Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θεματα που μας αφορουν ολους

Recommended Posts

Αγαπητές φίλες ήθελα καιρό τώρα να θίξω ένα θέμα που έχει να κάνει με τα πολιτικά της χώρας και θα έπρεπε για εμένα να βρίσκεται παντού στο φόρουμ γιατί μπορεί να έχει να κάνει με την κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ αλλά αφορά άμεσα τους γονείς τα παιδιά τους όσους θέλουν να γίνουν γονείς κ.ο.κ.

Θα ήθελα να δώσω κάποια παραδείγματα συμβάντων από την χρονιά που πέρασαν γεγονότα που πιστεύω ότι μπορούν να αποβούν μοιραία για όλους και τα παιδιά. Μπορεί να υπερβάλλω κιόλας, τι να πω...περιμένω απαντήσεις και απόψεις και μην ακούσω ότι είναι πολιτικά θέματα και δεν αφορούν το φόρουμ. γιατί μας αφορούν όλους

Ι. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ (ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ)

ΙΙ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ (νομίζα ότι δεν ίσχυε αλλά από δάσκαλο έμαθα ότι διστυχώς ισχύει) ΣΙΣΙΤΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ.

ΙΙΙ. ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

ΙV. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΟΡΓΑΝΟ (πιστέψτε με έχω πείρα).

Συγνωμη για το εντονο ύφος μου αλλά μολις επέστρεψα στην χώρα υχτερα απο πολλά χρόνια απουσίας και βρηκα ενα ΧΑΟΣ. πέριμένω απόψεις

Διαφημίσεις

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

σισιτια σε μαθητές ενω ένα κοριτσάκι στην Κρήτη λιποθύμησε στο προάυλιο από ασυτία. παρατηρήθηκαν παρόμοια φαινόμενα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ η κυβέρνηση αλωνίζει υπερήφανη ότι θα μοράζει λέει σισίτια και πρέπει να τους πούμε και μπράβο. ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΣΕ 150 ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ;;;ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙ Α ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;; οσο για το πρώτο θέμα αν περασουν το νομοσχεδιο οι παιδεραστες πέραν τησ συνταξησ θα απολαμβανουν αι ειδικων προνομιων στις δικες (το λέω σαν δικηγόρος που μελετησα την τροπολογια)

Τίποτα από αυτά δεν μου κάνει εντυπωση...Αφού ζούμε στην Ελλάδα...Τώρα ανοίξαμε τα ματια μας να τα δούμε...δεν πειράζει ..περαστικά μας...Το μόνο που ξέραμε ήταν να σκοτωνόμαστε πάνω από τις κάλπες!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Καλά βρε liveloula, σε ένα φόρουμ γονέων που μπήκες ήρθες να γράψεις αυτά και δεν είδες καν τι έχει ήδη γραφτεί;;

Βλέπεις εδώ γράφουν αληθινοί ανθρωποι με αληθινά προβλήματα (άνεργοι, υποψήφιοι άνεργοι, πολύτεκνοι, πλόύσιοι, φτωχοί κοκ).

Δεν ξέρω από ποια χώρα ή ποιον πλανήτη ήρθες αλλά και το φόρουμ και οι εξελίξεις σε ξεπέρασαν.

Φιλικά αν και καχύποπτα

ένα μέλος.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Αγαπητές φίλες ήθελα καιρό τώρα να θίξω ένα θέμα που έχει να κάνει με τα πολιτικά της χώρας και θα έπρεπε για εμένα να βρίσκεται παντού στο φόρουμ γιατί μπορεί να έχει να κάνει με την κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ αλλά αφορά άμεσα τους γονείς τα παιδιά τους όσους θέλουν να γίνουν γονείς κ.ο.κ.

Θα ήθελα να δώσω κάποια παραδείγματα συμβάντων από την χρονιά που πέρασαν γεγονότα που πιστεύω ότι μπορούν να αποβούν μοιραία για όλους και τα παιδιά. Μπορεί να υπερβάλλω κιόλας, τι να πω...περιμένω απαντήσεις και απόψεις και μην ακούσω ότι είναι πολιτικά θέματα και δεν αφορούν το φόρουμ. γιατί μας αφορούν όλους

Ι. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ (ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ)

ΙΙ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ (νομίζα ότι δεν ίσχυε αλλά από δάσκαλο έμαθα ότι διστυχώς ισχύει) ΣΙΣΙΤΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ.

ΙΙΙ. ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

ΙV. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΣΕ ΟΡΓΑΝΟ (πιστέψτε με έχω πείρα).

Συγνωμη για το εντονο ύφος μου αλλά μολις επέστρεψα στην χώρα υχτερα απο πολλά χρόνια απουσίας και βρηκα ενα ΧΑΟΣ. πέριμένω απόψεις

Πρέπει να έλειπες όντως ΠΟΛΥ καιρό!!! Καλή προσαρμογή!

