Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξένες τουριστριες

Recommended Posts

Με αφορμή στενό συγγενικό μου πρόσωπο (ανιψιος) θα θελα να συζητήσουμε ενα θέμα επίκαιρο-καλοκαιρινό.

Νεαρός έλληνας -greek lover και καλα!- βγαίνει να διασκεδάσει σε πολύ τουριστικό μέρος, πίνει κάποια ποτάκια, βρίσκει τουριστριούλες απο βόρειες χώρες, Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία κ.ο.κ. και τους δίνει ποτάκια, μια απο αυτές την ψήνει και πέφτουν τα πρώτα φιλάκια.

Η τουρίστρια άλλο που δεν θέλει και τον ακολουθεί στο δωμάτιο του/στο τροχόσπιτο του/στο αυτοκίνητο του OK??

ΠΟΥ ΠΑΣ καλή μου??? Που τον ξέρεις?

Δεν ξέρεις ούτε τα στοιχειώδη για την ασφάλεια σου? Δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου?

Δεν είναι υπερβολές του ανιψιου μου, ένα παράδειγμα έδωσα, το έχω δει μπροστά στα μάτια μου πολλές φορές.

Μπορεί να τη σφάξει και να πουλήσει τα όργανα της?

Μπορεί να τη σφάξει μόνο γιατί ειναι δολοφόνος?

Μπορεί να την πάει στην παρέα του και να τη βιάσουν ομαδικά?

Και χίλια άλλα δυο σενάρια που δεν μπορώ και δεν θέλω να τα φανταστώ.

Και μη μου πείτε οτι είναι σπάνια, κάθε μέρα ακουμε και κάτι καινούριο στην τηλεόραση.

Διαφημίσεις

Με αφορμή στενό συγγενικό μου πρόσωπο (ανιψιος) θα θελα να συζητήσουμε ενα θέμα επίκαιρο-καλοκαιρινό.

Νεαρός έλληνας -greek lover και καλα!- βγαίνει να διασκεδάσει σε πολύ τουριστικό μέρος, πίνει κάποια ποτάκια, βρίσκει τουριστριούλες απο βόρειες χώρες, Αγγλία, Σουηδία, Γερμανία κ.ο.κ. και τους δίνει ποτάκια, μια απο αυτές την ψήνει και πέφτουν τα πρώτα φιλάκια.

Η τουρίστρια άλλο που δεν θέλει και τον ακολουθεί στο δωμάτιο του/στο τροχόσπιτο του/στο αυτοκίνητο του OK??

Δεν ξέρεις ούτε τα στοιχειώδη για την ασφάλεια σου? Δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου?

Δεν είναι υπερβολές του ανιψιου μου, ένα παράδειγμα έδωσα, το έχω δει μπροστά στα μάτια μου πολλές φορές.

Και μη μου πείτε οτι είναι σπάνια, κάθε μέρα ακουμε και κάτι καινούριο στην τηλεόραση.

γι' αυτό προτείνω να τους απαγορεύσουμε την είσοδο στη χώρα, γιατί πέραν όλων αυτών είναι και νοστιμούλες κι έχουν μια κακή συνήθεια να κυκλοφορούν με αδαμιαίες σχεδόν περιβολές... απέλαση τώρα! ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

καλα πεθανα lucky:lol::lol::lol::lol::lol:..Αλλα περα απο την πλακα,αυτοι οι γονεις τους πως τα αφηνουν και ερχονται στην ελλαδα και γινονται τυφλα,αφου τα βλεπουν στις ειδησεις...Συμφωνω με την kinkajoujou...Βεβαια φταιμε και εμεις σαν χωρα που τα ποτιζουμε ολο το βοσπορο

Στις χώρες που ανέφερε η vickoulina, πίνουν! Του δίνουν και καταλαβαίνει και σε πολλές απαγορεύεται κάτω των 18. Όταν τα παιδιά έχουν αυτό το πρώτυπο, τί θα κάνουν;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Βεβαια φταιμε και εμεις σαν χωρα που τα ποτιζουμε ολο το βοσπορο

Μα η χώρα φταίει αν εγω πιώ μεχρι λιποθυμίας?

Θέλω να περάσω καλά?θα πιω 5,6 άντε 10 ποτά, δε θα πιω μέχρι να πεθάνω

Οσο και να προσπάθησα, αδυνατώ να καταλάβω το πνεύμα της συζήτησης...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Οσο και να προσπάθησα, αδυνατώ να καταλάβω το πνεύμα της συζήτησης...

Καλα δεν ειναι και κανενα φιλοσοφικό ερώτημα, ούτε πρόκειται να βρούμε λύση. Απλά απορώ με αυτά που βλέπω, πως μπορείς να μην σέβεσαι καθόλου τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η το ρετιρέ ειναι τελείως ακατοικητο (ναι αλλα σε τόοοοοσες?) ή νομίζουν οτι δεν θα πάθουν τίποτα, δεν ξέρω, απλα λέω, κουβέντα να γίνεται.

