Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

E όχι! και παρκιγκ στο Cosmos

Recommended Posts

Είμαι πολύ εκνευρισμένη γιατι χθες που πήγα στο cosmos στη Θεσσαλονίκη, είδα πως έξω στα πάργιγκ έκαναν κάποια ΕΡΓΑ! Ενας καλός φίλος με πληροφόρησε πως βάλουν μπάρες και πλέον η είσοδος και το πάρκιγκ δε θα είναι δωρεάν. Εγώ αναρωτιέμαι πως με τέτοια κρίση γίνεται κάτι τέτοιο και απο τη στιγμή που η βεντζίνη έχει πάει στα 2 ευρώ, που για να πάς σήμερα στο cosmos το σκέφτεσαι όχι μια φορά αλλά πέντε! Μήπως κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν απ' τη μύγα ξιγκι? Βέβαια ιδιωτική εταιρία είναι θα μου πει κάποιος ότι θέλει κάνει αν δε σ'αρέσει μη πας! Όμως κάποιες τέτοιες κινήσεις δείχνουν το κατα πόσο υπάρχει εταιρική ευαισθητοποίηση στην κρίση που το καλοκαίρι αναμένεται να είναι χειρότερη! Μπορεί και στην Αθηνα στο the mall για παραδειγμα να έχουν πάρκιγκ με πληρωμή όμως εκείνο βρίσκεται σε περιοχή με σπίτια άρα μπορεί να λειτουργεί αποτρεπτικά για τους περίοικους να παρκάρους και είναι και κλειστό. Εδώ όμως το εμπορικό είναι στους πέρα κάμπους! και συν της άλλης είναι και ανοιχτό, άρα τρως κρύο ζεστη για να μπεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ απλό: Αν χρειάζεται να πληρώσω parking για να πάω στο Cosmos πολύ απλά δεν θα πάω, έτσι κι αλλιώς το προτιμούσα για ψώνια χωρίς να πρέπει να πληρώνω τα εξωφρενικά ποσά για να παρκάρω στο κέντρο της πόλης, αν γίνουν το ίδιο θα ξαναγυρίσω τα ψώνια μου στο κέντρο χρησιμοποιώντας αστικό...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

πολλες φορες παμε για βολτα και οχι μονο για ψωνια ...αν ειναι να δινουμε τοσα λεφτα και στο παρκινκ καλυτερα να παμε παραλια που ειναι και πιο ωραια.τελικα αν οντως ισχυσει αυτο ουτε ο μισος κοσμος δεν θα πηγαινει ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος και μπορεις να ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.και τελικα αυτοι θα χασουν γιατι ακομα κ για βολτα να πας ολο και κατι θα παρεις

εγω πιστευω οτι τοσο μεγαλα εμπορικα κεντρα πρεπει να εχουν παρκινγκ γιατι εξυπηρετουν χιλιαδες κοσμο, ειναι υποχρεωμενοι οποτε δεν βρισκω το λογο που πρεπει να πληρωνουμε. Στο mall παντα παρκαρω εξω μου τη δινει που πρεπει να πληρωσω

Αυτοί θα χάσουν! Τώρα πια ο κόσμος τα υπολογίζει τα χρήματα. Λογικό είναι ότι πολλοί δεν θα το προτιμήσουν για τα ψώνια τους.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

καλα που μας ενημερωσες οτι θα βαλουν ''διοδια'' να μην ξαναπατησουμε!!!ελεος πια.ετσι κ αλλιως σαν την αγορα του κεντρου δεν εχει,δυσκολα εβρισκα αυτο που ηθελα εκει,κυριως για βολτα πηγαιναμε για καφεδακι.συμφωνω πως αυτοι θα χασουν.

