Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς χρεωκόπησε το ALTER??????????


Recommended Posts

Δημοσιεύω ένα μαίλ που μου ήρθε...το οποίο μετά απο πολλά forward έφτασε και σε μένα....διαβάστε και να ξέρετε ότι τα ποσά που αναφέρονται είναι σε ευρώ :P... Τα ονόματα έχουν αλλοιωθεί για ευνόητους λόγους

 

"Νομίζετε ότι οι Για__κος και Κ___ρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε, στο planet-greece, πόσα έπαιρνε ο Αυ__άς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Τριαν______πουλος, ο Χαρδ___λας με τα UFO του, o...χρυσός Χατζ____λάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικ___λη (φώς στο τούνελ), ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τ___γκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε....

 

Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να ενημερώσουμε πως έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αληθινές αιτίες της χρεοκοπίας του ALTER δεν είναι όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν και διέρρευσαν από τον Γ. Κ__ρή για τις σπατάλες του καλού του συνεταίρου Κ. Για___κου ( όπως η πληρωμή από τον σταθμό της προσθετικής στήθους γνωστής παρουσιάστριας, τα ακριβά αυτοκίνητα που παραχωρούσαν σε διευθυντές ακόμα και σε κάποιον που ενώ είχε αποχωρήσει από την εταιρεία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο κλπ). Οι αιτίες του κακού βρίσκονται αλλού.

 

Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με έσοδα και εισπράξεις ανθηρές. Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Και βέβαια η φούσκα δεν άργησε να σκάσει με θύματα εμάς τους εργαζομένους. Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη 2005-2009 οι αμοιβές που δόθηκαν σε διευθυντικά στελέχη και μέλη ΔΣ ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά. Μόνο για το 2009 οι αμοιβές ανέρχονταν σε 5.523.430?. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα χρόνια κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν έδωσε σημασία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται μια εταιρεία από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 2000 και μετά να μην έχει δώσει μέρισμα στους μικρομετόχους της αλλά να σκορπίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά στα μέλη του Δ.Σ. που τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχοί της.

 

Εμείς θα τολμήσουμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά για το έτος 2009 τις σκανδαλώδεις αμοιβές των μελών του ΔΣ, των διευθυντικών στελεχών και των τηλεοπτικών αστέρων (δεν ξέρουμε βέβαια, αν εσείς θα τολμήσετε να τις δημοσιεύσετε). Δικά σας λοιπόν τα σχόλια για τις αμοιβές της ντροπής.

 

ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000? (μεικτά) ο καθένας.

 

ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως:

 

Κοσμάς Σφ___λος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000? και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500?. Σύνολο 652.500?. Είναι να αναρωτιέστε όλοι τι έκανε αυτός ο διευθυντής και άξιζε τόσα πολλά. Εμείς πάντως ξέρουμε και θα αναφερθούμε σύντομα στο έργο του.

 

Αρχοντούλα Πα___ιώτου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας, 420.000?. «Φύλακας άγγελος» όχι του ALTER αλλά του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της Κ. Για---κου. Μέσω της «Συμμετοχικής Επενδυτικής Θεαμάτων» φαίνεται να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Για---κου στην θεατρική επιχείρηση ΕΛΛ.ΘΕΑ .

 

Βασίλης Κοσ_____λος, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ 420.000?. Εκτός της αμοιβής του έπαιρνε και αμοιβή μέλους Δ.Σ. Συνολική αμοιβή 720.000?. Ο «Διπλός ρόλος» θέλει και διπλή αμοιβή.

 

Στέλιος Παν____λος, Εμπορικός Διευθυντής, 520.000?, Θεοφύλακτος Οικ___δης, Οικονομικός Διευθυντής 100.000?, Δημήτρης Στ__δης Προϊστάμενος στην Οικονομική Διεύθυνση 85.000?, και οι τρεις τα «αγαπημένα» παιδιά του Για___κου. Αθανασία Γο__λη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000?.

 

Δεν ήταν κακή αμοιβή για κάποια που ξεχνούσε να πατάει το πόδι της στον σταθμό και ασχολούταν συνεχώς με την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρούσε στην Σίφνο. Να είναι τυχαίο άραγε ότι πριν ξεσπάσει το τσουνάμι στον σταθμό οι Παν___λος, Γο__λη και Στ__δης παραιτήθηκαν για να συνταξιοδοτηθούν και να πάρουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους;

 

ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:

 

Μάκης Τρια____πουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000?.

