Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

E όχι! και παρκιγκ στο Cosmos

Recommended Posts

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ http://www.ergomatic.gr/index.php/el/news/24-new-parking-system-installation

Τι να πω...τετοια επενδυση ποτε υπολογιζουν να την αποσβεσουν? και ενταξει πανε καποιοι με οικονομικη ανεση που τα ακουμπανε μα η συντριπτικη πλειοψηφια, ειδικα το χειμωνα, ειναι γονεις μεσης και κατω ταξης που βολυταρουν με τα παιδια τους και ξοδευουν λιγα μα σταθερα σε φαγητο και διασκεδαση. Ναι και εμας μας εχει τυχει να κανουμε βολτα τζαμπα και επειδη γινοταν χαμος στο εστιατοριο να φυγουμε χωρις να ξοδεψουμε ουτε ενα ευρω, μα οοοοολες τις αλλες φορες τα ακουμπαμε κανονικα. Αν ειναι μονο για βολτα αρνουμαι να δωσω 4-5-6 ευρω για παρκινγκ, οπως δεν τα δινω και στο κεντρο. Οι τουριστες επισης δεν θα τα δινουν. Τι να πω! Μακρυα!!!:twisted: κριμα γιατι ηταν μια συνηθεια αγαπημενη τα τελευταια χρονια! Οσο για το αττικα ποιος εχει πια τα χρηματα να τα ξοδευει οπως παλια? με την φενα ειδατε τι εγινε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι συνεχιζω να πιστευω πως δεν θα ειναι ολοκληρο τ παρκινγκ αλλα ενα τμημα του...εε δεν μπορει πια....:rolleyes::rolleyes:

Επιπλεον ποιους τζαμπατζιδες να διωξουν???Αυτος που θα κατσει στην καφετερια η να φαει δεν ειναι πελατης??Φυσικα και ειναι η καφετερια η το εστιατοριο δινουν ενοικιο στο cosmos...μην τρελαθουμε....:rolleyes::rolleyes:!!!!

Παντως αν το κανουν ολο θα χασουν πολλλαααααααααααααααααααααα λεφτα...δεν θα παταει ο κοσμος...και θα αναγκαστουν να το ξανακανουν οπως πριν!!

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Κοριτσια και το μισο να κλεισουν παλι δυσκολο ειναι.Εδω τωρα που ειναι ολος ο χωρος free και υπαρχουν φορες που ζοριζεσαι να βρεις να παρκαρεις.Μετα τι θα γινεται;Οποιος προλαβει;Θα πηγαινεις και μετα αναγκαστικα θα πληρωνεις...οποτε αν το κανουν εμας τουλαχιστον θα μας χασουν απο πελατες.Κι οχι για τα 2-3-4 ευρω,γιατι και στο κεντρο μπορει να τα δωσω.Για το γαμωτο που σε τετοιους καιρους πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι.

xceZp3.png

Εγω παλι συνεχιζω να πιστευω πως δεν θα ειναι ολοκληρο τ παρκινγκ αλλα ενα τμημα του...εε δεν μπορει πια....:rolleyes::rolleyes:

Επιπλεον ποιους τζαμπατζιδες να διωξουν???Αυτος που θα κατσει στην καφετερια η να φαει δεν ειναι πελατης??Φυσικα και ειναι η καφετερια η το εστιατοριο δινουν ενοικιο στο cosmos...μην τρελαθουμε....:rolleyes::rolleyes:!!!!

Παντως αν το κανουν ολο θα χασουν πολλλαααααααααααααααααααααα λεφτα...δεν θα παταει ο κοσμος...και θα αναγκαστουν να το ξανακανουν οπως πριν!!

Δυστυχώς είναι για όλο το πάρκιγκ. Είναι ακριβώς όπως σας τα είπα και στην αρχή και σας φάνηκε περίεργο. Είναι για όλους τους χώρους!

Στην Αθήνα δε νομίζω το εισητήριο να εξαργυρώνεται με τα ψώνια...άρα και εδώ δε θα εξαργυρώνεται...Εμείς πάντως 10 ευρώ το λιγότερο τρώμε κάθε φορά εκεί. Αν ψωνίσω ρούχα και σούπερ μάρκετ ξεπερνάμε τα 100! Καλά είπε όμως κάποια φίλη πιο πάνω θα γίνεται χαμός γιατί θα παρκάρουν μέχρι τον περιφεριακό και μέχρι το πάρκιγκ του ΙΚΕΑ τους βλέπω και έπειτα με τα πόδια. Αλήθεια τώρα που το λέμε γιατί και το ΙΚΕΑ δε βάζει πάρκιγκ που έχει και φθηνό εστιατόριο και δωρεαν παιδότοπο; Πρεπει κάτι να κάνουν και αυτοί;)

Διαφημίσεις

Αλήθεια τώρα που το λέμε γιατί και το ΙΚΕΑ δε βάζει πάρκιγκ που έχει και φθηνό εστιατόριο και δωρεαν παιδότοπο; Πρεπει κάτι να κάνουν και αυτοί;)

Φαντάζομαι πως αστειεύεσαι! Ακριβώς απέναντι βρίσκεται αφετηρία λεωφορείων που εξυπηρετεί όλα τα ανατολικά προάστεια και επιβάλεται να υπάρχει ελεύθερος χώρος πάρκιν! Φαντάζεσαι στο μέλλον να γίνει και ο σταθμός μετρό (λέμε τώρα) και να μην έχουμε πού να βάλουμε τα ΙΧ;

Και της προαλλες ελεγα τί καλα στη Θεσνικη που δεν πληρωνουμε παρκιν οπως στα εμπορικα στην Αθηνα. Μαλλον το γκαντεμιασα!!!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Παιδιά αν το ποσό είναι 1-2? θα συνεχίσω να πηγαίνω για βόλτα το χειμώνα. Το κέντρο προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου.Ψώνια μόνο από συνοικιακά μαγάζια καθώς και σούπερ.

Νόμιζα ότι οι έμποροι λένε ότι ο πελάτης ακόμα και εάν μόνο τη σκόνη του θα αφήσει κέρδος είναι. Εάν βάλλου parking δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, απλά θα έχου ένα τεράστιο άδειο parking. Τώρα είναι δωρεάν και δεν μπορούν να το γεμίσουν, ότα θα είναι με πληρωμή θα δουλεύουν μόνο το Σάββατο.

Εμένα πάλι μου δημιουργήθηκε το ερώτημα εάν εγώ θελήσω να προσευχηθώ στην εκκλησία του Πατριαρχείου στο cosmos και πληρώσω για το κεράκι θα μου κάνουν την έκπτωση στο πάρκιγκ. Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι. Με το ζόρι θέλουν να διώξουν τους πελάτες.

Εγώ πιστεύω πως εκμεταλεύονται και την απουσία εναλλακτικών λύσεων των οικογενειών με μικρά παιδιά. Την απουσία του κράτους σε έργα όπως πάρκα και χώροι αναψυχής και την απουσία ανταγώνισμού. Αν όλο αυτό γινόταν πριν 3-4 χρόνια θα αντιδρούσαμε όμως τώρα αποτελεί πρόκλιση στον καταναλωτή!! Άλλωστε όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω και το να κοιτάς αποτελεί κέδρος για την επιχείρηση. Άσε και το εκκλησάκι στο κέντρο του εμπορικού. Πως συμβιβάζονται όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω. Η περιουσία μπορεί να είναι του Πατριαρχείου και να τη διαχειρίζεται η εταιρία που τη διαχειρίζεται, όμως η θέση της εκεί προκαλεί. Βέβαια η λογική των εμπορικών κέντρων είναι η αναπαραγωγή του μοντέλου χωριό πλατεία εκκλησία, ώστε ο κατανωλωτής να αισθάνεται οικεία όμως εμένα δεν μου αρέσει!!! Τέλος πάντων για να επανέλθω στο θέμα οι καιροί είναι δύσκολοι και οι εταιρίες κοιτάνε μόνο το κέδρος, υπολογίζουν άραγε τις συνέπειες; ή θα υπάρχουν συνέπειες απο μέρους των καταναλωτών;

