Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ!

Recommended Posts

agnihor1, εμας ο μικρός της αδερφής μου εγερνε το κεφαλακι και εβαλε κολλάρο . 6 μηνων ηταν. φορουσε ενα κολλαρακι μικρουτσικο... πλακα ειχε να το βλέπεις. φανταζομαι για το μωρο δεν θα ειχε καθόλου πλακα αλλα αυτο ήταν. ισιωσε το κεφαλάκι. το φορουσε καποιες ώρες τη μέρα και δε θυμαμαι για πόσο καιρο. Εσενα δε σου εκαναν καθολου λόγο για κολαρο?

vJqep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρεις πόσο χέρομαι με τα νέα σου. Ευχομαι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα να είναι τέλεια και να ανακουφιστήτε. Να της δώσεις ένα μεγάαααααλο φιλί και να είστε όλοι γεροί και δυνατοί να τα ξεπεράσετε όλα.

Και εγώ ανησυχώ για το παιδάκι μου πολλές φορές και με λενε υπερβολική κυρίως το ακούω απο άτομα που δεν έχουν παιδιά ακόμα (φίλους-ξαδέρφια-αδερφια) και από άτομα που έχουν μεγαλώσει παιδιά εδώ και χρονια και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα (γονείς - πεθερικα-θειοι):? στους μεν απαντάω "όταν θα κανεις παιδί έλα να τα ξαναπούμε" και στους δε "εσυ κοιτα το δικό σου παιδί και εγώ το δικό μου" και ετσι τους το κοβω.

Με τον άντρα μου δεν έχω προβλημα γιατι κανα δυο φορες που με είπε υπερβολική το παιδι τελικά έκανε βρονχιολιτιδα και μία άλλη φορά που εκλαιγε όταν ετρωγε και μου έλεγε οτι απλά δεν θέλει να φάει τελικά είχε κρυφή γοπ και είχε κάνει πλυγές στον οισοφάγο οπότε πλέων ότι πω είναι νόμος. Απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι κλείσε τα αυτιά σ αυτούς που σε λένε υπερβολική και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στο παιδί σου και να κάνεις οτι νομιζεις εσυ οτι είναι σωστο γι αυτο. Εγώ και στην εγκυμοσυνη και τωρα αυτό έλεγα "θα κάνω οτι νομιζω εγω σωστο" (είχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη).

Να είναι καλά πανω απ όλα το παιδι και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς.:P

Κοριτσι τι να πω; Μονο να πανε ολα καλα. Υπομονη, ψυχραιμια και κουραγιο. και αγκαλιτσες στην ταλαιπωρημενη μπεμπουλα... Προσευχομαστε μαζι

agnihor1, εμας ο μικρός της αδερφής μου εγερνε το κεφαλακι και εβαλε κολλάρο . 6 μηνων ηταν. φορουσε ενα κολλαρακι μικρουτσικο... πλακα ειχε να το βλέπεις. φανταζομαι για το μωρο δεν θα ειχε καθόλου πλακα αλλα αυτο ήταν. ισιωσε το κεφαλάκι. το φορουσε καποιες ώρες τη μέρα και δε θυμαμαι για πόσο καιρο. Εσενα δε σου εκαναν καθολου λόγο για κολαρο?

κατω απο 2 χρονων μας ειπαν απαγορευεται το κολαρο.

αν υποθεσουμε οτι ειναι καλοηθες παροξυσμικο ραιβοκρανο(ειναι αυτο που εχει την ταση να μεταβαλεται )το κεφαλακι θελει 2 χρονια να σαξει μπορει να με ενοχλει να το βλεπω να γερνει αλλα το γεγονος οτι εχουμε καλες εξετασεις με καθησυχαζει κ κανω υπομονη κ γω κ η μικρη που οταν εχει σταρβο κεφαλι δεν μπορει να κανει πραγματα με την ευκολια που τα κανει οταν ειναι ισιο

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

κατω απο 2 χρονων μας ειπαν απαγορευεται το κολαρο.

