Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα σας,θα θελαμε την βοηθεια σας,θελουμε να φτιαξουμε το δωματιο της κορουλας μας που ειναι 2ετων οχι το επισημο.αλλα το κρεββατακι που ειναι λιγο μεγαλυτερο απο την κουνια. αλλα δυστιχως δεν υπαρχουν αρκετα χρηματα :(

θα ηθελα εαν γνωριζεται καποια μαγαζια οικονομικα στις περιοχες νικαια κορυδαλλο πειραια.

ειδα καποια στο ικεα αλλα δεν ξετρελλαθηκα και πολυ...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς πέραν του ΙΚΕΑ τα άλλα ξεφεύγουν πολύ ή θα ειναι εντελώς μαπα το καρπούζι. Πάντως το ΙΚΕΑ έχει πάρα πολύ ωραία σχέδια αρκεί βέβαια να ξέρεις να τα συνδυάσεις....εγω απο εκεί θα τα πάρω, όχι μονο για το κόστος αλλά και επειδή είμαι υπερ της φιλοσοφίας ΙΚΕΑ.

Εχει ειδικά ένα άσπρο δωμάτιο ότι πρέπει για κορίτσι! το έχω ερωτευτεί αλλά μάλλον έχω αγοράκι.

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ :wink:

απεναντι απο τα τζαμπο,διπλα μαλλον εχει 1 καταστημα με ωραια σχεδια!!!

επισης,στην Λ.Κνωσσου.εχει καταστηματα και ειναι 1 συγκεκριμενο που ειναι οικονομικο,νομιζω λεγεται mertza,καπως ετσι.....

επισης,απεναντι απο το carefour εχει αλλο 1.

πηγαινε να ριξεις μια ματια :D

στη ΝΕΟΣΕΤ πηγες????

9a7bp2.pngIm47p2.png

nikol ειναι οντως λιγο ψευτικα, μαλιστα εχει παρει η κουνιαδα μου το κρεββατακι το ροζ που το εχει και σε μπλε με την ντουλαπα και το κομοδονινο και ειναι πολυ μικρο δηλαδη λιγο να παχυνει το παιδι δεν χωραει.

οταν ομως τα οικονομικα σου δεν σε φτανουν να κανεις ενα δωματιο του παιδιου σου αναγκαστηκα ικεα και σε κανενα 4 χρονια που θα παει σχολειο κατι πιο καλο αφου τα μαζεψουμε τα χρηματα

απεναντι απο τα τζαμπο,διπλα μαλλον εχει 1 καταστημα με ωραια σχεδια!!!

επισης,στην Λ.Κνωσσου.εχει καταστηματα και ειναι 1 συγκεκριμενο που ειναι οικονομικο,νομιζω λεγεται mertza,καπως ετσι.....

επισης,απεναντι απο το carefour εχει αλλο 1.

πηγαινε να ριξεις μια ματια :D

στη ΝΕΟΣΕΤ πηγες????

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :wink:

Διαφημίσεις

Εγω καποια στιγμη που ηθελα ενα μονο οικονομικο κρεβατι κατεβηκα Λενορμαν.

Μετα την Γεφυρα του Κηφισσου αριστερα εχει ενα οικομικο.

Επισης μετα το μεταξουργειο εκει που απο Λενορμαν πανε απενατι για Πειραιως εχει μερικα.

Δεν ειναι αυτα τα φοβερα σχεδια αλλα ειναι οικονομικα και γερα (αυτα που λενε τα παλια γερα επιπλα).

Επισης εχω ακουσε και για ενα μαγαζι στην Υπατης (στον Κηφισσο)

ΑΑΑΑΑΑ και θυμηθηκα ενα τελευταιο. Μπαινοντας απο Γρ. ΛΑμπρακη προς Αγ. Βαρβαρα (στον κεντρικο παραλληλο της Ταξιαρχων απο κατω) εχει λιγο πριν την Μ. Αλεξανδρου ενα αριστερα. Δεν εχω μπει αλλα εχω δει καποια απ εξω και λεει επισης οτι φτιαχνει και στα μετρα σου.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Στο ΙΚΕΑ μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμούς θέλεις, δεν εισαι υποχρεωμένος να πάρεις πχ όλο το δωμάτιο ή απο μια μόνο σειρά. Ψεύτικα ειναι τα πολύ πολύ φτηνά πράγματα που έχει αλλά γιατί να παρεις αυτά; Εμας όλο το σπίτι ειναι απο εκεί και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται λοιπόν το τι θα πάρεις, πάντως τα φτηνά επιπλάδικα έχουν κατώτερη ποιότητα απο το ΙΚΕΑ σε ότι έχω τσεκάρει τουλάχιστον και τα σχεδια τους ειναι λίγο περασμένα να το πω ευγενικά. Εγω πχ δεν θα πάρω την κούνια των 39ευρώ αλλά την πιο ακριβή που έχει (γύρω στα 130). Η αφεντικίνα μου που έχει και πολύ γούστο και που τα ψάχνει γενικότερα ειναι πάρα πολύ ευχαριστημένη απο τα παιδικά τους.

