Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΜ ΕΠΙΠΕΠΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΥΡΕΤΙΚΩΝ ΣΠΑΣΜΩΝ .ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΗΨΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑ . ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΙΚΟ ΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ . ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΟΡΥΦΗ ΠΥΡΕΤΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 37ΠΧ ΕΦΤΑΝΕ 38,6 (ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΑΝ ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΤΙΝΑΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ . ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑΚΙ STESOLID, ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΧΩΛΥΤΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ-ΠΕΝΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ STESOLID ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ.ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ, ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΗΨΙΑ (ΔΗΛ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ) ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΠΑΣΜΩΝ . ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 37 ΠΥΡΕΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ STESOLID , ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ . ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8140&highlight=

αν θέλεις δες εδώ έχει πολλές πληροφορίες. Το όριο της ηλικίας είναι τα 6 χρόνια πάντως. Επίσης αν μπορείς γράψε μας περισσότερα για το θερμόμετρο που λες, πόσο κοστίζει, την μάρκα αν είσαι ευχαριστημένη κ.α. Οσο περισσότερος καιρός περνάει τόσο μειώνεται η πιθανότητα επανάληψης επεισοδίου. Το καλύτερο εύχομαι πάντως.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=5091&ref=pathfinder

αυτό είναι το θερμόμετρο που χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Το έχω πάντα μαζί μου όπως σας είπα. Για να πω την αλήθεια ,νομίζω ότι θα έχω πάντα αυτό το άγχος ακόμα και όταν περάσει η μικρή τα 5-6 χρόνια της.Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει ότι το παιδί πέρασε ένα επεισόδιο πυρετικού σπασμού χωρίς το φάρμακο που θα τη βοηθούσε γιατί εγώ ξέχασα να το βάλω στη τσάντα που ταίριαζε εκείνη τη στιγμή με τα ρούχα μου . Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Αυτό ακριβώς κάνει κορίτσι μου. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ.

Θυμήθηκα εκείνο το βράδυ που γύριζα απ τον παιδίατρο με τον μικρό σε τάση πυρετου και όπως οδηγούσα γυρίζω το κεφάλι μου να δω γιατί δεν ακούγεται και τον βλέπω στο καθισματάκι σε ημίνεκρη φάση και να βγάζει κάτι ήχους σαν να ξεψυχάει. Τι δραματική στιγμή, την θυμάμαι και κλαίω ακόμα.

Εννοείται κατ ευθείαν στο Νοσ. Παιδων με την απορία αν θα προλάβω να σώσω το παιδί μου. Διάγνωση: Πυρετικοί σπασμοί. Ένα φαινόμενο πολύ σύνηθες όπως με ενημέρωσαν οι γιατροί. Ένα στα 5 παιδιά το παθαίνει, κυριώς αγόρια μέχρι τα 6. Αν δεν το πάθουν μέχρι τα 3 σπάνια εμφανίζεται μετά. Συνοδεύεται πάντα απο καποια ίωση. Γιατρός δεν είμαι, ότι μου είπαν και διάβασα μεταφέρω.

Απο κεινο το βράδυ έκανε αλλους 2 πυρετικούς σπασμούς σε διάστημα ακριβώς 30 ημερών ο ένας απο τον άλλον.

Πολύ σοκαριστικό το θέαμα. Πάντως μην ξεχνάτε να ενημερώνεται τους φίλους σας για να είναι γνώστες. Εγώ δεν είχα ιδέα.

• 2 weeks later...
Αυτό ακριβώς κάνει κορίτσι μου. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ.

Joan, επανέρχομαι για το θερμόμετρο. Το αγόρασα και τώρα κάνω δοκιμές γιατί παίζει ρόλο η απόσταση από το μέτωπο, κ.τ.λ… Παρατήρησα ότι έχει απόκλιση μέχρι 0,5 αν δεν το βάλεις στη σωστή απόσταση, …

Επίσης, η θερμοκρασία του μετώπου μπορεί να είναι χαμηλότερη από αυτή της μασχάλης. Με το 37,5 του μετώπου, θα δώσεις αντιπυρετικό?

Εσύ πως το χρησιμοποιείς?

Καλησπέρα Ελευθερία,

το βασικό με αυτό το θερμόμετρο είναι ότι πρώτα πρέπει να έχει βαθμονομηθεί σωστά στο χώρο που βρίσκεται . Εάν π.χ. το έχεις στη τσάντα σου και πας να κάνεις μέτρηση έξω στο κρύο δεν θα έχεις σωστή μέτρηση . Κατά προσέγγιση και εμπειρικά θα είναι περίπου 0,5-1 απόκλιση . Διάβασε τον τρόπο βαθμονόμησης που είναι πανεύκολος και στο site το δείχνει και σε βίντεο .

Έπειτα η σωστή μέτρηση σώματος για αυτό το θερμόμετρο είναι το μέτωπο πάντα .Πρέπει να διαβάσεις σωστά τις οδηγίες. Εγώ πάντως απέκτησα οικειότητα μετά από περίπου 3-4 μέρες δοκιμών και όταν λέω δοκιμών συνέχεια θερμομετρούσα το παιδί και το σύζυγο :lol:

Σύμφωνα τέλος με τη γνώμη των γιατρών που ρώτησα , δίνουμε αντιπυρετικό από το 37 και παρακολουθούμε κάθε τρεις ώρες .

Διαφημίσεις

Joan, καλημέρα

σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ στο στάδιο των δοκιμών είμαι. Δυσκολεύομαι να το εμπιστευτώ ακόμα. Θα μιλήσω και με τον παιδίατρο, αλλά οι συμβουλές της μαμάς που το χρησιμοποιεί είναι πιο πολύτιμες.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Ελευθερία

• 1 year later...

είναι φυσιολογικοί οι πυρετικοί σπασμοί σε ηλικία άνω των 7? υπάρχει ενδεχόμενο εξέλιξης σε επιληψία? υπάρχει περίπτωσή να σταματήσουν μόνοι τους?

Κανονικά οι πυρετικοί σπασμοί δεν εμφανίζονται σε τέτοιες ηλικίες, ωστόσο πολλές φορές παίζει ρόλο και η φύση του ιού καθώς κάποιοι από αυτούς επηρρεάζουν το νευρικό σύστημα και οδηγούν στους σπασμούς ακόμη και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά. Το θετικό είναι βέβαια οτι είναι πυρετικοί οπότε κατά κανόνα καλοήθεις και με πολύ καλή πρόγνωση.Επειδή με το μικρό μου γιό έχουμε μακρά ιστορία με πυρετικούς σπασμούς με πάνω από δέκα επεισόδια από 15 μηνών εώς τριών ετών. Τα επεισόδια που έκανε, ξεκίνησαν με απώλεια συνείδησης, προσηλώσεις, γενικευμένους τονοκοκλωνικούς, status epilepticus (πυρετικοί σπασμοί σαν επιληπτική κρίση σε διάρκεια) μέχρι και ένα επισόδειο εστιακών σπασμών.Ωστόσο τα τελευταία τρία χρόνια καθώς κοντεύουμε τα 6 δεν είχαμε ευτυχώς τίποτε. Σε πρόσφατη εξέταση μας από το νευρολόγο που μας παρακολουθεί αυτό που συζητήσαμε είναι οτι πλέον η πιθανότητα να επαναληφθούν στο μέλλον είναι της τάξης του 5% μέχρι τα 7 χρόνια και η πιθανότητα εμφάνισης επιληψίας στο μέλλον μόλις ελαφρώς πιο αυξημένη απο τις πιθανότητες του γενικού πληθυσμού. Από την άλλη γνωρίζω παιδί που ενώ δεν είχε εμφανίσει ποτέ πυρετικούς σπασμούς σαν παιδί σε ηλικία 15-17 ετών περίπου εμφάνισε επιληψία, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων ποιός θα εμφανίσει επιληψία ή όχι. Επίσης υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα κάποιος κατά τα άλλα υγειής ενήλικας να εμφανίσει μια επιληπτική κρίση σε κάποια στιγμή της ζωής του χωρίς αυτό να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Εσύ λοιπόν μείνε στο γεγονός οτι ήταν πυρετικοί σπασμοί, προσπάθησε να οργανωθείς σωστά ώστε να προφυλάξεις το παιδί από πιθανό τραυματισμό σε περίπτωση επανάληψης και έχε ψυχραιμία αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον για αυτές οι καταστάσεις μόνο έτσι αντιμετωπίζονται.

