίου και χθες (25η μερα) έκανα τον πρωτο υπερηχο..ειδαμε το εμβρυακι μας, ακουσαμε την καρδουλα του, ολα πηγαν καλα..το βραδυ ειδα λιγο αιμα και πηρα τηλ την μαια η οποια μου ειπε να σταματησω το salospir, να κανω μια ενεση Lentogest και ξαπλα..

σημερα δεν εχω αιμα ομως ανησυχω παρα πολυ..υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τον υπερηχο ή να ειναι καποιο κακο σημαδι;

υπαρχει αναλογη εμπειρια;

ευχαριστω πολυ..

Διαφημίσεις

στην 4η εβδομαδα ειδατε εμβρυο και ακουσατε και καρδια?γιατι απο οσο γνωριζω απο την 6η και μετα μπορει να γινει αυτο...το ιδιο εγινε και στα δικα μου παιδια...

σε τοσο πρωιμη εγκυμοσυνη το αιμα μπορει να μη σημαινει τιποτα αλλα και πολλα.ποτε δεν ξερεις γιαυτο κανε οτι σου ειπε ο γιατρος με το καλο σου ευχομαι!

wvxup2.png hXxFp2.png

ο μπομπιρακος μου! 17/5/2010 !!

στην 4η εβδομαδα ειδατε εμβρυο και ακουσατε και καρδια?γιατι απο οσο γνωριζω απο την 6η και μετα μπορει να γινει αυτο...το ιδιο εγινε και στα δικα μου παιδια...

σε τοσο πρωιμη εγκυμοσυνη το αιμα μπορει να μη σημαινει τιποτα αλλα και πολλα.ποτε δεν ξερεις γιαυτο κανε οτι σου ειπε ο γιατρος με το καλο σου ευχομαι!

ευχαριστω πολυ..μακαρι να μην ειναι τιποτα..

προφανώς η κοπέλα εννοεί 4η εβδομάδα κυήματος (απο την σύλληψη) και 6η κύησης (απο την ΤΕΡ) ειναι συχνό το φαινόμενο απ όσο ξέρω απο υπολείμματα αίματος περιόδου. ευχομαι ολα καλά.

M6bap3.png

cik1p3.png

γεια σας και απο μενα!ειμαι νεα στο foroum..τεπ ειχα 26/1 απο οτι θυμαμαι.. βαση υπερηχου μου ειπε οτι ειμαι 5.5 εβδομαδων και θα παω την τεταρτη να ακουσω καρδουλα..ανησυχει ομως ο γιατρος μου γτ πριν 1.5 χρονο ειχα μια αποβολη σε διδυμα.αρχισε να σχηματιζεται ο λεκινθιος ασκος μου ειπε..οποτε πρεπει να ακουσουμε καρδια αλλιως το μωρο εχει προβλημα με την αναπτυξη.ο σακος μ την παρασκευη που πηγα ηταν 18,4 mm.χτες ειχα λιγο καφε υγρα στο σκουπισμα αλλα πολυ αχνα.πρεπει να ανησυχω??

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα!ειμαι νεα στο foroum..τεπ ειχα 26/1 απο οτι θυμαμαι.. βαση υπερηχου μου ειπε οτι ειμαι 5.5 εβδομαδων και θα παω την τεταρτη να ακουσω καρδουλα..ανησυχει ομως ο γιατρος μου γτ πριν 1.5 χρονο ειχα μια αποβολη σε διδυμα.αρχισε να σχηματιζεται ο λεκινθιος ασκος μου ειπε..οποτε πρεπει να ακουσουμε καρδια αλλιως το μωρο εχει προβλημα με την αναπτυξη.ο σακος μ την παρασκευη που πηγα ηταν 18,4 mm.χτες ειχα λιγο καφε υγρα στο σκουπισμα αλλα πολυ αχνα.πρεπει να ανησυχω??