Κώστας Χαρ___λλας 760.000?. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Για__κο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

 

Νίκος Χατ___λάου 1.000.000 ?. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.του 2017.

 

Αγγελική Νικ___λη 610.000?. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Για___κο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.

 

Γιώργος Τρ__κας 300.000?. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)

 

Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ. Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι' αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ των τραπεζών ΠΕΙ___ΩΣ και της M___IN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια;

 

Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000? να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας περίπου 420.000.000?; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε εμάς τους πολλούς. Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle.

 

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER"

 

Για όσους δεν κατάλαβαν τα ονόματα, αν googlarete ένα μέρος του κειμένου θα το βρείτε σε πολλά site!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ωραίο κείμενο, απλό και λογικό, χωρίς PSI, debt trimmings και άλλα χαζά....

 

Δίνει μια εικόνα για το σύνολο.

 

ΕΝΤΙΤ Αθανασία Γο__λη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000?.

Επίσης θέλω να πω ότι πήρα την ζωή μου λάθος, δεν γινόμουν γραμματέας........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

Εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι :

Γιατι φταινε αυτοι που τα επαιρναν και οχι οι ιδιοκτητες που τα εδιναν?

π.χ. ερχεται ενας να μου κανει προταση για δουλεια. Του λεω :επειδη το παιζω ονομα θελω ενα εκατομμυριο ευρω και μου λεει ο.κ.

Εγω ειμαι υπευθυνος που θα πεσει εξω ή αυτος που κανονιζει τα εσοδα του και τα εξοδα του?

Εγω στη δουλεια που δουλευω δεν δινει το αφεντικο στον καθενα οτι ζητησει. Δηλαδη εγω μπορει να ζηταω 10.000 ευρω. Αν αυτος εχει εσοδα 5000 πως θα μου τα δωσει?

Γιατι τους μαζεψε ολους αυτους το καναλι αφου δεν μπορουσε να τους πληρωσει? Αρα ειναι θεμα διοικησης και διαχειρισης.

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα η λογική μου, μου λέει :κάποιος έδινε τόσα και ο άλλος χαζός ήταν να μην τα πάρει? Αυτός που σκόρπαγε τα λεφτά φταίει για μένα. Και για να δίνει τόσα αναρωτιέμαι τι κράταγε για εκείνον.

Εκτός αν όλοι οι παραπάνω έκλεβαν αυτά τα λεφτά από τα ταμεία του σταθμού οπότε το θέμα πρέπει να πάει σε εισαγγελέα.

Μάλλον το παραπάνω email γυρίζει για να γυρίζει και να λέει ανοησίες.

Εξάλλου όλοι οι παραπάνω όντως δήλωναν στην εφορία τέτοιες αμοιβές? Δεν νομίζω.

Λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Link to comment
Share on other sites

Oι αμοιβες των μεγαλων ονοματων ηταν παντα υψηλες σε ολα τα καναλια δεν ειναι κατι καινουργιο, μπορει να φρικαρει τους απλους υπαλληλους αλλα αυτα ηταν τα χρηματα που επαιρναν και παιρνουν χρονια 10 ονοματα. Απο την στιγμη που ο κυκλος ολων των καναλιων τα εδινε και τα δινει για μενα δεν φταινε αυτοι που τα παιρνουν. Απο εκει και περα πισω απο καθε μεγαλο ονομα δουλεουν παρα πολλοι ανθρωποι για καθε εκπομπη με λογικους μισθους δεν πληρωνονται ολοι τρελα οσοι δουλευουν στην τηλεοραση και στα μεσα.

Και αυτοι ειναι που δεινοπαθουν τωρα που εμειναν ανεργοι η απληρωτοι χρονο. Τα μεγαλα ονοματα εχουν back up και δεν χανονται αλλα καθε εκπομπη που σταματαει μενουν χωρις δουλεια απλοι ανθρωποι σαν εμας και αυτο ειναι το θεμα και οχι οσα περνουν οι μεγαλοι.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Επιπλεον ενω τα ποσα που παιρνουν τα μεγαλα ονοματα ειναι οντως μεγαλα στην πραγματικοτητα δεν αντιστοιχουν στα νουμερα του παραπανω email και μαλιστα οι εργαζομενοι του Αλτερ το διεψευσαν οι ιδιοι τις προαλλες και τονισαν οτι δεν εγραψαν η εστειλαν αυτοι το παραπανω email και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο.