Διαφημίσεις

Βέβαια η λογική των εμπορικών κέντρων είναι η αναπαραγωγή του μοντέλου χωριό πλατεία εκκλησία, ώστε ο κατανωλωτής να αισθάνεται οικεία όμως εμένα δεν μου αρέσει!!!

Δεν μου πέρασε ποτέ αυτή η ιδέα ποτέ από το μυαλό. Νόμιζα ότι ήθελαν να αντιγράψουν τα καζίνο στο Λας Βέγκας, που άμα σου έρθει εκείνη τη στιγμή μπορείς να πας να παντρευτείς.

• 1 month later...

Περνώντας πριν 10 μέρες από το εμπορικό είδα ότι βάλαν τις μπάρες και τα μηχανήματα για να πληρώνεις το πάρκινγκ αλλά τα είχαν κουκουλωμένα.Έχει πάει κάποια πρόσφατα να μας πει αν λειτουργούν και πόσο πάει;:evil::evil:

Εμεις που πηγαμε χθες στην ιδια κατασταση ηταν. Εβγαλαν τα καλυμματα απο τα μηχανηματα αλλα δεν λειτουργουν ακομη. Πολυ συντομα νομιζω πως θα δουμε τι σκοπευουν να κανουν

FU2np2.png

Καπου στα μεσα Ιουνιου διαβασα πως θα ανοιξουν τα μηχανηματα...επισης διαβασα πως το ποσο πληρωμης θα εξαρταται απο το ποσο αγορας μεσα στο cosmos

http://www.thesout.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6289%3A-parking-mediterranean-cosmos-pliromi-eisitirio-xreosi-dorean-thessaloniki-&catid=61%3A-latest-news-general〈=el

Διαφημίσεις

• 8 months later...

1,5 ευρω. Σιγα να μην ξαναπατησω. Ακου εκει να πληρωνεις γι να ξοδεψεις. Προτιμω να πληρωσω τα 3 ευρω για 2 ωρες στο λιμανι η στη ΔΕΘ πραρα στον ομιλο Λατση.

Εγω πελι πιστευω πως θελουν να διωξουν τους τζαμπατζηδες και αυτους που πανε μονο για βοτλα.Γιατι πολυς κοσμος παει αλλα ποσα λεφτα ξοδευουν ειναι το θεμα...

Ισως θα σου αφαιρουν το ποσο της χρεωσης του παρκιν με αποδειξη αγορας πχ 50 ευρω.(λεω εγω τωρα...)

Ξέρεις τι έλεγε ένας που είχε πάρε δώσε με πελατεία; και τη σκόνη τους να αφήσουν κέρδος είναι αλλά τόσο τους κόβει. Και πως μπορεί να προεξοφλήσουν αν οι τζαμπατζήδες όπως τους λες δε θα αγοράσουν τελικά; ξέρεις πόσες φορές πήγαμε απλά για βόλτα κ για να χαζέψουμε και φύγαμε με ψώνια και άλλες που πήγαμε να ψωνίσουμε και δε βρήκαμε τίποτα κ φύγαμε; Τεσπα στην ουσία. Μπήκε τελικά ή όχι; Πληρώνουμε ή ακόμα είναι δωρεάν;

tt15441c.aspx

tt10046f.aspx

Prosopika δεν θεωρω και τοσο μεγαλο θεμα το 1,5 ευρω για ολη τη μερα , αμα μεινει εκει ειναι καλα . Στα εμπορικα στην Αθηνα πληρωνουνε , ιδιωτικος χωρος ειναι . Τελως παντων οποιος δεν θελει δεν παει ειναι απλο , το 1,5 ευρω ομως δεν ειναι σημαντικο ποσο .