αν υποθεσουμε οτι ειναι καλοηθες παροξυσμικο ραιβοκρανο(ειναι αυτο που εχει την ταση να μεταβαλεται )το κεφαλακι θελει 2 χρονια να σαξει μπορει να με ενοχλει να το βλεπω να γερνει αλλα το γεγονος οτι εχουμε καλες εξετασεις με καθησυχαζει κ κανω υπομονη κ γω κ η μικρη που οταν εχει σταρβο κεφαλι δεν μπορει να κανει πραγματα με την ευκολια που τα κανει οταν ειναι ισιο

πανε 6 χρονια που ηταν ο μικρος μας 6 μηνων και φορουσε κολαρο. ισως τωρα να απαγορευτηκε. η επιστημη προχωρα. αλλα εσας εφοσον τη μια ειναι ισιο και την άλλη λοξο το κεφαλάκι αρα θα ειναι διαφορετικό απο του μικρου. εμας ο μικρος ηταν μονιμα ελαχιστα λοξο.... ελα όλα καλα θα πάνε. μην ανυσηχεις και έχε στο νου σου οτι τα μωρα νοιωθουν πολυ καλα πως νοιωθει η μαμα. οποτε φροντισε να μη της μεταφερεις αγχος και φόβο. φιλια στη μπουμπου σου. και περαστικα..

vJqep3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρεις πόσο χέρομαι με τα νέα σου. Ευχομαι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα να είναι τέλεια και να ανακουφιστήτε. Να της δώσεις ένα μεγάαααααλο φιλί και να είστε όλοι γεροί και δυνατοί να τα ξεπεράσετε όλα.

Και εγώ ανησυχώ για το παιδάκι μου πολλές φορές και με λενε υπερβολική κυρίως το ακούω απο άτομα που δεν έχουν παιδιά ακόμα (φίλους-ξαδέρφια-αδερφια) και από άτομα που έχουν μεγαλώσει παιδιά εδώ και χρονια και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα (γονείς - πεθερικα-θειοι):? στους μεν απαντάω "όταν θα κανεις παιδί έλα να τα ξαναπούμε" και στους δε "εσυ κοιτα το δικό σου παιδί και εγώ το δικό μου" και ετσι τους το κοβω.

Με τον άντρα μου δεν έχω προβλημα γιατι κανα δυο φορες που με είπε υπερβολική το παιδι τελικά έκανε βρονχιολιτιδα και μία άλλη φορά που εκλαιγε όταν ετρωγε και μου έλεγε οτι απλά δεν θέλει να φάει τελικά είχε κρυφή γοπ και είχε κάνει πλυγές στον οισοφάγο οπότε πλέων ότι πω είναι νόμος. Απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι κλείσε τα αυτιά σ αυτούς που σε λένε υπερβολική και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στο παιδί σου και να κάνεις οτι νομιζεις εσυ οτι είναι σωστο γι αυτο. Εγώ και στην εγκυμοσυνη και τωρα αυτό έλεγα "θα κάνω οτι νομιζω εγω σωστο" (είχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη).

Να είναι καλά πανω απ όλα το παιδι και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς.:P

καλημερα!

να πω οτι το ενστικτο της μανας δεν γελιεται κ μενα μου ελεγαν οτι ειμαι υπερβολικη κ μονο που δεν ηρθε ολο το σοι με την προνοια να μου το παρουν!την μερα που εκλεινα μπουμπουνιερες για την βαπτηση εκανε ενα επεισοδειο μεσα στο μαγαζι εγω ετρεχα σαν την τρελλη κ φωναζα γιατι τετοιο επεισοδειο δεν μου ειχε ξανακανει ειχε χασει σχεδον επαφη με το περιβαλλον εγω την ταρακουναγα κ αυτη μου εβγαλε ενα ξεψυχισμενο αγκου κ χαμογελουσε φαινοταν οτι δεν ηταν καλα η μαμα μου ομως επεμενε οτι το μωρο νυσταζε κ οτι δεν ειχε κατι αλο κοιμηθηκε 5 λεπτα πανω μου κ επειτα ξυπνησε κ ηταν σαν να μην ειχε συμβει τπτ μου το ξανακανε το ιδιο απογευμα μεσα στο ταξι που πηγαιναμε στην φυσιοθεραπευτρια μπροστα στην αδερφη μου αλλα κ κεινη το ιδιο η ανδριανη η υπερβολικη κ δεν με αφησαν να παω το παιδι στο νοσοκομειο

να ομως που το εκανε μπροστα σε γιατρο κ πολυ μεγαλητερο επεισοδειο κ ο ανθρωπος το επιβαιβεωσε οτι ειναι νευρολογικο

