Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανήσυχο νεογέννητο

Aquarius

Recommended Posts

Eliza ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου. θα διαβάσω και το θέμα του θηλασμού (αν με αφήσει ο μπέμπης) :lol:

Το θέμα με εμένα είναι ότι το γάλα μου μειώθηκε δραματικά μετά από κάποια δυσάρεστα περιστατικα στο μαιευτήριο και έτσι αναγκάζομαι και δίνω στον μπέμπη και 3 γεύματα συμπλήρωμα (απο 60ml). Αλήθεια πότε υποτίθεται ότι εδραιώνεται η γαλουχία?

mselini :D

Αν θέλεις να συνεχίσεις να θηλάζεις, γράψε οπωσδήποτε στην ενότητα του θηλασμού και θα έχεις όση βοήθεια χρειάζεσαι. Είναι ακόμα αρκετά νωρίς και το συμπλήρωμα που δίνεις δεν είναι πολύ :wink:

Βάζε το μωρό συνέχεια στο στήθος αφού το ζητάει και όλα θα πάνε καλά.

Η γαλουχία εδραιώνεται στις 40-50 ημέρες περίπου -με αποκλειστικό θηλασμό όμως, αν δίνεις και ξένο δεν ξέρω :roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Αντί για kinderte μπορείτε να βράσετε μάραθο. Έχει το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να περιέχει ζάχαρη.

Επίσης: χαμομήλι+τήλιο+γλυκάνισο

Η πεθερά μου έφερε δυόσμο,είναι λέει κι αυτό για κολικούς.Το έχετε ακούσει?

Εμείς δεν το χρησιμοποιήσαμε γιατί θηλάζουμε αποκλειστικά.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τις κοπέλες, ειδικά στο θέμα της αγκαλιάς και του ότι καλή ιδέα θα ήταν να έχεις ένα μάρσιπο.

Πάντως, μη ζητάς να δεις τί κάνει συνήθως ένα μωρό 1 μηνός, δεν υπάρχει συνήθως,ούτε κανόνας, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και απλώς κάνεις υπομονή. Θα περάσουν αυτά, θα δεις, λίγη υπομονή θέλει. Αλλά μην περιμένεις ότι σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις άλλες δουλειές. Εμένα χρόνισε και ακόμη τις δουλειές τις κάνω διακεκομμένα, όταν λείπει, όταν κοιμάται, πάνε αυτά που ξέραμε... :lol::lol::lol: Όμως, αν τη βάλεις σε μάρσιπο και πιο εύκολα θα κοιμάται αλλά και θα μπορείς να κάνεις κάποιες δουλειές.

Οπότε οπλίσου με υπομονή και κράτα την αγκαλίτσα για να ξέρει τουλάχιστον ότι ό,τι κι αν της συμβαίνει δεν το περνάει μόνη της, αλλά έχει συμπαράσταση.

Διαφημίσεις

Αντί για kinderte μπορείτε να βράσετε μάραθο. Έχει το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να περιέχει ζάχαρη.

Επίσης: χαμομήλι+τήλιο+γλυκάνισο

Η πεθερά μου έφερε δυόσμο,είναι λέει κι αυτό για κολικούς.Το έχετε ακούσει?

Εμείς δεν το χρησιμοποιήσαμε γιατί θηλάζουμε αποκλειστικά.

Μεταξύ μας, ο παιδίατρός μου (όταν εγώ ήμουνα μωρό) είχε πεί στη μάνα μου ότι, ο ένας θα σου πει χαμομήλι, ο άλλος δυόσμο, ο τρίτος ρίγανή, ο τέταρτος.... και πάει λέγοντας.

Κάποια στίγμή οι κολικόι θα περάσουν από μόνοι τους στη φάση πχ που σου έχουν συστήσει δυόσμο και εσύ θα πείς "τελικά ο δυόσμος (ή το χαμομήλι, ή ..., ή...) ήταν το κατάλληλο ματζούνι"

:lol::lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Δε μου απάντησε όμως καμία για το πρόγραμμα του 2 ή 3 μηνών παιδίου της!!!

Το ξέρω ότι για κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αλλά θα ήθελα να δω με τι μπορούν να ασχολούνται τα μωρά σε τέτοια ηλικία και περίπου πως είναι ο ύπνος τους pleaseee!! :)

Νομίζω ότι η απάντηση είναι πως δεν υπήρχε πρόγραμμα εκείνη την περίοδο. Εγώ αυτή την αίσθηση είχα. Φαγητό κάθε τρίωρο πε΄ριπου αλλά πολλές φορές συχνότερα ή αραιότερα. Εμένα ο δικός μου δεν έτρωγε και κοιμότανε, όχι. Ήθελε να είναι μαζί σου, κοίταζε γύρω τί γίνεται και γκρίνιαζε αν πήγαινες να τον ακουμπήσεις κάτω

Μπορείς να του πάρεις ένα γυμναστήριο, αυτό που ξαπλώνουν ανάσκελα και βλέπουν τα ζωάκια από πάνω. Μπορεί να τον απασχολήσει και μία ώρα σου λέω... Εμένα την πρώτη φορά που τον έβαλα γέλαγε ασταμάτητα επί μία ώρα. Και γενικά έκατσε αρκετά εκεί

Μην ανυσηχείς κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα το μωράκι θα στρώσει!!!κια εγώ το ιδιο φοβόμουν δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα αργότερα.Θέλει λίγο παραπάνω αγκαλίτσες.Τις χρειάζεται.Κοιμήθηκε αμέτρητες φορές στην αγκαλιά μου κλαίγοντας.Τώρα θέλει το κρεβατάκι της για να απλωθει.Ολα θα μπουν σε σειρα.Στο λέω εγώ που είχα κατατρομάξει

2GxD.jpg2GxDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...