Gdt4p2.png

Διαφημίσεις

Liveloula πολυ σωστα ολα αυτα που επισημαινεις και λιγο πολυ γνωστα σε ολους.Ομως εφ οσον ερχεσαι απο το εξωτερικο θα ηταν χρησιμο να μας παραθεσεις και την εμπειρια σου αναφορικα με την δομη και την ηθικη μιας αλλης κοινωνιας,γιατι καθε τρεις και λιγο που θελουν να περασουν οτιδηποτε ανηθικο και ανιερο,καθε φορα που θελουν να καταλυσουν θεσμους,ηθη,εθιμα,κοινωνικες δομες,ακομα κι αυτην την ιδια την οικογενεια,επικαλουνται διαρκως την πολιτισμενη Ευρωπη και Αμερικη,με τα ωραια και αποποινικοποιημενα ναρκωτικα,τις οικογενειες που στηριζονται σε καθε λογης πιθανο συνδιασμο φυλου και γουστου,την παγκοσμιοποιηση (οχι της ειρηνικης και νομοταγους συνυπαρξης του διαφορετικου αλλα της προστασιας της καθε λογης μειοψηφιας εις βαρος της πλειοψηφιας),της εσωτερικης χαρας κι ευτυχιας που δεν στηριζεται πουθενα αλλου εκτος απο τον εγωκεντρισμο οπως αυτος εκφραζεται απο τον καταναλωτισμο,τον πολεμο,την αρπαγη,τον γρηγορο κι ευκολο πλουτισμο,το φενγκ σουι,τις ενναλακτικες θεραπειες,το σεξ, κι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγαπη και τον σεβασμο στον εαυτο μας και τους αλλους.Κι αφου εμεις ημασταν τοσο οπισθοδρομικοι λες και δεν ειχαμε αρχες και αξιες που μας διαφυλαξαν και μας προστατευσαν αιωνες τωρα,τις δανειστηκαμε απ εξω και τωρα που καταρρεουμε αναρωτιωμαστε.Τι ακριβως ομως?Γιατι οι παιδοφιλοι πχ θα εχουν δικαιωματα?Γιατι πεινανε τα παιδια?Γιατι καποιοι συνανθρωποι μας ζουν απο τα σκουπιδια?Γιατι επιβιωνουν οι αδικοι ,οι αρπαγες,οι κακοι?Γιατι οργιαζει η εγκληματικοτητα?Για μενα η απαντηση ειναι απλη:Γιατι αποφασισαμε να ζησουμε ανηθικα.Ζουμε τις συνεπειες των επιλογων μας.Καλως ηρθες!

:twisted:Οι ίδιοι που στέλνουν τα συσσίτια φέραν τη χώρα στο σημείο να λιποθυμούν τα παιδάκια στα σχολεία τους. Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν:twisted:

:twisted:Επιδόματα στους παιδεραστές κλπ? μας ωθούν να πάρουμε τη δικαιοσύνη στα χέρια μας. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ:twisted:

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Τα θέματα αυτά έχουν ήδη συζητηθεί στην ενότητα επικαιρότητα και κάθε ένα ξεχωριστά. Βρές τα και διάβασε τις απόψεις μας ! :P

Liveloula πολυ σωστα ολα αυτα που επισημαινεις και λιγο πολυ γνωστα σε ολους.Ομως εφ οσον ερχεσαι απο το εξωτερικο θα ηταν χρησιμο να μας παραθεσεις και την εμπειρια σου αναφορικα με την δομη και την ηθικη μιας αλλης κοινωνιας,γιατι καθε τρεις και λιγο που θελουν να περασουν οτιδηποτε ανηθικο και ανιερο,καθε φορα που θελουν να καταλυσουν θεσμους,ηθη,εθιμα,κοινωνικες δομες,ακομα κι αυτην την ιδια την οικογενεια,επικαλουνται διαρκως την πολιτισμενη Ευρωπη και Αμερικη,με τα ωραια και αποποινικοποιημενα ναρκωτικα,τις οικογενειες που στηριζονται σε καθε λογης πιθανο συνδιασμο φυλου και γουστου,την παγκοσμιοποιηση (οχι της ειρηνικης και νομοταγους συνυπαρξης του διαφορετικου αλλα της προστασιας της καθε λογης μειοψηφιας εις βαρος της πλειοψηφιας),της εσωτερικης χαρας κι ευτυχιας που δεν στηριζεται πουθενα αλλου εκτος απο τον εγωκεντρισμο οπως αυτος εκφραζεται απο τον καταναλωτισμο,τον πολεμο,την αρπαγη,τον γρηγορο κι ευκολο πλουτισμο,το φενγκ σουι,τις ενναλακτικες θεραπειες,το σεξ, κι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγαπη και τον σεβασμο στον εαυτο μας και τους αλλους.Κι αφου εμεις ημασταν τοσο οπισθοδρομικοι λες και δεν ειχαμε αρχες και αξιες που μας διαφυλαξαν και μας προστατευσαν αιωνες τωρα,τις δανειστηκαμε απ εξω και τωρα που καταρρεουμε αναρωτιωμαστε.Τι ακριβως ομως?Γιατι οι παιδοφιλοι πχ θα εχουν δικαιωματα?Γιατι πεινανε τα παιδια?Γιατι καποιοι συνανθρωποι μας ζουν απο τα σκουπιδια?Γιατι επιβιωνουν οι αδικοι ,οι αρπαγες,οι κακοι?Γιατι οργιαζει η εγκληματικοτητα?Για μενα η απαντηση ειναι απλη:Γιατι αποφασισαμε να ζησουμε ανηθικα.Ζουμε τις συνεπειες των επιλογων μας.Καλως ηρθες!