αυτο που ειπε ειναι οτι δεν ειναι οι τυπικοι σπασμοι κ οτι δεν εχει ξαναδει κατι τετοιο γιαυτο κ μας κατεταξαν συμφωνα κ με το εγγκεφαλογραφημα βεβαια στην ιδιοπαθη επιληψια τωρα αν ειναι πιο ελαφρια η πιο βαρια δεν το γνωριζω επεισοδεια δεν κανουμε συχνα μπορει 1-2 το μηνα κ παντα διαφερουν μεταξυ τους γιαυτο κ ο νεος νευρολογος δεν ειναι σιγουρος θεωρει οτι ειναι νευρολογικο αλλα δεν πιστευει οτι ειναι επιληψια τωρα ειδωμεν!!!!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Κοριτσι τι να πω; Μονο να πανε ολα καλα. Υπομονη, ψυχραιμια και κουραγιο. και αγκαλιτσες στην ταλαιπωρημενη μπεμπουλα... Προσευχομαστε μαζι

κουρκουμπινι μου σε ευχαριστω το οτι σχεδον αποκλεισαμε το νευροβλαστωμα ειναι το μονο που με νοιαζει ολα τα αλλα διορθωνονται περιμενω την τριτη με αγωνια

σημερα ταξιδευω για αθηνα θελω να την κοινωνησω στην Αγια Ειρηνη αυριο κ φοβαμαι πολυ πρωτον γιατι οταν κουραστει κ στρεσαριστει μου κανει επεισοδεια κ δευτερον εχουν περασει 20 μερες χωρις να κανει κ συνηθως μεσα στο μηνα μου κανει βεβαια περνουμε αγωγη κ σε συνθηκες τετοιες θα διξει αν μας κανει το φαρμακο δεν παυει ομως να φοβαμαι γιατι καθε επειδοδειο για μενα ειναι σαν να ναι το πρωτο!σημερα βρηκε κ το σκατουλι να μου κανει εμμετο 5 λεπτα αφου της εδωσα το φαρμακο κ μαλλον το εβγαλε

πιστευω η Αγια Ειρηνη θα μας βοηθησει να φτασουμε καλα!!!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

πανε 6 χρονια που ηταν ο μικρος μας 6 μηνων και φορουσε κολαρο. ισως τωρα να απαγορευτηκε. η επιστημη προχωρα. αλλα εσας εφοσον τη μια ειναι ισιο και την άλλη λοξο το κεφαλάκι αρα θα ειναι διαφορετικό απο του μικρου. εμας ο μικρος ηταν μονιμα ελαχιστα λοξο.... ελα όλα καλα θα πάνε. μην ανυσηχεις και έχε στο νου σου οτι τα μωρα νοιωθουν πολυ καλα πως νοιωθει η μαμα. οποτε φροντισε να μη της μεταφερεις αγχος και φόβο. φιλια στη μπουμπου σου. και περαστικα..

μπορει να ειναι αυτο που λες να προχωρησε η επιστημη(λεμε τωρα!!)αλλα μας ειδαν 4 παιδοορθοπαιδικοι κ ελεγαν οτι ειναι ραιβοκρανο συγγενες να ομως που δεν ηταν γιατι το ραιβοκρανο ειναι συσπασμενος ο μυς απο την μια πλευρα κ δεν μεταβαλεται οταν του ξαναπηγα την μικρη κ του ειπα οτι τωρα γερνει απο την αλλη πλευρα μου ειπε οτι το παδι ειναι μαλακο κ γιαυτο το κανει αυτο βλακιες δηλ.οταν τον ξαναβρηκα οταν νοσηλευομασταν κ του ο ειπα μου λεει οχι ρε γμτ του λεω τι κανουμε με το κεφαλακι μου λεει εφοσον δεν υπαρχει υποβαθρο μεσα μην αγχωνεσε θα το δουμε 500 γιατροι αλλα ελεγε ο ενας αλλα ο αλλος συμφωνησαν μονο οτι εγω φταιω που τους αποπροσανατολησα με το θεμα του κεφαλιου ναι αλλα εγω μπορει να τους ελεγα οτι το παιδι χρειαζεται χειρουργειο αυτοι θα το εκαναν?κ συν της αλλης αυτοι μιλησαν για ραιβοκρανο εγω δεν ηξερα καν την ορολογια αυτη το παιδι εκανε υπερτονιες της μιας πλευρας οταν ηταν ισιο κ μετα στραβωνε κ αυτο ιδεα μου ηταν αφου το εκανε κ μπροστα τους τεσπα εμενα με μπερδεψαν το παιδι μου το ταλαιπωρησαν κ τι βγηκε τπτ ειναι κ απο πανω τωρα!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Πολύ χάρηκα για τα καλά σας αποτελέσματα και εύχομαι και τα αποτελέσματα της Τρίτης να είναι το ίδιο καλά!

