Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φοβάμαι....

ταυρακι

Recommended Posts

Κορίτισα καλησπέρα

Eίμαι καινούργια στο forum και εχώ ένα αγοράκι 5,5μηνών και το πρόβλημα είναι ότι από 3 μηνών έχει το ελλάτωμα όταν θέλει να κοιμηθεί να ακουμπάει κάπου το προσώπο του.Καταρχάς κοιμάται μόνο μπρούμυτα και βάζει όλη του την μούρη στην μπάντα.Όπως καταλαβαινετε τα βράδια δεν κλείνω μάτι,γιατί φοβάμαι ότι δεν παίρνει αέρα και είμαι αναγκασμένη να τον κοιτάω συνέχεια.Βέβαα όποτε τον γυρνάω ή θα ξυπνήσει και θα κλαίει ή θα κοιμηθεί έτσι όπως τον έχω βάλει εγώ και μετά από κανένα μισάωρο θα ξαναγυρίσει.

Εσεις έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου!

Η μικρούλα μου κοιμάται επίσης μπρούμητα. Δε νομίζω να είναι και τόσο επικίνδυνο ειδικά σ αυτή την ηλικία που έχουν μάθει πια να γυρίζουν όπως θέλουν. Πρόσεχε απλά να τον σκεπάζεις μόνο μέχρι τη μέση και το πάπλωμά του να είναι στερεωμένο στην κάτω άκρη του κρεβατιού. Αν πάλι φοβάσαι πάρα πολύ, κάτι που συμβαίνει συνήθως στο πρώτο παιδάκι ;), μπορείς να βγάλεις την πάντα τελείως και να μην αφήσεις μέσα στην κούνια μαξιλαράκι ή λούτρινα ζωάκια κλπ.

eOSyp3.png BwuCp3.png

Δοκίμασε να του δώσεις ενα μικρό πανάκι η πετσετάκι(λαβέτες λέγονται, αυτά που είναι για τις γουλίτσες) να το τρίβει στο πρόσωπό του για να κοιμηθεί. Μπορεί απλώς να θέλει να νοιωθει ένα μαλακό ύφασμα στο προσωπό του και έτσι να σταματήσει να γυρίζει στην πάντα... Κι εμένα η δικιά μου κοιμάται με τέτοια πανάκια απο 4 μηνών μέχρι και σήμερα που είναι σχεδόν 2 χρονών και ξέρω και πολλά αλλα μωράκια που έχουν το ίδιο ''χούι'' . Είναι ακίνδυνο, δεν εχεις να φοβηθείς κάτι...

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και να σας ζήσουν και εσάς τα παιδάκια σας,να είναι γερά

tanya 77 την μπάντα την έχω βάλει πιο πολύ γιατί τα κάγκελα της κούνιας είναι λίγο πιο αραία απ΄΄ότι οι κλασικές κούνιες και αν βγάλω την μπάντα αυτός σίγουρα θα πάει να σφηνώσει το κεφάλι του.

Lia το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά του ήταν αδιάφορο...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Εμένα για να καταλάβεις για να κοιμηθεί θέλει ενα σεντονάκι να κρατάει και ένα μαξιλάρι στη μουρι του! Ναναι στριμωγμενος απίστευτα και μόνο έτσι κοιμάται! ΚΑι ναι έχω σηκωθεί πρωί και τον έχω βρει οριζόντια στη κούνια με το κεφάλι σφηνωμένο στη πάντα! ΚΑι τα χριάστηκα γιατί ειπα θα σκάσει! Ευτυχως αλλη μια μέρα πο πήγε και σφήνωσε έτσι έβαλε τις φωνές γιατί δε μπορούσε να γυρίσει και κατάλαβα πως αν δυσκολεύετε θα φωνάξει! Αλλά και εγώ ανησυχω και όληξ την ώρα πάω και τον τραβάω αλλά αυτός πάλι εκεί! ΚΑι σκεψου ότι κοιμάται με υπνόσακο! Πως καταφέρνει και γυρνάει .. άγνωστο!!!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P