Συμφωνώ απόλυτα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Κοριτσια ας ξεκινησω για να σας ικανοποιησω ολες. λοιπον αρχικα για την φιλικη και λιγο καχυποπτη ρεα δεν ειμαι humanoid μεγιστανας ή cyborg. ειμαι ανθρωπος απλος με οτισυνεπαγεται αυτο οποτε ειπα να γραψω και εγω σαν απλος ανθρωπος σε ενα απλο φορουμ. επειτα να απαντησω στην φιλη σχετικα με τν δομη της κοινωνιας στην οποια μεγαλωσα εγω. Ειμαι γαλλιδα. παντρευτηκα Ελληνα. ελειπα 20 χρονια απο εδω.οχι δεν ηξερα τι γινοταν. ναι επεσα απο τα συννεφα. εκανα εξωσωματικες και μου τις πληρωσε η χωρα μου. πηγα στο νοσοκομειο και δεν ασχοληθηκα με ασφαλειες μεχρι την στιγμη που πηρα εξητηριο. οταν με βρεχουν με τα αυτοκινητα ενω βρεχει παντα κατεβαινουν να μου ζητησουν συγνωμη. εχω ενα αρκετα καλο μισθο. οταν μου σβηνει το αυτοκινητο μου κορναρουν δεν με μουτζωνουν η με φωναζουν π!@#$%α στην μεση του δρομου μπροστα στα παιδια μου (ναι το χω παθει και αυτο). αυτα ειναι καποιες απο τις αξιες που παραθετω επειδη μου ζητηθηκε οχι για αλλο λογο. ξερω, ξερω. εδω εχετε την αξια της οικογενειας και της ηθικης χριστιανοσυνης την οποια ολοι εμεις οι ευρωπαιοι προσπαθουμε χρονια τωρα να κλονισουμε για καποιον ιδιαιτερα αδιευκρινιστο λογο. κοριτσια ειναι ενα χαλι εδω. δεν ηταν. αλλα τωρα ειναι το κατι αλλο. και πριν συνεχιστουν οι γνωστες greek επιθεσεις τυπου "και τι θες εδω γυρνα πισω" ή "αν δεν σα αρεσει ετσι ημαστε εδω" κοκ δεν τιθεται θεμα. εγω θα την ξανακανω με συνοπτικες διαδικασιες. ωστοσο εμαθα τα παιδια μου να αγαπανε την ελλαδα και η κορη μου παντρευτηκε εδω.ελληνα.ειμαι 54 ετων. ζητω συγνωμη που δεν ξεκοκκαλισα τα φορα πριν μπω να δω οτι τα θεματα που εθιξα ειχαν ηδη συζητηθει. απλα ηθελα να γραψω και εγραψα. οσο για το ονομα μη με μαλωσετε γραφω απο την κορη μου μαζι καναμε λογαριασμο για το φορουμ. απλα δεν ηταν ετσι οταν εφυγα και η αληθεια ηταν οτι εδω περιμενα οτι δεν θα γινοταν ετσι ποτε. παντου υπαρχουν κακοι γονεις, ανωμαλοι, ανευθυνοι και εγκληματιες. παντου. δεν ειναι καλυτερα εξω. ουτε ειναι καλυτερα εδω ομως. φιλικα marie

Διαφημίσεις

Οσο για τις αποψεις σας τις διαβασα πλεον και συμφωνω απολυτα. αν ηταν οι μαμαδες υπευθυνες σε καιε χωρα μαλλον θα ηταν παντου καλυτερα. σας ευχαριστω για την κουβεντα φιλες μου. σας ευχομαι τα καλυτερα.:)

Κοριτσια ας ξεκινησω για να σας ικανοποιησω ολες. λοιπον αρχικα για την φιλικη και λιγο καχυποπτη ρεα δεν ειμαι humanoid μεγιστανας ή cyborg. ειμαι ανθρωπος απλος με οτισυνεπαγεται αυτο οποτε ειπα να γραψω και εγω σαν απλος ανθρωπος σε ενα απλο φορουμ. επειτα να απαντησω στην φιλη σχετικα με τν δομη της κοινωνιας στην οποια μεγαλωσα εγω. Ειμαι γαλλιδα. παντρευτηκα Ελληνα. ελειπα 20 χρονια απο εδω.οχι δεν ηξερα τι γινοταν. ναι επεσα απο τα συννεφα. εκανα εξωσωματικες και μου τις πληρωσε η χωρα μου. πηγα στο νοσοκομειο και δεν ασχοληθηκα με ασφαλειες μεχρι την στιγμη που πηρα εξητηριο. οταν με βρεχουν με τα αυτοκινητα ενω βρεχει παντα κατεβαινουν να μου ζητησουν συγνωμη. εχω ενα αρκετα καλο μισθο. οταν μου σβηνει το αυτοκινητο μου κορναρουν δεν με μουτζωνουν η με φωναζουν π!@#$%α στην μεση του δρομου μπροστα στα παιδια μου (ναι το χω παθει και αυτο). αυτα ειναι καποιες απο τις αξιες που παραθετω επειδη μου ζητηθηκε οχι για αλλο λογο. ξερω, ξερω. εδω εχετε την αξια της οικογενειας και της ηθικης χριστιανοσυνης την οποια ολοι εμεις οι ευρωπαιοι προσπαθουμε χρονια τωρα να κλονισουμε για καποιον ιδιαιτερα αδιευκρινιστο λογο. κοριτσια ειναι ενα χαλι εδω. δεν ηταν. αλλα τωρα ειναι το κατι αλλο. και πριν συνεχιστουν οι γνωστες greek επιθεσεις τυπου "και τι θες εδω γυρνα πισω" ή "αν δεν σα αρεσει ετσι ημαστε εδω" κοκ δεν τιθεται θεμα. εγω θα την ξανακανω με συνοπτικες διαδικασιες. ωστοσο εμαθα τα παιδια μου να αγαπανε την ελλαδα και η κορη μου παντρευτηκε εδω.ελληνα.ειμαι 54 ετων. ζητω συγνωμη που δεν ξεκοκκαλισα τα φορα πριν μπω να δω οτι τα θεματα που εθιξα ειχαν ηδη συζητηθει. απλα ηθελα να γραψω και εγραψα. οσο για το ονομα μη με μαλωσετε γραφω απο την κορη μου μαζι καναμε λογαριασμο για το φορουμ. απλα δεν ηταν ετσι οταν εφυγα και η αληθεια ηταν οτι εδω περιμενα οτι δεν θα γινοταν ετσι ποτε. παντου υπαρχουν κακοι γονεις, ανωμαλοι, ανευθυνοι και εγκληματιες. παντου. δεν ειναι καλυτερα εξω. ουτε ειναι καλυτερα εδω ομως. φιλικα marie

Έχει απόλυτα δίκιο σε όλα όσα συνάντησες στην Ελλάδα, μετά απο τόσα χρόνια που ήρθες. Εννοείται πως με τα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση...ο Έλληνας όπως τον ήξερες δεν υπάρχει πια....Στην θέση σου θα επέστρεφα στη Γαλλία (δεν το λέω με κακία πολλοί φεύγουν για εξωτερικό πια) καθώς τα πράγματα στην Ελλαδίτσα είναι χάλια πλέον σε όλους τους τομείς!!! Να είσαι καλά :P

liveloula35/36, εμένα δεν με πειράζει ούτε το νικ σου ούτε γιατί άνοιξες αυτό το θέμα φυσικά ούτε γιατί δεν ήσουν διαβασμένη. Ούτως ή άλλως, εκτός από τα ολοκαίνουργια θέματα, σε όλα τα υπόλοιπα ανακυκλώνουμε τις απόψεις μας.

Με τις εμπειρίες που καταγράφεις (εδώ κι έξω) θα μπορούσε να γίνει ωραία κουβέντα αλλά εγώ δεν θ' ακολουθούσα/ακολουθήσω γιατί τα λόγια σου που έχω τονίσει παραπάνω... τουλάχιστον με απωθούν. Ίσως είμαι πολύ Greek για τέτοιες συζητήσεις...

Με την σειρά μου, σου εύχομαι τα καλύτερα, όπου κι αν θελήσεις/αποφασίσεις/μπορέσεις να ζήσεις!

Ειναι να μη φυγεις λοιπον.Το αλλο το ακουσατε στις ειδησεις ΔΙΚΑΣΤΗΣ παιδαραστης βιασε το παιδι του και δικαζε κιολας...ΘΑ τρελαθουμε..Το ακουσα στις ειδησεις του ΑΝΤ1.13χρονια του εδωσαν και μετα (αν ακουσα καλα γιατι μαγειρευα)δικαζε ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ολα αυτα στην ΑΘΗΝΑ

