Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Με τις αναρρωτικές είχε καμιά κανένα νεώτερο?..εγω έχω καταθέσει αίτηση απο την πρώτη μέρα που δεχόντουσαν δηλ. απο 4 Μαρτίου (στην Αχαρνών)....αλλα ακόμα περιμένωωω.....

Διαφημίσεις

Με τις αναρρωτικές είχε καμιά κανένα νεώτερο?..εγω έχω καταθέσει αίτηση απο την πρώτη μέρα που δεχόντουσαν δηλ. απο 4 Μαρτίου (στην Αχαρνών)....αλλα ακόμα περιμένωωω.....

Κ εγω ακομη περιμένω να με ειδοποιησουν!!!!!!!

Κ εγω ακομη περιμένω να με ειδοποιησουν!!!!!!!

Ασε...εγω κοιμαμαι με το τηλεφωνο διπλα μου και αν χρειαστει να βγω κανω εκτροπη μην και με παρουν και λειπω...και αντε βρες τους μετα!

καλησπέρα κορίτσια!!! βλεπω ότι πολλες ειμαστε που αναμενουμε να περασουμε επιτροπή εγω αναμενω από 1 δεκεμβριου να περασω επιτροπή λογω απεργιων στην θεσσαλονικη στην πυλη αξιου! μηπως καποια από εσας την εχουν ειδοποιησει? Η υπαρχει καμια που αναμενει τοσο πολύ καιρο? εχω απελπιστεί!!!!:(

Καλημερα,

Ναι εμενα με καλεσαν την προηγουμενη βδομαδα,ειχα ομως αναρρωτικη σε εκκρεμοτητα απο τον δεκεμβρη οου την ειχα καταθεσει τοτε,οππτε πρωχωρανε πρωφανως αυτες τις περιπτωσεις κ μετα οσους κατεθεσαν τωρα.

Καλησπέρα θα ηθελα να σε ρωτησω σε ποιο ικα ανηκεις? κ τι εκανες τελικα περασες επιτροπή? κ σου εδωσαν ολο το ποσο από τις αναρρωτικες από το δεκεμβριο? Γιατι κ εγω είμαι σε αναμονη από 1η Δεκεμβριου κ αρχιζω κ απελπίζομαι! Μακαρι να με καλεσουν κ εμενα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα θα ηθελα να σε ρωτησω σε ποιο ικα ανηκεις? κ τι εκανες τελικα περασες επιτροπή? κ σου εδωσαν ολο το ποσο από τις αναρρωτικες από το δεκεμβριο? Γιατι κ εγω είμαι σε αναμονη από 1η Δεκεμβριου κ αρχιζω κ απελπίζομαι! Μακαρι να με καλεσουν κ εμενα!

Καλησπερα,

Εγω απο τοτε που εκλεισαν νομιζω 15 δεκεμβρη,μολις ειχα καταθεσει εναν μηνα κ απο τοτε ειχαν αυτον τον μηνα στα χερια τους και με καλεσαν πριν τρεις βδομαδες περιπου γιατι πρωχωρανε πρωτα τις περιπτωσεις αυτες.εγω περασα αθηνα στην καλλιθεα.το ποσο μου το βαλανε ολο μαζι ολλων των μηνων.φανταζομαι ομως εχεις παει απο κει να ρωτησεις ε?

kytJp2.png

Κ εγω περιμένω απο τον Δεκέμβριο στο Ικα Π.αξιου Θεσσαλονικης και ξαναπηγα πριν ένα μήνα περίπου κάποια συμπληρωματικά χαρτιά για να δω και τι γίνεται και μου είπαν απλά περιμένεις... Μην αγχωνεσαι δεν εισαι η μονη... Απλα ζήσε με αυτό.. Θα γεννησουμε κ μετα τι θα γινει? Αυτο μονο σκεφτομαι οσο περναν οι μερες..

myDetails.php

Κ εγω περιμένω απο τον Δεκέμβριο στο Ικα Π.αξιου Θεσσαλονικης και ξαναπηγα πριν ένα μήνα περίπου κάποια συμπληρωματικά χαρτιά για να δω και τι γίνεται και μου είπαν απλά περιμένεις... Μην αγχωνεσαι δεν εισαι η μονη... Απλα ζήσε με αυτό.. Θα γεννησουμε κ μετα τι θα γινει? Αυτο μονο σκεφτομαι οσο περναν οι μερες..

