Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

19η-20η εβδομαδα

Recommended Posts

γεια σας και παλι :) θα ηθελα οσες μπορειτε,να με ενημερωσετε πως νιωθατε η νιωθετε τωρ στην 19η και 20η εβδομαδα,αν εχετε αλλαξει καποιες καθημερινες συνηθειες,αν ειναι λογικο που στα καλα καθουμενα με εποιασαν ανασφαλειες και γενικα τα παντα για αυτες τις δυο εβδομαδες:P αααααα κοριτσια και ποσα κιλα εχετε παρει,να δω αν πρεπει να χωρεψω το χορο του ζαλλογγου κ να πεσω απ τον γκρεμο,γιατι πιστευω ειμαι γουρουνιτσα:rolleyes: ευχαριστω!!!

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εγώ κατά τη διάρκεια όλς μου της εγκυμοσύνης ένιωθα περίφημα!!! ίσως επειδή είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη! Τα κιλά μου σάυτές τις εβδομάδες ήταν τρία... χωρίς ιδαίτερη προσοχή!

όλες οι ανασφάλειες που νιώθεις είναι απόλυτα φυσιολογικές! Μεγαλώνει μια ζωούλα μεσα σου και θέλεις ότι το καλύτερο γι'αυτήν. Απλά προσπάθησε να χαλαρώσεις, να απολαύσεις όλη αυτή τη περίοδο και με το καλό να έρθει το παιδάκι σου στο κόσμο!!!

Καλημέρα! Εγώ κατά τη διάρκεια όλς μου της εγκυμοσύνης ένιωθα περίφημα!!! ίσως επειδή είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη! Τα κιλά μου σάυτές τις εβδομάδες ήταν τρία... χωρίς ιδαίτερη προσοχή!

όλες οι ανασφάλειες που νιώθεις είναι απόλυτα φυσιολογικές! Μεγαλώνει μια ζωούλα μεσα σου και θέλεις ότι το καλύτερο γι'αυτήν. Απλά προσπάθησε να χαλαρώσεις, να απολαύσεις όλη αυτή τη περίοδο και με το καλό να έρθει το παιδάκι σου στο κόσμο!!!

σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα :) απλα νιωθω κ κατι πονακια στην κοιλια κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα....απο κιλα ειμαι στα 4:oops: και ειμαι 19 εβδομαδων....αλλα τρωω οχι για δυο αλλα για δεκα.....

dev000br___.png

Και εγώ τα ένιωθα αυτά τα πονάκια, και όντως μου είπε και εμένα οτι μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει τα υπόλοιπα όργανα!!!

Με το φαί προσπάθησε να το μετριάσεις γιατί στο τελευταίο τρίμηνο παίρνεις και τα πιο πολλά και καλό είναι να μη περάσεις τα 15.

Και εγώ τα ένιωθα αυτά τα πονάκια, και όντως μου είπε και εμένα οτι μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει τα υπόλοιπα όργανα!!!

Με το φαί προσπάθησε να το μετριάσεις γιατί στο τελευταίο τρίμηνο παίρνεις και τα πιο πολλά και καλό είναι να μη περάσεις τα 15.

να πω την αμαρτια μου αυτα τα κιλα τα πηρα μεχρι την δεκατη εβδομαδα:rolleyes: και εδω και δεκα βδομαδες εχω καταφερει να το διατηρω και ελπιζω να το διατηρησω για κανα μηνα ακομα,μεχρι τον εκτο...εχω κ την"πεθερα" που λεει οτι θα παθω αναιμια κ με πιεζει να φαω:evil: φυσικα δεν καταλαβαινει οτι τωρα μεχρι τον πεμπτο μηνα που ειμαι,εχω παρει ηδη τεσσερα κιλα κ εχω αιματοκριτξ 40 που ειναι υπεροχα οπως λεει ο γιατρος,αλλα έπειμενει:D

