Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λετε να εγινε βλακεια?

el7en

Recommended Posts

καταρχας γεια σας..ειμαι καινουργια!

λοιπον ακουστε λιγο το θεμα μου γιατι εχω κατα αγχωθει..

την τεταρτη το εκανα με το αγορι μου.. στην αρχη χωρις προφυλακτικο μετα βαλαμε..συνεχισαμε,τελειωσε και οταν τελειωσε και εβγαλε το προφ.. ετριψε το πεος του λιγο πανω μου..και εγω αμεσως τραβηχτηκα!

την πεμπτη.. το καναμε κανονικα με προφ..

και χθες το καναμε 1-2 λεπτα χωρις..

και εγω τωρα εχω αγχωθει γιατι κανονικα περιμενα χθες! αλλα εχω και πολυκυστικες ωοθηκες και ποτε δεν μου ρχετε την μερα που περιμενω.. :/

τι να κανω ρε σεις? και οσο αγχωνομαι τοσο δεν μου ρχετε..

λετε την πεμπτη που ειχε τελειωσει να εμεινε τιποτα σπερμα πανω και χθες που το καναμε χωρις να εγινε τιποτα? :/

Διαφημίσεις

οχι δεν πιστευω πως εγινε κατι. οπως κ να χει αφου χρησιμοποιειται προφυλακτικο, τοτε να το χρησιμοποιειται απο την αρχη. με αυτα τα πραγματα δεν παιζουν. υπαρχουν κοπελες που δυσκολευονται να κανουν παιδακι κ υπαρχουν κ καποιες που επειδη δεν προσεχουν κ παιζουν οδηγουνται σε εκτρωση. αρχικα χαλαρωσε ετσι οπως τα περιγραφεις δεν νομιζω να εγινε κατι, κ προσεχε μελλοντικα! εξαλλου εκτος απο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη κινδυνευεις κ απο σεξουαλ. μεταδιδομενα νοσηματα.

Είναι αδύνατο να συλλάβεις 2-3 μέρες πριν την περίοδο. Εκτός και αν έχεις πράγματι πολύ άστατους κύκλους. Μπορείς να συλλάβεις αν σε αυτό τον κύκλο ερχόταν κανονικά περίοδος μετά από 10 μέρες. Οπότε αν δεν δεις περίοδο σε 10 μέρες, παίζει να είσαι έγκυος.

Επίσης, είναι απίθανο να έμεινες έγκυος, αλλά όχι αδύνατο. Καλύτερα να βρεις έναν γυναικολόγο να σου τα εξηγήσει. Αν δεν σας καλύπτει το προφυλακτικό, να βρείτε άλλο τρόπο αντισύλληψης.

Υπάρχει και το χάπι της επόμενης μέρας, αν έχεις ακουστά, αλλά δεν είναι για συχνή χρήση. Μόνο για πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Και έχεις ήδη βγει από το χρονικό διάστημα στο οποίο θα ήταν αποτελεσματικό.

Καλα κανεις κ ανχωνεσε γιατι παιζει κ να εισαι....το προφυλακτικο το φοραμε παντα πριν ερθει σε επαφη ο ενας με τον αλλο δερμα με δερμα,γιατι ποτε δε ξερεις εαν πριν το αγορι σου ειχε εξσπερματωσει(δεν εννοω να πγε με αλλη κοπελα)αλλα μπορει να κοιμοτανε η οτι αλλο...πιο πριν κ χωρις να καταλαβει να ειχε μια διαρροη που να ειχε σπερμα.Τα σπερματοζωαρια εχουνε ανωδικη ταση που σημαινει πως ακομη κ αν υπαρξει ενα εξω,κατω...πως να το πω...στο κολπο θα φυγει προς τα πανω με πορεια προς τη μητρα.