καλημέρα ,

όχι δεν μπορείς να ψωνίσεις online απλά βρήκα την εικόνα.

απλά να σας πω οτι και τα δυο δωμάτια τα έχω πάρει απο Ikea και έχουν βγει πάρα πολύ καλά!!

ο γιός μου έχει πάρει ένα υπερυψωμένο κρεββάτι και συρταριέρα και ράφια τα έχει καταχτυπήσει αλλά αυτά στο ύψος τους ...είμαι πολύ υπέρ του Ikea και απο θέμα αντοχής άλλά και απο θέμα οικονομικό

και βέβαια είναι όμορφα σαν σχέδια...

• 1 month later...

Ας με βοηθήσει κάποιος βρε παιδιά θέλω να πάρω κουκέτα τριπλή αλλά φοβάμαι κιόλας. εντωμεταξύ δεν έχω χώρο για δύο κρεβάτια και τα παιδιά είναι μικρά. Ο Σπύρος 3 χρονών δεν θέλει άλλο την κούνια και ο μικρός είναι από την αρχή στο πάρκο. Τις περισσότερες φορές κοιμάμαι μαζί τους σε ένα παλιό κρεβάτι που έχουμε και γενικά το δωμάτιο είναι χάλια. θέλω να το φτιάξω και με την τριπλή κουκέτα θα ξεφορτωθώ όλα τα άλλα. Θέλω να είναι χαμηλή και με σκάλα συμπαγή που είναι σαν συρτάρια. Επίσης εδώ στην Κέρκυρα είναι πολύ ακριβά και θα ήθελα αν ξέρετε κάποιο μαγαζί που να κάνει παράδοση εδώ. Διάβασα αρκετά θέματα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ίσως να μου ξέφυγε. Γιαυτό δεν άνοιξα θέμα. Ελπίζω να το δει κάποιος.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμας το δωματιο μας ειναι απο το ΙΚΕΑ κ ειναι υπεροχο.

Μπορειτε να το δειτε κιολας στις "φωτογραφιες απο τα δωματια των ζουζουνιων"! Ειναι κ οικονομικο κ λειτουργικο κ καλης ποιοτητας.

Δυστυχώς τα IKEA στην Ελλάδα δεν έχουν τη δυνατότητα on line αγορών. Το site που αναφέρθηκε είναι από την Αγγλία και ούτε και αυτοί παραδίδουν εκ΄τος συνόρων.

.png

ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΣΕΤ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΣΕΤ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ???

Θα παω στο Ικεα να παρω μια βιβλιοθηκη αυτη τη βδομαδα.. για να δουμε ποσο θα αντεξει.. Θα βαλω πολυ πραγμα πανω.. :lol:

Αλλα επειδη θα μπει σε δωματιο που αν κανω αλλο παιδι θα το χρειαστω δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα..

Παντως να ξερετε οτι αν πχ παρετε εναν καταλογο της Νεοσετ, δειτε ενα σχεδιο και πατε στο μαραγκο της γειτονιας σας θα σας ερθει περιπου στο ενα τριτο της τιμης και με πολυ καλυτερης ποιοτητας ξυλο.

Το συνθετο της αδελφης μου ειναι σχεδιο της νεοσετ που εκανε το 2000 που παντρευτηκε 800 χιλιαδες δρχ.

Μας στοιχισε στο μαραγκο 300 χιλιαδες δρχ. (ηταν μια τεραστια συνθεση που οταν χωρισε πηρε απο μισο με το γαμπρο μου απο τρια κομματια ο καθενας και εχουν και ο καθενας τους απο ενα συνθετο μεγαλυτερο απο το δικο μου :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png