Όταν είναι κάποιος νέος, σε ξένη χώρα και δη ρομαντική και παει να ζήσει μια περιπέτεια, έχει βάλει την ασφάλεια στην άκρη και παει για την περιπέτεια, δεν του περνάει από το μυαλό ότι θα πέσει στον σίριαλ κίλερ του νησιού (και συνήθως δεν πέφτει). Αλλιώς κάθεται στ΄αυγά του και μένει στην απλή κουβεντούλα γιατί αν περιμένει να γνωριστεί καλύτερα με τον νεαρό που της αρέσει, θα έχει έρθει και η μέρα για να φύγει.

Ή μήπως οι τυχαίες γνωριμίες με ομοεθνείς είναι λιγότεροι επικίνδυνες, κι όμως συμβαίνουν, απλώς εκεί ο χωρισμός δεν είναι τόσο βέβαιος.

Διαφημίσεις

Οταν εμεις οι ελληνες γινομαστε τουριστες σε μια ξενη χωρα, νομιζετε οτι ειμαστε καλυτεροι??..εκει να δειτε σοου!!!

Δε νομιζω πως εχει να κανει με τον τουρισμο, ετσι ηταν ειναι και θα ειναι, η νοοτροπια της ανθρωπινης φυσης ιδιως οταν αυτη δεν εχει μια σωστη ηθικη καθοδηγηση.

Ειδικα τωρα που 'σφιξαν οι ζεστες..ενας λογος παραπανω

έχετε ακούσει τον όρο σεξοτουρισμός?είναι η νέα μόδα!τουρισμός με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των λαών!περί ορέξεως....κολοκυθόπιτα!

πάντως νομίζω ότι οι Έλληνες είναι πιο ευπρεπείς όταν κάνουν τουρισμό.σε μερικά νησιά το έχουν παρακάνει οι τουρίστες..

Πάντως σε αυτές τις μικρές ηλικίες εχουν συνήθως και άγνοια κινδύνου.Πάνε διακοπές για να "περάσουν καλά" και δεν σκέφτονται αυτά που λες μήπως πέσουν σε κανα τρελό.

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Οταν εμεις οι ελληνες γινομαστε τουριστες σε μια ξενη χωρα, νομιζετε οτι ειμαστε καλυτεροι??..εκει να δειτε σοου!!!

Δε νομιζω πως εχει να κανει με τον τουρισμο, ετσι ηταν ειναι και θα ειναι, η νοοτροπια της ανθρωπινης φυσης ιδιως οταν αυτη δεν εχει μια σωστη ηθικη καθοδηγηση.

Ειδικα τωρα που 'σφιξαν οι ζεστες..ενας λογος παραπανω

Καλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο να πηγαίνουν παρέες από εφήβους Έλληνες σε ξένες χώρες για διακοπές, να πίνουν, να γυρίζουν μισόγυμνοι, να χαμουρεύονται κτλ κτλ... Πού γίνονται αυτά?

Εδώ έρχονται συνήθως μέσω ταξιδιωτικών γραφείων με φτηνά πακέτα παρέες-ομάδες, για να βγάλουν τα απωθημένα τους.... Να κάνουν αυτά που δεν μπορούν στις χώρες τους, που τα πράγματα είναι πιο αυστηρά... Ενώ στο Ελλάντα, μπάτε σκύλοι αλέστε!

κι ο ανηψιος ομως που παει; Που την ξερει; Ποιοι την εβαλαν; Μπορει να τον σφαξει και να πουλησει τα οργανα του; Μπορει να τον παει στους φιλους της και να τον βιασουν ομαδικα; Μπορει να παραφιλανε οι φιλοι της για να του παρουνε το αμαξι μολις βαλει μπρος και ο,τι κουβαλαει μαζι του μετα απο εναν ξυλοδαρμο;

Ολοι πρεπει να κυκλοφορουν με λιγο μυαλο στο κεφαλι τους, σ'οποια χωρα και να βρισκονται...

Διαφημίσεις

έχετε ακούσει τον όρο σεξοτουρισμός?είναι η νέα μόδα!τουρισμός με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των λαών!

Δυστυχως, ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο σεξοτουρισμος δεν ειναι αυτο, μακαρι να ηταν, ειναι κατι πολυ πολυ χειροτερο.... :(:(:(

εγω θα μιλησω για τους γερμανους που τους ζω,εδω δεν επιτρεπονται πολλααααααααααα που στην ελλαδα ειναι απολυτα φυσικα και καθημερινα,εδω δεν κυκλοφορει κανεις μετα της 8 τουλαχιστον εδω που ζω εγω,η καταθλιψη εχει γινει μοδα εδω για διαφορους λογους που ενας απο αυτους ειναι τα πολλα μη που εχουν εδω αρα πανε σε μια χωρα που γινετε της τρελης γενικα κανουν οτι θελουν χωρις νομους χωρις τιποτα πινουν και κανουν οργια στους δρομους που αν τα κανανε στη χωρα τους θα ειχαν μπει μεσα,γενικα οργιαζουν βγαζουν το αχτι τους και πισω παλι...αυτα απο το γερμανικο τοπιο και την γερμανιδα τουριστρια...

