Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο!!!!!!!!!

Recommended Posts

Ότι θα κάθομαι και πάνω από το τηλέφωνο να περιμένω να μου τηλεφωνήσει η Αλκμήνη δεν θα το πίστευα!

Της πήρα 2 τηλεκάρτες τη Κυριακή και ακομα δεν μου έχει τηλεφωνήσει!

Εγω πως να το πάρω τώρα αυτό? Θετικά ή αρνητικά;

Διαφημίσεις

Εγώ θα το έπαιρνααπό τη μία θετικά για να μην παίρνει τηλέφωνο σημαίνει πως περνάει όμορφα.......

Από συναισθηματικής άποψης αρνητικά το παιδί μου μεγαλώνει και δεν μ΄έχει ανάγκη ..............

Πάρε εσύ τηλέφωνο και πες της ότι σου έχει λείψει και απλά ήθελες να ακούσεις την φωνή της :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Πάρε εσύ τηλέφωνο και πες της ότι σου έχει λείψει και απλά ήθελες να ακούσεις την φωνή της :D

θετικά να το πάρεις ! :D σίγουρα και της Αλκήνης της λείπεις ! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

αγαπημενη...

η Αλκμινη ειναι ενα πολυ ζοηρο παιδι και γεματο ενεργεια...ειμαι σιγουρη οτι περναει πολυ καλα εκει που ειναι και γι ααυτο δεν σε παιρνει τηλ...ειναι αλλωστε συνηθες φαινομενο σε παιδακια που πειρναν καλα να απο αγγιστρονονται απο την οικογενεια και εχει ως αποτελεσμα αυτο βεβαιαως βεβαιαως να μενουμε με το ακουστικο στο χερι εμεις οι γονεις......

να χαιρεσε που η μικρη περναει καλα .... αυτο ειναι στοχος για αλλες οικογενειες κι εσεις πετυχατε διανοια εντος ολιγον ημερων !!!!

Δηλαδή κυρία μαμά Αλκμήνης,εσύ όταν έπαιζες και περνουσες ωραία σκεφτόσουνα τη μαμά?

Μια χαρά περνάει το παιδί και θα πάρει αργότερα ,μην αγχώνεσαι...

Νιώθει μεγάλη και ανεξάρτητη πιά :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Ότι θα κάθομαι και πάνω από το τηλέφωνο να περιμένω να μου τηλεφωνήσει η Αλκμήνη δεν θα το πίστευα!

Της πήρα 2 τηλεκάρτες τη Κυριακή και ακομα δεν μου έχει τηλεφωνήσει!

Εγω πως να το πάρω τώρα αυτό? Θετικά ή αρνητικά;

Θετικα να το παρεις.

Ηθελα να σου μιλησω σχετικα με την Αλκμηνη, οντας εγω η ιδια παιδι που εχει φαει τις κατασκηνωσεις του Αγ.Ανδρεα με το κουταλι, ενα εχω να σου πω... Η Αλκμηνη του χρονου θα σου δηλωσει μονη της οτι θα παει κατασκηνωση για να μην σου πω πως μπορει να σου ζητησει να παει για 2 περιοδους! (δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη εκει που πηγε)

Εγω μετα την 1η φορα επριζα τον μπαμπα μου κ εβαζε μεσον για να μεινω 2 περιοδους! Μεχρι κ 3 εχω μεινει!!!

Καλοπερναει! Οσο για το οτι δεν πηρε τηλ ακομα?

Ουτε εγω επαιρνα, περνανε οι δικοι μου κ με ζηταγανε!!!!!!!!!

Εγώ θα το έπαιρνααπό τη μία θετικά για να μην παίρνει τηλέφωνο σημαίνει πως περνάει όμορφα.......

Από συναισθηματικής άποψης αρνητικά το παιδί μου μεγαλώνει και δεν μ΄έχει ανάγκη ..............

