Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα το θηλασμο

Recommended Posts

γεια σας. εχω γεννησει εδω και 1,50 μηνα. Δεν θηλάζω και δεν πήρα χάπια αντισυλιπτικά. Μετα απο πόσο επιτρέπεται να μήνω εγκυος ? εχω κάνει καισαρική. Μήπως τελικά είναι καλό να πάρω τα χάπια? απαντήστε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε.

Διαφημίσεις

και εγω με καισαρικη γεννησα και μου ειπαν 2 χρονια το λιγοτερο...για να επανελθει λεει η μητρα και να μην εχεις προβληματα στην επομενη εγκυμοσυνη

1kOup2.pngTxJmp3.png

Ο γυναικολόγος σου δε σου έχει πει; Μου φαίνεται πως αν δεν προσέχεις μπορεί να μείνεις αμέσως έγκυος, αλλά είναι καλύτερα να περάσει μια περίοδος ώστε να επανέλθει η μήτρα στα φυσιολογικά της.

Δύο χρόνια και μετά να μείνει έγκυος;;; Πολλά δεν είναι βρε Βίκυ; Νομίζω αν στο χρόνο πάνω μείνει έγκυος δεν έχει πρόβλημα.... :?

Έχω να πω πάντως Σταματία: ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!! :D

Μου πήρε πολλούς μήνες απλά για να με απασχολήσει (και όχι σοβαρά έτσι κουβέντα να γίνεται) το θέμα του δεύτερου παιδιού.... τους πρώτους μήνες ΕΠΗΞΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! :lol:

annastasia να σου πω την αληθεια ουτε εγω θελω να αργησω να κανω 2ο παιδακι για την ωρα ομως η σταγονιτσα με απασχολει πληρως και δε ξερω αν θα ειχα κουραγιο να μεινω εγγυος στο καπακι........θεωρω οτι τα αδεφακια πρπει να γινονται στα κοντα για να μεγαλωνουν μαζι.......εγω με την αδερφη μου ειμαστε με 2 χρονια ακριβως και ειναοι σουπερ..λιγο στην εφηβεια μονο τα τσουγρισαμε αλλα μεγαλωσαμε πολυ ευτυχυσμενα :D

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Έχω να πω πάντως Σταματία: ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!! :D

Μου πήρε πολλούς μήνες απλά για να με απασχολήσει (και όχι σοβαρά έτσι κουβέντα να γίνεται) το θέμα του δεύτερου παιδιού.... τους πρώτους μήνες ΕΠΗΞΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! :lol:

:lol: :lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα ντε!!!

και εγω με καισαρικη γεννησα και μου ειπαν 2 χρονια το λιγοτερο...για να επανελθει λεει η μητρα και να μην εχεις προβληματα στην επομενη εγκυμοσυνη

2 χρονια??? :shock::shock::shock: Πολλα δεν ειναι?Εμενα μου ειπε ο γυναικολογος μου : "αντε σε 6 μηνες βαλε μπρος το δευτερο"

:shock::shock: Καισαρικη εκανα!

Και του λεω:Δεν θα σαι καλα μου φαινεται!!! :lol::lol:

Ξερω και φιλη που εμεινε εγκυος 7 μηνες μετα την πρωτη καισαρικη!

Ακου δευτερο,οπως λεει και η αναστασια,ακομη δεν περναει ουτε απο την ακρη του μυαλου μου :lol: ,κυριως λογο της δυσκολης εγκυμοσυνης που ειχα :(

Μια φίλη μου γέννησε με καισαρική και μέσα στα επόμενα τρία χρόνια έκανε άλλα τρία παιδάκια με φυσιολογικό τοκετό.

Η μαία μου τις προάλλες είχε μια περίπτωση που είχε κάνει καισαρική και δυο χρόνια μετά γέννησε φυσιολογικά στο σπίτι της, χωρίς γιατρό, μόνο με τη μαία.

Αν λοιπόν εσύ και ο άντρας σου είστε έτοιμοι για δεύτερο παιδάκι πριν περάσουν τα δύο χρόνια, άλλαξε γυναικολόγο!