Μάλλον εννοείς 26/02. και γω τότε ειχα ΤΕΡ και υπολογίζω πως ειμαι μέσα στην 6η εβδομάδα. Τετάρτη θα πάω στον γιατρό. θα σου έλεγα να τον καλέσεις στο κινητο μιας και εχεις ιστορικό. μας εύχομαι να πάνε ολα καλά

M6bap3.png

cik1p3.png

• 2 χρόνια μετά...

Geia sas koritsia kai apo mena!eimai kainougia!thelo tin boitheia sas kai tin empiria sas..exoume xekinisei prospathies me ton antra mou gia 2o paidi..stis 11 dekembriou eixa teleutaia periodo stis 6 ianouariou eprepe na mou erthei periodos alla den irthe tin epomeni mera ekana test kai bgike thetiko amesos apo tin xara mou ekana b xoriaki kai piga ta apotelesmata stin gunaikologo mou i timi tis xoriakis itan 22 poli xamili kleisame rantevou stis 20 gia na mporei na dei tote kati mias kai itan poli noris akoma gia na fanei kati...6 meres meta to proi exo aima kokkino gia ligo kai meta kafe piga amesos sti gunaikologo kai kaname pali b xoriaki i opoia itan sto 33 anebike mono 11 monades mou ekane enesi progesteronis kai oli mera sunexisa to kafe aima to bradu arga den eixa aima tin epomeni to proi irthe pali aima tora tha bazo kolpika basklor kai 4 meres meta xana b xoriaki...eimai apelpismeni oti den tha ta katafero na kratithei..sas parakalo peite mou ti na kano..exo kamia elpiza na kratithei me to aima kai toso xamili xoriaki???

• 10 months later...

Γειά σας κορίτσια. Περίμενα περίοδο σήμερα ( μάλλον δεν περίμενα), γιατί έκανα 3 θετικά τεστ εγκυμοσυνης και μαλιστα λιγες μερες νωριτερα. Χθες εκανα και χοριακη, 75,8 , που για την 28 μερα ειναι καλή. Πριν μισή ώρα όμως και μέχρι τώρα έχω αίμα (ήπιας περιόδου), πόνο στη μεση και πολλά αέρια...Λέτε να το έχασα;... Καμία που να είχε και αυτή αίμα την αναμενόμενη μερα περιοδου;;;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Περίμενα περίοδο σήμερα ( μάλλον δεν περίμενα), γιατί έκανα 3 θετικά τεστ εγκυμοσυνης και μαλιστα λιγες μερες νωριτερα. Χθες εκανα και χοριακη, 75,8 , που για την 28 μερα ειναι καλή. Πριν μισή ώρα όμως και μέχρι τώρα έχω αίμα (ήπιας περιόδου), πόνο στη μεση και πολλά αέρια...Λέτε να το έχασα;... Καμία που να είχε και αυτή αίμα την αναμενόμενη μερα περιοδου;;;

Μαριονετα καλησπερα!

καλο μηνα σε ολες!

συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!

εχω ακουσει κοπελες να εχουν περιοδο στην αρχη ομως πιστευω πρεπει να παρεις και τον γιατρο σου τηλ οπωσδηποτε γιατι μπορει να χρειαζεται να παρεις κανενα φαρμακο.

καλη επιτυχια

Μαριονετα καλησπερα!

καλο μηνα σε ολες!

συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!

εχω ακουσει κοπελες να εχουν περιοδο στην αρχη ομως πιστευω πρεπει να παρεις και τον γιατρο σου τηλ οπωσδηποτε γιατι μπορει να χρειαζεται να παρεις κανενα φαρμακο.

καλη επιτυχια

Καλησπέρα κοπέλα μου..Καλό μήνα και σε σένα!..Δυστυχώς ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό αυτές τις μέρες. Μου έκλεισε ραντεβού στις 11/12 για τον πρώτο υπέρηχο, καθώς μου είπε τηλεφωνικά ότι είναι πολύ νωρίς για να δούμε οτιδήποτε. Εγώ καλού κακού θα κάνω και μια δεύτερη χοριακή αύριο...

Καλησπέρα μαριονέτα!