Εσύ αν δεν έπαιρνες τη μαμά σου στην ηλικία της Αλκμήνης, ενώ ήσουν κατασκήνωση και ξεσάλωνες θα ήταν θετικό ή αρνητικό???

Αυτό σκέψου!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Το παιδάκι σου σε λατρεύει!!!!

Μεγάλωσε και περνάει καλά με την παρέα της όμως και τα άγχη που ζούμε εμείς οι γονείς τα παιδιά δεν τα συμμερίζονται!!!!!

Καλά λέει η Σαμ. Πάρ'την εσύ για μία φορά. Δεν πειράζει!

Περιμένουμε νέα!!!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Μαράκι θα περνάει όμορφα.. πάρ'την εσύ όπως είπε και η ΣΑΜ..

Α! Να το πάρεις θετικά... είναι όμορφο νομίζω που νιώθει ανεξάρτητη.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

συμφωνω με τα κοριτσια.Οσα παιδια περνουν καλα στην κατασκηνωση ξεχνουν να παρουν και τηλεφωνο.Μαρια,δεδομενων και των συνθηκων ειναι καλο να βλεπεις πως η μικρη τα καταφερνει,προχωραει,περναει καλα,ξεπερνα καταστασεις και δεν ειναι κολλημενη πανω σου.

Το αντιθετο θα σε οδηγουσε στην τρελλα,θα σε επνιγε.....μην προσπαθεις να κρατηθεις απο τα παιδια,αστα να προχωρησουν,σ'αγαπαει δεν τιθεται θεμα :D

μην αγχωνεσαι λοιπον,ειναι απολυτως φυσιολογικη η συμπεριφορα της και να εισαι χαρουμενη γι'αυτο....

Ακόμα δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί της! Τώρα μου είπανε ειναι στη τραπεζαρία τρώνε πρωινό και μετά πρέπει να πάνε να φτιάξουν τις σκηνές γιατί έχουν επιθεώρηση και μετα μπάνιο στη θάλασσα. Ναι λέω εγώ ωραία αλλά εγώ ανησυχώ και θελω να της ΜΙΛΗΣΩ! Δεν αντέχω άλλο! Πως να το κάνουμε δηλαδή;

Θέλω να μιλήσω στο παλιοκόριτσο μου!

Θα σας ενημερώσω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκιά μανούλα, μην ανησυχείς βρε το παιδί σου είναι μια χαρά, περνάει υπέεεεεεεεεεεεροχα.

ααααααααααααααααααααα και ξέχασα να σου πω το κοριτσάκι σου μεγάλωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είδες που ανησυχούσες;; Περνάει τέλεια το παιδί. Μπράβο της.....

Πάντως όποτε νιώθεις που σου λείπει και θες να της μιλήσεις μην περιμένεις να σε πάρει αυτή. Παιδί είναι και ξεχνιέται. Πάρτη να την ακούσεις να σου φύγει και η αγωνία....

sL7ap2.png

Επιτέλους μίλησα μαζί της!

Περνάει υπέροχα μου είπε! Της είχα στείλει και mail και το είχε λάβει!

αστα ...και μειλ το Αλκμηνακη....αυτα ειναι !!! αντε χαζομαμα..αντε.... Γεια σου ρε Αλκμηνη θεατρο ...!!!!

