Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ Ή ΜΠΑΡΑ?????

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Αρχίσαμε και εμείς να βλέπουμε καρότσια και έχω καταμπερδευτεί.

Τείνω προς τα peg-perego μαλλον.....

Μου άρεσε το peg perego switch μόνο το καρότσι και το car seat €470 +

peg perego p3 on truck τα τρία κομμάτια €430.

Μάλλον θα παρουμε το switch μιας και δεν θέλω πορτ-μπεμπε και προτίμώ να βλεπω το μωρό.

Ποια η γνώμη σας για το switch??????/

Επίσης με απασχολεί με τι χέρια να πάρω το καρότσι???????????

Τι βολεύει τις μανούλες περισσότερο, η μπάρα ή τα δύο χέρια???????

Βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί ................

Διαφημίσεις

Έχουμε το switch, είναι πολύ καλό καρότσι, αλλά λίγο βαρύ. Όσο αφορά τα δύο χέρια είναι λίγο άβολο ειδικά αν θέλεις να μιλάς στο τηλέφωνο ταυτόχρονα.

There is no patch for human stupidity.

Για μένα πάλι βολικο ειναι αυτο με τα δυο χερια γιατι με εξυπηρετει πολύ οταν πηγαίνω για ψώνια και κρεμαω εκει τις σακουλες.Ειδικα οταν παίρνω τον μικρο και παμε λαική το καρότσι του με εχει καταβολεψει.

Για μένα πάλι βολικο ειναι αυτο με τα δυο χερια γιατι με εξυπηρετει πολύ οταν πηγαίνω για ψώνια και κρεμαω εκει τις σακουλες.Ειδικα οταν παίρνω τον μικρο και παμε λαική το καρότσι του με εχει καταβολεψει.

Συμφωνω κι εγω...δεν ειναι ευκολο να σπρωχεις το καροτσι και να κουβαλας και τσαντες...ενω με τα 2 χερουλια κρεμας τις τσαντουλες σου και μια χαρα...

εμεις εχουμε το bee bugaboo μια μπαρα και μια χαρα. εχει στη μεση εναν ιμαντα οπου αμα εχω τσαντες τις δενω εκει, και ετσι μπορω να κουβαλαω ενα καρο πραματα και να εχω και ενα χερι ελευθερο πχ για να κραταω το αλλο παιδι! σωτηρια η μια μπαρα!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Επειδη την εχω πατησει το καλυτερο καροτσι ειναι αυτο που χωραει στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου.. απο εκει και περα εγω εχω και απο τους 2 τυπους. Προσαρμοζομαστε αναλογα με το καροτσι που εχουμε.. Πχ αυτο με την μπαρα κουμανταρεται καλυτερα με το ενα χερι (αλλα μου εχει τυχει να παρω και το αλλο και να κραταω με το ενα χερι τον μεγαλο). Αυτο με τα 2 χερουλια ειναι καλυτερο για ψωνια. Προσοχη ομως μην παραβαρυνει..

το δικο μας χωραει και στο πορτ μπαγκαζ του seicento τωρα που το λες οποτε το θεωρω καλη περιπτωση, μας εκατσε...εχει και απο κατω διχτακι με μεγαλη χωρητικοτητα εχω χωρεσει και εκει απο κατω τα παντα! μεχρι και τα 2 παιδια βαζω τωρα τελευταια πανω το ενα πισω απο το αλλο σα τρεακι καθονται (αμα κουραζεται η μεγαλη ) φανταζεστε αυτο το καροτσι εχει τραβηκει τα πανδεινα και υπαρχει εδω και 3 χρονια και, χωρις προβληματα!!!!

Τελικά είναι σχετικό το θέμα με το χερούλι από ότι βλέπω.

Απο την χρήση που θα του κάνει η κάθε κοπέλλα...........

Ειναι φυσικο, εγω πχ δεν πηγαινα ποτε σουπερ μαρκετ με τα ποδια και το καροτσι για να το φορτωσω τις σακουλες μετα οπως βλεπω και βολευει πολλεα ουτε λαικη κλπ οποτε τα δυο χερουλια δε θα μου χρειαζονταν εται κι αλλιως. Εκτος αυτου πιστευω πως αν το φορτωνεις ψωνια θα τα φτυσει μια ωρα αρχιτερα!

Διαφημίσεις