Παιδιά εμένα το πρόβλημα μου είναι πως έχουμε στεγνώσει οικονομικά και αυτοί αντί να σεβαστούν τους δύσκολους καιρούς, πάνε να βγάλουν χρήματα και απο το παρκάρισμα! Που όλο και κάτι παίρνεις όταν πας εκεί και ειδικά με παιδιά. Όμως αν αυτό συμβεί ο κόσμος έχει στα χέρια του το μποϊκοταζ μια τακτική πολύ γνωστή στο εξωτερικό και άγνωστη στην Ελλάδα! Νιώθω πως με βλέπουν μόνο σαν πορτοφόλι...και δε σέβονται καθόλου την οικονομική λιτότητα που ζουμε, σε λίγο μια οικογένεια θα ζει με 500 ευρώ!!Εκτός και αν για πελάτες θέλουν μόνο τους πελάτες του Ατικα και του Λαπεν. Υπάρχουν και αυτοί όμως θα αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση τα επόμενα χρόνια! Με τέτοια ζορια σε λίγο και το αυτοκίνητο θα πουλήσουμε όχι να πληρώνουμε και πάρκιγκ!

Εγω πελι πιστευω πως θελουν να διωξουν τους τζαμπατζηδες και αυτους που πανε μονο για βοτλα.Γιατι πολυς κοσμος παει αλλα ποσα λεφτα ξοδευουν ειναι το θεμα...

Ισως θα σου αφαιρουν το ποσο της χρεωσης του παρκιν με αποδειξη αγορας πχ 50 ευρω.(λεω εγω τωρα...)

Αυτο που λετε τωρα ειναι απο εγκυρη πηγη?

Γιατι συγνωμη αλλα το ακουσες απο φιλο ο οποιος πως το γνωριζε?

Γενικως το cosmos ειχε μια ανακαινιση εσωτερικη ισως να αλλαζουν και τους χωρους εξωτερικα.

Ισως κλεινουν καποια παρκινγκ για να τα κανουν με πληρωμη αλλα δεν νομιζω πως ολα.

Σιγουρα ειναι κατακριτεο αν οντως γινει αλλα ας μη προτρεχουμε.

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Εγω πελι πιστευω πως θελουν να διωξουν τους τζαμπατζηδες και αυτους που πανε μονο για βοτλα.Γιατι πολυς κοσμος παει αλλα ποσα λεφτα ξοδευουν ειναι το θεμα...

Ισως θα σου αφαιρουν το ποσο της χρεωσης του παρκιν με αποδειξη αγορας πχ 50 ευρω.(λεω εγω τωρα...)

Και εγώ αυτό νομίζω πως το κάνουν (αν το κάνουν λέμε τώρα)

Αυτο που λετε τωρα ειναι απο εγκυρη πηγη?

Γιατι συγνωμη αλλα το ακουσες απο φιλο ο οποιος πως το γνωριζε?

Γενικως το cosmos ειχε μια ανακαινιση εσωτερικη ισως να αλλαζουν και τους χωρους εξωτερικα.

Ισως κλεινουν καποια παρκινγκ για να τα κανουν με πληρωμη αλλα δεν νομιζω πως ολα.

Σιγουρα ειναι κατακριτεο αν οντως γινει αλλα ας μη προτρεχουμε.

:D

Ο φίλος δουλεψε σε παρόμοιο εργο στην Αθήνα και μας εξήγησε το τι βλέπαμε στα έργα που γινόταν. Τόσο άσχετο δεν τον έχω! Όσο για το αν κάνεις αγορές να μπορείς να μη πληρώνεις σαφώς αυτό θα γίνεται! Θα δείξει τις επόμενες εβδομάδες όμως η λογική ήταν απόλυτα σαφής και ξεκάθαρη. ¨ομως επειδή πέρα απο τον εαυτό μου δεν εμπειστεύομαι κανέναν θα δείξει και μακάρι να μπερδεύτηκε ο φίλος που είναι μηχανικός. Μακάρι γιατί δεν μου κάθησε καλά απο την πρώτη στιγμή η διαπίστωση του.

Kαι τι εγινε που παει ο κοσμος και χαζευει? Ουτε αυτο πλεον δεν μπορουμε να κανουμε?