dev000br___.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι :) θα ηθελα οσες μπορειτε,να με ενημερωσετε πως νιωθατε η νιωθετε τωρ στην 19η και 20η εβδομαδα,αν εχετε αλλαξει καποιες καθημερινες συνηθειες,αν ειναι λογικο που στα καλα καθουμενα με εποιασαν ανασφαλειες και γενικα τα παντα για αυτες τις δυο εβδομαδες:P αααααα κοριτσια και ποσα κιλα εχετε παρει,να δω αν πρεπει να χωρεψω το χορο του ζαλλογγου κ να πεσω απ τον γκρεμο,γιατι πιστευω ειμαι γουρουνιτσα:rolleyes: ευχαριστω!!!

Καλημέρα! Μόλις πάτησα κι εγώ την 19η εβδομάδα! Σωματικά, γενικά νιώθω πιο καλά απ΄ότι στις αρχές. Για τους πόνους που λές , κι εγώ ένιωθα τις προηγούμενες βδομάδες ειδικά όταν σηκωνόμουν από καρέκλα, πόνο κάτω χαμηλά και έπρεπε να βάζω αντίσταση με τα χέρια. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λόγω της μήτρας που μεγαλώνει. Τώρα έχουν μειωθεί οι πόνοι αλλά νιώθω κάτι στα ίδια σημεία και διερωτούμε αν είναι το μωρό. Πρώτη εγκυμοσύνη και δεν γνωρίζω :oops:

Όσο για ανασφάλειες, άστα να πάνε! Δεν ξέρω αλλά και μένα ξαφνικά με έπιασε άγχος αν όλα πάνε καλά, όσπου το είδα στιν υπερήχο και ηρέμησα! Ίσως είναι που όσο περνάει ο καιρός συνδεόμαστε και πιο πολύ με την ψυχούλα που κουβαλάμε μέσα μας? Δεν ξέρω! Περιμένω να κάνω την β΄επιπέδου στην 22η εβδομάδα και εκεί νομίζω θα ηρεμίσω λιγάκι :lol:

Για κιλά τι να πώ! Έχω ήδη βάλει 6 :shock::shock::shock: Ευτυχώς είχα χάσει κιλά πριν (ή στην αρχή) την εγκυμοσύνη. Είμαι γενικά αδύνατη, δεν μου φάνηκε πολύ αλλά φοβάμαι μέχρι που θα φτάσω!

Είμαι στη 19η εβδομάδα κι έχω πάρει 3 κιλά. Είμαι στα 58 δηλαδή. Μιά χαρά πιστεύω πως είμαι..... Από συνήθειες.....Χμμμμμ έχει αλλάξει ο τρόπος που κοιμάμαι, κοιμάμαι πλέον μόνο ανάσκελα κι όχι μπρούμυτα. Δεν έχω λιγούρες κι ευτυχώς οι ανακατοσούρες και οι εμετοί σταμάτησαν!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλημέρα! Μόλις πάτησα κι εγώ την 19η εβδομάδα! Σωματικά, γενικά νιώθω πιο καλά απ΄ότι στις αρχές. Για τους πόνους που λές , κι εγώ ένιωθα τις προηγούμενες βδομάδες ειδικά όταν σηκωνόμουν από καρέκλα, πόνο κάτω χαμηλά και έπρεπε να βάζω αντίσταση με τα χέρια. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λόγω της μήτρας που μεγαλώνει. Τώρα έχουν μειωθεί οι πόνοι αλλά νιώθω κάτι στα ίδια σημεία και διερωτούμε αν είναι το μωρό. Πρώτη εγκυμοσύνη και δεν γνωρίζω :oops:

Όσο για ανασφάλειες, άστα να πάνε! Δεν ξέρω αλλά και μένα ξαφνικά με έπιασε άγχος αν όλα πάνε καλά, όσπου το είδα στιν υπερήχο και ηρέμησα! Ίσως είναι που όσο περνάει ο καιρός συνδεόμαστε και πιο πολύ με την ψυχούλα που κουβαλάμε μέσα μας? Δεν ξέρω! Περιμένω να κάνω την β΄επιπέδου στην 22η εβδομάδα και εκεί νομίζω θα ηρεμίσω λιγάκι :lol:

Για κιλά τι να πώ! Έχω ήδη βάλει 6 :shock::shock::shock: Ευτυχώς είχα χάσει κιλά πριν (ή στην αρχή) την εγκυμοσύνη. Είμαι γενικά αδύνατη, δεν μου φάνηκε πολύ αλλά φοβάμαι μέχρι που θα φτάσω!

εγω αυτα τα πονακια στην κοιλια χαμηλα τα εχω οταν καθομαι στην καρεκλα:confused::confused: εννοειται συνδεομαστε με το νινακι,σκεφτομαστε πωσ θα ειναι,κανουμε ονειρα, (και προσωπικα μερικεσ φορεσ νευριαζω χωρισ λογο παλι καλα που εχω προειδοποιησει το αμορε οταν με βλεπει ετσι να μην μου μιλαει γιατι θα εκραγω χαχαχαχαχα) και γω αδυνατη ημουν αλλα ολα τα κιλα φενονται λιγο κοιλια πουθενα αλλου δηλαδη οπισθια η ποδια ειμαι τυχερη:D:D:D:D:D εγω ειναι να παω στο γιατρο ξανα σε 17 μερεσ...και δεν περνανεεεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

Είμαι στη 19η εβδομάδα κι έχω πάρει 3 κιλά. Είμαι στα 58 δηλαδή. Μιά χαρά πιστεύω πως είμαι..... Από συνήθειες.....Χμμμμμ έχει αλλάξει ο τρόπος που κοιμάμαι, κοιμάμαι πλέον μόνο ανάσκελα κι όχι μπρούμυτα. Δεν έχω λιγούρες κι ευτυχώς οι ανακατοσούρες και οι εμετοί σταμάτησαν!

εγω δεν ειχα ποτε λιγουρεσ,και ειμαι σαν και σενα ανασκελα και πλαγια κοιμαμαι........ εμετουσ ειχα λιγουσ στην αρχη,τα 2 πρωτα τριμηνα,τωρα τιιιιιιποτα:lol::lol::lol::lol:αλλα εχω ξεσκισει τα πορτοκαλια και τοθσ χυμοθσ πορτοκαλιου που πινω 2 λιτρα την μερα ενω πριν τον συχενομοθνα αυτο αλλαξε μονο:-D:grin::-D:grin::-D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

ειμαι στην 20η εβδομαδα και εχω παρει 5 κιλα, πολλα μου φαινονται, εχω πολλους πονους στην κοιλια και πιο πολυ ποναω οταν κοιμαμαι και παω να αλλαξω πλευρο, και λιγο καουρες αρχισα να εχω :( . αυτα... εχω ακουσει οτι δεν κανει να κοιμομαστε ανασκελα αληθευει?

n7l9p3.png

Διαφημίσεις

ειμαι στην 20η εβδομαδα και εχω παρει 5 κιλα, πολλα μου φαινονται, εχω πολλους πονους στην κοιλια και πιο πολυ ποναω οταν κοιμαμαι και παω να αλλαξω πλευρο, και λιγο καουρες αρχισα να εχω :( . αυτα... εχω ακουσει οτι δεν κανει να κοιμομαστε ανασκελα αληθευει?

και εγω εχω αυτουσ τουσ πονουσ οταν παω να αλλαξω πλευρο,ισωσ ειναι επειδη πιεζουμε λιγο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και γω,εχω λιγεσ καουρεσ και εχω τα τελευταια βραδυα δεν κοιμαμαι καθολου καλα:cry::cry::cry::cry: οντωσ δεν κανει,γιατι απο οτι εχω διαβασει πιεζετε κατι,και αυτο κατι δημιουργει,αλλα δεν ξερω ακριβωσ θα σε γελασω,,,,, :lol::lol::lol:

dev000br___.png

νομιζω καποιες φλεβες πιεζονται αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρη:confused::confused:. κοιμησου στο πλαι και βαλε ενα μαξιλαρη αναμεσα στα γονατα, εγω βολευομαι πολυ ετσι. και κατι ευχαριστω ομως που εχω αρχισει να νιωθω εδω και μερικες εβδομαδες και δεν ημουνα σηγουρη αν ειναι τα μωρα αλλα τωρα ειμαι ειναι οι δυνατες κλοτσιες των μωρων μου:P:p:p εσεις της νιωθετε?

n7l9p3.png

νομιζω καποιες φλεβες πιεζονται αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρη:confused::confused:. κοιμησου στο πλαι και βαλε ενα μαξιλαρη αναμεσα στα γονατα, εγω βολευομαι πολυ ετσι. και κατι ευχαριστω ομως που εχω αρχισει να νιωθω εδω και μερικες εβδομαδες και δεν ημουνα σηγουρη αν ειναι τα μωρα αλλα τωρα ειμαι ειναι οι δυνατες κλοτσιες των μωρων μου:P:p:p εσεις της νιωθετε?
κλοτσιεσ???? που ποτε????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: εγω ειμαι στην 19 εβδομαδα και εχω καταλαβει μονο καποια σκιρτσηματα....θελω και γωωωωωωωω:-(:-(:-(:-(:-( σε ποια βδομαδα εισαι??? οντωσ,κατι τετοιο ειναι,για κατι φλεβεσ που πιεζονται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
dev000br___.png

ειμαι στην 20η εβδομαδα μην ανυσηχεις θα το νιωσεις και εσυ δυνατα και εγω μεχρι προσφατα τα ενιωθα πολυ απαλα αλλα μολις μπηκα στην 20η αρχισαν να γινονται πολυ δυνατες, ειμαι εγκυος σε διδυμα και οταν αρχιζουν να κλοτσανε κουνιεται και η κοιλια μου το ειδε και ο συζηγος μου και τρελαθηκε:lol::lol::lol:

n7l9p3.png

ειμαι στην 20η εβδομαδα μην ανυσηχεις θα το νιωσεις και εσυ δυνατα και εγω μεχρι προσφατα τα ενιωθα πολυ απαλα αλλα μολις μπηκα στην 20η αρχισαν να γινονται πολυ δυνατες, ειμαι εγκυος σε διδυμα και οταν αρχιζουν να κλοτσανε κουνιεται και η κοιλια μου το ειδε και ο συζηγος μου και τρελαθηκε:lol::lol::lol:[/quote αχουυυυυ τι γλικο συναισθημα που ειναι,,,,,πιστευω οτι μπορω να καταλαβω την αγαλιαση και περηφανια που ενιωσεσ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ο δε συζηξ εγκεφαλικο απο τη χαρα να υποθεσω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
dev000br___.png

Διαφημίσεις

χαχαχα ναι παραλιγο να το παθει το εγκεφαλικο :) :) δεν περιμενε απο τοσο νωρις να αρχισει να κουνιετε και η κοιλια, παντος πολυ ωραιο συναισθημα δεν περιγραφετε.

n7l9p3.png

Aγαπητά μέλη,

το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των γονέων.

Για θέματα που αφορούν κοινωνική δικτύωση, έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις με στόχο την ανταλλαγήευχών κοινών εμπειριών και αλληλουποστήριξη παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το νέο site www.parentscafe.gr

στις ενότητες είτε

Ευχές http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=100

καφέ ανά ηλικία http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=19

καφέ ανά περιοχή http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3

έρευνες αγοράς http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=96

social groups http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=27

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=2983&postcount=6

Ο δευτερος συνδεσμος θα σας οδηγήσει σε βίντεο το οποίο δείχνει το πώς μπορείτε να κάνετε χρήση των social groups!

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...