Μία συμβουλή!

Απολαύστε το Σαββατοκύριακό σας στην Αθήνα και κάνετε μία προσπάθεια από κοινού με τον άντρα σου να μην αναφέρετε τις ανησυχίες σας για τη μικρή αυτές τις μέρες. Σαν να μην σας απασχόλησε ποτέ! Έχετε ανάγκη να ξεχαστείτε λίγο!

Φιλικά πάντα!!!

Μπράβο στην κουκλίτσα μας.Τα αποτελέσματα της Τρίτης να είναι επίσης πεντακάθαρα...

Ανδριανή αν έχετε χρόνο κάνε ένα τηλ να σας δούμε αν θέλετε μένω κοντά στην Αγία Ειρήνη...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Μπράβο στην κουκλίτσα μας.Τα αποτελέσματα της Τρίτης να είναι επίσης πεντακάθαρα...

Ανδριανή αν έχετε χρόνο κάνε ένα τηλ να σας δούμε αν θέλετε μένω κοντά στην Αγία Ειρήνη...

ξανθουλα μου γιατι οχι στειλε μου πμ το τηλ σου

αυτο που δεν ξερω ειναι τι ωρα να παμε στα μοναστηρια ξερω κοινωναν νωρις να παω κατα της 7,30 καλα ειναι?

fSOwp2.png

ersTp3.png

Πολύ χάρηκα για τα καλά σας αποτελέσματα και εύχομαι και τα αποτελέσματα της Τρίτης να είναι το ίδιο καλά!

Μία συμβουλή!

Απολαύστε το Σαββατοκύριακό σας στην Αθήνα και κάνετε μία προσπάθεια από κοινού με τον άντρα σου να μην αναφέρετε τις ανησυχίες σας για τη μικρή αυτές τις μέρες. Σαν να μην σας απασχόλησε ποτέ! Έχετε ανάγκη να ξεχαστείτε λίγο!

Φιλικά πάντα!!!

εννοειται εχω σκοπο να διξω τον κοσμο στην μικρουλα μου

κοριτσια το σκατο κανει ναζια μονο στον πατερα της εγω την μαλωνω κ γελαει κ αν την μαλωσει ο μπαμπας της κλαιει με αναφιλητα μετα μολις ηρεμησει κολλαει επανω του κ του κανει ναζια σε μενα τπτ!!!!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Ανδριανή μου διάβασα τα νέα σας.το μην σου το διάβασα πριν λίγες μέρες.είμασταν στο Παίδων και εμείς 3 βδομάδες.επειδή 18 μήνες τρέχω από γιατρό σε γιατρό και έχω μάθει τι είναι,αυτό που έχω να σου πώ αν δεν προλάβω να σε πάρω τηλ ,γιατί μάλλον θα ξαναμπούμε Παίδων, είναι οτι παιδονευρολόγοι είναι λίγοι και στην παρούσα φάση κάποιον από δάφτους χρειάζεσαι.στο έχω ξαναπεί 2 είναι οι άνθρωποι και θα σε συμβούλευα να ανέβεις Αθήνα να σας δεί ένας από αυτούς.όσο για τις εξετάσεις που σου λένε μην σκάς.(όσο γίνεται βέβαια)πολλά θα πούν σε λίγα θα πέσουν μέσα.θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλ να σου πώ πάλι τα ονόματα και κάνε μου τη χάρη και πήγαινε σε έναν απ' αυτούς.έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο και έχω καταλήξει γι'αυτό και προτείνω γιατρούς.όλοι καλοί μ@!@!@!κες είναι αλλά τουλάχιστον κάποιοι ενδιαφέρονται παραπάνω και δεν κοιτάνε την τσέπη.