 

Παρολαυτα οντως παιζουν τεραστιες αμοιβες αλλα οχι αυτα τα νουμερα.

Link to comment
Share on other sites

χωρια που απο αυτα που παιρνουν οι'μεγαλοι' τα μισα τουλαχιστον τα δινουν μιζες για να μπορουνα να ειναι 'μεγαλοι'.....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα των απανταχού golden boys με συγχίζει πάρα πολύ. Ποτέ δεν έχω καταλάβει με ποιά αιτιολογία μια επιχείρηση αμοίβει 10 εργαζόμενους με 400000 ετησίως και τους 100 υπόλοιπους με 15000.

 

Φτάνει δε να γνωρίσει κανείς κάποια " golden boys " από κοντά , για να καταλάβεις ότι στην ουσία είναι φούσκες, τα προσόντα τους σε πολλές περιπτώσεις μόλις και μετά βίας διακρίνονται ( φοβερά προσόντα μερικοί από αυτούς - τέλειωσαν το deree - μεγάλο κατόρθωμα- στη συνέχεια ο μπάρμπας τους ,ή οι γνωριμίες τους τους έβαλαν σε καμία θέση " manager" και την έκαναν την καλή. Από κει και περα ο τίτλος του manager τους μένει δια βίου και μπορούν να ανακυκλώνονται σε διάφορες εταιρείες με πολλαπλάσιες αμοιβές από τους υπολοιπους.)

Link to comment
Share on other sites

Όλους τους προαναφερόμενους εμείς τους κάναμε "μεγάλους". Ας κλείναμε το ρημαδόκουτο ή έστω ας αλλάζαμε κανάλι και θα σας έλεγα αν θα ξέραμε καν το όνομά τους.

Όσο για τα χρυσόπαιδα είναι το αντίστοιχο "μέσον" του δημοσίου τομέα. Περιορισμένης ικανότητας σε θέση απεριόριστων προνομίων και αποδοχών.

Link to comment
Share on other sites

Η ιδιωτική τηλέοραση πέρα από ένα δυο κανάλια είναι για τα σκουπίδια. Το ΑLTER με τον μεγαλομέτοχο Κουρή δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη.

Ποιος τον προστατεύει όμως και δεν τον έχουν κλείσει ακόμα φυλακή;

natassa + tasos = 15 years together

 

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Aν κλειναμε το ρημαδοκουτο που λετε απλα απο καθε καναλι θα εμεναν ανεργοι 700 ατομα στο καθενα. Αυτο ειναι το ζητουμενο??? Αλλο το να αξιολογουμε τι βλεπουμε και αλλο να τα ισοπεδωνουμε ολα.

 

Στην τηλεοραση υπαρχουν και αξιολογοι ανθρωποι που αξιζουν τα χρηματα τους και καποιοι που δεν αξιζουν αλλα επιβιωνουν γιατι απλα τα φερνουν τα χρηματα εννοω στο καθε καναλι. Η υπερβολη ειναι το θεμα και το ποσο μυθοποιουνται ατομα που δεν το αξιζουν. Το ποσο κοστολογει ο καθε επιχειρηματιας τη φατσα του καναλιου εχει να κανει με τις επιλογες μας. Ας προσεχουμε τι βλεπουμε και να κοιταζουμε κατω απο την επιφανεια λιγο.

Link to comment
Share on other sites

Όταν το ρημαδόκουτο παίζει παντού σκουπίδια τότε ναι θέλει κλείσιμο. Ας επιλέγουμε τι θα βλέπουμε και κανείς δεν θα μείνει άνεργος. Δεν θα είναι σε τηλεόραση, θα είναι σε περιοδικό, σε εφημερίδα (άλλο μέσο ενημέρωσης που όπως και η τηλεόραση λέει αυτό που βολεύει...το ποιον το αφήνω στη δική σας κρίση).