Αχ τί πληγές ανοίγετε κορίτσια...

Γέννησα την μπέμπα μας στις 20/10/2009, η οποία ήταν πολύ μικρή στο βάρος της κι έπρεπε να πίνει γάλα ανά 2ωρο..

Βγήκαμε από το μαιευτήριο Σάββατο και από την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα ο Νικόλας άρχισε να κάνει εμετούς ασταμάτητα... όλο το βράδυ ξενυχτήσαμε στον καναπέ. Κάθε φορά που έκανε εμετό του κράταγα την πετσέτα. Το άκουγα το παιδάκι μου να αγκομαχάει και δεν μπορούσα να του προσφέρω λίγη βοήθεια..Η παιδίατρος μου είχε δώσει οδηγίες να μην του δίνω υγρά για 30 λεπτά τουλάχιστον μετά από κάθε εμετό, αλλά, ο μικρός στο τέλος έβγαζε την χολή του..

Να μην σας τα πολυλογώ, συνεχίστηκε έτσι η κατάσταση..Δεν μποrούσε ούτε γάλα να πιεί το παιδί, ούτε νερό... ki ενώ πείναγε, με το που έβαζε κάτι στο στόμα του, ξέρναγε ρουκέτες..από φαί δεν το συζητώ φυσικά. 28η Οκτωβρίου ήρθε και η Παιδίατρος σπίτι, τον εξέτασε και μας μίλησε για γαστρεντερίτιδα...Ανέβασε και πυρετό Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πρωί. Του δώσαμε αντιπυρετικά και έπεφτε ο πυρετός όμως... κι από Πέμπτη βράδυ έκανε και διάρροια... να έχουμε τρελαθεί... το παιδί να πεινάει, να κλαίει, να μην μπορεί να φάει και να έχω την παιδίατρο στην καρακοσμάρα της "δεν είναι τίποτε, μια απλή γαστρεντερίτιδα" μου έλεγε.. Ξεκινάω που λέτε την Παρασκευή, 30/10, το πρωί να δώσω τα κακά του για καλλιέργεια -να πιάσουμε το μικρόβιο υποτίθεται-, μιλάω με την γιατρό στο τηλέφωνο, ρωτάω πότε θα έχουμε τα αποτελέσματα και τί μου απαντάει, άκουσον άκουσον! "Σε 4 μέρες θα ξέρουμε!".... Με χτύπησε εγκεφαλικό εκείνη την ώρα.... Αν την είχα μπροστά μου, θα την ξέσκιζα... Της λέω "Τί μου λέτε τώρα... έχω ένα μωρό εδώ και 4 μέρες νηστικό, που ξερνάει συνέχεια και δεν μπορεί να πιεί ούτε γάλα ούτε νερό, κι εσείς μου λέτε να περιμένω άλλες 4 μέρες?"....

