Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρεοκοπία στις 23/10;;

Recommended Posts

Πριν 3-4 μέρες άκουσα κάτι που με έχει προβληματίσει πολύ. Ο ξάδελφός μου δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρεία σούπερ μάρκετ. Είναι περίπου 1000 άτομα προσωπικό (στις αποθήκες δουλεύει). Ήρθε λοιπόν από Αθήνα ο μεγάλος διευθυντής και τους ανακοίνωσε (επίσημα όλους τους μάζεψε) μέχρι 23/10 να έχουν βγάλει όλοι τα χρήματά τους από την τράπεζα γιατί θα τα χάσουν. Με έχει προβληματίσει το θέμα γιατί πολλά ακούγονται και τα περισσότερα είναι ράδιο αρβύλα αλλά για να έρθει επίσημα ο ¨μεγάλος¨ από Αθήνα;; Έχετε ακούσει κάτι εσείς;; Είναι πολύ γνωστή εταιρεία σούπερ μάρκετ. Ίσως και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πολλα ακουγονται εδω και παρα πολυ καιρο...δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε και τι οχι...:confused:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

αν σου πω οτι ακουσα κατι παρομοιο οτι θα γινοταν Μαρτιο του 2011 ? ΕΙΠΕ ενας ξαδελφος μιας γνωστης μου το ιδιο ο οποιος δουλευε σε τραπεζα...συνεχεια λενε..

zTq9p2.png

OC8Op2.png

Πριν 3-4 μέρες άκουσα κάτι που με έχει προβληματίσει πολύ. Ο ξάδελφός μου δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρεία σούπερ μάρκετ. Είναι περίπου 1000 άτομα προσωπικό (στις αποθήκες δουλεύει). Ήρθε λοιπόν από Αθήνα ο μεγάλος διευθυντής και τους ανακοίνωσε (επίσημα όλους τους μάζεψε) μέχρι 23/10 να έχουν βγάλει όλοι τα χρήματά τους από την τράπεζα γιατί θα τα χάσουν. Με έχει προβληματίσει το θέμα γιατί πολλά ακούγονται και τα περισσότερα είναι ράδιο αρβύλα αλλά για να έρθει επίσημα ο ¨μεγάλος¨ από Αθήνα;; Έχετε ακούσει κάτι εσείς;; Είναι πολύ γνωστή εταιρεία σούπερ μάρκετ. Ίσως και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Αν η εταιρεία είναι γερμανική, τότε ήρθαν με τον υπουργο τους.

Τώρα επίσημη ανακοίνωση δεν ξέρω πότε θα γίνει, δεν ξέρω καν αν θα γίνει, αλλά ΕΙΜΑΣΤΕ χρεωκοπημένοι δυστυχώς.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι να πω, πάντως αυτό από πέρσυ τέτοια εποχή συμβαίνει. Θυμάμαι ότι η πρώτη "επίσημη" χρεωκοπία είχε ακουστεί ότι θα συμβεί πέρσυ το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Γιατί και καλά, όπως φημολογείται, θα γίνει μέσα σε Σαββατοκύριακο ή αργία. Τώρα τι να πιστεύουμε και τι όχι, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

Ακριβώς έτσι. Πρώτα την 28η Οκτωβρίου 2010, μετά τα Χριστούγεννα, μετά την 25η Μαρτίου 2011, μετά του Αγίου Πνεύματος και ούτω καθεξής. Δεν ξέρω για εσάς, κορίτσια, αλλά εγώ έχω αηδιάσει πλέον και τ' ακούω βερεσέ. Έλεος με τον πόλεμο νεύρων. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, δυστυχώς, και, ούτως ή άλλως, με ανακοίνωση ή χωρίς, την γνωρίζουμε όλοι...

έχω αηδιάσει πλέον και τ' ακούω βερεσέ. Έλεος με τον πόλεμο νεύρων.

Κι εγώ το ίδιο, δεν υπάρχει χειρότερο τέρας από τη φήμη. Σίγουρα κάποιοι θα βγάζουν λεφτά απ' αυτό.

Διαφημίσεις

Καθε φορά που θέλουν να περάσουν ΣΚΛΗΡΑ μέτρα, σε καθε δόση το ίδιο παραμύθι!!!!!χρεωκοπία=> ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!!!

Τωρα θέλουν να πέράσουν την κατάργηση του κατώτατου μισθού!!Μη ψαρώνετε............

Ακριβώς έτσι. Πρώτα την 28η Οκτωβρίου 2010, μετά τα Χριστούγεννα, μετά την 25η Μαρτίου 2011, μετά του Αγίου Πνεύματος και ούτω καθεξής. Δεν ξέρω για εσάς, κορίτσια, αλλά εγώ έχω αηδιάσει πλέον και τ' ακούω βερεσέ. Έλεος με τον πόλεμο νεύρων. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, δυστυχώς, και, ούτως ή άλλως, με ανακοίνωση ή χωρίς, την γνωρίζουμε όλοι...

χαχαχχα!!!!Διαλέγουν ''σημαδιακές'' ημερομηνίες όμως...δεν μπορείς να πείς...