Αγαπητες φιλες θα ηθελα να απαντησω στην φιλη που απωθειται απο τα λογια μου και ειναι αρκετα Ελληνιδα για να μη συμμετεχει στην κουβεντα οπως αυτη θα εξελιχθει. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ. Επειδη λοιπον το θεμα οδηγηθηκε λιγο προς τα εκει σαν ξενη που μενω στα ξενα θα ηθελα να παραθεσω την ιστορια μου και τους λογους που εφυγα απο το αθλιο αυτο μαντρι που λεγετα Ελλας. ηρθα εδω στα 19 μου και παντρευτηκα τον αντρα μου που γνωρισα στο παρισι και τον οποιο λατρευα και λατρευω. δεν καναμε τοτε παιδακια πηγαμε στην Γαλλια καναμε εξωσωματικες καναμε τρια παιδακια και επιστρεψαμε.Εδω τοτε αρχισα να καταννοω την Ελλας. Φυσικα πιο παραξενο απο ολα ηταν (στην αρχη μετα συνιθησα) τα οικογενειακα τραπεζια οπου οι κυριοι - με μπουκωμενα παντα τα στοματα- εκαναν μπροστα μου συζητησεις τυπου "οι ξενοι θα μας φανε", "εκει δεν εχουν αξιες και προσπαθουν να μας κανουν σαν τα μουτρα τους" κ.ο.κ με τις κυριες τους να τους καμαρωνουν και να συμφωνουν "ναι ναι ξερετε και αυτρες οι ξενδιατροπες οι ξενες κ.τλ". φυσικα στην αρχη ολα αυτα. μετα οταν οι κυριες πηγαιναν να ανανεωσουν στην κουζινα τα πιατα των πασαδων και να κουτσομπολεψουν λιγο, οι εν λογω κυριοι εκαναν σειρα να μου βαλουν χερι (σου λεει ξενη ειναι ξενδιατροπη και ευκολη θα ειναι θα μας κατσει) και φυσικα τους εκοβα τις χερουκλες συριζα. μαθημα ελληνικων. αυτο αν συμβει εξω ονομαζεται απο ελληνες και ξενους ανηθικοτητα. εδω το λενε Ελληνικο οριτζιναλ αρσενικο η φλογερό ταπεραμεντο. οχι κοριτσια δεν ημουν ξενδιαντροπη και δεν καταβροχθιζα τους αντρες σαν τον πακ μαν τα φαντασματακια. αλλα παραδειγματαη κακια Ευρωπη που σας γεμισε με χρεη και σας κοβει μισθους και συνταξεις. ΟΧΙΙΙΙ. δεν φταινε οι ελληνες πολιτικοι ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ. οχι καλε. οι μεγαλες δυναμεις (ναι αλλο και τουτο εδω εχουν ακομα σκαλωσει με τις μεγαλες δυναμεισ) φταινε.ναι ναι.ΞΥΠΝΗΣΤΕ. δουλευε η κορη μου σε μεγαλο οικο υψηλης μοδας στο Παρισι οπου οι κυριες των δικων σας ραβονταν με προυπολογισμους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ και εσεις ψαχνετε την μερκελ να μπουγελωσετε.καλα κοιμηθητε. Τωρα θα αναρωτηθητε. τι κανει η τρελη. μπηκε στο φορουμ και βγαζει απωθημενα; οχι. απλα ξεκινησε αυτη η κουβεντα και πηρε καποιο μονοπατι προς την κατευθυνση αυτη και ηθελα να παραθεσω πως βλεπουμε και οι αλλοι την χωρα σας απο πρωσοπικες εμπειριες. εν κατακλειδι. δεν τρωμε τα παιδια μας. δεν τα διωχνουμε απ το σπιτι με τα 18 γενεθλια τους. δεν την πεφτουμε σε οτι φοραει παντελονι και ειναι απο την μεσογειο. δεν κυκλοφορουμε παντου γυμνοι. και κανουμε χημικο ευνουχισμο στους παιδεραστες. στις ΗΠΑ τυος σκοτωνουν κιολας. εδω δικαζουν ελευθεροι. τι να πω. οι Ελληνες ηξεραν παντα καλυτερα και παντα κατι παραπανω. δεν μισω την Ελλδα. εγω εμαθα τα παιδια μου να αγαπουν την χωρα τοσο ωστε να εγκαθιστουν εδω παρολο που εκει θα ειχαν ενα αλλο μελλον αλλα μην τρελαθουμε οπως ειπα και πριν, παντου εχει παρει την κατω βολτα. παντου ομως. και εδω δεν ειναι διαφορετικα. απλα εδω ειναι και ανοργανωτα και ετσι ηταν παντα. τωρα γιατι οι ελληνες οταν τους το λες γελανε και λενε χαχα τι να πεις Ελληνες χα χα χα πιανεται ο ελληνας; μαλλον πιανεται.

Διαφημίσεις

"....ιδια την οικογενεια,επικαλουνται διαρκως την πολιτισμενη Ευρωπη και Αμερικη,με τα ωραια και αποποινικοποιημενα ναρκωτικα,τις οικογενειες που στηριζονται σε καθε λογης πιθανο συνδιασμο φυλου και γουστου,την παγκοσμιοποιηση (οχι της ειρηνικης και νομοταγους συνυπαρξης του διαφορετικου αλλα της προστασιας της καθε λογης μειοψηφιας εις βαρος της πλειοψηφιας),της εσωτερικης χαρας κι ευτυχιας που δεν στηριζεται πουθενα αλλου εκτος απο τον εγωκεντρισμο οπως αυτος εκφραζεται απο τον καταναλωτισμο,τον πολεμο,την αρπαγη,τον γρηγορο κι ευκολο πλουτισμο,το φενγκ σουι,τις ενναλακτικες θεραπειες,το σεξ, κι οτιδηποτε αλλο εκτος απο την αγαπη και τον σεβασμο στον εαυτο μας και τους αλλους..."

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α. θες σεβασμο;;;μιλας για σεβασμο;;; αλήθεια, μιλας για σεβασμο;;; ελα στο νοσοκομειο στο Αλες να νοσηλευτεις και να μην σε ρωτησει κανεισ αν και που εισαι ασφαλισμενη. στειλε το παιδι σου στο σχολειο και μην πληρωσεις ποτε για βιβλια μεχρι να φτασει στο πανεπιστημιο.περπατησε στο πεζοδρομιο χωρις σταματημενα αυτοκινητα παντου. πηγαινε να πληρωσεις λογαριασμο χωρις να περιμενεις μια ωρα στην ουρα. δες τα σκουπιδια που η θεση τους δεν ειναι ο δρομος αλλα οι καδοι.δες τα δαση με φύλακες μεσα που δεν ειναι καμμενα. Αυτο ειναι σεβασμος απο το κρατος αλλα και απο τους πολιτες προς τους πολιτες. και μου λες εσυ τωρα βλακειες για αξιες και ηθη. που τα βρηκατε αυτα; τα κουβαλαγατε απο το στπιτι σας; σωπα καλε. και εμεις με αξιες μεγαλωσαμε. α και κατι αλλο. Δεν εχω παρει ποτε ναρκωτικα. Στην χωρα μου δεν ειναι αποποινικοποιημενα και την πρωτη φορα που ειδα χρηστες ηταν σε ενα πανεπιστημιο στη Θεσσαλλονικη να καπνιζουν και να πειραζουν τις κοπελες που περνουσαν.ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΟΥΤΟΥΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Τωρα θα μου πειτε "μωρη τρελη εχεις κολλησει και καθεσαι και μας το παιζεις ανωτερη;" οχι. απλα η κουβεντα πηρε αυτη την τροπη και ε πως να το κανω. αυτη η νοοτροπια ειμαστε καλυτεροι και ηθηκοι και το ενα και το αλλο και καλυτεροι απο τους αλλους κτλ κτλ ειναι βλακειες για να παρηγορουν τους εαυτους τους που ειναι πισω. φιλικα marie

Δεν ήθελα να σου απαντήσω αλλά το συνεχίζεις!!!

Κανείς δεν το παίζει ανώτερος από κανέναν!!!

Εσύ είσαι Γαλλίδα και υποστήρίζεις την χώρα σου και εμείς είμαστε Ελληνίδες και υποστηρίζουμε την χώρα μας!!!

Έχω πάει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για τουρισμό και μ' αρέσει η συμπεριφορά τους προς τον πολίτη!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!! Ίσα ίσα που τους θαυμάζω για τον τρόπο με τον οποίο ζουν!!!

Έδω έχουμε άλλο τρόπο που ζούμε και κάποια πράγματα ΟΝΤΩΣ πρέπει να αλλάξουν γιατί και σε μας δεν αρέσουν!!!

ΑΠλώς πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οργανώσουν την χώρα!!!

Αν δεν μπορείς ν'αντέξεις την Ελλάδα , πήγαινε κάπου που μπορείς να αντέξεις!!! Και μην κατηγορείς ένα ολόκληρο έθνος σε ένα δημόσιο φόρουμ. Γιατί ταυτόχρονα κατηγορείς και τον άντρα σου που είναι ¨Ελληνας και τα παιδιά σου!!!

Gdt4p2.png

Δεν ήθελα να σου απαντήσω αλλά το συνεχίζεις!!!

Κανείς δεν το παίζει ανώτερος από κανέναν!!!

Εσύ είσαι Γαλλίδα και υποστήρίζεις την χώρα σου και εμείς είμαστε Ελληνίδες και υποστηρίζουμε την χώρα μας!!!

Έχω πάει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για τουρισμό και μ' αρέσει η συμπεριφορά τους προς τον πολίτη!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!! Ίσα ίσα που τους θαυμάζω για τον τρόπο με τον οποίο ζουν!!!

Έδω έχουμε άλλο τρόπο που ζούμε και κάποια πράγματα ΟΝΤΩΣ πρέπει να αλλάξουν γιατί και σε μας δεν αρέσουν!!!

ΑΠλώς πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να οργανώσουν την χώρα!!!