Μας την έφερες εσύ έχεις πιο νωρίς αίμα!

Εγω απο την 6η εβδομάδα και μετα!

Τίποτα δεν ειναι σίγουρο!

Όμως θα πρέπει να οπλιστεις με υπομονή και να περιμένεις!

Μπορεί να ειναι υπολείμματα περιόδου!

Εγω σε ίδια κατάσταση με εσένα αλλά με πολύ αίμα πήρα την γιατρό μου ( πολύ γνωστή και καλή στην Αθήνα) και μου είπε "ότι εινα να γίνει θα γίνει, όσα χάπια και να πάρεις...)

Η απάντηση ήταν μαχαιριά αλλά η μόνη αλήθεια!!!

Μπορεί να ειναι όλα καλά! Μην σκέφτεσαι αρνητικά!

Ναι να κανεις χοριακη!

Καλησπέρα μαριονέτα!

Μας την έφερες εσύ έχεις πιο νωρίς αίμα!

Εγω απο την 6η εβδομάδα και μετα!

Τίποτα δεν ειναι σίγουρο!

Όμως θα πρέπει να οπλιστεις με υπομονή και να περιμένεις!

Μπορεί να ειναι υπολείμματα περιόδου!

Εγω σε ίδια κατάσταση με εσένα αλλά με πολύ αίμα πήρα την γιατρό μου ( πολύ γνωστή και καλή στην Αθήνα) και μου είπε "ότι εινα να γίνει θα γίνει, όσα χάπια και να πάρεις...)

Η απάντηση ήταν μαχαιριά αλλά η μόνη αλήθεια!!!

Μπορεί να ειναι όλα καλά! Μην σκέφτεσαι αρνητικά!

Ναι να κανεις χοριακη!

Γειά σου κοπέλα μου...Και εμένα ο γιατρός μου μου είπε...Οτι αν δεν είναι να συνεχιστεί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε αυτός ούτε εγώ...Θα είναι λόγω χρωμοσωμικής ανωμαλίας...Προς το παρόν περιμένω τα αποτελέσματα της δευτερης χοριακης που εκανα πριν 1 ωρα. Θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 120 μου ειπε ο γιατρος...

Διαφημίσεις

Υπομονή!

Όλα θα ειναι για καλό αυτό να σκέφτεσαι!

Μακάρι να ειναι υγιές σποράκι! :wink:

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα!!! Προχθές το απόγευμα ήταν 75,8 και σήμερα 156,1 !!! Είμαι στην 30η μέρα κύκλου ή αλλιώς 4 εβδομάδων και 2 ημερών...

Καλησπερα σας,

Και εγω 4 βδομαδων και 2 ημερων ειμαι και εχω 181,22 β χοριακη και την προηγουμενη ηταν 36 μοναδεσ μονο....βεβαια την εκανα πριν την καθυστερηση....

Πρεπει να ανησυχω?

καλησπερα κοριτσια.μολις μπηκα στην 6η εβδομαδα και πριν λιγες μερες ειδα κι εγω καφε πηχτο υγρο στο σκουπισμα οταν πηγα τουαλετα,4-5 φορες εκεινη την ημερα.τηλεφωνικα ο γιατρος μου συστησε δυο utrogestan ημερισιως και την επομενη κιολας μερα πηγα να με δει.ο υπερηχος εδειξε λιγο μεγαλυτερο σακο απο τη προηγουμενη φορα,και με καθυσηχασε για την ωρα,εφοσον ο σακος και η ''κουκιδα'' μεγαλωσε φυσιολογικα σε σχεση με τον προηγουμενο υπερηχο.το καφε εγινε αχνο ροζ μεχρι που δε το ξαναειδα δοξα το θεο.συνολικα στην ουσια 2 μερες κρατησε ολη η ιστορια,αλλα δε παυω να ανυσηχω μεχρι να ακουσουμε καρδουλα την αλλη εβδομαδα.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Κορίτσια γεια σας και από μένα!!Ειμαι καινούργια αν και σας διαβάζω πολύ καιρό!Σας γράφω για να σας πω τη δίκη μου ιστορία!Ειμαι 5 εβδομάδων και 4 ημερών..Η πρώτη Χοριακη 108!Τοτε με επισκέφτηκε και το ροζ αιμα!Σε δυο μέρες ξαναέκανα Χοριακη 298!Περασε μια εβδομάδα όμως και οι κηλίδες αίματος δεν σταματάνε.Φοβαμαι πολύ και το ραντεβού για υπέρηχο είναι σε μια εβδομάδα!!!Ειχε καμία παρόμοια εμπειρία;;;Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι το καλύτερο!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ είμαι στην ίδια θέση με εσάς. Θετικό τεστ,χοριακη χθες 5η εβδομάδα 995,και εδώ και δέκα μέρες έντονους πόνους ,αίμα καφε-ροζ και ένα μεγάλο πηγμα αίματος σήμερα. Αγχονομαι παρά πολύ για εξωμήτρια κύηση .εσείς πως είστε elissa και anastasia

