Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 6 months later...

Επαναφέρω το θέμα....ο παιδίατρος εχτές μου είπε ότι δεν θα αλλάξουμε σε 2ης βρεφικής γενιάς, θα συνεχίσει να πίνει αυτό που έπινε τόσο καιρό!

Το έχει κάνει και καμία από σας? Γιατί υπάρχουν διαφορετικά γάλατα για μετά τους 6 μήνες? Ξέρει καμία σας τίποτα σχετικό?

Ευχαριστώ πολύ!!! :wink:

εμένα μου είπε να της το αλλάξω αφού έβγαλε δύο δόντια, το πρώτο στις 5/12 και το δέυτερο ξεμύτησε στις 18/12 και την ίδια μέρα στις 18 της ξεκίνησα το ΝΑΝ 2 και μεθάυριο ξεκινάμε την φρουτόκρεμα και την κρέμα βανίλια

Διαφημίσεις

Kalamaraki αντε να τα βγάλει και μένα τα δόντια γιατί έχει μεγάλη γκρίνια!!!

Κρέμα βανίλια δεν θα του δώσουμε είπε ο γιατρός γιατί είναι 9 κιλά!!!

Τα φρούτα τα τσακίζει του αρέσουν πολύ, έχουμε αρχίσει και λαχανικά εδώ και 3 μέρες αλλά δεν τα τρώει, κλαίει και κάνει σαν να θέλει να κάνει εμετό και δεν ξέρω τι να κάνω..... :(:(

• 3 months later...

Το γραφω εδω και ελπιζω να το δει καποιος να μου πει.

Χθες ηπιε πρωτη φορα γαλα 2ης βρεφικης ηληκιας (με εντολη γιατρου).

Το θεμα ειναι οτι ενω δεν εχει ξυπνησει νυχτα για φαγητο απο οταν ηταν 2 μηνων ξαφνικα ξυπνησε χθες :shock:

Ειναι πιο αραιο μηπως το 2ης ηληκιας ? Μηπως να ξαναγυρισω στο 1? Εχει τυχει σε καμία ή ολα τα κουλα εγω θα τα ζησω?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν δοκιμαζεις να βαλεις λιγο χαμομηλακι μεσα μεχρι να το συνηθισει? θα το ηρεμισει και λιγο... εμενα απλα δεν της αρεσε και αλλαξαμε αλλα δεν ξυπναει.

εγω της βαζω χαμομηλακι για να ηρεμει...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

• 1 year later...

εχω την ιδια απορια! το μπεμπεκι μου ειναι 5,5 μηνων και μας ειπε η παιδιατρος στον 6ο να αρχισουμε γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας. Επειδη ομως εχω καποια κουτια με γαλα 1ης βρεφικης ηλικιας (frezylac 1) ειναι κακο να το συνεχισω? Τα 2ης βρεφικης ηλικιας ειναι πιο θρεπτικα?

Vanessa εξαρτάται πόσα κουτιά έχεις και πόσα μέρες βγάζουν.

Αν μιλάμε για 1 εβδομάδα δεν νομίζω οτι είναι θέμα. Απ' όσο ξέρω πάντως τα 2ης βρεφικής ηλικίας είναι για τις αυξημένες ανάγκες του μωρού.

Ρώτα βέβαια και τον παιδίατρό σου.

Το άλλο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τα Frezylac και να τα επιστρέψεις στο φαρμακείο/κατάστημα από το οποίο τα πήρες, ζητώντας να τα αλλάξεις με το αντίστοιχο 2ης βρεφικής ηλικίας. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Εξάλλου θα είσαι πελάτισα για αρκετό καιρό ακόμα και δεν νομίζω να θέλουν να σε δυσαρεστήσουν.

jsHSp3.png gJDDp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

υπαρχει περιπτωση να μην το πινει?και εμεις σε καμια βδομαδα θα παρουμε το ναν2...

μεχρι στιγμης οτι νεο του δωσαμε το δεχτηκε...

ξερετε σε τι τιμες κειμενονται?οπως το 1 η πιο φθηνο?

υπαρχει περιπτωση να μην το πινει?και εμεις σε καμια βδομαδα θα παρουμε το ναν2...

μεχρι στιγμης οτι νεο του δωσαμε το δεχτηκε...

ξερετε σε τι τιμες κειμενονται?οπως το 1 η πιο φθηνο?

Πιο φθηνά. Επίσης, σου προτείνω το http://www.apo-rot.de. Εγώ από εκεί έπαιρνα το humana ar 6 ? με τα μεταφορικά και εδώ βγαίνει 16.40.... μόλις κατασταλάξουμε ποιο 2 μας αρέσει, πάλι από κει θα παραγγέλνω

Djccp2.png

67KIp2.png

• 1 year later...

κοριτσια,μου εχουν περισσεψει 2 κουτια και τα πουλαω.ειναι συσκευασιες του κιλου. 15 ευρω η καθε μια.οποια ενδιαφερεταιας στειλει μηνυμα

κοριτσια,μου εχουν περισσεψει 2 κουτια και τα πουλαω.ειναι συσκευασιες του κιλου. 15 ευρω η καθε μια.οποια ενδιαφερεταιας στειλει μηνυμα

σε λαθος θεμα το εβαλες

NRNSp2.pngsMstp2.png