Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

E όχι! και παρκιγκ στο Cosmos

Recommended Posts

Διαβάζοντας τα ποστ σας κορίτσια συνειδητοποιώ πόσο (πώς να το πω κομψά;) ας πω αφελείς είμαστε εδώ στην Αθήνα. Όταν πρωτοδιάβασα το θέμα σκέφτηκα "καλά πώς κάνουν έτσι αφού σε πολλά μεγάλα πολυκαταστήματα πληρώνουμε πάρκινγκ, και τί είναι 1,5 ευρώ" Όσο το σκέφτομαι όμως τόσο μου φαίνεται πως έχετε δίκιο δεν είναι τα λεφτά (άμα σας πω πόσο πληρώνουμε εδώ στα πολυκαταστήματα τύπου Mall θα πάθετε σοκ) είναι το γιατί; Λογικά θα έπρεπε το πάρκινγκ να παρέχεται δωρεάν - πολλά μαγαζιά το κάνουν (Ικεα, Πράκτικερ, Leroy) στο κάτω-κάτω λεφτά πας να αφήσεις γιατί να μην σε εξυπηρετήσουν παρέχοντας χώρο στάθμευσης;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AN EIXE PARKINGK ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΧ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟ 1,5 ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥς,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗς ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο σταθμευσης 1,5 ευρω σε τσιγκλαει ρε παιδι μου...!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω το ειδα αλλιως. Πηγα πριν λιγο καιρο, πληρωσα 1,5 ευρω και ευχαριστηθηκα παρκαρισμα :) Εξαφανιστηκαν ολοι οι καγκουρες που παρκαραν οπου τους βολευε χωρις να σκεφτονται κανεναν, εξαφανιστηκαν τα 5 αυτοκινητα ταχα για 1 λεπτο μπροστα απο καθε εισοδο. Ενα ομορφοτατο παρκινγκ που μπορουσες να παρκαρεις φυσιολογικα σε κανονικη θεση, χωρις να χρειαστει να παρακαμπτεις κακοπαρκαρισμενα αυτοκινητα μεχρι να βρεις μια θεση. Χιλιες φορες ναι απο μερους μου. Δινω ευχαριστως εναμιση ευρω για να με γλιτωσουν απο τους ανεγκεφαλους!

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

συμφωνώ μαζί σου, ομως διαφωνώ με τα χρήματα, αυτά έπρεπε να ήταν δωρεαν, εφόσον είναι το cosmos στας εξοχας! Επρεπε να παρέχουν δωρεαν πάρκιγκ

Θα μπορούσαν να κάνουν και αυτό που κάνει ο Βασιλόπουλος στη Καλαμάτα. Μπαίνεις παρκάρεις ελεύθερα αλλά για να βγεις χρειάζεσαι αποδειξη που στη δινουν στα ταμεια αφου κανεις τις αγορές σου. Και έτσι θα ειναι ικανοποιημενοι και απο τις δυο μεριές πιστευω.

Εγω το ειδα αλλιως. Πηγα πριν λιγο καιρο, πληρωσα 1,5 ευρω και ευχαριστηθηκα παρκαρισμα :) Εξαφανιστηκαν ολοι οι καγκουρες που παρκαραν οπου τους βολευε χωρις να σκεφτονται κανεναν, εξαφανιστηκαν τα 5 αυτοκινητα ταχα για 1 λεπτο μπροστα απο καθε εισοδο. Ενα ομορφοτατο παρκινγκ που μπορουσες να παρκαρεις φυσιολογικα σε κανονικη θεση, χωρις να χρειαστει να παρακαμπτεις κακοπαρκαρισμενα αυτοκινητα μεχρι να βρεις μια θεση. Χιλιες φορες ναι απο μερους μου. Δινω ευχαριστως εναμιση ευρω για να με γλιτωσουν απο τους ανεγκεφαλους!

Δεν καταλαβα ακριβως τι σχεση εχει η καγκουριαση με το 1,5 ευρω; Τωρα δηλαδη που πληρωνεις για να ψωνισεις, σεταματησαν τα καγκουρια; Εγω παντως που πλεον πηγαινω συστηματικα για αγορες στο απολλωνια δεν εχω προβλημα με το παρκαρισμα, οποτε αυτοι που παρκαρουν οπουδηποτε μαλλον μεταφερθηκαν στο ΙΚΕΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...