Kαι τι εγινε που παει ο κοσμος και χαζευει? Ουτε αυτο πλεον δεν μπορουμε να κανουμε?

επιχειρηση ειναι και το cosmos και αν οι δρομοι και τα παγκακια ειναι γεματα απο κοσμο και τα μοναδικα εσοδα που εχουν στο τελος τησ ημερασ ειναι οι καφεδες.....ε τοτε η επιχειρηση δεν ειναι κερδοφορα και ψαχνει τροπο να αυξησει τα εσοδα της.........

απλα πραγματα.....

Απο και κλειεται.....δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ιδιωτικο τ παρκινγκ...Πιθανον ενα μερος του αλλα να γινει ολο με τιποτα!!!

Δεν ειναι χαζοι βλεπουν την κατασταση.....και επειτα δηλαδη αυτοι που δουλευουν εκει τι θα πληρωνουν καθε μερα παρκινγκ??!!!:rolleyes::rolleyes:

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

επιχειρηση ειναι και το cosmos και αν οι δρομοι και τα παγκακια ειναι γεματα απο κοσμο και τα μοναδικα εσοδα που εχουν στο τελος τησ ημερασ ειναι οι καφεδες.....ε τοτε η επιχειρηση δεν ειναι κερδοφορα και ψαχνει τροπο να αυξησει τα εσοδα της.........

απλα πραγματα.....

Συγνωμη ... το θεωρεις λογικο?

Δηλαδη ειμαι τοσο λαθος οταν θελω να παω στο mall να χαζεψω και να πιω απλα ενα καφεδακι ?

Συγνωμη ... το θεωρεις λογικο?

Δηλαδη ειμαι τοσο λαθος οταν θελω να παω στο mall να χαζεψω και να πιω απλα ενα καφεδακι ?

στο διπλα τραπεζι καθομουν εγω δεν με θυμασε!!??δεν ειναι λαθος...και εγω το κανω.....το καλυτερο μου...αλλα παει και αυτη η απολαυση..:evil:

οπως ειπα ειναι μια επιχειρηση που την ενδιαφερει μονο το κερδος και τπτ αλλο..δυστιχως...:(:(

Τo cosmos ειναι μια επιχειρηση που θελει να δουλευουν οι επιχειρησεις που νοικιαζουν τα καταστηματα γιατι διαφορετικα δεν θα υπαρχουν εσοδα.Το οτι εχουν κινηση δεν σημαινει οτι εχουν τζιρο τα καταστηματα αυτη την περιοδο.Επομενως σκεφτειται την αντιδραση των επιχειρηματιων να τους πουν οτι θα βαλουν εισοδο στο παρκινγκ.Δηλαδη μειωση της επισκεψιμοτητας που δεν οτι καλυτερο σ'αυτην την εποχη.

Το 2005 που ανοιξε, ετυχε η εταιρια που δουλευα να με στειλει στο καταστημα που ανοιξε μεσα στο cosmos. Να μην σας πω μεχρι το καλοκαιρι του 2006 τι μυγες βαρουσαμε.Τοτε κανανε το παν για να ερθει κοσμος ,και μην κοιταται ενα Σαββατο, τις υπολοιπες μερες δεν πατουσε ανθρωπος.Τα ενοικια δε ειναι πανακριβα. Τωρα βεβαια λαικο προσκυνημα.Πλεον καθε φορα που θα το επισκεφτω σκεφτομαι πως αλλαζουν τα πραγματα.

Εγω παλι πιστευω οτι το πιο πιθανο το attica να θελει καποιο παρκινγκ να το εκμεταλευται και να το χρησιμοποιει για τους πελατες του.Αλλα και αυτο μια εικασια ειναι και δεν ειναι σιγουρο.

Ισως κανουν καποια επι της πληρωμης, καποιο κομματι, οχι ολα.