κι ο ανηψιος ομως που παει; Που την ξερει; Ποιοι την εβαλαν; Μπορει να τον σφαξει και να πουλησει τα οργανα του; Μπορει να τον παει στους φιλους της και να τον βιασουν ομαδικα; Μπορει να παραφιλανε οι φιλοι της για να του παρουνε το αμαξι μολις βαλει μπρος και ο,τι κουβαλαει μαζι του μετα απο εναν ξυλοδαρμο;

Ολοι πρεπει να κυκλοφορουν με λιγο μυαλο στο κεφαλι τους, σ'οποια χωρα και να βρισκονται...

Ω, ναι, μια που την είχε πάει στο δωμάτιο του μια φορά του έκλεψε την πιστωτική όταν κοιμότανε.

Δεν λέω οτι ο ανηψιος μου κάνει καλά, του τα'ψαλα. Αλλα η τουρίστρια κινδυνευει περισσότερο, δε νομίζω να είναι το ίδιο. Μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου που την πάει όπου θέλει. Βέβαια κι αυτός βάζει στο αυτοκίνητο του μια αγνωστη. Παρ το αυγό και κούρευτο.:confused:

Καλα δεν ειναι και κανενα φιλοσοφικό ερώτημα, ούτε πρόκειται να βρούμε λύση. Απλά απορώ με αυτά που βλέπω, πως μπορείς να μην σέβεσαι καθόλου τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η το ρετιρέ ειναι τελείως ακατοικητο (ναι αλλα σε τόοοοοσες?) ή νομίζουν οτι δεν θα πάθουν τίποτα, δεν ξέρω, απλα λέω, κουβέντα να γίνεται.

Α, καλά. Γιατί εγώ ανευ φιλοσοφίας σε συζήτηση δεν συμμετέχω..... Να το ξέρετε αυτό......:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Οι τουρίστες που έρχονται εδώ μαζί με τα λεφτά που μας ακουμπούν, φέρνουν και τη νοοτροπία τους. Οι Ευρωπαίοι της Β. Ευρώπης έτσι έχουν μάθει. Στο κάτω-κάτω δεν είναι και ανήλικοι, με τη θέλησή τους γίνεται ό,τι είναι να γίνει......

iyuNp3.png4hNCp3.png

• 3 weeks later...

Εσείς που λέτε για τις τουρίστριες και τα ... ήθη τους, έχετε δει τι γίνεται στα Ελληνικά σχολεία από τα 13-14 και μετά? Έχετε δει τι videos και photos από κινητά κυκλοφορούν? Έχετε ακούσει για τα ομαδικά? Πρέπει να το καταλάβετε. Είμαστε, πια, αρκετά μπροστά ως χώρα σε αυτά.

This is a man's world

Εσείς που λέτε για τις τουρίστριες και τα ... ήθη τους, έχετε δει τι γίνεται στα Ελληνικά σχολεία από τα 13-14 και μετά? Έχετε δει τι videos και photos από κινητά κυκλοφορούν? Έχετε ακούσει για τα ομαδικά? Πρέπει να το καταλάβετε. Είμαστε, πια, αρκετά μπροστά ως χώρα σε αυτά.

Εχεις δίκιο ρε συ Ρας....Έτυχε να τα έχει ένας φίλος στο κινητο του (του τα είχαν στείλει) και είχα μείνει κοκκάλο..:shock::shock:..(Τα όργια που έκαναν 13 14 χρονα) ΣΟΚ

ΌΧΙ γιατι ειμαι ΠΑΡΘΕΝΩΠΗ κλπ (καμία σχέση) απλά ΕΓΩ στα 13 ακόμα ημουν παιδάκι...Δεν ειχα πονηρευτει έτσι...Επαιζα ακόμα με τις κουκλες μου...

Καλα, ακριβως τα ιδια ισχυουν και για τον ανηψιο παντως....:rolleyes:

;)

Ακριβώς!

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

κούκλα μου γλυκιά αν ρωτήσεις τον αντρούλη σου......θα σου πει ιστορίες απο τα νιάτα του στα 18-20 και το πόσο τα θέλει ο πωπως τους......γενικώς όλες οι ξένες έτσι ειναι......είμασταν ανηλικοι (α' Λυκείου) όταν ειχαμε πάει 3μερη στο Τολο όταν στο ξενοδοχείο που μέναμε την πρωτη νυχτα ηταν ένα Θηλέων απο την Νορβηγία......το χασίς και το ποτο πήγαινε συννεφο δενειχαν αφησει αγορι για αγορι της ταξης....άλλά και κορίτσια...ευτυχώς που τα περισσότερα αγορια της ειχαν στο φτυσιμο και λέγανε συχνά....άσε μην κολλήσουμε και τιποτα......και την επόμενη μέρα επίσης όταν έφυγαν αυτές ήρθε ένα Αρένων απο την Αγγλία......το ίδιο προβλημα ειχαμε και εμείς μέχρι που το πήραν χαμπάρι οι καθηγητές και ζήτησαν να τους αλλάξουν πτέρυγα................

1129643tvsq1yiqpw.gif