Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Peg perego P3 compact ή Inglesina Zippy?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας!!

Σε δυο μηνες ερχεται το μωρο μας και προσπαθουμε να αποφασισουμε για το καροτσακι. Το ψαχνουμε εδω και δυο μηνες και εχουμε καταληξει ή στο Peg perego P3 compact ή στο Inglesina Zippy.

Θα ηθελα αν καμμια εχει παρει καποιο απο τα δυο να μου πειτε την γνωμη σας.

Ευχαριστω!!:P:confused:

Διαφημίσεις

Εγω παραγγειλα το peg-perego pliko p3 compact γενναω πρωτα ο Θεος Σεπτεμβρη.Δεν εχω ακομα προσωπικη εμπειρια αλλα μου το συστησαν παρα πολλες γνωστες και στο μαγαζι που πηγα που ειχε ολες τις μαρκες μου ειπε οτι ειναι απ τα καλυτερα αν ψαχνεις για ενα ελαφρυ καροτσι και ποιοτικα καλο.Τωρα αν καποια μητερα το χει ας μας τα πει καλυτερα.

• 1 month later...
Καλημερα κοριτσια!!

Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας!!

Σε δυο μηνες ερχεται το μωρο μας και προσπαθουμε να αποφασισουμε για το καροτσακι. Το ψαχνουμε εδω και δυο μηνες και εχουμε καταληξει ή στο Peg perego P3 compact ή στο Inglesina Zippy.

Θα ηθελα αν καμμια εχει παρει καποιο απο τα δυο να μου πειτε την γνωμη σας.

Ευχαριστω!!:P:confused:

Εμείς το PEG PEREGO έχουμε πάρει και πραγματικά τα βγάζει τα λεφτά του! Είναι καταρχήν ελαφρύ καρότσι και το σημαντικότερο κοιτάει και μπρός και πίσω. Αυτό στο λέω γιατί το πρώτο καιρό το μωρό θέλει να βλέπει οικεία πρόσωπα μπροστά του και όχι το δρόμο.

Εγώ που το πηγαίνω παντού, ανέβα πεζοδρόμια, κατέβα πεζοδρόμια, λακούβες, δεν έχουμε και τις καλύτερες υποδομές για καροτσάκια (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), με έχει βγάλη ασπροπροσωπη!

Κι εγω ψηφίζω Perego σε ολα! Εχω Pliko3 kai AriaTwin και ειμα κατενθουσιασμενη. Πιστεύω ειναι απο τα καλύτερα και τα αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. Το καθισματακι, η καλαθούνα, ο ποδοσακος, ειναι ελαφρυ, βολικο, γερο, τα εχει ολα και συμφέρει! :)

xx

SM

Διαφημίσεις

Peg Perego P3 compact

Διαστάσεις και βάρος:

- Διαστάσεις ανοικτό: 86 x 54 x 102.5 cm

- Διαστάσεις κλειστό: 49 x 98 cm

- Βάρος: 8.5 Kg

Inglesina zippy trio

Διαστάσεις ανοικτό: πλάτος 54 cm, ύψος 105,5 cm, βάθος 86,5 cm

Διαστάσεις κλειστό: πλάτος 54 cm, ύψος 98,5 cm, βάθος 37 cm.

Βάρος: 7 Kg.

p7z6p3.pngsQqep3.png

Λοιπόν.... πήρα τελικά το Peg Perego Aria OH και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι πανάλαφρο, εύκολο στο άνοιγμα-κλείσιμο και σταθερό στην "οδήγηση". Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως με την πλάτη κατεβασμένη (και την έχουμε πάντα κατεβασμένη γιατί το μωρό είναι ακόμα μικρό) δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσω το καλάθι που είναι κάτω από το κάθισμα.

Το πήρα 200 ευρώ από τα Premaman, από αρχική 259 ευρώ.