Κι εγω χτες πηγα cosmos...ειδα το περκινγκ και τα πηρα στο κρανιο...1,5 ευρω για ολη τη μερα, δωρεαν ειναι μονο για δικυκλα,μετα τις 20,00 το βραδυκαι δωρεαν ειναι τις κυριακες και η πρωτη μιση ωρα καθημερινα!δενειναι μεγαλο το ποσο αλλα εινια το γαμωτο!τελικα πηγα κεντρο,ωραιοτατα!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Εγω πελι πιστευω πως θελουν να διωξουν τους τζαμπατζηδες και αυτους που πανε μονο για βοτλα.Γιατι πολυς κοσμος παει αλλα ποσα λεφτα ξοδευουν ειναι το θεμα...

Ισως θα σου αφαιρουν το ποσο της χρεωσης του παρκιν με αποδειξη αγορας πχ 50 ευρω.(λεω εγω τωρα...)

Σωστή η σκέψη σου, αυτό ακριβώς σκέφτονται!! Μιλησα με άτομα που δουλέυουν στο cosmos και λένε οτι οι υπευθυνοι θέλουν κόσμο που ξοδευει και οχι απλά αυτούς που πάνε για βόλτα. Να πω την αληθεια και εμεις για βόλτα πάμε γιατί είναι "ελεγχόμενος" χώρος για να παίξει το παιδί, χαζευεις και τις βιτρίνες...βέβαια αυτό είναι εις βάρος αυτού που θα πάει να αφήσει χρήμα και θα δυσκολευτεί να βρει θέση να παρκάρει...μάλλον μας βλέπω κατά Νεα Παραλία μεριά... και κάνει και κρύο....:cry:

Το θεωρω πραγματικα ντροπη!Δεν ειναι τοσο το ποσο,αλλα το γεγονος πως σε αναγκαζουν να το κανεις εαν θελεις να μπεις μεσα!

Αλλα θα μου πεις,εδω εκαναν καινουργιο δημαρχειο και εμαθα πως στο παρκινγκ που υποτειθετε ειναι για την εξυπηρετηση πολιτων πληρωνεις!Ενας φιλος μου πληρωσε 5 ευρω για 20 λεπτα!

Λυπαμαι πολυ γιατι η πολη που γεννηθηκα μερα με τη μερα με απογοητευει ολο και περισσοτερο!!!Δε θα πω η χωρα μου,γιατι αυτη με εχει ηδη ξεγραμμενη!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Σωστή η σκέψη σου, αυτό ακριβώς σκέφτονται!! Μιλησα με άτομα που δουλέυουν στο cosmos και λένε οτι οι υπευθυνοι θέλουν κόσμο που ξοδευει και οχι απλά αυτούς που πάνε για βόλτα. Να πω την αληθεια και εμεις για βόλτα πάμε γιατί είναι "ελεγχόμενος" χώρος για να παίξει το παιδί, χαζευεις και τις βιτρίνες...βέβαια αυτό είναι εις βάρος αυτού που θα πάει να αφήσει χρήμα και θα δυσκολευτεί να βρει θέση να παρκάρει...μάλλον μας βλέπω κατά Νεα Παραλία μεριά... και κάνει και κρύο....:cry:

Οι περισσοτεροι νομιζω οταν παμε στα εμπορικα κεντρα ψωνιζουμε οχι επειδη εχουμε κατι αναγκη, αλλα επειδη μας γυαλισε ξαφνικα κατι. Πολλες φορες εχω παει για βολτα, αλλα σχεδον ποτε δεν φευγω με αδεια χερια, εστω ενα βιβλιο, ενα πλουζακι, ενα καφες καποια χρηματα σιγουρα θα τα ξοδεψω. Επισης δεν με ενοχλει που πολλοι πανε για βολτα εκει, γιατι δεν μου κανει καθολου κεφι να ψωνιζω σε ενα καταστημα και να μην εχει κοθολου κοσμο και ειδικα σε καταστηματα εστιασης. Απο τη στιγμη που εβαλλαν παρκινγκ θα πηγαινω Αpollonia poteia και κεντρο.

Σιγουρα θα βγαλλουν χρηματα απο το παρκινγκ, αλλα θα μειωθει ο κοσμος που πηγαινει εκει, κυριως στα καφε, θα πεσουν τα νοικια των καταστηματων και τοτε θατο ξανασκεφτουν.

Σημερα που ηθελα να αγορασω ενα δωρακι κ κατευθυνθηκα προς cosmos ειδα οτι οι μπαρες του παρκινγκ ηταν κατεβασμενες κ ειχε σεκιουριτι σε καθε εισοδο...

Την εκανα με ελαφρα κ πηγα Χοντος!

Μια φιλη που μιλησα αργοτερα μου ειπε οτι εχθες 7/02 εκαναν δοκιμαστικη λειτουργεια χωρις να πληρωνεις αλλα οπως φαινεται θα λειτουργησει συντομα!

Δεν ειναι τοποσο που λεει μια φιλη παραπανω, ειναι το γαμωτο!

Δηλαδη αν πας να πιεις καφε(προσωπικα ουτε για πλακα) πληρωνεις 4,5 ευρω καφε κ 1,50 παρκινγκ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο ε!

Εγώ πάντως αρνούμαι να πληρώσω για ένα ανοιχτό και αφύλαχτο πάρκινγκ έστω και αυτό το 1,5 ευρώ. Το εμπορικό είναι σε ένα απόμακρο σημείο που δεν το καλύπτουν οι συγκοινωνίες (το αστικό πάει κάθε μια ώρα), καμία σύγκριση λοιπόν με την Αθήνα που έχει χίλιους δυο τρόπους να πας. Το χειρότερο όμως είναι η χρονική στιγμή που επέλεξαν. Όταν όλοι χαμηλώνουν τις τιμές τους αυτοί αποφάσισαν να χρεώσουν τη μέχρι τώρα δωρεάν στάθμευση. Φυσικά και έχουν το δικαίωμα να χρεώνουν ό,τι θέλουν, όμως και ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει. Εγώ θα επιλέξω άλλες λύσεις.

Εγινε αυτό στο cosmos;;; Πω πω ντροπη... Δε συμφωνώ με τη φίλη που λέει πως 1,5 ? δεν είναι τιποτα, δεν είναι το κόστος είναι η κίνηση. σημερα είναι 1,50 αυριο 3 αμα τα δεχομαστε όλα θα μας καθίσουν και στο σβερκο και δεν καταλαβα, τους είπε κανένας να πάνε να χτίσουν το εμπορικό τους στα κατσάβραχα;;;; Αφου το κάνεις εκεί πρεπει να υπαρχει δρομος και παρκιν, δηλαδή ό καταναλωτής θα τα πληρώσει;;; και τι παει να πει τζαμπατζής;;;;; Ερχομαι, κοιτάω και αν δε βρω τιποτα φευγω, αυτοι κερδισμενοι είναι γιατί ο χωρος φαίνεται γεμάτος. Στην ελλάδα της κρίσης όλοι θέλουν να βγαλουν λεφτά στη πλάτη των καταναλωτών, να βαλει και το ικεα αμα είναι παρκιν και το πρακτικερ και τα jambo και να μας κοροιδευουν όλοι!!!!!! Τέτοιοι καταναλωτές είμαστε, τετοια μας χρειάζονται.

vaisp2.png

xrxup2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...