Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγορά έτοιμης ζαχαρόπαστας

Recommended Posts

Γεια σε όλους.

Μήπως ξέρει κανένας μαγαζί ή ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει έτοιμη ζαχαρόπαστα; Πήγα σε όλα τα μεγάλα super-markets και σε κάποια μεγάλα ζαχαροπλαστεία αλλά ή δεν είχαν ή δεν μπορούσαν να μου την πουλήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Διαφημίσεις

μπορείς να την κάνεις και μόνη σου.

αν βάλεις στο youtube τη λέξη ζαζαρόπαστα θα σου βγάλει βιντεάκια με οδηγίες.

Επίσης στον sintagoulis.gr με αναζήτηση πάλι ζαχαρόπαστα θα σου βγάλει συνταγές!!

Καλή επιτυχία.

IeXep3.png

Γεια σε όλους.

Μήπως ξέρει κανένας μαγαζί ή ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει έτοιμη ζαχαρόπαστα; Πήγα σε όλα τα μεγάλα super-markets και σε κάποια μεγάλα ζαχαροπλαστεία αλλά ή δεν είχαν ή δεν μπορούσαν να μου την πουλήσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Στον ΑΒ βασιλόπουλο έχει έτοιμη ζαχαρόπαστα νομίζω των 500γρ της μάρκας Μπετυ κροκερ http://www.bettycrocker.com/products/frosting

Αυτό που λέει Rich and creamy

• 2 years later...

Διαφημίσεις

To betty crocker που αναφέρεται παραπάνω δεν είναι ζαχαρόπαστα αλλά γλάσο. Στο ΑΒ το έχω πετύχει μόνο σε σοκολάτα και βανίλια. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το sugarworld νομίζω που έχει είδη ζαχαροπλαστικής και έχει και έτοιμες ζαχαρόπαστες.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγώ την αγοράζω από το Vefa's House, μένω Αθήνα βέβαια αλλά νομίζω υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη. Ίσως κάποιο ζαχαροπλαστείο να δεχτεί να σου πουλήσει αλλιώς αν έχεις χρονικό περιθώριο μπορείς να την παραγγείλεις.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις