Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ PAMBERS ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΧΑΡΤΑΚΙ ΒΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Διαφημίσεις

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΟΡΘΙΟ Η ΚΑΘΗΣΤΟ??ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ???

Στα ψιλα του ορθιο το αγορακι. Στα κακα του ομως.....ειναι δυσκολο.

Προσωπικα κουβαλαω ενα μπουκαλακι οινοπνευμα στην τσαντα περναω την λεκανη, ριχνω και μεσα τραβαω και καζανακι και κανω τον σταυρο μου. Να τον κραταω απο πανω δυσκολο. 23 κιλα παιδι :roll::?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Υπάρχει γιογιο με σακουλίτσες μίας χρήσεως που διπλώνει και δεν πιάνει χώρο ότι πρέπει για παιδάκια που μόλις βγάλανε τις πάνες .

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Υπάρχει γιογιο με σακουλίτσες μίας χρήσεως που διπλώνει και δεν πιάνει χώρο ότι πρέπει για παιδάκια που μόλις βγάλανε τις πάνες .

Ξερεις κάποιο συγκεκριμένο, γιατί με ενδιαφέρει.... Έχουμε κόψει την πάνα αλλά στην τουαλέτα δεν της αρεσει να κάθεται έστω και να την κρατάω, οπότε όταν έιμαστε εκτος σπιτιου έχω προβλημα και αναγκάζομαι να της φοράω την πάνα :?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Ελλη - θα μπορούσες να πάρεις το προστατευτικό χαρτί που μπαίνει πάνω στην λεκάνη και είναι μιας χρήσης. Μετά το πετάς. Το πακέτο έχει 10 τεμάχια μέσα και είναι στο μέγεθος μιας παλάμης. Βάζεις ένα μέσα στην τσάντα σου και ησυχάζεις. Το έχουν τα supermarket και τα φαρμακεία.

Υπάρχει γιογιο με σακουλίτσες μίας χρήσεως που διπλώνει και δεν πιάνει χώρο ότι πρέπει για παιδάκια που μόλις βγάλανε τις πάνες .[/quot

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ??

Eίναι της mothercare το γιογιό που προανέφερα ...............

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Και μείς παίρνουμε μαζί μας το γιογιό γιατί δεν τα κάνει πουθενά αλλού

και εφ' όσον κόψαμε την πάνα δεν θέλω να του την φοράω έστω και για λίγο.

Το γιογιό που λέει η Sam θα πάω να το πάρω και εγώ.

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Κανονικα και τα αγορακια πρεπει να κανουν τα τσισα τους καθιστα γιατι ετσι αδειαζει καλυτερα η ουρηθρα (μου το εχει πει ο αντρας μου αυτο δεν το ηξερα)

για το θεμα υγιεινης της τουαλετας εγω μαλλον θα εφαρμοσω το συστημα αποστειρωσεις.. δηλαδη.. γαντακια, μαντηλακια κλινεξ και καθισματακι τουαλετας.. Δεν πιανουν καθολου χωρο και τα κουβαλας παντου μαζι σου..

Βαζεις το γαντακι, παιρνει μαντηλακια και καθαριζεις και βαζεις και το καθσιματακι το πλαστικο της μιας χρησης και τελειωσε το θεμα.. :lol:

Στην τελικη αν πας πχ σε ενα μαζαγι και η τουαλετα ειναι η σουπερ βρωμικη πας με υφος στον ιδιοκτητη-υπευθυνο και του λες.."μηπως ειναι ευκολο να καθαριστει η τουαλετα γιατι θελω να κανω τσισα μου"

Εννοειτε οτι θα καθαριστει επιτοπου (δεν υπαρχει περιπτωση να διακινδυνευσει να του φερεις κανα υγειονομικο)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κορίτσια εχω σκάσει! Προσπαθούμε και εμείς να κόψουμε την πάνα, αρχίσαμε γύρω στον Μαϊο (ηταν 25 μηνων τοτε, τωρα είναι σχεδόν 28 μηνών). Βέβαια απο πολύ νωρις έλεγε τα κακά του οπότε θεώρησα οτι μολις ανοίξει λιγάκι ο καιρός θα πρέπει να εκμεταλευτώ αυτην την ευκαιρία για να τον καθαρίσω. Αρχίσαμε στο μεσοδιάστημα να τον παίρνουμε μαζι μας στην τουαλέτα, να τον βάζουμε να κάθεται στο γιογιο (με τα ρούχα), να βάζουμε τον αγαπημένο του κούνελο Περικλή να κανει τσισάκια, του αγορασαμε βιβλίο με αναλογο θεμα, ολα αυτά σε στυλ παιχνιδιού και χωρις πίεση. Και ενω μόλις αρχίσαμε να τον ξεγυμνώνουμε για να τα κάνει στο γιογιο, ειχε ενθουσιαστεί με την διαδικασία, ήθελε να ρίχνει ο ίδιος τα τσισα του και τα κακα του στην τουαλέτα, γενικά ειχε ανταποκριθεί καλά, φτάσαμε σχεδόν αμέσως να κατεβάζει και το βρακάκι του για να κάτσει στο γιογιο (μέχρι που το "τίναζε" κιόλας), δοκίμασε επίσης να κανει ορθιος στην τουαλέτα (δεν έφτανε όμως ο καημενούλης) καθιστό που τον έβαλα δεν πολυβολέυτηκε, έτσι τωρα τελευταία τα κακα του τα κανει στο γιογιο (του ειχανε ξεφύγει μερικες 2-3 φορες και δεν του άρεσε καθόλου!) και οσο για τα τσισα του όλο και περισσοτερο τα κανει οπου να'ναι (συνηθως αφου πρωτα προηγηθεί το "ατύχημα" τα κανει και στο γιογιο). Δεν τον εχω μαλώσει (αν και ομολογώ μπαίνω στον πειρασμό), προσπαθώ του καθε φορα να του εξηγήσω, να μην τον επικρίνω, αλλα αναρωτιέμαι μήπως έχει κουραστεί μήπως ήταν τελικά πολύ μικρός, μήπως να του ξαναφορέσω πάνα, μήπως τον επηρεάζει το οτι φοραει πάνα η μικρούλα μας; Δεν ξερω τι να κάνω σε αυτήν την φάση πως είναι καλλύτερα να το χειριστώ άραγε; να τον δοκιμάσω απευθείας στην τουαλέτα με σκαμπουδάκι ή στεφανάκι; βρε κορίτσια πέστε καμιά άλλη γνώμη (sorry για το μεγάλο post).

0IBKp3.png JgEip3.png

• 1 month later...

Και εμείς προσφατα κόψαμε τις πρωινές πάνες...ναι είμαστε αρκετά μεγάλοι άλλά έχουμε και κάποιο προβληματάκι και έτσι αργήσαμε :oops: .

Παει για τα τσίσα σε γιογιο καθιστός αλλά λόγω του προβλήματός μας δεν μιλάει για να τα πει και έτσι αναγκάζομαι να παίρνω το γιογιο μαζί μας ή να φοράμε πάνα όταν βγάινουμ έξω. Εντωμεταξύ το γιο γιο μας συνδεύεται και απο ένα μικρό σκαμπό γιατί έχουμε και ένα μποι να!!!

Τώρα που χειμωνιάζει σκέφτομαι τι να κάνω οταν πάμε σε παιδότοπους ή εστιατόριο δεν είναι δυνατόν να κουβαλάω μαζί όλα αυτά είναι ογκώδης και δεν λεει και προβληματίζομαι. Στο κέντρο ημέρας (το σχολείο μας) έχουμε ήδη πάει ένα σετάκι γιογιο με σκαμπώ αλλα εκεί δεν υπάρχει προβλημα όλα τα παιδάκια έχουν τα ίδια προβλήματα και όλα έχουν παει τα γιογιο τους αλλά έξω;;;

Αχ προβλήματα!!!καμμιά φορά λεω καλύτερα ήταν τότε με τις πάνες!!! :roll::oops::?

• 3 weeks later...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ PAMBERS ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΧΑΡΤΑΚΙ ΒΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΛΕΚΑΝΗΣ(ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ) ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διαφημίσεις

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΛΕΚΑΝΗΣ(ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ) ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

μμμμμ καλό!!!! :wink:

• 2 months later...

Εμένα για καλή μου τύχη είναι τακτικός όταν κάνει κακούλια. Οπότε τα πρωινά φροντίζω και είμαι σπίτι. Τώρα σε μια απρόβλεπτη περίπτωση οι προτάσεις σας είναι καλές και δεν τις ήξερα. ¨οσο για τα τσίσα, τα κάνουμε πλέον οπουδήποτε χωρίς εννοείαται να ακουμπάμε πουθενά. Για το όρθιος ή καθιστός τον αφήνω να διαλέξει ( είναι 2.5 χρονών) όταν είναι σπίτι και όρθιος όταν είμαστε έξω.