Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια έχω νέα, μόλις γύρισα από τη δουλειά μου και κάθησα να σας τα γράψω. Σήμερα το πρωί είχα πει στον άντρα μου να παει το μικρό στο σταθμό για να πάρει το αναμνηστικό, τις εργασίες της χρονιάς και να χαιρετήσει τους φίλους του και τις δασκάλες του. Επίσης του είπα να μην αναφέρει τίποτα στις δασκάλες γιατί μετά από όσα μου γράψατε, σκέφτηκα μήπως ήμουν υπερβολική και τελικά ήταν τυχαίο γεγονός. Τελικά όμως δεν πήγανε επειδή ο μικρός δεν ήθελε.

Το πρωί,κάποια στιγμή στη δουλειά μου με πήρε τηλέφωνο η μιά του δασκάλα και μιλήσαμε. Εγώ με καλό τρόπο της είπα ότι το παιδάκι μου στενοχωρηθηκε που δεν ήταν στην γιορτούλα και στο κλόουν. Μου είπε ότι δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο φέτος λόγω της κατάστασης που υπάρχει,ότι λείπανε παρα πολλά παιδιά και δεν ειδοποιησανε κανένα. Μου ζήτησε και συγνώμη κορίτσια και μου είπε να τον παω για να χαιρετήσει τους φίλους του και τις δασκάλες του και να πάρει το αναμνηστικό του. Μιλήσαμε και για την αδυναμία πληρωμής και μου είπε ότι πολλοί γονείς είναι στην ίδια κατάσταση με μας λόγω ανεργίας και σίγουρα θα χειροτερέψουν τα πράγματα.

Είναι αλήθεια ότι με έχει πειράξει που ο άνδρας μου είναι άνεργος τόσο καιρό γιατί πάντα ημασταν τυπικοί σε όλες μας τις πληρωμές. Αφήστε που νόμιζα ότι από τα τροφεία βγαίνουν και οι μισθοί των δασκάλων και κάπου αισθανόμουν ασχημα που έφτασα σε σημείο να μην μπορούμε να πληρώσουμε.Ευτυχώς που mpampi μου έγραψες ότι δεν είναι έτσι και ησύχασα.Ίσως για αυτό το είδα τόσο στραβά και πίστεψα ότι έγινε σκόπιμα επειδή δεν πληρώνουμε. Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος και μάλιστα μου είπε και το εξής: εμείς θέλουμε όταν κάνουμε γιορτή να είναι όλα τα παιδάκια μαζεμένα. Και θυμήθηκα εσένα stella που σε κάποιο σου ποστ είχες γράψει κάτι παρόμοιο. Χάρηκα που λυθηκε χωρίς να τσακωθούμε, χάρηκα που πέρασαν το μεσημέρι ο μικρός με τον άνδρα μου και οι δασκαλες του, τον φιλήσανε και του ευχηθήκανε καλή πρόοδο. Ευχαριστώ και σας ,και ήσασταν αρκετές ,που με βοηθήσατε να ηρεμήσω και να δω την κατάσταση αντικειμενικά να καταλάβω ότι εγώ το έβλεπα λάθος.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 months later...

φιλεναδα, συγνωμη κιολας, αλλα...

δεν εκανες κανονικα την αιτηση σου, ειχε ληξει η διορια υποβολης αιτησεων κ η διευθυντρια κανονισε την υποθεση- αυτο θα το εκανε για καποια αλλη που δεν γνωριζε; δε νομιζω...

οσον αφορα την ενημερωση για τις απεργιες εννοειται πως ειναι πιο σημαντικο απο τη γιορτουλα- θα σου αρεσε να πηγαινες εκει κ να το εβλεπες κλειστο; ενημερωνουν για να μπορεσεις να βρεις λυση για το παιδακι. Οσον αφορα τις γιορτουλες εμας καθε φορα μας εδιναν ενα χαρτακι- 1 μηνα περιπου πριν τη γιορτη- το οποιο επρεπε να υπογραψουμε για να δωσουμε την γραπτη συναινεση μας για τη συμμετοχη του παιδιου. Στον βρεφονηπιακο κ στο προ-προνηπιο ολες οι γιορτουλες ηταν χωρις γονεις καθως τα παιδακια ειναι πολυ μικρα για να παρουσιασουν κατι- προς τερψιν των γονεων, απλα επαιζαν κ χορευαν

Το θεμα του τροφειου να το κοιταξετε αλλα με αλλο ματι, πιο φιλικο. Δεν θεωρω πως εχουν κατι προσωπικο μαζι σας. Τωρα αν καποιοι με υψηλοτερο εισοδημα πληρωνουν περισσοτερα απο αλλους που ειναι χαμηλομισθοι ειναι μια πολιτικη που ισχυει παρα πολλα χρονια κ τη βρισκω απολυτως λογικη.

Ολα αυτα με μεγαλη συμπαθεια κ χωρις καμμια εμπαθεια :-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...