Αν δεν μπορείς ν'αντέξεις την Ελλάδα , πήγαινε κάπου που μπορείς να αντέξεις!!! Και μην κατηγορείς ένα ολόκληρο έθνος σε ένα δημόσιο φόρουμ. Γιατί ταυτόχρονα κατηγορείς και τον άντρα σου που είναι ¨Ελληνας και τα παιδιά σου!!!

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗ

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

αν δε σας αρεσουν τα αλαζεται. τι εγινε; σας φταινε παλι οι αλλοι; τι παει να πει να ρθουν να σας οργανωσουν; ποιος φταιει; το συστημα; το κρατος δεν ειναι μονο οι πολιτικοι ειναι και οι πολιτες του. ολοι μαζι συντελουν την κατασταση του κρατους αφενος γιατι οι πολιτες βαζουν εκει που βαζουν τους πολιτικους αφετερου γιατι οι δειυθαρμενοι πολιτικοι πατανε σε γερες βασεις θεμελέιωμενες απο τους ελληνες. οπως ειπα αποψεις τυπου γυρνα πισω ετσι ειναι εδω τις ξερω. αυριο πεταω για Παρισι. τι σε χαλαει που μαζι με σας βρισκω και εγω την χωρα σας χαλια; γαιτι; επειδη ειμαι ξενη; απο την στιγμη που δεν μπορω να γλιτωσω το παιδι μου που εχει αποφασισει ο κοσμος να χαλασει να μεινει εδω η μιση μου ζωη ειναι αυτοματα εδω.Μόνη μου εμαθα ελληνικα απο το 0 (το 90% της ζωης μου το περασα Γαλλια) και πιστευω οτι τα πηγα σχετικα καλα ωστε τουλαχιστον να μπορω να συνενοιθω αν και ορθογραφικα ανοητη. Δεν βριζω κανενα εθνος και θεωρω τελειως αφελεις (ο ποιο ευγενικος χαρακτηρισμος) για εναν ενηλικο δηλωσεις τυπου η χωρα σου και η χωρα μου. η γαλλια δεν ειναι μαντρι μου και η ελλαδα δεν ειναι δικο σου. ειναι χωρες μεσα στις οποιες ζουν πολλοι διαφορετικοι ανθρωποι. και στις δυο μενουν εγκληματιες και στις δυο παιδεραστες και στις δυο ανωμαλοι. κοιταξτε, ισως ξεφυγα και ειλικρινα δεν θελω η συζητηση αυτη να γινει κοντρα μεταξυ μελων με εμενα να μιλαω ασχημα για το συστημα της χωρας και εσενα να μου λες οτι δεν μπορω σε ενα δημοσιο φορουμ να μιλαω ασχημα για την ελλαδα. ζητω πραγματικα συγνωμη σε οποια φιλη προσβληθηκε και χαρακτηριζω τον εαυτο μου ως θερμοκεφαλη και επιπολαια (κοινως χαζη για την ηλικια μου επρεπε να συγκραττω περισσοτερο το αιμα μου) για την επιμονη μου να απαντω συνεχως. συγνωμη για οποιο φιλο η φιλη προσβληθηκε. δεν θελω το θεμα αυτο να γινει διαμαχη μεταξυ μελων και αποσυρομαι. καλη τυχη σε ολες σας και να ειστε παντα γερες και δυνατες και να εχετε δυνατη αποψη οπως και εχετε.εσεις θα δωσετε ενα νεο καλυτερο μελλον στα παιδια σας απο τα χαλια που αφησαν οι παλαιοτεροι σε εσας. αυτο το πιστυα και το πιστυω ετσι και αλλιως. φιλια

Liveloula35, είμαι 100% ελληνίδα, αλλά δεν έχω παρωπίδες. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα έχεις γράψει.

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Πραγματικά δεν με αγγίζει καθόλου αυτό που λένε κάποιοι ότι έχουν "φιλότιμο" οι Έλληνες,ότι κουβαλάμε τεράστια πολιτιστική κληρονομιά κλπ.Ξέρω ότι βγαίνω στον δρόμο με επιθετική διάθεση καθημερινά,γιατί δεν χωράει το καροτσάκι στο πεζοδρόμιο από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα,πατάνε τα αμάξια την διάβαση στο κόκκινο και δεν έχω από που να περάσω,κλείνουν τις ράμπες για ανάπηρους και βάζουν τραπεζάκια οι καφετέριες στην ειδική λωρίδα τυφλών:confused:Με πειράζει που όταν ήμουν έγκυος στην τράπεζα κάνανε πως δεν βλέπανε για να τελειώνουν την δουλειά τους.Με ενοχλεί πραγματικά η πλειοψηφία των ανθρώπων που κυκλοφορεί ανάμεσά μας,γιατί δεν τους νοιάζει,γιατί έτσι βολεύονται,γιατί υπάρχει και η χαζή δικαιολογία,αν δεν το κάνω εγώ θα το κάνει κάποιος άλλος...