Σε ποια κατασκήνωση την έχεις την Αλκμήνη;Έχω δουλέψει 4 χρόνια σε κατασκήνωση.Πάντως μην ανησυχείς επειδή δεν σε παίρνει τηλέφωνο.Αυτό σημαίνει ότι περνάει τόσο καλά που το ξεχνάει.Δεν ξεχνάει τη μαμά της με τίποτα.Όταν θα πάτε επισκεπτήριο μπορεί και να κλαίει ασταμάτητα και να θέλει να την πάρεις σπίτι.Το ότι όμως δεν σε παίρνει τηλέφωνο στη διάρκεια της εβδομάδας σημαίνει ότι της αρέσει το μέρος και έχει κάνει παρέες.Γι' αυτό μην ενδώσεις όταν θα την δεις να κλαίει.Θα το κάνει μόνο και μόνο επειδή θα έχει καταλάβει ότι εσύ ήσουν απούσα όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και σίγουρα θα είναι δάκρυα χαράς που θα σε βλέπει.Μου έχουν φύγει παιδιά που συμπεριφέρονταν έτσι και έχουν μείνει παιδιά που ήταν όλη την ώρα πάνω από το τηλέφωνο και ήθελαν τη μαμά τους.Και τα πρώτα παιδιά έφυγαν όχι γιατί ήθελαν αυτά αλλά γιατί ήθελαν οι γονείς τους επειδή δεν μπορούσαν να τα βλέπουν να κλαίνε.Να δεις που στο τέλος δεν θα θέλει να φύγει.

Διαφημίσεις

αστα ...και μειλ το Αλκμηνακη....αυτα ειναι !!! αντε χαζομαμα..αντε.... Γεια σου ρε Αλκμηνη θεατρο ...!!!!

Είδες Αria το Αλκμηνάκι? Λαμβάνει και mail.!

Nantina την έχω φέτος στα γλαράκια στο Σούνιο, πέρυσι την είχα στο ράντζο στο Σοφικό. Πέρυσι έκλαιγε όταν φεύγαμε φέτος τίποτα....είναι στο καλά μαμά πήγαινε τώρα..... :wink:

Τα γλαράκια είναι καλή.Του χρόνου αν θες δοκίμασε το Ξέγνοιαστο Μελίσσι. Είναι λίγο πιο κάτω από τα Γλαράκια.Και η θάλασσα είναι απέναντι από την πύλη.Εκεί δούλευα.Μιλάμε για τέλεια κατασκήνωση.

Το ξέρω το ξέγνοιαστο Μελίσσι και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Γίνεται όμως χαμός και πρέπει να πάω από τα μεσάνυχτα για να πιάσω σειρά αφού τη στέλνω μέσω ασφαλιστικού ταμείου! Και εγώ πάω δεν έχω πρόβλημα, έχει πρόβλημα όμως η μαμά της φίλης της :cry:

:lol::lol::lol::lol:

Και γω Demi της είπα να έρθει εκείνη στο γραφείο και γω κατασκήνωση (το έχω και απωθημένο - δε με εστειλε ποτέ η μαμά μου) αλλά δεν το συζητάει......

Υπάρχει κατασκήνωση για ενήλικες;

Εγω ξερω μια καφετερια στην πλατεια που απο το πρωι κατασκηνωνουν κατι ενηλικες και φευγουν το βραδυ!!! :lol:

Αχ παμ τι καλα να περναει τοσο καλα η μικρη!!!!Μπραβο!!!οσο για τα τηλεφωνα.....και εγω δεν πηρα την μαμα μου ΠΟΤΕ καμια κατασκηνωτικη περιοδο.Περιμενα παντα με χαρα την Κυριακη το επισκεπτηριο μα μεχρι εκει.Στην κατασκηνωση ειναι γεματη η ημερα σου,εχεις φιλους,πραγματα να κανεις ζεις εξω απο την καθημερινοτητα σου,ουτε σχολειο ουτε σπιτι ουτε καν οι φιλοι που δεν ειναι μαζι σου στην κατασκηνωση σε απασχολουν.

Το ξερω, το περασα και ηταν τελεια!Να χαιρεσαι για εκεινη ειναι καλα και σε λατρευει!!!

βρε pam θελεις να σε παρω εγω ενα τηλεφωνο να ησυχασεις??? :D:D:D

θα σε παιρνω καθε απογευμα και θα βγαλεις το αχτι σου,θα ηρεμησεις και συ και η μικρη :D:D:D

ασε που θα λεω και γω τον πονο μου και θα ηρεμω.....

πλακα κανω,δεν σε πειραξε ε?? :D:D