Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ρουχα με uv προστασια

Recommended Posts

καλησπερα

ισως να μην ειναι στο σωστο μερος το θεμα αλλα εδω επελλεξα οτι ταιριαζει περισσοτερο.

θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε για τα ανηλιακα ρουχα και μαγιο. εμεις λογω καποιου προβληματος που αναφερω σε αλλη ενοτητα το χερι μας δεν κανει να ειναι στον ηλιο οποτε σκεφτηκα μηπως με κατι τετοιο μπορουσαμε να παμε στη θαλασσα πριν τη δυση του ηλιου.

εχετε χρησιμοποιησει, εχετε ακουσει κατι για αυτα; θα ηθελα την αποψη σας.

Διαφημίσεις

Είχα πάρει στην κόρη μου μαγιό και καπέλο με UV προστασία. Τα χρησιμοποιήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν μικρότερη του έτους. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις. Δεν κάηκε πουθενά αλλά δεν ξέρω αν είχαν καμία διαφορά σε σχέση με άλλα απλά.

There is no patch for human stupidity.

Είχα πάρει το ολόσωμο μαγιό που έχει και πλενόμενη πάνα μέσα για να μπορεί να μπει σε πισίνα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά και η κόρη μου μαυρίζει χωρίς να καίγεται οπότε δεν έχει τόσο θέμα με τον ήλιο περιμένω σε λίγο καιρό να το δοκιμάσω στην μικρή που είναι κάτασπρη και εκεί θα δω τι αξίζει. Πάντως δεν ήταν και τόσο ακριβά οπότε μπορείς να πάρεις να δοκιμάσεις.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

εμείς αγοράσαμε φέτος ολόσωμο μαγιο με δείκτη 50 και UV, δε λέω εταιρεία μη θεωρηθεί διαφήμιση, αν ενδιαφερεται κάποια θα στείλω πμ.

το προηγούμενο καλοκαίρι δεν περπατουσε οπότε ήταν κάτω απο ομπρελα με αντιηλιακό και δεν ανησυχούσα, τώρα είναι 21 μηνών και ήδη έχει ξεκινήσει μπάνια στη θάλασσα και ήθελα οπωσδήποτε μαγιό με uv διότι είναι παρα πολύ ασπρος (πηρε απο το μπαμπα του, ο οποίος είναι και αλλεργικός στον ήλιο και φοβάμαι πολύ). Τώρα παίζουμε άφοβα με τα κουβαδάκια μας στον ήλιο και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα :)

εμείς αγοράσαμε φέτος ολόσωμο μαγιο με δείκτη 50 και UV, δε λέω εταιρεία μη θεωρηθεί διαφήμιση, αν ενδιαφερεται κάποια θα στείλω πμ.

το προηγούμενο καλοκαίρι δεν περπατουσε οπότε ήταν κάτω απο ομπρελα με αντιηλιακό και δεν ανησυχούσα, τώρα είναι 21 μηνών και ήδη έχει ξεκινήσει μπάνια στη θάλασσα και ήθελα οπωσδήποτε μαγιό με uv διότι είναι παρα πολύ ασπρος (πηρε απο το μπαμπα του, ο οποίος είναι και αλλεργικός στον ήλιο και φοβάμαι πολύ). Τώρα παίζουμε άφοβα με τα κουβαδάκια μας στον ήλιο και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα :)

Κι εγώ ενδιαφέρομαι και θα ήθελα πμ αν είναι εύκολο!:)

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

Διαφημίσεις

....εμείς εδώ και 3 χρόνια αγοράζουμε sunway, ολοσωμο με εύκολο φερμουάρ και ένα υφασμα που αναπνέει και στεγνώνει εύκολα....σημαντικό.....αρεσε στη μικρή δε το έβγαζε απο πάνω της ....ασε που ήταν σουπερ και για την άμμο (κάθεται άφοβα παιζοντας κουβαδάκια)!!!! έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα σε σχέδια και προσιτή τιμή !!! δεν ξέρω πάντως για μας ήταν απαραίτητο αυτό αλλά και το καπέλο !!!!

δίνω τα στοιχεία μπες να το δείς και πάρε τηλ να σου πούνε που το πουλάνε κοντά σου!!!

Smart kids αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο

www.smartkids.com.gr , [email protected], τηλ. 210 9680650

Διαφημίσεις

....εμείς εδώ και 3 χρόνια αγοράζουμε sunway, ολοσωμο με εύκολο φερμουάρ και ένα υφασμα που αναπνέει και στεγνώνει εύκολα....σημαντικό.....αρεσε στη μικρή δε το έβγαζε απο πάνω της ....ασε που ήταν σουπερ και για την άμμο (κάθεται άφοβα παιζοντας κουβαδάκια)!!!! έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα σε σχέδια και προσιτή τιμή !!! δεν ξέρω πάντως για μας ήταν απαραίτητο αυτό αλλά και το καπέλο !!!!

δίνω τα στοιχεία μπες να το δείς και πάρε τηλ να σου πούνε που το πουλάνε κοντά σου!!!

Smart kids αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο

www.smartkids.com.gr , [email protected], τηλ. 210 9680650

Απο που τα αγοραζετε?Ευχαριστω!!

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

ok λοιπόν :) εμείς πήραμε αυτό :

http://www.trikiklo.com/Wearable/For_the_spring_&_summer/katvig_suit_uv.html

στο τρικυκλο που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι τελειωσε αυτο.

ακομα δεν εχω καταφερει να βρω με μακρυ μανικι, σκεφτηκα οτι η μπλουζα ισως ειναι καλυτερη απο μαγιο.

τι γνωμη εχετε;

εχει στα mothercare- elc, στο intersport και σε καποια φαρμακεια. εχει ειτε ολοσωμα , ειτε μπλουζα- σορτσακι

στο ιντερσπορτ τουλαχιστον εδω στη πατρα δεν εχει. ψαχνω βεβαια κ μακρυ μανικι . στο μαδερ θα παω αυριο