Επίσης δεν με απασχολεί αν οι Γάλλοι ή Άγγλοι είναι έτσι γιατί τους το επέβαλλε το σύστημα και δεν ήταν έμφυτο.Νοιώθω ότι απέχουμε πολύ από μια αξιοπρεπή καθημερινότητα.Αν είναι στο χέρι μας,δεν φτάνει, ας βάλει και ο Θεός το χέρι του που λένε,γιατί δεν την παλεύω να καταντάω η γραφική της γειτονιάς:roll:

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Λιβελούλα,

το ότι έζησες στο Παρίσι δεν σε κάνει περισσότερο αξιοπρεπή άνθρωπο από όλους εμάς. Κυρίως όχι ανώτερο. Το να χαρακτηρίζεις τη χώρα μου μαντρί με εξοργίζει. Κυρίως συγκρίνοντάς τη με τη χώρα που σε φιλοξενεί.

Και επειδή στη δικιά σου δήθεν ανώτερη ματιά έχω να αντιτάξω ματιές άλλων ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ με τους οποίους έχω ή είχα την τύχη να συνεργαστώ, θα σου παραθέσω μερικές περιπτώσεις ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ πολύ γνωστών πολυεθνικών που επιδίωξαν να συνεχίσουν το βίο τους στην χώρα που εσύ χαρακτηρίζεις μαντρί (άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι):

1. Henny Maes, Ολλανδός, Γενικός Διευθυντής του υποκ/τος της ING Bank στην Ελλάδα. όταν η τράπεζα αποσύρθηκε από την χώρα, επεδίωξε να βρει δουλειά για να παραμείνει στην Ελλάδα. Η οικογένειά του λάτρευε την Ελλάδα. Δυστυχώς ο ίδιος δεν τα κατάφερε, τα κατάφερε όμως ο γιος του. Ο οποίος ζει πλέον μόνιμα εδώ

2. Garrett David, ΜΕΑ gen adm της Mars. Πλέον συντ/χος. Εχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι στην Αίγινα και μισό χρόνο περνά στην Αγγλία μισό στην Ελλάδα.

3. didier Piven, πρώην τεχνικός διευθυντής Gen Electric Med System Hellas. Αγόρασε σπίτι στη Σύρο και πηγαινοέρχεται. Περιμένει τη μέρα που θα μπορέσει να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα (είναι και λάτρης των Ελληνίδων)

κλ κλπ (στο τέλος βαρέθηκα και εγώ να γράφω)

Δεν ξέρω τι σόι δικηγόρος είσαι που έχεις την πολυτέλεια να περνάς τόσο χρόνο μακρυά από τις υποθέσεις σου, αλλά ελπίζω να σου γίνει αντιληπτό ότι είναι ανεπίτρεπτο να απαξιώνεις με αυτό τον χώρο την χώρα μου. Έχουμε τα προβλήματά μας αλλά είναι πολύ μικρότερα ως τάξη μεγέθους από αυτά της Γαλλίας. Σαν δικηγόρος που δραστηριοποιείται εκεί όμως περίμενα ότι θα είσαι πιο ενήμερη.

Αλλιώς να το συζητήσουμε.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Rea_1971 κι εγώ ξέρω άνθρωπο από Αμερική πολύ μεγάλης και γνωστής οικογενείας που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά η άποψή του είναι ότι η Ελλάδα είναι ωραία για να ζεις όταν δεν έχεις υποχρεώσεις, αλλά παραμένει μια χώρα τριτοκοσμική στις υποδομές της, όσο κι αν δεν μας αρέσει να το ακούμε. Και πώς να έχει το άτομο αυτό διαφορετική άποψη, όταν η αλληλογραφία του δεν πηγαίνει ποτέ στο σπίτι του, αλλά πηγαίνει στις ταβέρνες της περιοχής του και βρίσκει τα περιοδικά μαγειρικής του να τα έχει δώσει εκεί ο ταχυδρόμος, επειδή ο ταβερνιάρης είναι φίλος του; Πώς να σχηματίσει διαφορετική άποψη, όταν του πρότειναν να βάλει μέσο στο τοπικό ταχυδρομείο έναν πρώην υπουργό, για να λαμβάνει τα γράμματά του στο σπίτι του; Το άτομο αυτό δεν μπορεί να τα διανοηθεί όλα αυτά, του φαίνονται εξωπραγματικά, και με το δίκιο του! Άσε δε το οξύμωρο ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος να θεωρείται ασήμαντος και να πρέπει να γλείψει τον τελευταίο πρώην υπουργό για να λαμβάνει την αλληλογραφία του στο σπίτι του... δλδ το αυτονόητο!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Εγώ έγραψα για ανθρώπους που ηθελαν να ζήσουν στην Ελλάδα ακόμα και ως εργαζόμενοι (Maes, Piven).

Αν πας στη Γαλλική Επαρχία ή στη Ιταλική να σε δω πως θα πέρνεις τα γράμματά σου βρε Κίνκα.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...