Να μου φιλήσεις το κουκλάκι σου και εύχομαι όλες οι εξετάσεις σας να είναι καλές.το φαρμακάκι σας το πέρνουμε και εμείς.κράτα γερά μάνα..σε φιλώ γλυκά

Ειμαι σίγουρη οτι η Αγία Ειρήνη θα σας βοηθήσει. Και μόνο που πάρα την ταλαιπώρια τη δίκη σας και του παιδιού, κάνατε τον κόπο να την επισκεπτείτε σίγουρα δε θα σας αφήσει έτσι. Μεγάλη η Χάρη της!!!

vJqep3.png

γεια σας κοπελιες

εμεις γυρισαμε στην βαση μας χθες βραδι τα νεα μας ειναι κ καλα κ κακα

τα καλα ειναι οτι κ η δευτερη εξεταση ειναι καλη

τα κακα ειναι οτι χθες φευγοντας απο το μοναστηρι πηγαμε καπου για καφε κ κει η μικρουλα εχασε για λιγα δευτερολεπτα επαφη κ τρομαξαμε σημερα καναμε κατι αλλες εξετασεις αιματος για το φαρμακο που περνουμε κ πηγαμε κ στον νευρολογο κ μας αυξησε την δοση απο 1,5 μλ μας πηγε στα 2

τελικα στο μοναστηρι αν δεν εισαι παλαιοημερολογιτης η βρεφος δεν κοινωνας αυτο δεν μου πολυαρεσε επιτρεπεται να αφηνουμε τα λεφτα μας αγοραζοντας αλλα οχι να κοινωνησουμε?χαρακτηριστηκα μια κυρια ειπε εσεις δεν κοινωνατε εισαστε απο τους αλλους δηλ εμεις χριστιανοι δεν ειμαστε?τεσπα αφου κοινωνησε το αρκουδακι μου ολα καλα αυτα τα νεα μας!

fSOwp2.png

ersTp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπερα.εμεις χαθηκαμε αλλα ευτηχως ειμαστε καλα αλλα πολυ μπερδεμενες

οπως σας ειπα ειχαμε παει κ σε νεο παιδονευρολογο ο οποιος δεν ηταν σιγουρος οτι η μικρη εχει επιληψια ταυτοχρονα η μικρη μου εκανε κατι τεντωματα που με ανυσηχησαν τα εγραψα σε βιντεο κ πηγα να τα δει φοβουμενη για westαυτος μου ειπε οχι αλλα οτι μοιαζει με δυστονια κ τον προβληματισε πολυ το γεγονος να εχει τοσα διαφορετικα προβληματα το παιδι κ μηπως υποκρυπτεται κατι αλο μας μιλησε για παρακεντηση να δουμε αν εχει χαμηλο ζαχαρο στο νοτιαιο υγρο κ κει οφειλονται ολα μας τα προβληματα ευτηχως η μικρη οταν γεννηθηκε της ειχαν κανει παρακεντηση κ το ειχαν μετρησει κ ηταν οκ μας μιλησε λοιπον για μια αλλη παιδονευρολογο που ειναι πολυ καλη στα κινητικα προβληματα στο Αγιας σοφιας κ ετσι πηγαμε στην μεγαλουπολη μας ειδε ειδε κ τα βιντεο κ μας ειπε οτι μοιαζει με δυστονια αλλα δεν ειναι μου ειπε επισης οτι η ψυχοκινητικη εξελιξη της μικρης ειναι κατι παραπανω απο αριστη το θεμα της επιληψιας δεν το αγγιξε πολυ ειπε μονο οτι δεν ενθουσιαστηκε με το εγκεφαλογραφημα μπορει να ειναι μπορει κ οχι υπαρχει μονο μια αιχμη σε ολο το εγκεφαλογραφημα που το κανει παθολογικο να συνεχισουμε ην θεραπεια μας ειπε δεν κανει κακο το φαρμακο κ βλεπουμε ζητησε ομως να κανουμε πεχαμετρια γιατι θεωρει οτι καποια απο αυτα που κανει οφειλονται σε γαστροοισοφαγικη παλινδρομιση της ειπα οτι καναμε υπερυχο αλλα ειπε δεν ειναι αξιοπιστος τεσπα να καταληξω οτι η εξεταση δεν γινεται εδω κ ο εδω παιδονευρολογος θεωρει οτι ειναι δυσκολη εξεταση διοτι ειναι 24ωρη κ το παιδι θα ταλαιπωρηθει πολυ μας συστησε να μας δει ενας παιδογαστρεντερολογος κ εχουμε ραντεβου το πρωι.στο μονο που συμφωνησαν κ οι δυο νευρολογοι ειναι οτι αυτα που κανει η μαρια δεν τα εχουν ξαναδει θεωρουν οτι ειναι καλοηθης κ με το χρονο θα φυγουν κ οτι δεν υπαρχει κατι παθολογικο