Σας καταλαβαινω,εγω αναρωτιομουν μηπως δεν τα παρω ποτε τα λεφτα,δεν ειχαμε ξαναζησει κατι τετοιο και ελεγα μηπως δεν θα τα δωσουν καθολου.απλα θα τα παρετε αργα μην στεναχωριεστε,πατε κ παρετε τα επιδοματα μητροτητας οσες βγαινετε σε αδεια τουλαχιστον για να παρετε μια ανασα.απολαυστε αυτη την υπεροχη περιοδο κ ολα θα γινουν,και εγω αυτο το αγχος ειχα ολους αυτους τους μηνες κ πανω που ησυχασα εσκασε και αυτο με το 6 μηνο κ λεω δεν το πιστευω και σκεφτομουν ρε παιδι μου ολο αυτο το πραγμα,αλλα ολα καλα.:-P

kytJp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Διαβάζω σε πάρα πολλά site πωσ καταργήθηκε το 6μηνο του ΟΑΕΔ!!! Διάβασα σε προηγούμενες δημοσιέυσεις σας πως απο τον ΟΑΕΔ είπαν πως ακόμη όλα ισχύουν όπως πρίν, αλλά αυτά ήταν στις 26/3/14 τώρα που ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο τι ισχύει? Σταδιακά θα γίνει? εγώ είμαι έγκυος και υπολογίζω να ξεκινήσω το 6μηνο 20/12/2014. Θα το προλάβω? Κοντέυω να τρελαθω δεν θα έχω που να αφήσω το μωράκι και θέλω να το θηλάσω! Αν ισχύει κατι τέτοιο είμαι ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ!!!! θέλουν κρέμασμα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Κορίτσια καλησπέρα. Διαβάζω σε πάρα πολλά site πωσ καταργήθηκε το 6μηνο του ΟΑΕΔ!!! Διάβασα σε προηγούμενες δημοσιέυσεις σας πως απο τον ΟΑΕΔ είπαν πως ακόμη όλα ισχύουν όπως πρίν, αλλά αυτά ήταν στις 26/3/14 τώρα που ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο τι ισχύει? Σταδιακά θα γίνει? εγώ είμαι έγκυος και υπολογίζω να ξεκινήσω το 6μηνο 20/12/2014. Θα το προλάβω? Κοντέυω να τρελαθω δεν θα έχω που να αφήσω το μωράκι και θέλω να το θηλάσω! Αν ισχύει κατι τέτοιο είμαι ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ!!!! θέλουν κρέμασμα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πραγματικά και γω τώρα είδα στο dikaiologitika.gr αρθρο που λεει πως απο 1η Ιουλίου κόβεται και το συμπληρωματικό επιδομα που εδινε ο ΟΑΕΔ αλλά και το 6 μηνο και έχω φρίξει....άσε που αν ισχύει το χάνω μόνο για 15 μέρες...γύρω στις 15 Ιουλίου θα ξεκινούσε το δικό μου....απαράδεκτο να ισχύσει τόσο άμεσα πάντως...οι οικογένεις κανουν τους προγραμματισμούς τους...δεν μπορει να σου λεει σε 3 μηνες θα αλλαξουν ολα..

Διαφημίσεις

Απ' ό,τι γνωρίζω ό,τι αφορά αυτού του είδους τις παροχές, δεν τις είχαν στο πολυνομοσχέδιο, καθώς καταργούνται με υπουργική απόφαση.

Irthate epitelous !!!!!!iEMZp3.png

Απ' ό,τι γνωρίζω ό,τι αφορά αυτού του είδους τις παροχές, δεν τις είχαν στο πολυνομοσχέδιο, καθώς καταργούνται με υπουργική απόφαση.

Αυτό είναι παρήγορο? θεωρείς οτι μπορεί και να μην κοπεί?...πάντως αυτό που διάβασα εγώ είναι πως τα επιδόματα αυτά θα κοπούν επειδή θα κοπούν οι ανάλογες εισφορές ...

Αυτό είναι παρήγορο? θεωρείς οτι μπορεί και να μην κοπεί?...πάντως αυτό που διάβασα εγώ είναι πως τα επιδόματα αυτά θα κοπούν επειδή θα κοπούν οι ανάλογες εισφορές ...