Εξάλλου ακόμα και σήμερα που το έχουμε ανοιχτό, οι εργαζόμενοι και που αξίζουν και που δουλεύουν, στο όνομα της "κρίσης" τι πραγματικά εργασιακά δικαιώματα έχουν? Τα λεφτά τους τα παίρνουν? Αι ντοντ θινκ σοου.

Και μην ξεχνάμε, η τηλεόραση δεν είναι τίποτε παραπάνω από εικόνες σε γυαλί. Πολλοί ξεχνούν να ζήσουν την πραγματική ζωή ή ακόμα χειρότερα απενοχοποιούν πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θα ήταν καταδικαστέα.

Και για να επιστρέψω στο θέμα...

Τα ζουζούνια που παίζονται και στο θέατρο και πωλούνται τα cd τους(όπως και άλλα παιδικά των ιδίων σε μεγάλη έκπτωση) ξέρετε τι πωλήσεις κάνουν?

Αλλά αυτά μάλλον ανήκουν σε άλλη επιχείρηση...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως αυτη την στιγμη και τα περιοδικα και οι εφημεριδες κλεινουν η μια μετα την αλλη και ακομα και αν λειτουργουν οι περισσοτεροι δεν πληρωνονται η παιρνουν ψιχουλα που με αυτα δεν επιβιωνουν οι οικογενειες τους.

 

Οπως και σε ολους τους τομεις ετσι και στα μεσα γινεται χαμος για τους υπαλληλους. Σιγουρα η αυστηρη επιλογη του τι βλεπουμε βοηθαει αλλα απο εκει και περα δυστυχως καθε καναλι που κλεινει και καθε εφημεριδα η ραδιοφωνο αφηνει πισω οικογενειες ανεργες απλα. Και οικογενειες που στην πλειοψηφια τους παιρναν βασικο μισθο και οχι τεραστια ποσα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως αυτη την στιγμη και τα περιοδικα και οι εφημεριδες κλεινουν η μια μετα την αλλη και ακομα και αν λειτουργουν οι περισσοτεροι δεν πληρωνονται η παιρνουν ψιχουλα που με αυτα δεν επιβιωνουν οι οικογενειες τους.

 

Οπως και σε ολους τους τομεις ετσι και στα μεσα γινεται χαμος για τους υπαλληλους. Σιγουρα η αυστηρη επιλογη του τι βλεπουμε βοηθαει αλλα απο εκει και περα δυστυχως καθε καναλι που κλεινει και καθε εφημεριδα η ραδιοφωνο αφηνει πισω οικογενειες ανεργες απλα. Και οικογενειες που στην πλειοψηφια τους παιρναν βασικο μισθο και οχι τεραστια ποσα.

 

Οι καιροί αλλάζουν....

Στη σημερινή κατάσταση και με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αδύνατον να μείνουν υγιείς τόσες επιχειρήσεις έντυπου τύπου. Ούτε είναι δυνατόν να βλέπουμε τηλεόραση με το ζόρι για να μην μείνουν άνεργοι οι τεχνικοί.

 

Για μένα είναι υγιής στροφή της κοινωνίας να μην αγοράζει μία εφημερίδα που εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένης μερίδας αλλά να ενημερώνεται απο 40 διαφορετικές πηγές στο internet. Επίσης είναι υγιές να απορρίπτει κάποιος μια τηλεόραση που προβάλλει εξολοκλήρου σκουπίδια, υποτιμά τη νοημοσύνη του και τον υποβιβάζει.

 

Για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις αυτές, ισχύει ό,τι και για όλους τους εργαζόμενους απανταχού της οικουμένης. Αν τυχαίνει να εργάζονται σε μια προβληματική επιχείρηση, είναι λογικό αυτή να κλείσει και να μείνουν άνεργοι. Οι ικανοί θα βρουν αλλού δουλειά. Δεν βρίσκω ότι είναι ευθύνη του καταναναλωτή να προτιμά π.χ. μπαγιάτικα γλυκά από ζαχαροπλαστεία, σάπια κρέατα από κρεοπωλεία, υπερτιμημένα προϊόντα, κ.λπ. για να μην κλείσουν οι προβληματικες επιχειρήσεις και να μην μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοί τους.

.....δε νομίζω τάκη....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...