ο εδω νευρολογος βεβαια λεει να σταματησουμε το φαρμακο οτι το παιρνει τζαπα αλλα εμεις αποφασισαμε να το συνεχισουμε διοτι δεν μας εχει ξανακανει κατι η μικρη η εδρασε το φαρμακο κ οντως ειναι επιληψια η απλα σταματησε να κανει αυτα που εκανε δεν ρισκαρω ομως να σταματησω το φαρμακο .κατα τα αλλα ολη μερα μας εχει στο ποδι θελει να περπαταει εχει βγαλει δυο κοφτερα δοντακια κ ολο μας δαγκωνει χωρευει κ παιζει ολη μερα μεχρι να εξαντληθω αυτη εχει ντουρασελ.διχνει αδυναμια στους αντρες κ δεν ξεκολλαει απο πανω τους αυτα τα νεα μας λιγο μπερδεμενα οπως ολη η κατασταση φιλια πολλα σε ολες

fSOwp2.png

ersTp3.png

Ανδριανή μου, μου φαίνεται το Μαράκι θα τους βάλει να σκίσουν τα πτυχία τους όλοι.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σίγουρα δεν είναι τίποτα και θέλει το χρόνο του. Το θέμα είναι να μην ταλαιπωρείται το παιδάκι. Ψυχούλα μου!!!. Μια ζεστή αγκαλίτσα και πολλά φιλάκια και στις δύο.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

καλημερα!πηγαμε τελικα σε παιδογαστρεντερολογο κ σε συμφωνια με τον παιδονευρολογο αποφασησαν να ξεκινησουμε θεραπεια με nexium για 2 μηνες κ να μην προβουμε σε καποια εξεταση αν σε αυτους τους δυο μηνες δουμε καλιτερευση με το κεφαλακι τοτε το στραβωνε απο την παλινδρομιση εγω του ειπα οτι καναμε υπερυχο κ ειπε οτι δεν ισχυει διοτι μπορει να μην εκανε εκεινη την στιγμη που εκανε τον υπερυχο κ να εκανε 5 λεπτα μετα παλινδρομιση ειναι ειπε οταν η τροφη ξανα ανεβαινει επανω αυτο δεν χρειαζεται υπερυχο οταν η τροφη βγαινει απο την μυτη οπως εμας το βλεπουμε ηδη για να δουμε αν κ δεν το πιστευω οτι γερνει γιαυτο το κεφαλακι μας αλλα ας το δουμε κ αυτο να μαστε σιγουροι

fSOwp2.png

ersTp3.png

• 1 χρόνο μετά...
Ανδριανή μου, μου φαίνεται το Μαράκι θα τους βάλει να σκίσουν τα πτυχία τους όλοι.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σίγουρα δεν είναι τίποτα και θέλει το χρόνο του. Το θέμα είναι να μην ταλαιπωρείται το παιδάκι. Ψυχούλα μου!!!. Μια ζεστή αγκαλίτσα και πολλά φιλάκια και στις δύο.

κ ναι βασιλικη η μαρια μου τους τα εσκισε τα πτυχια ,μεγαλωνουμε φυσιολογικοτατα,επεισοδειο 2 χρονια κανενα κ απο τον φλεβαρη δεν γερνει το καφαλακι της.χωρις να το παινευτω εχω 2 πανεμορφες κορες γιατι στην παρεα προστεθηκε κ νεο μελος.

ο λογος που εγραψα ξανα μετα απο 2 χρονια ειναι για να κλεισει η ιστορια οποιος διαβαζει να βρει κ αυτος απαντησεις με ιδιες εμπειριες να ξερει οτι η δικη μας ιστορια εχει αισιο τελος.(τουλαχιστον τα πραγματα αυτα διχνουν προς το παρον;))

fSOwp2.png

ersTp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...