Να πας σε γυναικολογο να σου τα πει καλυτερα κ να προσεχεις πιο πολυ!Ειδικα αν δε θελεις νακανεις παιδι απο νωρις να τρεξεις....να μαθεις τροπους αντισυλληψης.Δε χρειαζεται να το μαθει κανεις αν δε θελεις...πας σε εναν οποιοδηποτε γυναικολογο,δινεις 20-30 ευρω κ ζητας να σου τα πει ολα...γιατι απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις δε γνωριζεις τα πολυ βασικα κ αναγκαια που αφορουνε τη σεξουαλικη επαφη.

Δεν ειναι αστειο το ολο θεμα κ δεν ειναι να το περνεις χαλαρα.....:rolleyes:

Α!Ξεχασα να σου πω πως ναι υπαρχει περιπτωση να μεινεις εγκυος ακομη κ οταν περιμενεις περιοδο...εγω εμεινα ενω ειχε περασει μια μερα της προβλεπομενης περιοδου(δεν ειχα μεινει νωριτερα σιγουρα γιατι δεν ειχα επαφη για τουλαχιστον ενα μηνα) κ με μια προσπαθεια μονο εκανα παιδι.Μπορει να σε φοβιζει που σου τα λεω τοσο αποτομα κ δε σου τα φερνω με το μαλακο αλλα πιο ομο κ δυσκολο να ξερεις θα σου ακουστει καποια στιγμη μετα απο μια ιδια χαζομαρα να πας στο γιατρο κ να σου πει εισαι εγκυος...πιστευω θα σου κοπουνε τα ποδια...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Εγω θελω να πω σε ολα τα κοριτσια που δεν θελουν να κανουν παιδι να ενημερωνεστε για ολα πριν αρχισετε να εχετε σεξουαλικη ζωη. Ωραιος ο ερωτας, ωραια η απολαυση αλλα δεν καταλαβα ποτε τη λογικη βαλαμε για λιγο προφυλακτικο μετα οχι μετα ξανα βαλαμε. Θα ερθει και η ωρα που θα κανετε ερωτα χωρις προφυλακτικο. Εγω ξερω η βαζεις η δεν βαζεις. Αλλα οταν δεν βαζεις ξερεις οτι μπορει να γινει και "βλακεια".

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Διαφημίσεις

Καλα κανεις κ ανχωνεσε γιατι παιζει κ να εισαι....το προφυλακτικο το φοραμε παντα πριν ερθει σε επαφη ο ενας με τον αλλο δερμα με δερμα,γιατι ποτε δε ξερεις εαν πριν το αγορι σου ειχε εξσπερματωσει(δεν εννοω να πγε με αλλη κοπελα)αλλα μπορει να κοιμοτανε η οτι αλλο...πιο πριν κ χωρις να καταλαβει να ειχε μια διαρροη που να ειχε σπερμα.

:?:???: ορίστε;;;;;;;

Τα σπερματοζωαρια εχουνε ανωδικη ταση που σημαινει πως ακομη κ αν υπαρξει ενα εξω,κατω...πως να το πω...στο κολπο θα φυγει προς τα πανω με πορεια προς τη μητρα.

Ναι, αν σηκωθείς όρθια με το σπέρμα στον κόλπο μετά το σεξ, αυτό γαντζώνεται από τα τοιχώματα σαν τους αναρριχητές και σκαρφαλώνει προς τα πάνω... τι καλά να είχαν και τα παγκόσμια χρηματιστήρια τέτοιες μαγικές ανοδικές τάσεις!

Να πας σε γυναικολογο να σου τα πει καλυτερα κ να προσεχεις πιο πολυ!Ειδικα αν δε θελεις νακανεις παιδι απο νωρις να τρεξεις....να μαθεις τροπους αντισυλληψης.Δε χρειαζεται να το μαθει κανεις αν δε θελεις...πας σε εναν οποιοδηποτε γυναικολογο,δινεις 20-30 ευρω κ ζητας να σου τα πει ολα...γιατι απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις δε γνωριζεις τα πολυ βασικα κ αναγκαια που αφορουνε τη σεξουαλικη επαφη.

Ευτυχώς που την ενημερώσαμε τώρα για τα βασικά και αναγκαία για τη σεξουαλική επαφή! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όντως μόνο ο γυναικολόγος μπορεί να της τα εξηγήσει σωστά...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

καλα ρε παιδια (και συγγνωμη κιολας) στο σχολειο δε σας μιλησε κανεις για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα; Οι γονεις σας; Οτι χωρις προφυλακτικο δεν παμε ουτε σε παρτυ; Που ζουμε τελοσπαντων, κατι που επρεπε να ειανι αυτονοητο και βλεπω παιδια να το εχουνε για κατι περιττο...

Μια ανεπιθυμητη εκυμοσυνη ειναι το λιγοτερο που εχεις να φοβασσαι αν συνεχισεις επαφες χωρις προφυλακτικο.

Καταρχάς θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τί απαντάμε σε έναν έφηβο γιατί οι περισσότεροι σε αυτό το forum έχουμε παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε κάποιος να τους μιλάει με αυτόν τον τρόπο (ο νοων νοειτω!). Επειτα el για το άν εγινε βλακεία κανένας μα κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει! Το μόνο που μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε και αυτό ως σεξουαλικώς ενεργά ατομα και κυρίως ως μητέρες είναι , πρώτον να κάνεις μια επισκεψη σε εναν γυναικολόγο να σε ενημερώσει για όλες τις απορίες σου και δεύτερον εφόσον έχεις internet να μπείς και να ενημερωθείς για το τι είναι sex. Αυτό που εγώ θα ήθελα να σου πώ είναι να μην κάνεις ποτέ τίποτα που δεν θέλεις εσύ η ίδια για χάρη κανενός. Καλή τυχη!!!

"Και οταν θα ερθουν οι καιροί, που θα 'χει σβήσει το κερί στη καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα......"

καλα ρε παιδια (και συγγνωμη κιολας) στο σχολειο δε σας μιλησε κανεις για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα; Οι γονεις σας; Οτι χωρις προφυλακτικο δεν παμε ουτε σε παρτυ; Που ζουμε τελοσπαντων, κατι που επρεπε να ειανι αυτονοητο και βλεπω παιδια να το εχουνε για κατι περιττο...

Μια ανεπιθυμητη εκυμοσυνη ειναι το λιγοτερο που εχεις να φοβασσαι αν συνεχισεις επαφες χωρις προφυλακτικο.

Συμφωνω

Πραγματικα τρομαζω με αυτα που διαβαζω καποιες φορες. Και οσον αφορα την ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη μπορει να ειναι το λιγοτερο αφου το σημαντικοτερο ειναι η υγεια αλλα ειναι πολυ κριμα να μενουν εγκυες κοπελες και μετα να κανουν εκτρωση.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Πανω απ'ολα ηρεμια!

Η κοπελα παιρνει προφυλαξεις και δεν νομιζω να κανει ελευθερο ερωτα με τον πρωτο τυχοντα.Μιλαει για το αγορι της.Αν εχουν συμφωνησει να ειναι αποκλειστικη η σχεση τοτε δεν κινδυνευουν απο αλλες ασθενειες!Σταθερος ερωτικος συντροφος ειναι ενας απο τους βασικους τροπους προληψης σ.μ.ν.

Τωρα για την πιθανη εγκυμοσυνη..Εκσπερματωσε μεσα σου?Οχι αποτι καταλαβαινω

Εκσπερματωσε κοντα στην περιοχη του κολπου?Οχι αποτι καταλαβαινω

Απλως σε ακουμπησε και συ αμεσως τραβηχτηκες!Ε πως να παει το ερμο το σπερματοζωαριο στον κολπο σου και να γονιμοποιησει το ωαριο?

Και για ενα προηγουμενο ποστ που αφορα τις διαρροες σπερματοζωαριων.

"Όμως, τα προσπερματικά υγρά, που αποτελούν μια φυσιολογική έκκριση, ώστε να υγρανθεί το πέος και η είσοδος του κόλπου, συμπαρασύρουν μερικές φορές και σπερματοζωάρια, που μπορεί να υπάρχουν από κάποια προηγούμενη εκπερμάτιση λίγες ώρες πριν."

Αν δεν υπαρχει προηγουμενη εκσπερματιση δεν μπορει να υπαρξει διαρροη σπερματοζωαριων!

Και εχεις και πολυκυστικες ωοθηκες!Σιγουρα δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που εχεις καθυστερηση!Με το αγχος σου την καθυστερεις ακομα περισσοτερο!:)

Προσωπικα δεν πιστευω οτι εισαι εγκυος!Τωρα αν θες να ξε-αγχωθεις πηγαινε παρε ενα τεστ απο το φαρμακειο και δες:)

We are who we choose to be.

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που την ενημερώσαμε τώρα για τα βασικά και αναγκαία για τη σεξουαλική επαφή! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όντως μόνο ο γυναικολόγος μπορεί να της τα εξηγήσει σωστά...

Η οιστραδιόλη είναι η ορμόνη που βοηθά την ανοδική πορεία των σπερματοζωαρίων από τον κόλπο προς τη σάλπιγγα και προετοιμάζει το ενδομήτριο για να δεχθεί το έμβρυο.

Μπορω να βρω πολλα αποσπασματα κειμενων κ βιντεο.Τιποτα δεν ειναι σιγουρο απο τα λεγομενα της κοπελας,παντα κ για να εχει φοβο μονο εκεινη ξερει...Καλα ειναι να μην εφησυχαζουμε παντα ατομα που εχρονταισε επαφη με το παραπανω τροπο...Στο σχολειο να μην αναφερω περισσοτερα μας λεγανε απλα κ ξεκαθαρα....το προφυλακτικο πριν απο οποιαδηποτε δερματικη επαφη κ στην απομενη το ιδιο οταν ειναι κοντα με τη πρωτη ,οταν..μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη δεν ειναι επιθυμητη!Το οτι εχει σταθερο συντροφο δε λεει τιποτα...Ουκ ολιγοι ειχαμε σταθερη σχεση με ενα ατομο που εργοτερα αποδειχθηκε πως ειχε σχεση κ με την υπολοιπη μιση ταξη,συνεπως...Δεν ειναι τοσο απλα!

Πρεπει αμεσα να επισκεθεις γυναικολογο να σε ενημερωσει σωστα.Κανε μια λιστα με ερωτησεις,οτι νομιζεις εσυ..αν κ πιστευω πως θα σου απαντησει για πραγματα που ουτε καν φανταζεστηκες να ρωτησεις.Εμεις εδω δε μπορουμε να γνωριζουμε επακριβως τι σου συμβαινει ο γιατρος μπορει να καταλαβει κ να σε βοηθησει κγια το μελλον!

Πανω απ'ολα ηρεμια!

Η κοπελα παιρνει προφυλαξεις και δεν νομιζω να κανει ελευθερο ερωτα με τον πρωτο τυχοντα.Μιλαει για το αγορι της.Αν εχουν συμφωνησει να ειναι αποκλειστικη η σχεση τοτε δεν κινδυνευουν απο αλλες ασθενειες!Σταθερος ερωτικος συντροφος ειναι ενας απο τους βασικους τροπους προληψης σ.μ.ν.

Τωρα για την πιθανη εγκυμοσυνη..Εκσπερματωσε μεσα σου?Οχι αποτι καταλαβαινω

Εκσπερματωσε κοντα στην περιοχη του κολπου?Οχι αποτι καταλαβαινω

Απλως σε ακουμπησε και συ αμεσως τραβηχτηκες!Ε πως να παει το ερμο το σπερματοζωαριο στον κολπο σου και να γονιμοποιησει το ωαριο?

Και για ενα προηγουμενο ποστ που αφορα τις διαρροες σπερματοζωαριων.

"Όμως, τα προσπερματικά υγρά, που αποτελούν μια φυσιολογική έκκριση, ώστε να υγρανθεί το πέος και η είσοδος του κόλπου, συμπαρασύρουν μερικές φορές και σπερματοζωάρια, που μπορεί να υπάρχουν από κάποια προηγούμενη εκπερμάτιση λίγες ώρες πριν."

Αν δεν υπαρχει προηγουμενη εκσπερματιση δεν μπορει να υπαρξει διαρροη σπερματοζωαριων!

Και εχεις και πολυκυστικες ωοθηκες!Σιγουρα δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που εχεις καθυστερηση!Με το αγχος σου την καθυστερεις ακομα περισσοτερο!:)

Προσωπικα δεν πιστευω οτι εισαι εγκυος!Τωρα αν θες να ξε-αγχωθεις πηγαινε παρε ενα τεστ απο το φαρμακειο και δες:)

Μπορει να μν ειναι ενας τυχαιος αλλα το αγορι της.Ομως δε νομιζω να επιθυμει εγκυμοσυνη αλλιως δε θα ανχωνοτανε!Το οτι εκανε οτι εκανε τη πρωτη φορα(στην αρχη ηρθε σε επαφη χωρις προφυλαξη) κ μετα απο λιγες μερες το ξαναεκανε (1-2 λεπτα)χωρις καμια προφυλαξη(?) πως γνωριζει οτι δεν ειχε προωρη εκσπερματωση?Ναι..υπαρχει κ αυτο σα πιθανοτητα?Το οτι δεν ειναι τοσο συχνη περιπτωση σημαινει οτι δε παιζει να συνεβει?Ολα παιζει να συμβουνε..στο σεξ δεν υπαρχουνε κανονες ...γι αυτο θετουμε περιορισμους.Οταν παιζεις με τη φωτια τη μια μερα παιζεις την αλλη καιγεσε!Μπορει να ακουγετε ωμο αλλα σε ενα σεξουαλικα ενεργο ατομο,ενηλικο,κ ανωριμο (στο σεξ) δε μπορεις να μιλας αναλαφρα κ να του το φερνεις απ εξω για να μη του χαλασεις την ηρεμια...του να απολαμβανει το σεξ χωρις προφυλαξεις σα να μιλας με ενα παιδακι...ενας ανθρωπος που κανει σεξ ειναι ωριμος για να το κανει αλλα ανωριμος να ακουσει καποια σοβαρα θεματα οπως πραγματικα ειναι κ πρεπει να τα στολιζουμε με λουλουδια?

Καθε χρονο οι εκτρωσεις ανερχονται στις 250.000 γιατι μιλαμε απ εξω κ με το μαλακο για κατι πολυ σοβαρο!!!!!

καταρχας γεια σας..ειμαι καινουργια!

λοιπον ακουστε λιγο το θεμα μου γιατι εχω κατα αγχωθει..

την τεταρτη το εκανα με το αγορι μου.. στην αρχη χωρις προφυλακτικο μετα βαλαμε..συνεχισαμε,τελειωσε και οταν τελειωσε και εβγαλε το προφ.. ετριψε το πεος του λιγο πανω μου..και εγω αμεσως τραβηχτηκα!

την πεμπτη.. το καναμε κανονικα με προφ..

και χθες το καναμε 1-2 λεπτα χωρις..

και εγω τωρα εχω αγχωθει γιατι κανονικα περιμενα χθες! αλλα εχω και πολυκυστικες ωοθηκες και ποτε δεν μου ρχετε την μερα που περιμενω.. :/

τι να κανω ρε σεις? και οσο αγχωνομαι τοσο δεν μου ρχετε..

λετε την πεμπτη που ειχε τελειωσει να εμεινε τιποτα σπερμα πανω και χθες που το καναμε χωρις να εγινε τιποτα? :/

αφου το ξερεισ και εσυ η ιδια οτι παλι τον αλλη μηνα εδω θα εισαι και θα λες τα ιδια....

αφου το ξερεισ και εσυ η ιδια οτι παλι τον αλλη μηνα εδω θα εισαι και θα λες τα ιδια....

Σωστη!!!:D

Διαφημίσεις

ε μα :D ειπα να μην μιλησω αρχικα αλλα δεν αντεξα παλι :)

Σε συμπονω :lol::lol::lol:

κοριτσακι μου μην ανησυχεισ! φανταζομαι οτι τιποτα δεν συμβαινει και οτι δεν υπαρχει θεμα εκγυμοσυνης! απλα προσπαθησε να φοραει προφυλακτικο ο καλος σου πριν ερθετε σε επαφη!

υ.γ. και μην δινεισ σημασια σε καποιους που σου απαντανε κακοβουλα!

ελεος ρε παιδαι μια εφηβη κοπελα ειναι και θελει υπαστηριξη...

Το καλύτερο θα ήταν να είχες μια καλή σχέση με την μαμά σου και να μοιράζεσαι τέτοιους προβληματισμούς, ή έστω κάποια θεία-νονά κτλ.Μία επίσκεψη σε γυναικολόγο χρειάζεται, μπορεί να σου προτείνει και αντισυλλυπτικά που δεν αναιρούν μεν την χρήση του προφυλακτικού απλά σε βοηθούν να έχεις λιγότερες αμφιβολίες.

Να προσέχεις πάντα, να φροντίζεις να πλένεται ο φίλος σου μετά από κάθε φορά που τελειώνει να έχετε μία υγιή σχέση κ εμπιστοσύνη.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά

Κ γω πιστεύω ότι μια εγκυμοσύνη είναι το λιγότερο... Όχι επειδή μπορεί να διακοπεί εύκολα - προς Θεού. Απλά βγαίνει κάτι όμορφο απο όλο αυτό. Αυτό που με τρόμαζε πάντα είναι τα διάφορα νοσήματα κ κυρίως το aids. Κατανοώ ότι κάποιοι γονείς ντρέπονται να προσεγγίζουν τα παιδιά τους για τέτοια θέματα, αλλά έλεος.. Μια κοπέλα μπαίνει σε ένα forum για να της πούμε 10 άγνωστες 5 βασικά πράγματα;;; Εμένα η μαμά μου στην Τρίτη δημοτικού μο μίλαγε για την περίοδο, το σεξ, την προφύλαξη και την ευγνονωνώ γι αυτό... Ας αφήσουμε τις ντροπές κ ας έρθουμε κοντά στα παιδάκια μας.. Όσο για σένα κοριτσάκι μου, μην τρελαίνεσαι... Το άγχος παρατείνει την αγωνία ακόμα κ για μας που θέλαμε κ θέλουμε παιδάκια. Φιλιά!!

Αν είναι ψέμματα το post αναρωτιέμαι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στην ζωή τους παρά μόνο να μπουν σε ένα φόρουμ και να γράψουν μπούρδες:rolleyes: Πολύ θλιβερό!

Αν πάλι είναι αλήθεια, από την περιγραφή δε νομίζω να έχει συμβεί κάτι οπότε να μην αγχώνεσαι. Απο δω και πέρα όμως προσοχή.

s-age.pngs-age.png

Εκανε εγγραφη μετα απο 10 λεπτα εγραψε αυτο το μηνυμα-θεμα κ μην την ειδατε (?) troll !!!:rolleyes:

εστω οτι εκανε την εγγραφη για να κανει την ερωτηση της. μετα απο τοσες απαντησεις δεν ειχε κατι να πει το ξωτικουλι?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Καποιο μπαινουνε κ γραφουνε τετοια θεματα ωστε να ανοιξουνε μετοπα...Παιζουνε με το πονο του καθενος που ειτε προσπαθει να κανει παιδι ειτε δε μπορει να κανει....καποιους τους φαινεται αστειο...Επιφυλασομαι για τ φιλη(?) μας πιο πανω αλλα γνωμη νμου...ανηκει προς τα εκει...Καποιος που ενδιαφερεται πραγματικα ασχολειται..δε μπαινει 1 λεπτο γραφει κ φευγει...περιμενει εστω 1 απαντηση...κατι...δε γραφει κ βγαινει...:rolleyes:

Αληθεια ευχομαι να μην το εκανεν για πλακα γιατι τοτε πραγματικα...(δε συνεχιζω...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...