VdLep3.png

keiCp3.png

χρονια πολλα κοριτσια και καλη χρονια να εχουμε με τα μωρακια του '16 στην αγκαλια μας!Μαριανα να εισαι καλα για το ενδιαφερον αγαπη μου.Και ελισα ευχομαι να μας πεις καλα νεα.Περασαν και αρκετες μερες απο τη τελευταια φορα που μπηκα να δω το θεμα.Καταρχας μαριαννα μην αγχωνεσαι!αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δε θελει αγχος.ευκολο να το λες θα μου πεις...ετσι ελεγα κι εγω οταν μου ελεγαν τα ιδια! Δοξαζω το θεο γιατι δε ξαναειδα αιμα απο εκεινη τη μερα με το καφε υγρο.Για την ακριβεια δε θα το χαρακτηριζα ακριβως αιμα γιατι δεν ηταν κοκκινο.Κατατρομαξα το ιδιο ομως!28 μηνες καναμε να πιασουμε το παιδι και δε θα ηθελα ενα τετοιο τελος μερες που ειναι.Εκοψα τα Utrogestan,ακουσαμε καρδουλα και μεχρι στιγμης ολα καλα.Περασα και μια περιπετεια με μια εξεταση του προγεννητικου που αφορα την ερυθρα,αλλα και παλι δοξα το θεο ολα καλα κι εδω.

Υπερηχο εχεις κανει?Ο γιατρος τι σου ειπε?Αν εχεις κανει υπερηχο και ειδατε τη ''κουκιδα'' πιθανολογω πως ο γιατρος θα σου ελεγε αν ειναι ενδομητριο η οχι.Το γραφω απο δικη μου εμπειρια,γιατι ο πρωτος υπερηχος μου ηταν 5 εβδ και 2 ημερ. Και ειδε οτι ηταν ενδομητριο.Νομιζω φαινεται αυτο απο την αρχη,αν δε κανω λαθος.Ποτε εχεις ραντεβου?

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

• 4 χρόνια μετά...

Καλησπέρα! Είμαι ακριβώς στην 6 εβδομάδα! Χθες είδα μια σταγόνα αίμα που είχε ξεραθεί! Τώρα μόλις έβαλα λίγο χαρτί στον κολπο και έχει λίγο βλέννη με αιματακι!δεν έχει κατέβει ακόμη στο εσώρουχο δηλαδή!και έχω πονακια χαμηλά από την πρώτη μέρα καθυστερήσης βέβαια! Ο γιατρός μου είπε ουτροτζεσταν και αύριο υπέρηχο! Έχω ανησυχησει τόσο πολύ! Πείτε μου γνώμες,! Ευχαριστώ πάρα πολυ

On 1/11/2020 at 10:53 ΜΜ, Μελπω35 είπε:

Καλησπέρα! Είμαι ακριβώς στην 6 εβδομάδα! Χθες είδα μια σταγόνα αίμα που είχε ξεραθεί! Τώρα μόλις έβαλα λίγο χαρτί στον κολπο και έχει λίγο βλέννη με αιματακι!δεν έχει κατέβει ακόμη στο εσώρουχο δηλαδή!και έχω πονακια χαμηλά από την πρώτη μέρα καθυστερήσης βέβαια! Ο γιατρός μου είπε ουτροτζεσταν και αύριο υπέρηχο! Έχω ανησυχησει τόσο πολύ! Πείτε μου γνώμες,! Ευχαριστώ πάρα πολυ

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κ εύχομαι όλα να πάνε καλά. Πολλές εγκυμονουσες μπορεί να δουν αίμα στην εγκυμοσύνη κ εξελίσσεται μια χαρά... Να ακούς τον γιατρό κ να μην αγχώνεσαι. Απ' ότι κατάλαβα δεν ήταν ιδιαίτερο το αίμα, με λίγη ξεκούραση θα είσαι οκ, με το καλό σου εύχομαι!

On 1/11/2020 at 10:53 ΜΜ, Μελπω35 είπε:

Τόσο νωρίς, με ή χωρίς συμπτώματα, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τίποτα. Απλά ηρέμησε, υπομονή, και άκουσε τον γιατρό σου.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα, ειναι η πρώτη φόρα που επικοινωνώ σε αυτο το φορούν, αλλα αλλα τακτικά εδω και πολυ καιρό παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις ιστοριες που εκφράζονται εδω μεσα.

θα προςπαθηςω να ειμαι σύντομη.

Στην δίκη μου Ιστορία, μετα απο την πρωτη μου εξωσωματική στα 45, (με πολυ καλη βιολογική κατάσταση για την ηλικία μου) τον περασμένο Αύγουστο προέκυψε βιοχημική κύηση που δρν εξελίχθηκε, η Χοριακη ήταν εξ αρχής πολυ χαμηλή κ δεν διπλασιάζονταν σωστά. Με τον σύντροφο μου αποφασίσαμε να αφήσουμε ενα χρονικο διάστημα ξεκούρασης, σωματικής κ ψυχικής. Προς έκπληξη μας, προέκυψε φυσιολογική λύσης (ΤΕΡ 25/9) με ασταθή μεγάλο κυκλο 30-32,ημερών. Η πρώτη Χοριακη στην 5 μερα καθυστέρησης ήταν 2.126 και 6 μερες αργοτερα 6.416. Την επόμενη της τελευταίας Χοριακης, που σύμφωνα με την ΤΕΡ ήμουν στην 6η + 3μετες εβδομαδα, η γυναικολόγος ειδε τον σάκο σε κανονική ενδομήτριο θέση, λεκιθικο ασκό κ εμβρυϊκά στοίχεια, μου έδωσε προληπτική αγωγή 3 ultragestan 200 , 1 Σαλοσπίρ 100 και 1 felicine.

4 μερες αργοτερα Μ, σημερα το πρωι ,ειδα λιγο ροζ καφε κηλίδας στο σερβιέτα κι και λιγα ροζ στο σκούπισμα, Οχι καθε φορα. Επικοινώνησα με την γυναικολόγο μου, με ρώτησε αν είχα πονάκια περιόδου, της απάντησα οτι είχα μια πολυ μικρη ενόχληση, οπως όταν θες να πας τουαλέτα κ μου ειπε να κάνω μια Χοριακη αυριο κ να παω ξανά για υπέρηχο Μεθαύριο την Τρίτη (ήταν προγραμματοσμενο να παω στις 24/12).

Την ρώτησα αν πρέπει ν ανυσηχω κ μου ειπε οτι δεν ειναι κ καλο σημάδι, αλλα οτι ολα ειναι για το καλο.

Οπως καταλαβαίνεται ανυσηχω κ κάνω διαφορες αρνητυκες σκεψεις που νε αγχώνουν. 
Απλά ένιωσα την ανάγκη να τα επικοινωνήσω εδω στην παρεα σας για περιςςοτερο ψυχολογικούς λόγους.

Σας ευχαριστώ 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...