Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσαρες πηρα τηλ.σημερα στο 2103803470 και μου ειπαν οτι απο σημερα λειτουργουν κανονικα οι επιτροπες.Παρτε τηλ. για να μαθετε που ακριβος θα πατε γιατι παει ανα περιοχη.Εγω που μενω Θεσσαλονικη και ανοικω στο καταστημα της Πυλης Αξιου μου ειπαν να παω ΣΑΠΦΟΥΣ 3 και το τηλ. ειναι 2310594800 προσπαθησα να παρω αλλα δεν καταφερα να βγαλω γραμμη,αυριο θα παω απο εκει.

mondoua ti akrivos katetheses? emena mou eipan theloun kai to eidiko entupo mporeis na me voithiseis ligo? exo tin pit tou gunaikologou mou

Μίλησα με τον εργοδότη μου και μου είπε ότι θα μου φτιάξει μία βεβαίωση που θα γράφει τις μέρες που θα είμαι σε άδεια κυοφορίας, τις 56 μέρες δηλαδή. Αυτό είναι το ειδικό έντυπο.

Λοιπον κοριτσαρες πηρα τηλ.σημερα στο 2103803470 και μου ειπαν οτι απο σημερα λειτουργουν κανονικα οι επιτροπες.Παρτε τηλ. για να μαθετε που ακριβος θα πατε γιατι παει ανα περιοχη.Εγω που μενω Θεσσαλονικη και ανοικω στο καταστημα της Πυλης Αξιου μου ειπαν να παω ΣΑΠΦΟΥΣ 3 και το τηλ. ειναι 2310594800 προσπαθησα να παρω αλλα δεν καταφερα να βγαλω γραμμη,αυριο θα παω απο εκει.

Μόλις μίλησα κ εγώ κ μου είπανε που ανοίκω. Παίρνω τηλέφωνο αλλά τίποτα!! Κ εγώ θα πάω αύριο!! Σε ευχαριστούμε πάντως!!

Διαφημίσεις

sofia121985 euxaristo ego eimai me anarrwtikh apo 16/9/13 synexomena kai me vash thn p.h.t stis 26/4/14 h adeia kiisis ksekinaei apo 1/3/14 exo parei to xarti apo ton gynaikologo alla tha kaleso kai ton ergodoth na matho gia auto to entupo wste na eisprakso to epidoma..

Dimi κ εγώ από τέλη Σεπτεμβρίου έχω άδεια! Σίγουρα θα το ξέρει ο εργοδότης σου αυτό το έντυπο. Με το καλό το μωράκι σου!!

mondoua ti akrivos katetheses? emena mou eipan theloun kai to eidiko entupo mporeis na me voithiseis ligo? exo tin pit tou gunaikologou mou

Το χαρτί του γυναικολογου σου,βεβαιωση του εργοδοτη σου οτι σταμάτησες να εργάζεσαι απο την δουλειά 56 μέρες πριν και υπευθηνη δήλωση δικιά σου οτι σταμάτησες την εργασία.Μαζι με αυτά ταυτοτητα και λογαριασμο τράπεζας και το βιβλιαριο υγειας.Εμένα αυτα ζητησανε και μας δώσανε κανονικα το επίδομα κυοφορίας.

Να ρωτήσω κατι...το επιδομα κυοφοριας το πληρωνει ολο το ικα ή κ ο εργοδοτης;;

Όλο απο το ΙΚΑ πληρώνεται Σοφία.

Βρε κορίτσια, ερώτηση: σε αυτό το 2103803470 παίρνετε κ πιανετε γραμμη;; Όλη μέρα βουίζει! Τι ώρες εξυπηρετηθήκατε εσείς να πάρω κι εγώ;

Όλο απο το ΙΚΑ πληρώνεται Σοφία.

Βρε κορίτσια, ερώτηση: σε αυτό το 2103803470 παίρνετε κ πιανετε γραμμη;; Όλη μέρα βουίζει! Τι ώρες εξυπηρετηθήκατε εσείς να πάρω κι εγώ;

Καλημέρα κ σε ευχαριστω!!! Εγω κατα τις 13.30 ειχα βγαλει γραμμη!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Σημερα πηγα και παρεδωσα τα χαρτια μου ολα για αδεια επαπειλουμενης κυησης στην περιφερειακη διευθυνση του ΕΟΠΥΥ. Μου δωσανε αριθμο πρωτοκολου και περιμενω τωρα να με καλεσουν τηλεφωνικος να μου πουνε ποτε θα περασω απο επιτροπη.Περιτο να σας πω οτι γινετε ενας χαμος!!!!

καλησπερα!εγω πηρα σημερα στις 9 το πρωι κ μιλησα σχεδον αμεσως!μενω περιστερι κ θα καταθεσω τα δικαιολογητικα για επιτροπη στο αιγαλεο!αυριο θα παει ο ανδρας μου κ θα σας πω.

καλησπερα!εγω πηρα σημερα στις 9 το πρωι κ μιλησα σχεδον αμεσως!μενω περιστερι κ θα καταθεσω τα δικαιολογητικα για επιτροπη στο αιγαλεο!αυριο θα παει ο ανδρας μου κ θα σας πω.

Καλησπέρα!! Εκλεισες ραντεβου ή έτσι θα παει;;

Καλησπέρα σας!!!!

Κι εγώ πάω αύριο το πρωί στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για το επιδομα κυοφορίας και μετά πάω Καλλιθέα για να καταθέσω τα χαρτιά μου για τις αναρρωτικές μου από 29/11/2013!!!!!

Irthate epitelous !!!!!!iEMZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Μόλις πηγε ο άντρας μου για να καταθέσει τα χαρτιά της αναρρωτικης. Συμπληρωσε ένα χαρτι, του δωσανε αριθμο πρωτοκολλου κ τωρα θα περιμενω ποτε θα με καλεσουν να καταθεσω τις αναρρωτικες!!!! Αντε να δουμε ποτε θα με καλεσουν!!!!!

κορίτσια καλημέρα κι από εμένα είμαι νέα στο forum και έχω με τη σειρά μου κάποιες αποριούλες. Είμαι 11 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και το έμαθα 10 μέρες αφού προσλήφθηκα σε νέα δουλειά με ετήσια σύμβαση. Η δουλειά μου έχει να κάνει με ακτινοβολίες και εκτός αυτού βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι μου με αποτέλεσμα να οδηγώ περίπου 2 ώρες καθημερινά. Θέλω να πάρω επαπειλούμενη αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα πληρώνομαι και κυρίως πόσα λεφτά θα παίρνω, ρωτώντας από δω κι από κει μου είπαν ότι παίρνεις ελάχιστα της τάξης των 400 ευρώ,αληθεύει κάτι τέτοιο γιατί εγώ ήξερα ότι το ποσό πάει ανάλογα με τον μισθό, εμένα είναι περίπου 1000 ευρώ καθαρά ξέρει καμία να μου πει?????

Καλημέρα σε όλες! Κατάφερα επιτέλους να πιάσω γραμμή στον ΕΟΠΥΥ. Το δυσάρεστο είναι οτι το ΙΚΑ Αγ. Στεφάνου υπάγεται πλέον στην Παλλήνη!!!!!!! Μια ώρα δρόμος δηλαδή τουλάχιστον για να πάω...Έχω την εξής απορία όμως: μου είπαν οτι θα καταθέσω τα χαρτιά της αναρρωτικής μου εκεί για να με ειδοποιήσουν όταν θα περάσω απο επιτροπή. Το θέμα είναι πως όλα μου τα πρωτότυπα χαρτιά τα είχα καταθέσει στο ΙΚΑ Αγ. Στεφάνου όταν έκλεισα τα ραντεβού μου που διαρκώς αναβάλλονταν. Φρόντισα να κρατήσω φωτοτυπίες βέβαια. Θα τις δεχτούν; Σε σας που πήγατε τι είπαν βρε κορίτσια; Όλες είχατε τα πρωτότυπα;

κορίτσια καλημέρα κι από εμένα είμαι νέα στο forum και έχω με τη σειρά μου κάποιες αποριούλες. Είμαι 11 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και το έμαθα 10 μέρες αφού προσλήφθηκα σε νέα δουλειά με ετήσια σύμβαση. Η δουλειά μου έχει να κάνει με ακτινοβολίες και εκτός αυτού βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι μου με αποτέλεσμα να οδηγώ περίπου 2 ώρες καθημερινά. Θέλω να πάρω επαπειλούμενη αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα πληρώνομαι και κυρίως πόσα λεφτά θα παίρνω, ρωτώντας από δω κι από κει μου είπαν ότι παίρνεις ελάχιστα της τάξης των 400 ευρώ,αληθεύει κάτι τέτοιο γιατί εγώ ήξερα ότι το ποσό πάει ανάλογα με τον μισθό, εμένα είναι περίπου 1000 ευρώ καθαρά ξέρει καμία να μου πει?????

Καλημέρα κ ευχομαι μια καλή εγκυμοσύνη! Εγω ειμαι απο το Σεπτέμβριο με αναρρωτικες. Μεχρι το Νοέμβριο που δεν ειχε απεργιες πληρωνομουν 100 ευρω λιγοτερα απο το καθαρό ποσο του μισθου μου. Παιρνω δηλαδη 800 ευρω κ το ΙΚΑ μου εβαλε 700. Απο Νοέμβριο μεχρι κ τωρα δεν εχω πληρωθει λογω των απεργιων.

Καλημέρα σε όλες! Κατάφερα επιτέλους να πιάσω γραμμή στον ΕΟΠΥΥ. Το δυσάρεστο είναι οτι το ΙΚΑ Αγ. Στεφάνου υπάγεται πλέον στην Παλλήνη!!!!!!! Μια ώρα δρόμος δηλαδή τουλάχιστον για να πάω...Έχω την εξής απορία όμως: μου είπαν οτι θα καταθέσω τα χαρτιά της αναρρωτικής μου εκεί για να με ειδοποιήσουν όταν θα περάσω απο επιτροπή. Το θέμα είναι πως όλα μου τα πρωτότυπα χαρτιά τα είχα καταθέσει στο ΙΚΑ Αγ. Στεφάνου όταν έκλεισα τα ραντεβού μου που διαρκώς αναβάλλονταν. Φρόντισα να κρατήσω φωτοτυπίες βέβαια. Θα τις δεχτούν; Σε σας που πήγατε τι είπαν βρε κορίτσια; Όλες είχατε τα πρωτότυπα;

Καλημέρα! Λογικά αν τους εξηγησεις τι έγινε θα δεχτουν τις φωτοτυπιες. Εμενα σημερα πηγε ο αντρας μου κ απλα του δωσανε αριθμο πρωτοκολλου κ θα περιμένω να με ειδοποιησουν να τα καταθεσουμε. Τοτε που ειχες πάει αγιο στεφανο γιατι στα κρατησανε;

Πήγα κι εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά στην Περιφερειακή Δ/νση της Καλλιθέας. Τους έδωσα σε φωτοτυπία τις αναρρωτικές του γιατρού μου, συμπλήρωσα την αίτηση που μου έδωσαν και μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου. Θα ενημέρωσουν όταν είναι να περάσουμε επιτροπή.

Απλά να πω ότι από ό,τι κατάλαβα αυτοί μαζεύουν τις αιτήσεις και θα τις προωθήσουν στις Μονάδες Υγείας που θα ανοίξουν στις 20/03!!!

Για να δούμε τί θα γίνει...:confused::rolleyes::confused::rolleyes:

Irthate epitelous !!!!!!iEMZp3.png

Καλημέρα! Λογικά αν τους εξηγησεις τι έγινε θα δεχτουν τις φωτοτυπιες. Εμενα σημερα πηγε ο αντρας μου κ απλα του δωσανε αριθμο πρωτοκολλου κ θα περιμένω να με ειδοποιησουν να τα καταθεσουμε. Τοτε που ειχες πάει αγιο στεφανο γιατι στα κρατησανε;

Γιατί αυτή ήταν η πολιτική τους για να κλείσουν ραντεβού για επιτροπή. Καταχωρούσαν τα πρωτότυπα και μου έδιναν ημερομηνία και ώρα για γυναικολόγο....Ξαναπήρα τηλέφωνο τώρα στο ΕΟΠΥΥ και μου είπαν οτι η οδηγία που έχουν λάβει λέει οτι τα υποκαταστήματα που έκλεισαν οφείλουν να μεταφέρουν το αρχείο τους κ το πρωτόκολλο στα ΙΚΑ που τα απορροφούν. Στην Παλλήνη όμως δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα να μου πουν αν έχουν παραλάβει το αρχείο του υποκαταστήματος Αγ. Στεφάνου. Τα νεύρα μου!!!

Πήγα κι εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά στην Περιφερειακή Δ/νση της Καλλιθέας. Τους έδωσα σε φωτοτυπία τις αναρρωτικές του γιατρού μου, συμπλήρωσα την αίτηση που μου έδωσαν και μου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου. Θα ενημέρωσουν όταν είναι να περάσουμε επιτροπή.

Απλά να πω ότι από ό,τι κατάλαβα αυτοί μαζεύουν τις αιτήσεις και θα τις προωθήσουν στις Μονάδες Υγείας που θα ανοίξουν στις 20/03!!!

Για να δούμε τί θα γίνει...:confused::rolleyes::confused::rolleyes:

Σε φωτοτυπία κι εσύ Βικυ και δεν είχες θέμα. Πάλι καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...