Κορίτσια δυστυχώα πάει για κόψιμο!!! Μίλησα με προϊστάμενο του ΟΑΕΔ που τυχαίνει να είναι γνωστός μας!!! Το επίδομα αυτό όπως και το οικογενειακό θα κοπούν εξ αιτίας της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, μέρος των οποίων πήγαινε γι αυτό το σκοπό!!!! Λένε ότι ψάχνουν ισοδύναμο αλλά ουδείς γνωρίζει!!!! Ωραία ε;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κορίτσια δυστυχώα πάει για κόψιμο!!! Μίλησα με προϊστάμενο του ΟΑΕΔ που τυχαίνει να είναι γνωστός μας!!! Το επίδομα αυτό όπως και το οικογενειακό θα κοπούν εξ αιτίας της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, μέρος των οποίων πήγαινε γι αυτό το σκοπό!!!! Λένε ότι ψάχνουν ισοδύναμο αλλά ουδείς γνωρίζει!!!! Ωραία ε;;;;;

Το τραγικό είναι πως απο τους μισθούς μας επιδοτούν τους ανέργους (με τα επιδοματα αλληλεγγυης)...αλλά η μητρότητα μας δεν μπορεί να επιδοτηθεί.....

Το τραγικό είναι πως απο τους μισθούς μας επιδοτούν τους ανέργους (με τα επιδοματα αλληλεγγυης)...αλλά η μητρότητα μας δεν μπορεί να επιδοτηθεί.....

Ασε μωρέ με τους αχρείους... Θ αφήσεις 2 μηνών μωρό καλά καλά δεν έχει στρώσει ακόμη σε γεύματα κλπ και δεν έχεις σχεδόν συνέρθει κ συ να πας για δουλειά!!!! Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια,τι κριμα,ουτε να θηλασεις καλα καλα δεν προλαβαινεις,να μπεις σε μια σειρα,

Να ρωτησω κατι?αμα ξερει καμια μανουλα,εγω εχω πητ 3/5. Αν γεννησω νωριτερα αυτες τις ημερες διαφορα τις παιρνω μετα ή η αδεια κυοφοριας ξεκιναει απο την ημερα που γεννας?

kytJp2.png

Αχ κοριτσια,τι κριμα,ουτε να θηλασεις καλα καλα δεν προλαβαινεις,να μπεις σε μια σειρα,

Να ρωτησω κατι?αμα ξερει καμια μανουλα,εγω εχω πητ 3/5. Αν γεννησω νωριτερα αυτες τις ημερες διαφορα τις παιρνω μετα ή η αδεια κυοφοριας ξεκιναει απο την ημερα που γεννας?

δεν χάνονται οι μέρες..μεταφέρονται ωστε συνολικα να ειναι 119 (μερες τοκετού και λοχείας)

Πάντως αυτό που γνωρίζω είναι από τον Ιούλιο θα μειωθούν οι εισφορές των εργοδοτων κι εργαζομένων, όχι όμως και τα επιδόματα. Ακόμα δεν έχουν πει πότε θα σταματήσουν σίγουρα.

Το διάβασα..... Θα περάσω αύριο από τον ΟΑΕΔ να δω τί γίνεται και να μιλήσω και με την εργοδότριά μου να δούμε τί θα κάνουμε, γιατί είναι δίδυμα και θα έχω πρόβλημα...

Το διάβασα..... Θα περάσω αύριο από τον ΟΑΕΔ να δω τί γίνεται και να μιλήσω και με την εργοδότριά μου να δούμε τί θα κάνουμε, γιατί είναι δίδυμα και θα έχω πρόβλημα...

Εγώ μίλησα σήμερα με τον εργοδότη μου κ μου είπε ότι δεν έχουν κάτι επίσημο ακόμη!! Τι να πω.. Αν θέλεις ενημέρωσε με αύριο αν πας στον ΟΑΕΔ.

Με το καλό τα μωράκια σου!!!!!!! Άμα μάθεις κάτι πιο σαφές και μας ενημέρωνες θα σου ήμασταν ευγνώμονες!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγω που ρωτησα γνωστη μου δικηγόρο είπε πως πρέπει να περιμένουμε να δημοσιευθεί το πολυνομοσχέδιο ώστε να δούμε ακριβώς τι άρθρα περιλαμβάνει....άντε να δούμε...πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν ιδέα και στον ΟΑΕΔ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...