Μιλάω με τον άντρα μου και ξεκινάμε για το Παίδων. Και την ώρα που περιμέναμε την σειρά μας στα εξωτ/κά ιατρεία, παθαίνει σπασμπούς το παιδί... είδα τον άντρα μου ξαφνικά πανικόβλητο να τρέχει με τον Νικόλα στην αγκαλιά του αναίσθητο... η γλώσσα του είχε γυρίσει, ήταν σαν τα αρνάκια, τα ματάκια του φαινόταν μόνο το άσπρο, ήταν κάτασπρος και έτρεμε... Δεν θα το ξέχάσω ΌΣΟ ΖΩ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΩ... δεν μπορούσα να καταλάβω τί είχε συμβεί.... μπήκαμε στα επείγοντα, του έβαλαν οξυγόνο και του χορήγησαν epistatus... Θυμάμαι μόνο πως με ρώτησαν πόσα κιλά είναι και μετά μας έβγαλαν έξω... Εκείνα τα λεπτά υπήρξαν τα ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ της ζωής μας. Δεν τα ξεχνάω ποτέ...Νόμιζα ότι χάνω το αγγελούδι μου λεχώνα γυναίκα....Τα μάτια μου έτρεχαν. Κοίταζα τον άντρα μου, που με πήρε αγκαλιά και παρακαλούσα τον Θεό να μην μας τον πάρει...

Ευτυχώς όμως, το παιδί επανήλθε μετά από 5 λεπτά...

Και κάπως έτσι κορίτσια μάθαμε κι εμείς ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ... Οι γιατροί το απέδωσαν βέβαια στην ίωση. Μάλλον ξέμεινε ο οργανισμός του από υγρά ή τρελλάθηκαν οι ηλεκτρολύτες την ώρα του επεισοδίου -κι αυτό το λέω επειδή, κατόπιν, όλες οι εξετάσεις του ήταν ΟΚ-...

Μας έχουν δώσει στο σπίτι το epistatus σε περίπτωση επεισοδίου, αλλά, αχρείαστο να είναι. Κάθε φορά που ανοίγω το ντουλάπι και το βλέπω, ανατριχιάζω....

Το Μ. Σάββατο ο Νικόλας μας κλείνει τα 2 και είναι καλά..

Κι όλα αυτά με ένα νεογέννητο στο σπίτι, που το κράταγε η μητέρα μου...Κόπηκε και το γάλα και όλα -όπως φαντάζεστε-. Τέλος καλό, όλα καλά ! Εύχομαι σε καμία μανούλα να μην συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο... εγώ είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δεν είχα ενημερωθεί σχετικά ποτέ....

Το καλύτερο βέβαια σας το άφησα για το τέλος....Είναι η απάντηση της παιδιάτρου όταν της τηλ. την Παρασκευή το απόγευμα να την ενημερώσω -μέσα από το ΠΑΙΔΩΝ- για το επεισόδιο¨ Μου είπε "Α Καλά που είχατε πάει στο Νοσοκομείο... Εάν είσασταν σπίτι πώς θα το αντιμετωπίζατε?"...........Αντί να ουρλιάξω πως είναι να μην πω κι εγώ τι, είπα ευχαριστώ στον Θεό που ήταν γερό το παιδί μας, έκλεισα το τηλ. και δεν ξαναπήγα ποτέ στην εν λόγω Κυρία....

Αν ήταν το παιδί της, αναρωτιέμαι, το ίδιο θα έλεγε ?????????

Συγνώμη για το τεράστιο Post, αλλά καλό είναι να μαθαίνουν οι νέες μανούλες και να μην είναι αδιάβαστες...

Φιλιά σε όλους και Καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία.

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

να ρωτησω κατι...Τι πρεπει να κανουμε αν το πιασουν σπασποι (εκτος απο το να το αρπαξουμε και να φυγουμε για νοσοκομειο...);Δε μου ετυχε,αλλα να πω την αληθεια ειναι κατι που φοβαμαι πολυ...

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς απ το νοσοκομείο μας είπαν πως, σε περίπτωση νέου επεισοδίου, ο μη γενοιτο, πρέπει να τον ξαπλώσουμε στο πλάι σε εμβρυική στάση και απλά να περιμένουμε -ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρέπει λέει να προσπαθήσουμε να τραβήξουμε γλώσσα επειδή μπορεί να τραυματιστεί το παιδί θανάσιμα-. Εάν το επεισόδιο διαρκέσει 5 λεπτά, τότε να του χορηγήσω το φάρμακο που μας έδωσαν...

Εύχομαι να μην ξαναδώ το αστεράκι μου σε αυτή την κατάσταση...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png