Σκεφτειτε μεσα ειναι οι κινηματογραφοι, τα εστιατορια , τα καφε που δεν τους συμφερει με τιποτα.

q1kup2.pngza5op2.png

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ http://www.ergomatic.gr/index.php/el/news/24-new-parking-system-installation

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Εγώ ούτε καν θα το ανέφερα αν ήταν πεντηντα -πενηντα οι πιθανότητες...:)

Οπως είπε μια φίλη και παραπάνω τερμα οι τζαμπατζίδες, αν και δεν υπήρχε περίπτωση να πάω και να μη ξοδέψω έστω το ελάχιστο!

παιδιά αυτή η επένδυση στοιχίζει πάρα πολλά χρήματα, με υπολογιστές συντονισμού, μπάρες, μηχανήματα συν τα έργα ένωσης των πάρκιγκ και στένεμα των εισόδων. Φαντάζομαι θα έχει φωτεινές πινακίδες για το πόσες άδειές θέσεις υπάρχουν. Φαντάζομαι επίσης την τιμή εισητηρίου για απόσβεση του έργου!!! Ασε ο χαμός που θα γίνεται σε κάθε είσοδο και έξοδο με τις μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν και ένα ένα τα αυτοκίνητα να περνάνε!

Συγνώμη αλλά αν πάμε στο Cosmos για καφέ , βόλτα , σινεμά κλπ, δεν σημαίνει πάλι ότι παμε ξοδέψουμε λεφτά? Αν καθίσουμε να φάμε κάτι ή να πιούμε , να ανεβάσουμε τα παιδιά σε τρενάκια , καρουζέλ , αυτοκινητάκια κλπ , δεν ξοδεύουμε χρήματα??? Δηλαδή μόνο αν ψωνίσεις από τα μαγαζιά θεωρείται ότι ξόδεψες? Αν είναι έτσι , να κλείσουν όλα τα υπόλοιπα και να μείνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα...σιγά να μην πατήσω αν με βάλουν να πληρώσω parking...βρε ουστ!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πλακα μας κανουν!Γι'αυτο που πηγαμε προχτες λεω τι στο καλο, πασχαλιατικα θυμηθηκαν να κανουν εργα?

Σιγα να μην παω!Θα παιρνω το λεωφορειο και στο κεντρο!Ενταξει ειπαμε..αλλα μεχρι ενα σημειο!Ο κοσμος δεν εχει λεφτα και αυτοι πανε να βγαλουν.

Βρε αι σιχτηρ!

Εγώ μένω σχεδόν κέντρο και έχω υπολογίσει πως πάνε έλα στο cosmos βγαίνει 4,5 ευρώ η βεντζίνη. Να πληρώσω και 2 ή 3 ευρώ είσοδο! Δεν τρελάθηκα. Πάω με τα πόδια Αριστοτέλους!

Τι να πω?

Το βρισκω λιγο ακαιρο το εργο που αποφασισαν να το κανουν σε περιοδο κρισης.

Νομιζω οτι θα προκαλεσει και πολλα προβληματα και στη γυρω περιοχη γιατι πολλοι θα παρκαρουν και εκτος για να γλυτωσουν το εισητηριο.

Μπορει βεβαια να αφαιρειται το ποσο που θα δινουμε στο παρκινγκ ειτε στα εμπορικα ,ειτε στα καφε, ειτε στα village.

Απο την αλλη μπορουμε να μην το επιλεξουμε για τα ψωνια μας και να κανουμε πραξη τα λογια μας. Γιατι νομιζω οτι παλι χαμος θα γινετε. Ειναι ευκαιρια τωρα που ανοιξε ο καιρος (μια που το χρησιμοποιουμε εμεις οι γονεις το χειμωνα κυριως για να μην ταλαιπωρουμε τα παιδακια μας στο κρυο) να επιλεξουμε και το κεντρο.Και για βολτα να παμε στην παραλια να ανοιξει λιγο και οριζοντας μας βρε παιδακι μου που ειναι πανεμορφα.(Βεβαια στo μισο κομματι γιατι στο αλλο κανουν εργα)

q1kup2.pngza5op2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...