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια ΑΝ λεω ΑΝ χρεωκοπισουμε τη κανουμε μετα;;;;

πως θα ειμαστε σαν χωρα;;;;; ακουμε καθε μερα ολα αυτα που μας κοβουνε και λεμε δεν παει αλλο στη χρεωκοπια ξερει καποιος να μας πει;;;;;;

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

πως θα ειμαστε σαν χωρα;;;;; ακουμε καθε μερα ολα αυτα που μας κοβουνε και λεμε δεν παει αλλο στη χρεωκοπια ξερει καποιος να μας πει;;;;;;

πριν ...μετα..αναμεσα ...:roll:

[YOU TUBE]Gys83fazwOo[/YOU TUBE]

Η Παναγια να μας φυλαει για αυτα που μας περιμενουν.

Ευχαριστω για το βιντεο..

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Διαφημίσεις

Πρώτα απ' όλα είμαστε χρεωκοπημένοι εδώ και καιρό... εγκεφαλικά νεκροί και μένει η ανακοίνωση ώρας θανάτου του ασθενή...

Δεύτερον αλλά δεν μπορώ θα ρωτήσω... Αυτά τα είπε σε εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ; Δηλαδή θεωρεί ότι τους δίνει μισθούς τέτοιους που επιτρέπουν αποταμίευση; Είμαι πολύ περίεργη ποιος είναι αυτός ο κολοσσός!!!!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Καταρχάς έχουμε μπερδέψει λίγο τις λέξεις:

Άλλο "χρεωκοπία" και άλλο "πτώχευση".

Σε "χρεωκοπία" βρισκόμαστε ΗΔΗ

(έχουμε πολλά χρέη...χρωστάμε παντού!!)

και γιαυτό παίρνουμε συνέχεια δάνεια!...

Την "πτώχευση" πρέπει να φοβόμαστε γιατί τότε....

...κλαφ΄τα Χαράλαμπε!

Καθε φορά που θέλουν να περάσουν ΣΚΛΗΡΑ μέτρα, σε καθε δόση το ίδιο παραμύθι!!!!!

συμφωνώ;)

παιδιά με πήρε τηλέφωνο ο πεθερός μου ( συνταξιούχος ΔΕΗ ) και μου είπε ότι του εστηλαν ταχυδρομικώς ένα 4σελιδο, και εκείνου αλλά και πολλών ακόμη που γνωρίζει από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπου γράφει πως από τον Νοέμβριο δεν θα μπορούν να τους καταβάλλουν τις συντάξεις....

Κάτι άλλο δεν ξέρω, δεν το διάβασα η ίδια ακόμη

rQGhp3.png

παιδιά με πήρε τηλέφωνο ο πεθερός μου ( συνταξιούχος ΔΕΗ ) και μου είπε ότι του εστηλαν ταχυδρομικώς ένα 4σελιδο, και εκείνου αλλά και πολλών ακόμη που γνωρίζει από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπου γράφει πως από τον Νοέμβριο δεν θα μπορούν να τους καταβάλλουν τις συντάξεις....

Κάτι άλλο δεν ξέρω, δεν το διάβασα η ίδια ακόμη

Πόσο λυπάμαι αυτά τα παπουδάκια!!....:(

Το δικό τους το μισθό δεν ξέρουν να τον κόψουν!!!!!!!!! :twisted:

Καλά τους τα είπε τις προάλλες ο Χατζηνικολάου!!.....

Αλλά αυτοί μπαινάκης-βγαινάκης!! :twisted: :twisted:

Καθε φορά που θέλουν να περάσουν ΣΚΛΗΡΑ μέτρα, σε καθε δόση το ίδιο παραμύθι!!!!!χρεωκοπία=> ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!!!

Τωρα θέλουν να πέράσουν την κατάργηση του κατώτατου μισθού!!Μη ψαρώνετε............

Συμφωνω...

εκβιαστες εχουν γινει:roll:

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

εγω δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα-αν χρεωκοπησουμε, οπως λενε, και εχεις λεφτα στην τραπεζα, τα χανεις ολα, ενω εαν τα εχεις στο σπιτι εισαι οκ και εχουν κανονικα ισχυ???

σε περιπτωση χρεωκοπιας δεν χανεις στην ουσια τα λεφτα σου απλά δεσμευονται που σημαινει οτι δεν μπορεις να τα σηκωσεις και να τα χρησιμοποιησεις.ενω αν τα εχεις κρυμμενα σπιτι σου δεν μπορει να σου τα παρει κανεις.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

.ενω αν τα εχεις κρυμμενα σπιτι σου δεν μπορει να σου τα παρει κανεις.

και που τα κρύβεις στο σπίτι οεο ???:lol::lol::lol:

μη σας πω πόσες φορές έχω αφήσει κλειδιά έξω από την πόρτα και μη σας πω ότι το καλοκαίρι έλειπα πσκ με την μπαλκονόπορτα στον κήπο ορθάνοιχτη:oops:

rQGhp3.png

πριν ...μετα..αναμεσα ...:roll:

[YOU TUBE]Gys83fazwOo[/YOU TUBE]

Πολύ ωραίο βίντεο....όπως κι αυτό.. (δεν ξέρω αν έχει μπει σε άλλο thread)...

[YOU TUBE]rkLBWq42_KM[/YOU TUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rkLBWq42_KM..

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!